Batshuayi

Batshuayi

Son dakika Batshuayi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Batshuayi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Batshuayi haber sayfamızda...

Batshuayi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.153 batshuayi haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın Edin Dzeko takıntısı! Krizden kurtulamadı
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın Edin Dzeko takıntısı! Krizden kurtulamadı Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, kaptanını oyunda tuttuğu maçların çoğunda skoru kurtardı, çıkardığında ise sarı-lacivertliler isteneni elde edemedi.
24.04.2024 Fenerbahçe
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza sert sözler: Büyük takım oyuncusu değil!
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza sert sözler: Büyük takım oyuncusu değil! Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor ile 2-2 berabere kalarak zirve yarışında ağır bir darbe aldı. Milliyet'in usta kalemlerinden Ercan Güven, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ı çok sert sözlerle eleştirirken yıldız isim için "Büyük takım oyuncusu değil." ifadesini kullandı.
23.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin Sivasspor maçı kamp kadrosu belli oldu! 4 eksik birden
Fenerbahçe'nin Sivasspor maçı kamp kadrosu belli oldu! 4 eksik birden Süper Lig'in 33. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor'la karşılaşacak. Sarı-Lacivertli ekipte 4 futbolcu maçın kadrosuna alınmadı.
21.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisi öncesi büyük tehlike!
Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisi öncesi büyük tehlike! Fenerbahçe, Süper Lig'in 33. haftasında Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacak. Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisi öncesi 7 futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor.
21.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın iflas maçı! Oyuncular isyan etti
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın iflas maçı! Oyuncular isyan etti F.Bahçe’de sezon başından itibaren verdiği hatalı kararlarla eleştirilen İsmail Kartal, Olympiakos karşısında bunlara bir yenisini daha ekledi. Tecrübeli çalıştırıcının değişikliklerine oyuncular da isyan ederken, yarı final bileti uçtu gitti.
20.04.2024 Fenerbahçe
Eski Fenerbahçeli Elvir Baljic, Cengiz Ünder'e patladı! 'Sana 15 milyon euro verildi'
Eski Fenerbahçeli Elvir Baljic, Cengiz Ünder'e patladı! 'Sana 15 milyon euro verildi' Fenerbahçe'nin Olympiakos'a penaltılarla elendiği maçı Elvir Baljic yorumladı.
19.04.2024 Konferans Ligi
Fenerbahçe'nin Olympiakos'a elenmesinin ardından ilginç sözler: İsmail Kartal Süper Lig'i istiyor!
Fenerbahçe'nin Olympiakos'a elenmesinin ardından ilginç sözler: İsmail Kartal Süper Lig'i istiyor! UEFA Konferans Ligi'nde Fenerbahçe, Olympiakos'a penaltılarda elenerek organizasyona veda etti. Spor yazarları zorlu müsabakayı değerlendirdi.
19.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'yi Konstantinos Tzolakis durdurdu! Leonardo Bonucci hamlesi tutmadı
Fenerbahçe'yi Konstantinos Tzolakis durdurdu! Leonardo Bonucci hamlesi tutmadı UEFA Konferans Ligi'nde Fenerbahçe'yi seri penaltı atışlarında eleme başarısı gösteren Olympiakos'ta Konstantinos Tzolakis'in performansı dikkat çekti.
18.04.2024 Konferans Ligi
Fenerbahçe'de Fred şaştı kaldı! İsmail Kartal'a tepki gösterdi
Fenerbahçe'de Fred şaştı kaldı! İsmail Kartal'a tepki gösterdi UEFA Konferans Ligi'nde Olympiakos'a elenen Fenerbahçe'de Fred'in İsmail Kartal'a tepkisi dikkat çekti.
19.04.2024 Konferans Ligi
Fenerbahçe, Avrupa'da destan yazmak için sahaya çıkacak!
Fenerbahçe, Avrupa'da destan yazmak için sahaya çıkacak! Avrupa kupalarındaki tek temsilcimiz Fenerbahçe tarihinin en önemli maçlarından birini bugün Olympiakos’la oynayacak. Sarı-lacivertli takım, Yunanistan’da 3-2 mağlup olduğu rakibini 2 farkla yenmesi halinde Konferans Ligi’nde ilk kez yarı finale adını yazdırarak tüm Türkiye’nin göğsünü kabartacak.
18.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe’nin geri dönüşünü bildi, 32 TL’ye 173 bin TL kazandı!
Fenerbahçe’nin geri dönüşünü bildi, 32 TL’ye 173 bin TL kazandı! Misli’ye gelen kazanıyor, Misli kazandırmaya devam ediyor. Misli üyesi, pazar bülteninde Karagümrük – Fenerbahçe maçının da bulunduğu 5 maçlık Sistem 3-4-5 kuponu oluşturdu. Ayrıca Misli üyelerinin kupon paylaşımı ve yorumlar yaptığı aynı zamanda puanlar kazandığı Misli Arena’da kuponunu diğer üyelerle paylaştı.
15.04.2024 Diğer
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza tepki! 'Adı futbolundan büyük, şut vurmayı bile hatırlamıyor'
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza tepki! 'Adı futbolundan büyük, şut vurmayı bile hatırlamıyor' Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup etti. Mücadele sonrası Milliyet Gazetesi yazarları karşılaşmayı değerlendirdi.
15.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Krunic ve Batshuayi cevabı
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Krunic ve Batshuayi cevabı Süper Lig'de Karagümrük'ü 2-1 mağlup ederek maç fazlasıyla zirveye oturan Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal açıklamalarda bulundu.
14.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe sonrası Karagümrük'te Tolunay Kafkas isyan etti: Pes yani!
Fenerbahçe sonrası Karagümrük'te Tolunay Kafkas isyan etti: Pes yani! Süper Lig'de Fenerbahçe, Karagümrük'ü 2-1 mağlup etti. Mücadele sonrasında Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ve kaleci Sirigu hakem kararlarına tepki gösterdi
14.04.2024 Karagümrükspor
Fatih Karagümrük - Fenerbahçe: 1-2 | Süper Lig'de maç fazlasıyla lider
Fatih Karagümrük - Fenerbahçe: 1-2 | Süper Lig'de maç fazlasıyla lider Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe, zirve takibini sürdürmek için Fatih Karagümrük'e konuk oldu. Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki mücadelede Fenerbahçe 1-0 geriye düşmesine rağmen sahadan 2-1 galip ayrıldı. Karagümrük mücadeleyi 9 kişi tamamladı.
14.04.2024 Futbol
Karagümrük maçında Fenerbahçe taraftarından Krunic'e tepki! İsmail Kartal'dan değişiklik
Karagümrük maçında Fenerbahçe taraftarından Krunic'e tepki! İsmail Kartal'dan değişiklik Süper Lig'de Fatih Karagümrük'e konuk olan Fenerbahçe'de sarı-lacivertli taraftarlar maç içinde Krunic'e tepki gösterdi.
14.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan kadroda zorunlu değişim!
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan kadroda zorunlu değişim! Trendyol Süper Lig’de bugün Fatih Karagümrük ile karşılaşacak olan Fenerbahçe’de sakat ve cezalı oyuncuların fazlalığı Teknik Direktör İsmail Kartal’ı değişime itecek. Sarı-lacivertli takımın teknik patronu sahaya farklı bir ilk 11 sürecek
14.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de sarı kart alarmı! Yıldızlar sınırda
Fenerbahçe'de sarı kart alarmı! Yıldızlar sınırda Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında deplasmanda oynayacağı Fatih Karagümrük ile ligde 16. kez karşı kaşıya gelecek. Mücadele öncesi sarı-lacivertlilerde 7 oyuncu kart sınırında bulunuyor.
13.04.2024 Fenerbahçe
Senad Ok'tan Fenerbahçe'nin yenilgisinin ardından sert tepki: Olağan dışı durum!
Senad Ok'tan Fenerbahçe'nin yenilgisinin ardından sert tepki: Olağan dışı durum! Fenerbahçe, Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Olympiakos'a deplasmanda 3-2 mağlup oldu. Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, Skorer Instagram canlı yayınında Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtladı.
12.04.2024 Fenerbahçe
İsmail Kartal: Herhangi bir endişeye kapılmadım!
İsmail Kartal: Herhangi bir endişeye kapılmadım! Olympiakos deplasmanından 3-2 mağlup ayrılan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal konuştu.
11.04.2024 Konferans Ligi
Fenerbahçe’nin Konferans Ligi’nde Olympiacos’u elemesi için 4 neden
Fenerbahçe’nin Konferans Ligi’nde Olympiacos’u elemesi için 4 neden Hem Süper Lig’de hem de Konferans Ligi’nde şampiyonluk adına yoluna devam eden Fenerbahçe, bugün Georgios Karaiskakis Stadı'nda saat 19.45’te Yunan temsilcisi Olympiacos ile karşı karşıya gelecek. Sarı-Lacivertliler, Union Saint Gilloise maçında olduğu gibi deplasmandaki ilk maçta avantajlı skoru kapmaya çalışacak.
11.04.2024 Konferans Ligi
Fenerbahçe'nin Olympiakos maçı kamp kadrosu açıklandı! 3 eksik
Fenerbahçe'nin Olympiakos maçı kamp kadrosu açıklandı! 3 eksik Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konfernas Ligi çeyrek finalinde Olympiakos ile karşılaşacağı maçın kamp kadrosu belli oldu. Sarı-lacivertlilerde 3 eksik bulunuyor.
10.04.2024 Konferans Ligi
Sahadan çekilme sonrası Fenerbahçeli futbolculardan art arda paylaşım!
Sahadan çekilme sonrası Fenerbahçeli futbolculardan art arda paylaşım! Fenerbahçe, Süper Kupa maçında Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertlilerde genç futbolcular 2'nci dakikada sahadan çekildi. Fenerbahçeli A takım futbolcuları art arda paylaşımlarda bulundu.
7.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'ye Inter'den bir forvet daha! Takımda düşünülmüyor
Fenerbahçe'ye Inter'den bir forvet daha! Takımda düşünülmüyor Fenerbahçe'de gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan kurmayların Inter'in yıldızını gündemine aldığı iddia edildi. Sarı-lacivertlilerin gündemindeki yıldızın Inter'de kadroda düşünülmediği aktarıldı.
7.04.2024 Fenerbahçe
Olympiakos maçı öncesi Fenerbahçe'ye yıldızlarından müjdeli haber!
Olympiakos maçı öncesi Fenerbahçe'ye yıldızlarından müjdeli haber! UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Olympiakos ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, hazırlıklarını sürdürürken yıldızlarından müjdeli haber geldi.
6.04.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Batshuayi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.