Batan Tekne

Batan Tekne

Son dakika batan tekne haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan batan tekne gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan batan tekne haber sayfamızda...

Batan Tekne

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 359 batan tekne haberi bulunmuştur.
Batan teknede kaybolan balıkçıdan acı haber geldi
Batan teknede kaybolan balıkçıdan acı haber geldi İzmir’in Dikili ilçesi açıklarında 4 kişinin öldüğü batan balıkçı teknesinde kaybolan Gökhan Çakır'ın da cesedi bulundu. Çakır'ın batan tekneye yakın bir mesafede 15 metre derinlikte olduğu tespit edildi.
2.02.2024 Gündem
İzmir'de balıkçı teknesi battı: 3 ölü, 2 kayıp
İzmir'de balıkçı teknesi battı: 3 ölü, 2 kayıp İzmir'in Dikili ilçesinde, henüz belirlenemeyen bir nedenle balıkçı teknesinin battığı öğrenildi. İlk belirlemelere göre, teknede bulunan 10 kişiden 3'ünün yaşamını yitirdiği, 2 kişinin ise kayıp olduğu bildirildi. İki kişi için arama çalışmaları sürüyor.
30.01.2024 Gündem
Yenikapı sahilde tur teknesi battı! Korku dolu dakikalar!
Yenikapı sahilde tur teknesi battı! Korku dolu dakikalar! Yenikapı'da demirli olarak bulunan tur teknesi bilinmeyen bir nedenle battı. Teknede bulunan 3 kişi kendi imkanlarıyla çıkarken, kıç kısmı batan tekne hala suda bekliyor.
28.06.2023 Haberler
Yenikapı sahilde tur teknesi battı! Korku dolu dakikalar!
Yenikapı sahilde tur teknesi battı! Korku dolu dakikalar! Yenikapı'da demirli olarak bulunan tur teknesi bilinmeyen bir nedenle battı. Teknede bulunan 3 kişi kendi imkanlarıyla çıkarken, kıç kısmı batan tekne hala suda bekliyor.
28.06.2023 Gündem
Yelken yarışlarında tekneler çarpıştı: 1 tekne battı, 7 tekne hasar aldı
Yelken yarışlarında tekneler çarpıştı: 1 tekne battı, 7 tekne hasar aldı Muğla'nın Bodrum ilçesinde yapılan yelken yarışlarında yaşanan çarpışma sonucu 1 tekne batarken 7 tekne hasar aldı. Denize düşen yarışçılar ise ekipler tarafından kurtarıldı.
2.04.2023 Haberler
Kaybolan balıkçının cesedi, 58 metre derinlikte tespit edildi
Kaybolan balıkçının cesedi, 58 metre derinlikte tespit edildi Elazığ baraj gölünde batan teknedeki balıkçı Yaşar Zariç'in cesedi, 58 metre derinlikte ROW cihazı ile tespit edildi. Ekipler, cesedi çıkarmak için çalışma başlattı. 
13.09.2022 Gündem
Batan teknedeki balıkçı, 25 dalgıçla 4'üncü günde aranıyor
Batan teknedeki balıkçı, 25 dalgıçla 4'üncü günde aranıyor Elâzığ’da, Keban Baraj Gölü’nde 9 Eylül'de batan teknedeki balıkçı Yaşar Zariç'i (56) arama çalışmaları, 25 dalgıçla 4’üncü günde de sürüyor.
12.09.2022 Gündem
İpi kopan tekne battı! 4 saat sonra çıkarıldı
İpi kopan tekne battı! 4 saat sonra çıkarıldı Sakarya’nın Karasu ilçesinde kıyıya bağlı olan 10 metrelik tekne ipi kopunca suya battı. Batan tekne, 4 saat sonra vinç yardımıyla sudan çıkarıldı.
31.08.2022 Gündem
Tatilcilerin batan tekne merakı, cankurtaranı bezdirdi
Tatilcilerin batan tekne merakı, cankurtaranı bezdirdi Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde kıyıya yakın noktada batan tekne, meraklı tatilcilerin ilgi odağı haline geldi. Kimi tatilciler tekneyi cep telefonlarıyla görüntülerken, bazı tatilcilerse şişme deniz yatağı ve yüzerek yanına kadar gittikleri teknenin durumunu yakından inceledi. Cankurtaranlar ise ikinci bir kaza olmaması için sık sık tatilcilere tekneye yanaşmaması konusunda uyarılarda bulundu.
13.08.2022 Haberler
Tatilcilerin batan tekne merakı, cankurtaranı canından bezdirdi
Tatilcilerin batan tekne merakı, cankurtaranı canından bezdirdi Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde kıyıya yakın noktada batan tekne, meraklı tatilcilerin ilgi odağı haline geldi.
13.08.2022 Gündem
Tatilcilerin batan tekne merakı, cankurtaranı canından bezdirdi
Tatilcilerin batan tekne merakı, cankurtaranı canından bezdirdi Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde kıyıya yakın noktada batan tekne, meraklı tatilcilerin ilgi odağı haline geldi. Kimi tatilciler tekneyi cep telefonlarıyla görüntülerken, bazı tatilcilerse şişme deniz yatağı ve yüzerek yanına kadar gittikleri teknenin durumunu yakından inceledi. Cankurtaranlar ise ikinci bir kaza olmaması için sık sık tatilcilere tekneye yanaşmaması konusunda uyarılarda bulundu.
13.08.2022 Gündem
Batan teknedeki otel işletmecisi aranıyor
Batan teknedeki otel işletmecisi aranıyor Balıkesir’in Edremit ilçesinde fiber teknenin batması sonucu kaybolan 2 kişiden Hasan Hüseyin Işıktaş'ın (21) cesedinin bulunmasının ardından Sinan Yeniçeri'yi (43) arama-kurtarma çalışmaları sürüyor.
24.07.2022 Gündem
Film gibi kurtarma operasyonu! Batan tekneye 1 saat tutundular
Film gibi kurtarma operasyonu! Batan tekneye 1 saat tutundular Yayımlanan görüntülerde yaklaşık 80 km açıkta bir tekne alabora oldu. Teknede o sırada bulanan bir adam ve iki erkek çocuğu ölmek üzereydi.
15.08.2021 Dünya
Yürek yakan detay! 10 metre kalmıştı...
Yürek yakan detay! 10 metre kalmıştı... Van Gölü’nde 79 kaçak göçmeni taşıyan teknenin batması sonucu ölen 7 göçmene dair soruşturma tamamlandı. Bitlis Cumhuriyet Başsavcılığı kaçakçılığı yöneten şebekenin 8 üyesi hakkında 38.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı. İddianamede hayatını kaybeden 7 göçmenin boğulma sonucu değil, kıyıya çıktıktan sonra donarak hayatlarını kaybettiği anlatıldı.
14.01.2021 Gündem
Alanya'da batan tur teknesi sudan çıkarıldı
Alanya'da batan tur teknesi sudan çıkarıldı Antalya'nın Alanya ilçesinde geçen salı, 1 turistin yaşamını yitirmesiyle sonuçlanan kazada batan tekne çıkarılarak, marinaya getirildi.
9.11.2020 Gündem
İzmir'de deniz altındaki enkaz da kaldırılıyor
İzmir'de deniz altındaki enkaz da kaldırılıyor İzmir'in Seferihisar ilçesinde depremin ardından oluşan kısmi tsunami nedeniyle batan tekne ve otomobiller de denizin altından çıkarılıyor.
5.11.2020 Haberler
İzmir'de deniz altındaki enkaz da  kaldırılıyor
İzmir'de deniz altındaki enkaz da kaldırılıyor İzmir'in Seferihisar ilçesinde depremin ardından oluşan kısmi tsunami nedeniyle batan tekne ve otomobiller de denizin altından çıkarılıyor.
5.11.2020 Gündem
Son dakika... Tekne faciasında kaybolmuştu! 23 gün sonra cansız bedeni bulundu
Son dakika... Tekne faciasında kaybolmuştu! 23 gün sonra cansız bedeni bulundu İzmir’in Foça ilçesinde, Kurban Bayramı'nın 3'üncü günü, 4 kişinin öldüğü tekne faciasında kaybolan Sarp Göksoy'un (9), 23 gün sonra cesedi bulundu. Tekne batığının bulunduğu Atatürk Adası'nın doğusunda, Foça sahiline yakın bir bölgede Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na ait yandan taramalı sonar cihazı ile 35 metre derinlikte tespit edilen ceset, sudan çıkartılıp, Foça Balıkçı Barınağı'na getirildi.
25.08.2020 Gündem
Foça'da 4 kişinin öldüğü, kayıp Sarp'ın arandığı faciada tekneye ulaşıldı
Foça'da 4 kişinin öldüğü, kayıp Sarp'ın arandığı faciada tekneye ulaşıldı İzmir'in Foça ilçesinde, 4 kişinin öldüğü tekne faciasında kaybolan Sarp Göksoy'u (9) arama çalışmaları sürdürülürken, bugün yeni bir gelişme yaşandı. Arama çalışmalarının 21'inci gününde, facianın yaşandığı tekne, battığı yerin yakınındaki Atatürk Adası'nın doğusunda, Foça sahiline yakın yerde, Sahil Güvenlik'in sonar cihazı ile yaptığı taramalar sonucu bulundu. Göksoy'un da yakınlarda olabileceği ihtimali üzerine aramalar, bu bölgede yoğunlaştırıldı.
23.08.2020 Gündem
Tekne kazasından kurtulan Sude Naz dehşeti anlattı! Herkes suda çırpınıyordu
Tekne kazasından kurtulan Sude Naz dehşeti anlattı! Herkes suda çırpınıyordu İzmir’in Foça ilçesinde, Kurban Bayramı'nın 3'üncü gününde içindeki 10 kişiyle alabora olan, 4 kişinin öldüğü ve 1 kişinin de kaybolduğu tekne kazasından sağ kurtulan Sude Naz Solak (14), yaşadıkları dehşet anlarını anlattı. Solak, tekne su almaya başlayınca, elleriyle suyu boşaltmaya çalıştıklarını belirtip, "Tekne önce yana, sonra dikine doğru dönmeye başladı. Tekneyi dengelemek için uca doğru koştuk ama tekne daha çok battı. Bunun üzerine hepimiz denize atladık. Herkes, suda çırpınıyordu" dedi.
19.08.2020 Gündem
Van Valiliği'nden batan tekne görüntüleri ile ilgili açıklama
Van Valiliği'nden batan tekne görüntüleri ile ilgili açıklama Van Valiliği, sosyal medyada paylaşılan ve Van Gölü'nde batan tekneye ait olduğu iddia edilen görüntülere ilişkin, "Görüntülerin meydana gelen tekne batma olayı ile bağlantısının bulunmadığı kanaatine ulaşılmıştır" açıklaması yaptı.
5.08.2020 Gündem
Son dakika... Van Gölü'nde batan teknesinin yeri tespit edildi
Son dakika... Van Gölü'nde batan teknesinin yeri tespit edildi Gelen son dakika haberine göre, Van göçmenlerin içinde olduğu batık teknenin yeri tespit edildi. Tekne ve cenazelerin çıkartılması için gerekli çalışmalar başlatıldı. Öte yandan Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada batan tekne ile ilgili 'Van Gölü’nde yasadışı düzensiz göçmenleri taşırken batan teknenin yeri, arama-kurtarma çalışmalarına katılan Deniz Kuvvetlerimize ait “Birinci Sınıf Dalgıç” özel ihtisaslı Sualtı Arama Kurtarma (SAK) Timimiz tarafından 14.30 sularında 107 metre derinlikte tespit edildi' denildi.
8.07.2020 Haberler
Son dakika... Van Gölü'nde batan göçmen teknesinin yeri tespit edildi
Son dakika... Van Gölü'nde batan göçmen teknesinin yeri tespit edildi Gelen son dakika haberine göre, Van göçmenlerin içinde olduğu batık teknenin yeri tespit edildi. Tekne ve cenazelerin çıkartılması için gerekli çalışmalar başlatıldı. Öte yandan Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada batan tekne ile ilgili 'Van Gölü’nde yasadışı düzensiz göçmenleri taşırken batan teknenin yeri, arama-kurtarma çalışmalarına katılan Deniz Kuvvetlerimize ait “Birinci Sınıf Dalgıç” özel ihtisaslı Sualtı Arama Kurtarma (SAK) Timimiz tarafından 14.30 sularında 107 metre derinlikte tespit edildi' denildi.
8.07.2020 Gündem
Batan teknede ölü sayısı 8'e yükseldi
Batan teknede ölü sayısı 8'e yükseldi Van'da, 27 Haziran'da göle açılarak kaybolan tekneyi arama çalışmalarında 1 kişinin daha cesedine ulaşıldı. Van Valiliği tarafından duyurulan açıklamada Bitlis-Reşadiye açıklarında 1 yabancı uyruklu ceset daha bulundu. Ölü sayısı 8'e yükseldi. Öte yandan havadan, karadan ve gölden devam eden çalışmalara, bugün Deniz Kuvvetleri ekibinin de 'Yatay Sonar' ve 'ROW' cihazlarıyla dahil olacağı belirtildi.
4.07.2020 Haberler
Van'daki tekne faciasında flaş gelişme: 4'e yükseldi
Van'daki tekne faciasında flaş gelişme: 4'e yükseldi Van'da, 6 gün önce içinde yaklaşık 55- 60 kaçak göçmenin bulunduğu batan tekne ile ilgili adliyeye çıkarılan 6 kişiden 1'i tutuklanırken, 1 kişi adli kontrol şartıyla, 2 kişi de savcılıkta alınan ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Adliyeye sevk edilen 2 kişinin ise gözaltı süreleri uzatıldı. Olayla ilgili tutuklanan kişi sayısı 4'e yükseldi.
3.07.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Batan Tekne ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.