Batma

Batma

Son dakika Batma haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Batma gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Batma haber sayfamızda...

Batma

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.234 batma haberi bulunmuştur.
'Prens William ile arkadaş olup, seni tanımam!'
'Prens William ile arkadaş olup, seni tanımam!' 'Bayan kahkaha' lakaplı Saba Tümer, YouTube kanalında çeyrek asırlık dostu Acun Ilıcalı’yı ağırladı. Ocak 2022'de Championship ekibi Hull City'yi satın alan Ilıcalı, Premier Lig'e yükselme hedefini esprili bir dille anlattı. Hull City, Championship'te bir maç eksiğiyle 9'uncu sırada bulunuyor.
1.04.2024 Cadde
Femto Lazer: Görme kusurlarına yeni yöntem
Femto Lazer: Görme kusurlarına yeni yöntem Halk arasında ‘göz çizdirme’ olarak bilinen işlemler sayesinde yüz binlerce kişi sağlıklı görme keskinliğine kavuşabiliyor. Ancak hasta uygun aday değilse, işlem yapılmamalı.
30.03.2024 Pazar
Ekran şaşı yapıyor
Ekran şaşı yapıyor Çocuklarda şaşılığın, cep telefonu ve tablet gibi küçük ekranlara bağımlılığa paralel olarak arttığını belirten göz hastalıkları uzmanı Prof. Dr. Nazan Bengüdeniz şunları söyledi:
28.03.2024 Gündem
Fransız polisi göçmen teknelerine karşı 'saldırgan' taktikler kullanıyor
Fransız polisi göçmen teknelerine karşı 'saldırgan' taktikler kullanıyor Lighthouse Reports, yürüttüğü araştırmada Fransız polisinin göçmenlere karşı 'saldırgan yöntemler' kullandığını gösteren görüntüler, belgeler ve tanık ifadeleri elde ettiğini duyurdu.
26.03.2024 Dünya
C, B, D fark etmiyor: Multivitaminler bildiğimiz gibi değilmiş! Kanseri saklayabilir
C, B, D fark etmiyor: Multivitaminler bildiğimiz gibi değilmiş! Kanseri saklayabilir Vitaminlerin sağlıklı bir beden için takviye olarak alındığı düşünülür. Ancak yaygın olarak kabul gören bu düşüncenin aksine vitaminler sağlıklı bir bedenin ana maddesidir. Bu nedenle eksikliğinin de fazlalığının da dikkate alınması gerektiğini söyleyen İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Ece Yiğit Gençer, göz ardı edilen büyük tehlikeyi anlattı.
16.03.2024 Genel Sağlık
Orucu bozan ve bozmayan şeyler nelerdir? Diş fırçalamak orucu bozar mı? Diyanet açıkladı...
Orucu bozan ve bozmayan şeyler nelerdir? Diş fırçalamak orucu bozar mı? Diyanet açıkladı... Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde oruç tutan vatandaşlar oruç bozan durumları, oruç bozan şeyleri bilmek ve buna göre bu hususlara dikkat etmek istiyorlar. Sağlık durumu el veren her müslüman oruç ibadetini yerine getirmekle sorumludur. Peki Diş fırçalamak orucu bozar mı? Orucu bozan ve bozmayan şeyler nelerdir?
11.03.2024 Gündem
Zor süreçlerden güçlenerek çıkmak
Zor süreçlerden güçlenerek çıkmak Kriz yönetimi artık pek çok Türk şirketinin DNA'sının bir parçası haline geldi. Bu tür dönemleri iyi yöneten şirketler süreçten güçlenerek ve pazar paylarını artırarak çıkabiliyorlar...
11.03.2024 Milliyet Executive
Antalya'da Demre açıklarında 4.7 büyüklüğünde deprem
Antalya'da Demre açıklarında 4.7 büyüklüğünde deprem Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı verilerine göre, Akdeniz'de 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
10.03.2024 Haberler
Son dakika... Antalya'da Demre açıklarında 4.7 büyüklüğünde deprem
Son dakika... Antalya'da Demre açıklarında 4.7 büyüklüğünde deprem Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı verilerine göre, Akdeniz'de 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
10.03.2024 Gündem
Aktif faylarla çevrili il! Naci Görür: Bu tehlike denizden gelir
Aktif faylarla çevrili il! Naci Görür: Bu tehlike denizden gelir Antalya'yı tehdit eden fay sistemleri hakkında bilgi veren Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, denizden gelebilecek tehlikeye dikkat çekti. Görür, deprem konusunda öncelikli olarak endişelenilmesi gereken illeri de açıkladı.
29.02.2024 Haberler
Aktif faylarla çevrili il! Naci Görür: Bu tehlike denizden gelir
Aktif faylarla çevrili il! Naci Görür: Bu tehlike denizden gelir Antalya'yı tehdit eden fay sistemleri hakkında bilgi veren Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, denizden gelebilecek tehlikeye dikkat çekti. Görür, deprem konusunda öncelikli olarak endişelenilmesi gereken illeri de açıkladı.
29.02.2024 Gündem
Marmara'da son durum: Batan gemideki mürettebat aranıyor
Marmara'da son durum: Batan gemideki mürettebat aranıyor Marmara Denizi'nde seyir halindeyken Bursa'nın Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası'nın potansiyeli batan BATUHAN A adlı geminin 4 seansını arama çalışmaları, 9'uncu düşüş 667 personelle deniz, hava ve karadan sürdürülüyor.
23.02.2024 Gündem
Tırnak batması kabusunuz olmasın! Tek bir malzeme batmayı düzeltiyor
Tırnak batması kabusunuz olmasın! Tek bir malzeme batmayı düzeltiyor Tırnak batması, oldukça rahatsız edici bir durum olabilir ve günlük yaşamı olumsuz etkileyebilir. Ancak, tırnak batması sorunuyla başa çıkmak için bazı etkili yöntemler bulunmaktadır. İşte tırnak batmasına iyi gelen yöntemler...
22.02.2024 Püf Noktası
Batan gemi ile ilgili son durum! Görüş mesafesi sıfır, dalgıçlar elle arama yapıyor
Batan gemi ile ilgili son durum! Görüş mesafesi sıfır, dalgıçlar elle arama yapıyor Marmara Denizi'nde seyir halindeyken Bursa'nın Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası'nın güneybatısında batan 'BATUHAN A' adlı geminin kayıp 4 mürettebatını arama çalışmaları, 8'inci gününde 660 personelle deniz, hava ve karadan sürdürülüyor. Çalışmalar makine dairesinde yoğunlaştırılırken, dalgıçlar görüş mesafesinin sıfır olması nedeniyle elle arama yapıyor.
22.02.2024 Haberler
Batan gemi ile ilgili son durum! Görüş mesafesi sıfır, dalgıçlar elle arama yapıyor
Batan gemi ile ilgili son durum! Görüş mesafesi sıfır, dalgıçlar elle arama yapıyor Marmara Denizi'nde seyir halindeyken Bursa'nın Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası'nın güneybatısında batan 'BATUHAN A' adlı geminin kayıp 4 mürettebatını arama çalışmaları, 8'inci gününde 660 personelle deniz, hava ve karadan sürdürülüyor. Çalışmalar makine dairesinde yoğunlaştırılırken, dalgıçlar görüş mesafesinin sıfır olması nedeniyle elle arama yapıyor.
22.02.2024 Gündem
Kuruluk, batma, yanma! Modern hayat gözleri kurutuyor
Kuruluk, batma, yanma! Modern hayat gözleri kurutuyor Göz yüzeyinin yeterince nemlenmemesiyle ortaya çıkan göz kuruluğu, bazen gözyaşındaki üretim azlığıyla bazen de gözyaşının kaybıyla veya kuruluğa neden olabilecek ikincil faktörlerle ilişkili olarak gelişebiliyor. Göz kuruluğunun etkin bir şekilde yönetildiğinde şikayetlerin azaldığına dikkat çeken Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Burcu Usta Uslu, “Ancak sürekliliği olan kararlı ve sabırlı bir tedavi yönetimiyle bu sorunu yaşam boyu kontrol altına almak mümkün” dedi.
21.02.2024 Genel Sağlık
Gemicinin son videosu kahretmişti! Babasına söyleyemediği gerçek
Gemicinin son videosu kahretmişti! Babasına söyleyemediği gerçek Marmara Denizi'nde kuru yük gemisinin batması sonucu hayatını kaybeden Hüseyin Tutuk son yolculuğuna uğurlanırken, acı bir detay da ortaya çıktı.
21.02.2024 Gündem
Batan gemideki aşçı Zeynep'in yürek yakan mesajı! 'Bu son, kışın bir daha yapmam'
Batan gemideki aşçı Zeynep'in yürek yakan mesajı! 'Bu son, kışın bir daha yapmam' Marmara Denizi’nde 15 Şubat'ta batan kargo gemisi 'Batuhan A'nın aşçısı Zeynep Kılınç’ın dümende bulunması kelimenin tam anlamıyla muammaydı. Hâlâ neden battığı net olarak bilinmeyen gemiye dair olası ihtimalleri ve Zeynep'in yürek yakan hikâyesini, annesi Nilüfer Kılınç ile "Manevi abisiydim" diyen Kaptan İrfan Çiriğ Milliyet.com.tr'ye anlattı.
21.02.2024 Gündem
Marmara'da batan geminin enkazına dalış! 1 denizcinin daha cansız bedenine ulaşıldı
Marmara'da batan geminin enkazına dalış! 1 denizcinin daha cansız bedenine ulaşıldı Marmara Denizi açıklarında seyir halindeyken batan 'BATUHAN A' isimli geminin kayıp 5 mürettebatını arama çalışmaları, 6'ncı gününde 1 denizcinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Öte yandan
20.02.2024 Gündem
SAS'lar devrede! Marmara'da kayıp gemicileri arama çalışmalarında 6. gün
SAS'lar devrede! Marmara'da kayıp gemicileri arama çalışmalarında 6. gün Marmara Denizi açıklarında seyir halindeyken Bursa'nın Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası'nın güneybatısında batan 'BATUHAN A' isimli geminin kayıp 5 mürettebatını arama çalışmaları, 6'ncı gününde 571 personelle denizden, havadan ve karadan sürdürülüyor. Kayıp mürettebata ulaşmak için Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Sualtı Savunma Grup Komutanlığı (SAS) komandoları da devreye girdi.
20.02.2024 Haberler
Batan gemide mürettebat 6 saat boyunca neden yardım istemedi? HTS kayıtları incelenecek
Batan gemide mürettebat 6 saat boyunca neden yardım istemedi? HTS kayıtları incelenecek Marmara Denizi açıklarında seyir halindeyken İmralı Adası’nın güneybatısında batan 'Batuhan A' isimli geminin kayıp 5 mürettebatını arama çalışmaları devam ederken soruşturmada yeni gelişmeler yaşandı.
19.02.2024 Gündem
Batan gemide yeni iddia: ‘Dümende aşçı Zeynep mi vardı?
Batan gemide yeni iddia: ‘Dümende aşçı Zeynep mi vardı? Marmara Denizi açıklarında seyir halindeyken Bursa, Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası’nın güneybatısında batan “Batuhan A” isimli geminin kayıp 5 mürettebatını arama çalışmaları sürüyor.
19.02.2024 Gündem
Batmak üzere olan lastik bot içindeki göçmenler kurtarıldı
Batmak üzere olan lastik bot içindeki göçmenler kurtarıldı Muğla’nın Fethiye ilçesi açıklarında yasa dışı yollardan Yunanistan adalarına geçmeye çalışan düzensiz göçmenlerin içinde bulunduğu lastik bot batmak üzereyken kurtarıldı.
18.02.2024 Gündem
Batan geminin enkazı görüntülendi! Kayıp 4 mürettebat ile ilgili yeni iddia
Batan geminin enkazı görüntülendi! Kayıp 4 mürettebat ile ilgili yeni iddia Marmara Denizi açıklarında seyir halindeyken Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası’nın güneybatısında batan, 'BATUHAN A' isimli geminin kayıp 5 mürettebatını arama çalışmaları 4’üncü gününde de devam ederken enkazdan yeni görüntüler ortaya çıktı.
18.02.2024 Gündem
Son dakika... Batan gemide kaybolan 6 kişiden 1'inin cansız bedenine ulaşıldı
Son dakika... Batan gemide kaybolan 6 kişiden 1'inin cansız bedenine ulaşıldı Marmara Denizi'nde batan gemide kaybolan 6 kişiden 1'inin cansız bedenine ulaşıldı. Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırılan cenazenin, aşçı Zeynep Kılınç’a (33) ait olduğu belirlendi.
17.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Batma ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.