MasterChef Batuhan kimdir? Batuhan Bayır kaç yaşında, aslen nereli?
MasterChef Batuhan kimdir? Batuhan Bayır kaç yaşında, aslen nereli? MasterChef All Star'da son 9'a adını yazdıran isimlerden biri de Batuhan Bayır oldu. İlk kez 2019 MasterChef'te mücadele eden yarışmacı bu sezon All Star'da adım adım finale yürüyor. Peki MasterChef Batuhan kimdir, kaç yaşında?
13.12.2023 Bilgi Rehberi
MasterChef Batuhan Bayır kimdir? Kaç yaşında?
MasterChef Batuhan Bayır kimdir? Kaç yaşında? MasterChef'te bu hafta eleme adaylarından biri genç yarışmacı Batuhan Bayır... 6 kez eleme adayı olan Batuhan'ın biyografisi bu vesileyle merak ediliyor. Peki, MasterChef Batuhan Bayır kimdir? Kaç yaşında?
13.12.2019 Gündem
MasterChef Batuhan kimdir? Batuhan Bayır kaç yaşında?
MasterChef Batuhan kimdir? Batuhan Bayır kaç yaşında? MasterChef'te iddialı isimler arasında yer alan Batuhan Bayır bu hafta kaybedilen son dokunulmazlık oyununun ardından iki arkadaşı eleme potasında olduğu için otomatik olarak eleme potasına girdi. Çıkardığı yemekler ile zaman zaman şefleri şaşırtan Batuhan Bayır genç yaşına rağmen oldukça iddialı! Peki MasterChef Batuhan Bayır kimdir? Batuhan bu hafta yarışmaya veda mı edecek?
6.12.2019 Gündem
MasterChef Batuhan’ın yıllar önceki hali şaşırttı!
MasterChef Batuhan’ın yıllar önceki hali şaşırttı! 'MasterChef Türkiye' yarışmasında mücadele eden Batuhan Bayır'ın yıllar önceki hali herkesi şaşkına çevirdi.
26.11.2019 Cadde