Başkanlık Seçimleri

Başkanlık Seçimleri

Son dakika başkanlık seçimleri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan başkanlık seçimleri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan başkanlık seçimleri haber sayfamızda...

Başkanlık Seçimleri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.990 başkanlık seçimleri haberi bulunmuştur.
Trump'ın 'sus payı' davası devam ediyor! 'Neyi yapmasına izin verilmediğini biliyor, yine de yapıyor'
Trump'ın 'sus payı' davası devam ediyor! 'Neyi yapmasına izin verilmediğini biliyor, yine de yapıyor' ABD’nin eski Başkanı Donald Trump’a yönelik tarihi “sus payı” davasının ikinci gününde davanın tanıklarında David Pecker, Trump hakkındaki hikayeleri satın alarak yayınlamadığını açıkladı.
23.04.2024 Dünya
Trump jüri önünde! Savcıdan seçimde hile suçlaması
Trump jüri önünde! Savcıdan seçimde hile suçlaması ABD’nin eski Başkanı Donald Trump hakkında açılan dört ceza davasından biri olan yetişkin film oyuncusu Stormy Daniels’e 2016 Başkanlık seçimleri sırasında “sus payı” ödediği suçlamasıyla açılan davada, jüri seçimi sonrası ilk duruşma gerçekleşti.
23.04.2024 Dünya
Donald Trump seçimlere hile karıştırmakla suçlandı! 'Basit bir sahtekarlıktı'
Donald Trump seçimlere hile karıştırmakla suçlandı! 'Basit bir sahtekarlıktı' ABD’nin eski Başkanı Donald Trump’a yönelik tarihi “sus payı” davasının jüri seçimi sonrası ilk gününde savcılar, Trump’ı 2016 seçimlerine hile karıştırmakla suçladı.
22.04.2024 Dünya
Fed anketinde faiz ve enflasyona dikkat çekildi
Fed anketinde faiz ve enflasyona dikkat çekildi ABD Merkez Bankası'nın (Fed) anketi ısrarcı enflasyon ve yüksek faizi finansal istikrar için temel riskler olarak işaret etti.
22.04.2024 Uzmanpara
Trump isyan etti! 'Sus payı' davasında ilk jüri üyeleri seçildi
Trump isyan etti! 'Sus payı' davasında ilk jüri üyeleri seçildi Eski ABD Başkanı Donald Trump’a yönelik tarihi “sus payı” davasında 12 kişilik mahkeme jürisinin 7 üyesinin seçimi tamamlandı. Trump ise sosyal medyadan yaptığı açıklamada, hakkındaki konuşma yasağına isyan etti.
17.04.2024 Dünya
ABD başkanlık seçimleri: Trump hüküm giyerse ne olacak?
ABD başkanlık seçimleri: Trump hüküm giyerse ne olacak? ABD'de Cumhuriyetçilerin Başkan adayı, eski başkan Trump hakkında yürüyen çok sayıda dava var. Peki Trump hüküm giyerse ne olacak? Başkan seçilebilir mi, oy kullanabilir mi, kazanırsa hapisten çıkabilir mi?
13.04.2024 Dünya
Trump'ın 'sus payı' davasında şoke eden ceza! Konuşma yasağı getirildi
Trump'ın 'sus payı' davasında şoke eden ceza! Konuşma yasağı getirildi Donald Trump'ın yetişkin film oyuncusu Stormy Daniels'e 2016 Başkanlık seçimleri sırasında "sus payı" ödediği suçlamasıyla hakkında açılan ceza davasında Yargıç Juan Merchan, konuşma yasağı getirdi.
26.03.2024 Dünya
Trump’ın 'sus payı' ödediği suçlamasıyla hakkında açılan ceza davasının başlama tarihi belli oldu
Trump’ın 'sus payı' ödediği suçlamasıyla hakkında açılan ceza davasının başlama tarihi belli oldu ABD’nin eski Başkanı Donald Trump'ın yetişkin film oyuncusu Stormy Daniels'e 2016 Başkanlık seçimleri sırasında "sus payı" ödediği suçlamasıyla hakkında açılan ceza davasının ilk duruşması için tarih belli oldu.
25.03.2024 Dünya
Irak’ta harekat Suriye’de diplomasi
Irak’ta harekat Suriye’de diplomasi Türkiye, Irak’ın kuzeyinde askeri harekatın yanı sıra istihbarat operasyonları ve diplomatik girişimler ile bu yıl içinde Irak sınır hattındaki güvenli bölgeyi tamamlamayı planlıyor.
22.03.2024 Gündem
Yüksek yargıda seçim maratonu
Yüksek yargıda seçim maratonu Anayasa Mahkemesi (AYM) Başkanı Zühtü Arslan'ın görev süresinin dolacak olması nedeniyle yeni başkan bugün seçilecek.
21.03.2024 Gündem
Seçimleri kazandığı açıklanan Putin'e göre Rusya’da demokrasi Batılı birçok ülkeden daha şeffaf
Seçimleri kazandığı açıklanan Putin'e göre Rusya’da demokrasi Batılı birçok ülkeden daha şeffaf Yüzde 88 oy oranı alan Vladimir Putin, beşinci kez Rusya’nın devlet başkanı oldu. Amerika ise, ülkedeki seçimlerin özgür veya adil olmadığını söyledi.
18.03.2024 Dünya
Yer: İstanbul! Rus konsolosluğu önünde izdiham: Metrelerce kuyruk oluştu
Yer: İstanbul! Rus konsolosluğu önünde izdiham: Metrelerce kuyruk oluştu Rusya'da yapılacak seçimler için Rusya Federasyonu İstanbul Başkonsolosluğu'na oy kullanmaya gelen Rusya vatandaşları konsolosluk önünde uzun kuyruklar oluşturdu.
17.03.2024 Gündem
Rusya Başkanlık Seçimleri: İkinci günde protestolar sürüyor
Rusya Başkanlık Seçimleri: İkinci günde protestolar sürüyor Rusya’da geçtiğimiz gün başlayan ve yarın sona erecek olan devlet başkanlığı seçimleri devam ederken, bazı oy verme merkezlerinde 'seçimleri adil bulmayan' vatandaşların eylemleri de sürüyor.
16.03.2024 Haberler
Rusya Başkanlık Seçimleri: İkinci günde protestolar sürüyor
Rusya Başkanlık Seçimleri: İkinci günde protestolar sürüyor Rusya’da geçtiğimiz gün başlayan ve yarın sona erecek olan devlet başkanlığı seçimleri devam ederken, bazı oy verme merkezlerinde 'seçimleri adil bulmayan' vatandaşların eylemleri de sürüyor.
16.03.2024 Dünya
Rusya'da başkanlık seçimleri: Putin neden seçime gitme zahmetine katlanıyor?
Rusya'da başkanlık seçimleri: Putin neden seçime gitme zahmetine katlanıyor? Rusya'da 15- 17 Mart'ta üç günlük bir seçim sürecine girilecek. Bir çok kişi Vladimir Putin'in zaferini ilan edip, beşinci kez Rusya lideri olacağına inanıyor. Peki Kremlin neden seçim yapma zahmetine katlanıyor ve oylama Putin'in Rus halkı nezdindeki popülerliği hakkında fikir verecek mi?
15.03.2024 Dünya
Sonuç değil süreç merak ediliyor...
Sonuç değil süreç merak ediliyor... Rusya’da bugün başlayacak ve üç gün sürecek devlet başkanlığı seçimlerinde Putin’in ciddi bir rakibi bulunmuyor. Öte yandan seçime katılım ve protesto oylarının olup olmayacağı merak konusu.
15.03.2024 Dünya
Çin, Temsilciler Meclisi'nin TikTok kararı sonrası ABD Kongresi'ni 'haydut gibi davranmakla' suçladı
Çin, Temsilciler Meclisi'nin TikTok kararı sonrası ABD Kongresi'ni 'haydut gibi davranmakla' suçladı Çin, Amerikan Temsilciler Meclisi'nin, TikTok'un ABD'de yasaklanmasının önünü açan tasarıyı onaylamasına tepki gösterdi. Pekin yönetimi, Amerikan Kongresi'ni "haydut mantığıyla" hareket etmekle suçladı.
14.03.2024 Dünya
Biden ile Trump artık resmen aday
Biden ile Trump artık resmen aday ABD başkanlık seçimleri için geri sayım sürerken, Başkan Joe Biden ile eski başkan Donald Trump, partilerinin bazı eyaletlerde yapılan ön seçimlerini kazanarak gerekli delege sayısına ulaştı.
14.03.2024 Dünya
ABD ön seçimleri: Biden ve Trump adaylık için gerekli delege sayısına ulaştı
ABD ön seçimleri: Biden ve Trump adaylık için gerekli delege sayısına ulaştı ABD ön seçimlerinde, Başkan Biden ve eski Başkan Trump gerekli delege sayısına ulaştı.
13.03.2024 Dünya
Biden ABD Kongresi'deki konuşmasında İsrail'i eleştirdi: İnsani yardım pazarlık kozu yapılamaz
Biden ABD Kongresi'deki konuşmasında İsrail'i eleştirdi: İnsani yardım pazarlık kozu yapılamaz ABD Başkanı Joe Biden, görevi dönemindeki üçüncü 'Birliğin Durumu' konuşmasını bugün düzenlenen ABD Kongresi oturumunda gerçekleştirdi. 
8.03.2024 Dünya
Paul'u isyan ettiren Türkiye kararı! Ermeni lobisinden mesaj yağdı
Paul'u isyan ettiren Türkiye kararı! Ermeni lobisinden mesaj yağdı Uluslararası arenada Türkiye'nin karşısına sık sık çıkan ABD'li Senatör Rand Paul'un F-16'lar hakkında verdiği yasa tasarısı ezici bir çoğunlukla reddedildi. Ret sonrası soluğu sosyal medyada alan Paul skandal açıklamalara imza attı, Paul'un bu açıklamalarına Ermeni lobisinden destek geldi.
1.03.2024 Dünya
Biden ve Trump aynı gün içinde Meksika sınırını ziyaret etti
Biden ve Trump aynı gün içinde Meksika sınırını ziyaret etti ABD Başkanı Joe Biden ve eski ABD Başkanı Donald Trump, Teksas'ın farklı bölgelerinde Meksika sınırını ziyaret etti. Biden yeni sınır güvenliği yasa tasarısını Senato’dan geçirmek için Cumhuriyetçilerden destek isterken, Trump ise yaşanan kaçak göçmen krizini “Joe Biden istilası” olarak niteledi.
1.03.2024 Dünya
Ukrayna’ya asker gönderme gündemde
Ukrayna’ya asker gönderme gündemde Fransa’nın önderliğindeki Avrupa ülkeleri, Ukrayna’daki savaşta Rusya’nın yenilgisinin Avrupa’nın güvenliği ve istikrarı vazgeçilmez olduğunu duyurdu. Toplantıda Ukrayna’ya asker göndermenin masaya gelmesi büyük ses getirirken, Kremlin’den korkutan uyarı geldi
28.02.2024 Dünya
Trump'a şarbonlu mektup gönderdiler! ABD'yi şoke eden suikast girişimi, bir anda patladı
Trump'a şarbonlu mektup gönderdiler! ABD'yi şoke eden suikast girişimi, bir anda patladı ABD'nin 60. başkanı olmaya aday olan Trump'ın evine zehirli mektup gönderildi. Akılalmaz suikast girişimi dünyada ses getirdi.
27.02.2024 Dünya
Biden ve Trump aynı gün orada olacak! Dikkat çeken ziyaret
Biden ve Trump aynı gün orada olacak! Dikkat çeken ziyaret ABD Başkanı Joe Biden ve eski Başkan Donald Trump, bu hafta aynı gün ABD-Meksika sınırını ziyaret edecek.
26.02.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Başkanlık Seçimleri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.