Başvurular Ne Zaman Bitiyor

Başvurular Ne Zaman Bitiyor

Son dakika başvurular ne zaman bitiyor haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan başvurular ne zaman bitiyor gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan başvurular ne zaman bitiyor haber sayfamızda...

Başvurular Ne Zaman Bitiyor

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 58 başvurular ne zaman bitiyor haberi bulunmuştur.
KPSS 2023/6 SGK SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI 📢 Sosyal Güvenlik Kurumu sözleşmeli personel alımı başvuruları nasıl yapılır? Başvurular ne zaman bitiyor?
KPSS 2023/6 SGK SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI 📢 Sosyal Güvenlik Kurumu sözleşmeli personel alımı başvuruları nasıl yapılır? Başvurular ne zaman bitiyor? Sosyal Güvenlik Kurumu sözleşmeli personel alımı tercih ekranı açıldı. ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden geçtiğimiz Perşembe günü alınmaya başlanan başvurular için süreç devam ediyor. KPSS 2023/6 tercih kılavuzu aracılığı ile adaylar Ortaöğretim, Önlisans ve Lisans için ayrılan kontenjan ve meslek gruplarını görüntüleyebilecek. Peki SGK sözleşmeli personel alımı başvurusu nasıl yapılır?
10.10.2023 Bilgi Rehberi
KYK BURS SONUÇLARI ne zaman açıklanacak 2022, 2023, GSB açıklama yaptı mı? || KYK bursu ne kadar, kaç TL, KYK burs ve kredi başvuruları ne zaman bitiyor?
KYK BURS SONUÇLARI ne zaman açıklanacak 2022, 2023, GSB açıklama yaptı mı? || KYK bursu ne kadar, kaç TL, KYK burs ve kredi başvuruları ne zaman bitiyor? KYK burs başvuruları ve sonuçları ile ilgili araştırmalar yapılmaya başlandı. KYK burs ve kredi başvuruları geçtiğimiz günlerde başladı. e-Devlet üzerinden KYK burs başvuruları gerçekleştiriliyor. KYK burs başvuruları devam ederken son başvuru tarihi ve KYK burs tutarları merak konusu. KYK burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak, başvurular ne zaman bitiyor 2023? KYK bursu ne kadar, kaç TL?
17.11.2022 Bilgi Rehberi
TOKİ PEŞİNATI ne kadar, (2+1, 3+1 daire fiyatları), başvurular ne zaman bitiyor? TOKİ başvurusu 2022 nasıl yapılacak, TOKİ ev teslim ne zaman?
TOKİ PEŞİNATI ne kadar, (2+1, 3+1 daire fiyatları), başvurular ne zaman bitiyor? TOKİ başvurusu 2022 nasıl yapılacak, TOKİ ev teslim ne zaman? TOKİ sosyal konut projesi son dakika gelişmeleri bireylerin gündeminde bulunuyor. Konut inşası haberinin duyurulmasından sonra ise şartlar, başvuru tarih ve fiyatları merak konusu oldu. Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasına çevrildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan başvuru tarihleri ve taksit tutarları ile ilgili açıklama yaptı. Peki TOKİ sosyal konut başvuruları ne zaman? TOKİ evleri ne zaman verilecek?
14.09.2022 Bilgi Rehberi
KYK burs başvurusu 2021-2022 sonuçlar ne zaman açıklanacak?
KYK burs başvurusu 2021-2022 sonuçlar ne zaman açıklanacak? KYK burs ve kredi başvurusu yapacak olan üniversite öğrenciler başvurusunun nasıl yapılacağı ve diğer ayrıntıları araştırmaya başladılar. Burs başvurularının biteceği tarih belli oldu. Peki 2021-2022 KYK burs başvurusu nasıl yapılır ve ne zaman bitiyor?
9.11.2021 Gündem
Sahil Güvenlik Uzman Erbaş başvurusu nasıl yapılır? Başvurular ne zaman bitiyor?
Sahil Güvenlik Uzman Erbaş başvurusu nasıl yapılır? Başvurular ne zaman bitiyor? Sahil Güvenlik Uzman Erbaş başvuruları devam ediyor. 3 Mart 2020 günü alınmaya başlayan Sahil Güvenlik Uzman Erbaş başvurusu nasıl yapılır? Sahil Güvenlik Uzman Erbaş başvurusunda bulunmak isteyenler, hem başvuru şartlarını araştırıyor. Hem de Sahil Güvenlik Uzman Erbaş başvurularında son gün ne zaman öğrenmek istiyor. İşte Sahil Güvenlik Uzman Erbaş başvuru işlemleri hakkında bilinmesi gerekenler...
12.03.2020 Gündem
YÖKDİL başvuru işlemi nasıl yapılır? Başvurular ne zaman bitiyor? YÖKDİL 2020 ne zaman?
YÖKDİL başvuru işlemi nasıl yapılır? Başvurular ne zaman bitiyor? YÖKDİL 2020 ne zaman? Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı (2020-YÖKDİL/1) başvuru işlemleri devam ediyor. 8 Ocak 2020 tarihinde başlayan YÖKDİL başvuruları ne zaman sona erecek? YÖKDİL başvurusu nasıl yapılıyor? 2020 Yılının ilk YÖKDİL sınavına katılmak isteyen adaylar YÖKDİL sınav başvurusunda bulunuyor. Peki YÖKDİL sınavı ne zaman uygulanacak?
15.01.2020 Gündem
Jandarma Sahil Güvenlik personel başvuru şartları | Başvuru nasıl yapılır?
Jandarma Sahil Güvenlik personel başvuru şartları | Başvuru nasıl yapılır? Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığının Muvazzaf/Sözleşmeli Subay ihtiyacının karşılanması maksadıyla subay temin edilecektir. Peki Jandarma Sahil Güvenlik personel başvurusu nasıl yapılır?
22.04.2019 Gündem
POMEM başvurusu nasıl yapılır? Başvurular ne zaman bitiyor?
POMEM başvurusu nasıl yapılır? Başvurular ne zaman bitiyor? 24. Dönem olarak Polis Meslek Eğitim Merkezlerine lisans mezunu (2.500) ve önlisans mezunu (500) KADIN aday asıl olarak alınacağı duyurulmuştu. 8 Nisan'da başlayan POMEM başvuruları, 22 Nisan'da sona erecek. Peki POMEM başvurusu nasıl yapılır?
18.04.2019 Gündem
Jandarma Sahil Güvenlik Muvazzaf/Sözleşmeli Subay başvurusu nasıl yapılır? Başvurular ne zaman bitecek?
Jandarma Sahil Güvenlik Muvazzaf/Sözleşmeli Subay başvurusu nasıl yapılır? Başvurular ne zaman bitecek? Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığının Muvazzaf/Sözleşmeli Subay ihtiyacının karşılanması maksadıyla subay temin edilecektir. Peki Jandarma Sahil Güvenlik Muvazzaf/Sözleşmeli Subay başvurusu nasıl yapılır? Başvurular ne zaman bitecek?
17.04.2019 Gündem
Jandarma Sahil Güvenlik Muvazzaf Subay sınavları ne zaman, sınav başvuru nasıl yapılır?
Jandarma Sahil Güvenlik Muvazzaf Subay sınavları ne zaman, sınav başvuru nasıl yapılır? Jandarma Sahil Güvenlik Muvazzaf Subay sınavlarına ilişkin en çok merak edilen soruların cevapları belli oldu. Gün itibariyle başlayan ön başvurular 20 Nisan'da sona erecek. Peki Jandarma Sahil Güvenlik Muvazzaf Subay sınavları ne zaman ve sınav başvuru nasıl yapılır?
9.04.2019 Gündem
2019 LGS ne zaman? LGS son başvuru tarihi! LGS başvurusu nasıl yapılır?
2019 LGS ne zaman? LGS son başvuru tarihi! LGS başvurusu nasıl yapılır? 3 Nisan'da başlayan Liseye Geçiş Sınavı (LGS) başvuruları için artık son günlere girildi. Henüz başvurularını gerçekleştirmemiş binlerce öğrencinin merakla araştırdığı LGS başvurusu nasıl yapılır ve başvurular ne zaman bitiyor gibi merak edilen soruların cevaplarını bir araya getirdik...
7.04.2019 Gündem
Jandarma ve Sahil Güvenlik personel başvurusu nasıl yapılır? Son gün ne zaman?
Jandarma ve Sahil Güvenlik personel başvurusu nasıl yapılır? Son gün ne zaman? 25 Şubat 2019 tarihinde başlayan Jandarma ve Sahil Güvenlik personel başvuru işlemleri, 13 Mart 2019 tarihinde sona erecek. Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığında eğitim-öğretim görecek, Jandarma Genel Komutanlığının erkek/kadın muvazzaf/sözleşmeli astsubay ve Sahil Güvenlik Komutanlığının erkek/kadın sözleşmeli astsubay ihtiyacını karşılamak amacıyla ön başvurular devam ediyor. Peki başvuru nasıl yapılır?
8.03.2019 Gündem
JSGA 3375 sözleşmeli astsubay alımı başvuru şartları! Başvurular...
JSGA 3375 sözleşmeli astsubay alımı başvuru şartları! Başvurular... Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığına 3375 sözleşmeli astsubay alımı sürüyor. TSK'da kariyer hedefleyen binlerce genci yakından ilgilendiren JSGA 3375 sözleşmeli astsubay alımı için başvuru kılavuzu ve şartlar belirlendi. İşte JSGA başvuru şartları...
13.03.2019 Gündem
Jandarma sahil güvenlik başvuruları ne zaman bitecek? Başvuru nasıl yapılır?
Jandarma sahil güvenlik başvuruları ne zaman bitecek? Başvuru nasıl yapılır? Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığında eğitim-öğretim görecek, Jandarma Genel Komutanlığının erkek/kadın muvazzaf/sözleşmeli astsubay ve Sahil Güvenlik Komutanlığının erkek/kadın sözleşmeli astsubay başvuruları 25 Şubat tarihinde başlamıştı. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar, başvuruların ne zaman biteceğini ve başvuruların nasıl yapıldığını sorguluyor.
4.03.2019 Gündem
MSÜ son başvuru tarihi belli oldu! 2019 MSÜ sınav tarihi ne zaman?
MSÜ son başvuru tarihi belli oldu! 2019 MSÜ sınav tarihi ne zaman? ÖSYM, 2019 Milli Savunma Üniversitesi son başvuru tarihi ile ilgili önemli bir son dakika açıklamasına imza attı. 16 Ocak 2019 tarihi itibariyle başlayan MSÜ başvurularının son başvuru günü belli oldu. İşte hem bu son başvuru tarihi hem de 2019 MSÜ sınav tarihi...
24.02.2019 Gündem
YDS başvuruları ne zaman başlayacak? 2019 YDS takvimi
YDS başvuruları ne zaman başlayacak? 2019 YDS takvimi Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) başvuruları 30 Ocak günü başlarken, adaylar 2019-YDS/1 başvurularınınne zaman sona ereceğini merak ediyor. Peki YDS başvurusu nasıl yapılır, başvurular ne zaman bitiyor? İşte tüm bu sorulara cevaplar ve 2019 YDS sınav takvimi...
1.02.2019 Gündem
2019 YKS ne zaman? TYT, AYT, YDT tarihleri belli oldu... 2019 Üniversite sınavı
2019 YKS ne zaman? TYT, AYT, YDT tarihleri belli oldu... 2019 Üniversite sınavı 2019 üniversite sınavı için geri sayım sürerken ÖSYM'den önemli bir açıklama geldi ve 2019 YKS, TYT, AYT, YDT tarihleri belli oldu. Peki bu yıl üniversite sınavları hangi tarihlerde gerçekleştirilecek?
6.01.2019 Gündem
Jandarma ve sahil güvenlik askeri personel alımı başvuruları için son gün
Jandarma ve sahil güvenlik askeri personel alımı başvuruları için son gün Jandarma ve sahil güvenlik askeri personel alımı başvurusu nasıl yapılır? TSK bünyesinde yer almak isteyen vatandaşlar Jandarma ve sahil güvenlik askeri personel alımı şartlarını araştırıyor. 8 Kasım'da başlayan Jandarma ve sahil güvenlik askeri personel alımı başvuruları sona eriyor
29.11.2018 Gündem
ALES başvurusu nasıl yapılır? ALES başvurular ne zaman bitiyor?
ALES başvurusu nasıl yapılır? ALES başvurular ne zaman bitiyor? ALES ilkbahar dönemi başvurularında son günlere gelindi. Sınav başvurusu yapmayan adaylar, aday işlemleri sisteminden başvurularını tamamlayabilecek. ALES ilkbahar dönemi başvurusu nasıl yapılır? Sınav ücreti ödeme tarihi ne zaman sona erecek?
14.03.2018 Gündem
KPSS 2024/4 TARIM ve ORMAN BAKANLIĞI personel alımı 2024 tercih başvurusu: Tarım Orman Bakanlığı 7 bin 158 sözleşmeli personel alımı başvuru şartları neler?
KPSS 2024/4 TARIM ve ORMAN BAKANLIĞI personel alımı 2024 tercih başvurusu: Tarım Orman Bakanlığı 7 bin 158 sözleşmeli personel alımı başvuru şartları neler? Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından farklı branşlarda 7 bin 158 personel alımı yapılıyor. İstihdam sürecinin ilk aşamasında 158 personel alımı için başvurular başlamıştı. ÖSYM tarafından KPSS 2024/4 tercih kılavuzu yayımlandı ve Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı tercih süreci başladı. Peki, Tarım Orman Bakanlığı tercih başvurusu ne zaman bitiyor?
3.02.2024 Bilgi Rehberi
YKS BAŞVURU YAP | 2024 YKS başvuru tarihi ve ücreti 📍 Temel Yeterlilik Testi (TYT), Alan Yeterlilik Testi (AYT), Yabancı Dil Testi (YDT) hangi ayda, hangi günler uygulanacak?
YKS BAŞVURU YAP | 2024 YKS başvuru tarihi ve ücreti 📍 Temel Yeterlilik Testi (TYT), Alan Yeterlilik Testi (AYT), Yabancı Dil Testi (YDT) hangi ayda, hangi günler uygulanacak? Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için başvurular başladı. Üniversite sınavı adayları ders hazırlığına devam ederken, YKS sınavı için yapılması gerekenlerden de haberdar olmak istiyor. İlk adım olarak YKS başvuru işlemi tamamlanması gereken üniversite sınavı YKS'nin belirli bir başvuru ücreti oluyor. Adaylar ise YKS başvuru ücreti 2024 ne kadar, TYT - AYT - YDT için ayrı ayrı para ödeniyor mu? sorularının cevabını merak ediyor. Aynı zamanda YKS başvuru tarihlerini kaçırmak istemeyen adaylar, YKS başvuru tarihi ne zaman başlıyor, hangi gün bitiyor? öğrenmek istiyor. Peki 2024 Üniversite sınavı tarihi ne zaman?
1.02.2024 Bilgi Rehberi
Aile Destek Programı bitti mi? 2023 Aile Destek Ödemeleri uzatıldı mı, son gün ne zaman?
Aile Destek Programı bitti mi? 2023 Aile Destek Ödemeleri uzatıldı mı, son gün ne zaman? Aile destek programı ödemeleri, her ay Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından gerçekleştiriliyor. Yardım için başvurular e-Devlet üzerinden alınıyor. Hanedeki gelir aralığına göre aile destek ödeme tutarı da değişiklik gösteriyor. 12 ay süre ile yapılacan aile destek programı ödemeleri ne zaman bitiyor?
27.05.2023 Bilgi Rehberi
Orta gelirliye konut kampanyasında sınır olacak mı? Bakan Nebati merak edilen soruyu cevapladı
Orta gelirliye konut kampanyasında sınır olacak mı? Bakan Nebati merak edilen soruyu cevapladı Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, orta gelirliye konut kampanyası ve ikinci elde yapılacak konut projesine ilişkin açıklamalarda bulundu.
11.01.2023 Ekonomi
TOKİ KURA TARİHLERİ BELLİ OLDU 2022 || TOKİ kuraları ne zaman çekilecek, hangi gün? 2+1, 3+1 TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak? TOKİ son başvuru tarihi
TOKİ KURA TARİHLERİ BELLİ OLDU 2022 || TOKİ kuraları ne zaman çekilecek, hangi gün? 2+1, 3+1 TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak? TOKİ son başvuru tarihi TOKİ kuraları ve ev başvuru tarihleri için geri sayılıyor. TOKİ 2+1 ve 3+1 ev alımları için başvurular gerçekleştiriliyor. Başvurularının tamamlanmasından sonra ise TOKİ kuraları çekilecek. TOKİ kura tarihleri heyecanla beklenirken Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, TOKİ kura tarihlarini açıkladı. Peki TOKİ kuraları ne zaman çekilecek 2022? TOKİ ev başvuruları ne zaman bitiyor?
23.10.2022 Bilgi Rehberi
AÖL kayıt yenileme ne zaman bitiyor 2022-2023? MEB Açık lise kayıt yenileme nasıl yapılır, ücreti ne kadar?
AÖL kayıt yenileme ne zaman bitiyor 2022-2023? MEB Açık lise kayıt yenileme nasıl yapılır, ücreti ne kadar? Açık Öğretim Lisesi kayıt yenileme işlemleri devam ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı 2022-2023 öncesinde kayıt yenileme başvuruları almayı sürdürüyor. Binlerce aday ise AÖL kayıt yenilemede son günü sorguluyor. Akıllarda ise AÖL kayıt yenileme ücreti yer alıyor. Açık lise kayıt yenileme ne zaman, hangi tarihte bitiyor?
13.09.2022 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Başvurular Ne Zaman Bitiyor ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.