Başkan Ali Koç

Başkan Ali Koç

Son dakika Başkan Ali Koç haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Başkan Ali Koç gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Başkan Ali Koç haber sayfamızda...

Başkan Ali Koç

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.608 başkan ali koç haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı zor günler bekliyor! 'Her sene bir Arda çıkmaz ki'
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı zor günler bekliyor! 'Her sene bir Arda çıkmaz ki' Sermayelerini seneler önce kaybeden, "borca batıklık"tan kurtulabilme adına binbir pozisyona giren Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'u mali anlamda çok zor günler bekliyor. Onlar da bunu biliyor ama popülist uygulamalar baş ağrıtmaya devam ediyor
14.04.2024 Futbol
Senad Ok'tan Fenerbahçe'nin yenilgisinin ardından sert tepki: Olağan dışı durum!
Senad Ok'tan Fenerbahçe'nin yenilgisinin ardından sert tepki: Olağan dışı durum! Fenerbahçe, Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Olympiakos'a deplasmanda 3-2 mağlup oldu. Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, Skorer Instagram canlı yayınında Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtladı.
12.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de gençlere moral! 'Tarih sizlerden bahsedecek'
Fenerbahçe'de gençlere moral! 'Tarih sizlerden bahsedecek' Fenerbahçe’de başta Başkan Ali Koç ve Şanlıurfa’ya gelen diğer yöneticiler U19 Takımı’nın oyuncularına hem maç öncesi hem de sonrasında moral verdi. Uçağa alkışlarla binen genç futbolcular için “Fenerbahçe tarihi sizlerden bahsedecek” ifadeleri kullanıldı.
9.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe U19 Takımı Kaptanı Emirhan Arkutcu: Bizi kandırdılar
Fenerbahçe U19 Takımı Kaptanı Emirhan Arkutcu: Bizi kandırdılar Süper Kupa finalinde Galatasaray'ın Fenerbahçe'ye attığı gol öncesindeki yaşananlar tartışılmaya devam ediyor. Fenerbahçe U19 Takımı Kaptanı Emirhan Arkutcu'nun sözleri ortaya çıktı
9.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe kafilesi, İstanbul'a geri döndü!
Fenerbahçe kafilesi, İstanbul'a geri döndü! Süper Kupa'da Galatasaray ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe'de kafile İstanbul'a döndü.
7.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Galatasaray tur atlasaydı bugün bu maç oynanacak mıydı?
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Galatasaray tur atlasaydı bugün bu maç oynanacak mıydı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray maçı öncesi açıklamalarda bulundu.
7.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe kurmayları ve U19 takımı Şanlıurfa'da!
Fenerbahçe kurmayları ve U19 takımı Şanlıurfa'da! Süper Kupa'da Galatasaray ile karşı karşıya gelecek Fenerbahçe'de U19 takımı ile kurmaylar Şanlıurfa'ya gitti.
7.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, U19 maçında
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, U19 maçında Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde oynanan Fenerbahçe - Giresun U19 maçını Başkan Ali Koç, yöneticilerden Selahattin Baki ve Burak Çağlan Kızılhan gibi isimler de seyretti.
7.04.2024 Futbol
Ali Koç'tan Edin Dzeko'ya Süper Kupa vetosu!
Ali Koç'tan Edin Dzeko'ya Süper Kupa vetosu! Fenerbahçe kaptanı Edin Dzeko, Başkan Ali Koç ile yaptığı görüşmede, "Karara saygı duyuyoruz ama G.Saray maçına çıkmak istiyoruz" dedi. Koç'un ise "Bu yoldan dönüş yok" diyerek talebi geri çevirdiği ortaya çıktı.
7.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin muhtemel Süper Kupa planı ortaya çıktı! 'Galatasaray kupa töreni yapamayacak'
Fenerbahçe'nin muhtemel Süper Kupa planı ortaya çıktı! 'Galatasaray kupa töreni yapamayacak' Futbol dünyasında gözler Süper Kupa maçına çevrilmişken Fenerbahçe'deki son gelişmeleri Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok değerlendirdi. İşte detaylar...
6.04.2024 Fenerbahçe
Ali Koç'tan Erden Timur'a olay sözler: Fenerbahçe seni de not etti
Ali Koç'tan Erden Timur'a olay sözler: Fenerbahçe seni de not etti Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Olağanüstü Genel Kurul'da Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur'a sert sözlerle yüklendi.
2.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe yönetimi, Olağanüstü Genel Kurul öncesi futbolcularla görüştü! İşte konuşulanlar
Fenerbahçe yönetimi, Olağanüstü Genel Kurul öncesi futbolcularla görüştü! İşte konuşulanlar Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç ve yönetim kurulu, yarın düzenlenecek olan Olağanüstü Genel Kurul öncesi futbolcularla görüşme gerçekleştirdi. Toplantının detaylarını Fenerbahçe resmi internet sitesinden paylaştı.
1.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de kritik toplantı! Futbolcuların ortak kararı belli oldu
Fenerbahçe'de kritik toplantı! Futbolcuların ortak kararı belli oldu Fenerbahçe’de Başkan Ali Koç’un, futbolcular ve teknik heyetle görüşmesi bugün yapılacak. Oyuncuların toplantı öncesinde ortak kararı netleşti.
31.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe için kritik hafta! Ali Koç futbolcularla görüşecek
Fenerbahçe için kritik hafta! Ali Koç futbolcularla görüşecek Fenerbahçe'de 2 Nisan'da gerçekleştirilmesi planlanan olağanüstü genel kurul öncesi başkan Ali Koç futbolcularla görüşme gerçekleştirecek.
30.03.2024 Fenerbahçe
SON DAKİKA | Ali Koç Kulüpler Birliği Başkanlığı'ndan istifadan vazgeçti! 'Yabancı hakem istiyoruz'
SON DAKİKA | Ali Koç Kulüpler Birliği Başkanlığı'ndan istifadan vazgeçti! 'Yabancı hakem istiyoruz' Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Kulüpler Birliği Başkanlığı'ndan istifadan vazgeçti. Kulüpler Birliği'nden yapılan açıklamada, "Toplantıya katılan 16 kulübümüzün 15'i ve telefonla ulaşılan 3 kulübümüz olmak üzere toplam 18 kulübümüzün ittifakıyla, Başkanımız Sayın Ali Y Koç'un istifasının kabul edilmemesi ve başkanlık görevine devam etmesine karar verilmiştir" ifadeleri kullanıldı.
29.03.2024 Süper Lig
Fenerbahçe'de eski yöneticilerden 8 teklif! 'Süper Kupa maçını oynamayalım'
Fenerbahçe'de eski yöneticilerden 8 teklif! 'Süper Kupa maçını oynamayalım' Fenerbahçe’de Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı öncesinde gündemdeki kararlar masaya yatırıldı. Ligden çekilmenin ağır bir düşünce olacağını düşünen eski yönetici ve başkanlar, farklı yaptırımlarla tepkilerini göstermenin daha doğru olacağı konusunda görüş birliğine vardı.
29.03.2024 Fenerbahçe
Ali Koç'tan İsmail Kartal'a Trabzonspor maçında olay teklif! 'İstersen takımı sahadan çek'
Ali Koç'tan İsmail Kartal'a Trabzonspor maçında olay teklif! 'İstersen takımı sahadan çek' Trabzon’da yaşanan olayların ardından, ligden çekilmek de dahil tüm konuları görüşmek için genel kurul kararı alan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Önümüzde kötü, daha kötü ve en kötü olmak üzere üç seçenek var. Vereceğimiz kararda kan, ter, gözyaşı olacak" diye konuştu.
28.03.2024 Fenerbahçe
Sinan Boztepe: Yaşadığımız problemlerin hepsi Galatasaray maçındaydı!
Sinan Boztepe: Yaşadığımız problemlerin hepsi Galatasaray maçındaydı! Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, iftar yemeğinde Antalya spor medyası ile bir araya geldi.
27.03.2024 Antalyaspor
Attila Gökçe'den 2 Nisan öncesi dikkat çeken çıkış: Galatasaray, 'Fenerbahçesiz ligi' kabul etmez
Attila Gökçe'den 2 Nisan öncesi dikkat çeken çıkış: Galatasaray, 'Fenerbahçesiz ligi' kabul etmez Fenerbahçe Kulübü 2 Nisan'da Olağanüstü Genel Kurul yapacak. Kurulda üyeler Başkan Ali Koç'a 'ligden çekilme yetkisi' vermeyi tartışacak. Milliyet Gazetesi yazarı Attila Gökçe, sarı-lacivertli takımın ligden çekilmesi halinde yaşanacakları sıraladı. İşte o yazı...
27.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de büyük belirsizlik! Ali Koç tepkisi: Ligden düşürsün diye seçmedik
Fenerbahçe'de büyük belirsizlik! Ali Koç tepkisi: Ligden düşürsün diye seçmedik Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olayların ardından sarı-lacivertli kulüp ligden çekilmenin de değerlendirileceği olağanüstü kongreye gitme kararı aldı. Fenerbahçe'de alınan bu karar camiayı ikiye böldü.
21.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç adliyede! 'Yöneticiyim gelmez miyim?'
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç adliyede! 'Yöneticiyim gelmez miyim?' Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulübün basın sözcüsü Selahattin Baki ile savcılığa geldi. Sarı-lacivertli kulübün Başkanı, "Destek amacıyla mı geldiniz" sorusuna ise "Yöneticiyim gelmez miyim" diye yanıt verdi.
15.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Ali Koç'un dediği tuttu! Maçtan önce kendisi açıklamıştı
Fenerbahçe'de Ali Koç'un dediği tuttu! Maçtan önce kendisi açıklamıştı Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Union Saint Gilloise'ya 1-0 mağlup oldu. Sarı-lacivertlilerde Başkan Ali Koç'un şanssızlığı bu maçta da devam etti.
14.03.2024 Konferans Ligi
Selahattin Baki'den Kadir Sağlam tepkisi: Türk futboluna ihanettir!
Selahattin Baki'den Kadir Sağlam tepkisi: Türk futboluna ihanettir! Fenerbahçe Basın Sözcüsü Selahattin Baki, Pendikspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.
10.03.2024 Fenerbahçe
Ali Koç: Yeni derneğimiz hayırlı, uğurlu olsun!
Ali Koç: Yeni derneğimiz hayırlı, uğurlu olsun! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, İstanbul Fenerbahçeliler Derneği'nin açılışını gerçekleştirdi.
6.03.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Başkan Ali Koç ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.