Son dakika... Karadeniz'de hareketlilik! Rusya'dan sert tepki...
Son dakika... Karadeniz'de hareketlilik! Rusya'dan sert tepki... Rus medyasında çıkan son dakika haberlerine göre, NATO tatbikatlarını 'provokasyon' olarak değerlendiren Moskova'dan karşı atak geliyor. Yeni nesil bombardıman uçağını da tanıtan Rusya, iki NATO gemisini hedefe aldı.
11.06.2021 Dünya
Rusya bu kez de Japonya ile füze gerilimi yaşıyor
Rusya bu kez de Japonya ile füze gerilimi yaşıyor Moskova'nın Pasifik'teki Kuril Adaları'na iki ayrı füze sistemi yerleştirmesi, Tokyo'yu kızdırdı. Kremlin, iki ülkenin de hak iddia ettiği tartışmalı topraklara konulan füzelerin devam eden barış görüşmelerini zedelememesini istedi.
23.11.2016 Dünya
Epik Oyun Firmasından Yeni Oyun
Epik Oyun Firmasından Yeni Oyun Bastion, Transistor gibi mükemmel oyunlara hayat veren firma Supergiant Games, yepyeni oyunu Pyre‘ı duyurdu. Firmanın üçüncü oyunu olan Pyre, bu hafta içerisinde gerçekleşecek olan PAX East‘in misafiri olacak. Oyun bizi mistik bir yolculuğa çıkartacak. Amacımız rehberlik ettiğimiz mistik yolcuların hayatta kalmasını sağlamak ve onları başarıya ulaştırmak. Yayımlanan ilk fragmana yakından baktığımızda Transistor ve Bastion gibi etkileyici […]
21.04.2016 Oyun Dunyasi
İngiliz askerler 'Gangnam Style' ile yardım topluyor
İngiliz askerler 'Gangnam Style' ile yardım topluyor Afganistan'da görev yapan bir grup İngiliz asker, son zamanların popüler şarkısı 'Gangnam Style' eşliğinde çekilen kliple, bir yardım kuruluşuna bağış topluyor.
11.09.2019 İlginç Videolar

Benzer Haber Etiketleri