Bastian Schweinsteiger

Bastian Schweinsteiger

Son dakika Bastian Schweinsteiger haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bastian Schweinsteiger gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bastian Schweinsteiger haber sayfamızda...

Bastian Schweinsteiger

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 357 bastian schweinsteiger haberi bulunmuştur.
Bastian Schweinsteiger: Mourinho hiçbir zaman izin vermedi!
Bastian Schweinsteiger: Mourinho hiçbir zaman izin vermedi! Alman eski futbolcu Bastian Schweinsteiger, Manchester United'dan ayrılık sürecini anlattı.
18.04.2024 Dünyadan Futbol
Lukas Podolski'den Galatasaray - Bayern Münih maçı yorumu! Fernando Muslera itirafı
Lukas Podolski'den Galatasaray - Bayern Münih maçı yorumu! Fernando Muslera itirafı Galatasaray'ın eski yıldızlarından Lukas Podolski, Bayern Münih maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu. Lukas Podolski, eski takımlarının karşı karşıya geleceği mücadele öncesi dikkat çeken bir açıklama yaptı.
22.10.2023 Galatasaray
Almanya'nın vedası 1982 Dünya Kupası'nı anımsattı! '40 yıl sonra gelen intikam'
Almanya'nın vedası 1982 Dünya Kupası'nı anımsattı! '40 yıl sonra gelen intikam' Katar'ın ev sahipliğinde düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda grup aşamasında Almanya, Japonya ve İspanya'nın gerisinde kalarak turnuvaya veda etti. Milliyet Gazetesi yazarlarından Mert Aydın, Panzerler ülkesine dönünce 1982 Dünya Kupası'nda yaşananları akıllara getirdi.
4.12.2022 Dünya Kupası
Panzerler, Dünya Kupası'na havlu attı! Alman basını yerden yere vurdu: Utanç verici
Panzerler, Dünya Kupası'na havlu attı! Alman basını yerden yere vurdu: Utanç verici Almanya, Katar'ın ev sahipliğinde düzenlenen Dünya Kupası'na grup aşamasında veda etti. Hansi Flick yönetimindeki Panzerler turnuvaya veda edince Alman basını patladı. Bild'de yer alan haberde çarpıcı ifadeler kullanıldı. Hansi Flick, efsane futbolcuyla tartışma yaşadı.
2.12.2022 Dünya Kupası
Schweinsteiger ve Ivanovic tatilde! Fizikleri...
Schweinsteiger ve Ivanovic tatilde! Fizikleri... Alman futbolcu Bastian Schweinsteiger ile Sırp eski tenisçi Ana Ivanovic ve çocuklarıyla tatile çıktı.
26.09.2020 Magazin
Bundesliga'da 2020-21 sezonu fikstürü belli oldu
Bundesliga'da 2020-21 sezonu fikstürü belli oldu  Almanya 1. Ligi (Bundesliga) ve 2. Ligi'nde 2020/21 sezonun lig fikstürleri belli oldu.
7.08.2020 Almanya Bundesliga
Son dakika | Aytemiz Alanyaspor, Çağdaş Atan'ı resmen açıkladı
Son dakika | Aytemiz Alanyaspor, Çağdaş Atan'ı resmen açıkladı Aytemiz Alanyaspor'da Erol Bulut'un yerine göreve Çağdaş Atan getirildi.
6.08.2020 Alanyaspor
Bastian Schweinsteiger'in efsanevi Bayern Münih kariyeri!
Bastian Schweinsteiger'in efsanevi Bayern Münih kariyeri! Bayern Münih altyapısından yetişen ve 500 kez A takım forması giyen Bastian Schweinsteiger Alman ekibin formasıyla sekiz kez Bundesliga şampiyonluğu, 7 kez DFB Cup şampiyonluğu ve 2013 yılında Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşamıştı.
6.08.2020 Futbol
Bastian Schweinsteiger'in Eintracht Frankfurt'a attığı harika gol!
Bastian Schweinsteiger'in Eintracht Frankfurt'a attığı harika gol! Nisan 2013'te Bayern Münih'in şampiyonluğunu ilan ettikten sonra oynadığı Eintracht Frankfurt maçta Bastian Schweinsteiger kale önünde buluştuğu topta topuğuyla harika bitiriyor ve maçın tek golünü atarak Bayern Münih'i 1-0'lık galibiyete taşıyor.
4.05.2020 Futbol
Mourinho onaylı sistem
Mourinho onaylı sistem Sarı-lacivertli takımın ‘E-antrenman’ programı olarak da bilinen çevrim içi sistemli çalışma yöntemini Almanya’da Bayern Münih, İngiltere’de Tottenham yapıyor. Jose Mourinho ve ekibi, bu zor şartlardaki düzeni ‘hayat kurtarıcı’ olarak buluyor.
30.06.2020 Fenerbahçe
Schweinsteiger'ın kayak keyfi!
Schweinsteiger'ın kayak keyfi! Eski Alman futbolcu Bastian Schweinsteiger, kış mevsiminin tadını kayak yaparak çıkarıyor. 35 yaşındaki isim o anları sosyal medya hesabından böyle paylaştı.
1.03.2020 Diğer Sporlar
Yıldızlardan yeşil sahalara veda
Yıldızlardan yeşil sahalara veda 2019 senesi birçok yıldız futbolcunun vedasına sahne oldu.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Frey'in golü galibiyete yetmedi
Frey'in golü galibiyete yetmedi Fenerbahçe'nin Almanya 2. Lig takımlarından Nürnberg'e kiraladığı Michael Frey, takımının deplasmanda Darmstadt'la 3-3 berabere kaldığı maçta 1 gol kaydetti.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Bastian Schweinsteiger'den görkemli veda
Bastian Schweinsteiger'den görkemli veda Alman futbolunun sembol isimlerinden Bastian Schweinsteiger, Bayern Münih ile Chicago Fire arasında oynanan jübile maçı ile kariyerini noktaladı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Dünya Kupası rekoru Lothar Matthaeus'ta
Dünya Kupası rekoru Lothar Matthaeus'ta Dünyanın en büyük futbol organizasyonu olan ve 4 yılda bir gerçekleştirilen Dünya Kupası finallerinde, en çok maç oynama rekoru Alman Lothar Matthaeus'e ait.
1.07.2020 Dünya Kupası
İlk bebek heyecanı
İlk bebek heyecanı Sırp raket Ana Ivanoviç, Alman futbolcu Bastian Schweinsteiger’dan hamile olduğunu ilan etti.
23.11.2017 Dünya
Clichy'nin 14 yıllık serisi sona erdi
Clichy'nin 14 yıllık serisi sona erdi Medipol Başakşehir'in Fransız yıldızı Gael Clichy'nin 14 yıl üst üste Şampiyonlar Ligi gruplarında forma giyme serisi sona erdi.
1.07.2020 Basaksehir
Bastian Schweinsteiger ipe dizdi!
Bastian Schweinsteiger ipe dizdi! ABD Major Ligi'nde Chicago Fire'nin DC United'ı 1-0 yendiği maçta Alman dünya yıldızı Bastian Schweinsteiger'ın 90+1'de attığı çalımlar damga vurdu. 3 kişinin arasında müthiş çalımlarla çıkan yıldızın attığı pas gol olsa yılın asistine imza atmış olacaktı...
23.05.2017 Futbol
MLS'in en çok kazanan futbolcusu Kaka oldu
MLS'in en çok kazanan futbolcusu Kaka oldu Amerikan Birinci Futbol Ligi'nde (MLS) Orlando City forması giyen Brezilyalı yıldız oyuncu Kaka, bu yılın en fazla maaş alan futbolcuları sıralamasında zirvede yer aldı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Bastian Schweinsteiger rüzgarı!
Bastian Schweinsteiger rüzgarı! Alman yıldız Bastian Schweinsteiger, önceki gün oynanan Chicago Fire New England Revolution maçının 45. dakikasında attığı bu güzel golle klasını konuşturdu.
18.04.2017 Futbol
Bastian Schweinsteiger golle başladı!
Bastian Schweinsteiger golle başladı! Amerikan 1. Futbol Ligi (MLS) ekiplerinden Chicago Fire’a transfer olan tecrübeli Alman oyuncu Bastian Schweinsteiger, ilk maçında golle tanıştı.
2.04.2017 Futbol
Schweinsteiger golle başladı!
Schweinsteiger golle başladı! Amerikan 1. Futbol Ligi (MLS) ekiplerinden Chicago Fire'a transfer olan tecrübeli Alman oyuncu Bastian Schweinsteiger, ilk maçında golle tanıştı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Schweinsteiger'in basın toplantısında eğlenceli anlar!
Schweinsteiger'in basın toplantısında eğlenceli anlar! Amerikan Birinci Futbol Ligi (MLS) ekiplerinden Chicago Fire, daha önce anlaşmaya vardığını duyurduğu Bastian Schweinsteiger’i basına tanıttı . Basın toplantısında bir muhabirin "Chicago'nun Dünya Kupası kazanması mümkün mü?" sorusunun ardından eğlenceli anlar yaşandı.
31.03.2017 Futbol
ABD'ye transfer olan Schweinsteiger, gelen sorulara şaşırdı
ABD'ye transfer olan Schweinsteiger, gelen sorulara şaşırdı ABD Ligi'nde Chicago Fire takımına transfer olan ünlü futbolcu Bastian Schweinsteiger, "Burada Dünya Kupası'nı kazanabileceğini düşünüyor musun?" sorusuyla şaşkına döndü.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Schweinsteiger: "Mücadele etmeye hazırım"
Schweinsteiger: "Mücadele etmeye hazırım" Amerikan Birinci Futbol Ligi (MLS) ekiplerinden Chicago Fire, İngiliz temsilcisi Manchester United'dan transfer ettiği Alman Bastian Schweinsteiger'i basına tanıttı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Bastian Schweinsteiger ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.