Batur

Batur

Son dakika batur haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan batur gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan batur haber sayfamızda...

Batur

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.547 batur haberi bulunmuştur.
Arkas Spor, Bursa Büyükşehir Belediyespor engeline takılmadı!
Arkas Spor, Bursa Büyükşehir Belediyespor engeline takılmadı! Efeler Ligi Play-Off 5-8 Etabı'nda Bursa Büyükşehir Belediyespor engelini 3-1'lik skorla geçti.
1.04.2024 Voleybol
Sürpriz aşk! Çiğdem Batur-Gökhan Keser el ele görüntülendi
Sürpriz aşk! Çiğdem Batur-Gökhan Keser el ele görüntülendi Kariyerini İstanbul ve Londra arasında devam ettiren Çiğdem Batur (41), önceki gece şarkıcı sevgilisi Gökhan Keser (36) ile ilk kez objektiflere yansıdı. Yeni bir ilişkiye yelken açan oyuncu, Londra günlerini anlatırken, "Türkiye'yi çok özlüyorum" dedi.
1.04.2024 Cadde
‘Emeğinin karşılığını veriyorlar’
‘Emeğinin karşılığını veriyorlar’ Çiğdem Batur, sevgilisi Gökhan Keser’le ilk kez görüntülendi.
31.03.2024 Cadde
İlk ve tek kent müzesi
İlk ve tek kent müzesi Başkan Osman Zolan, Denizli Kent Müzesi’nin açılmasını tarihi bir gün olarak nitelendirdi. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ise, “Bir ay boyunca ücretsiz ziyaret edilebilecek” müjdesi verdi.
16.03.2024 Ege
Bakan Ersoy: Eser zenginliğimiz de her geçen gün artmaya devam ediyor
Bakan Ersoy: Eser zenginliğimiz de her geçen gün artmaya devam ediyor Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin yaptırdığı Kent Müzesi'nin açılışında yaptığı konuşmada, "Dünyada gelişen müzecilik anlayışı doğrultusunda yeni müzeler açarken mevcut müzelerimizi de bu doğrultuda yeniledik, yeniliyoruz. Devlet müzelerimizin yanı sıra özel müzelerimizle de gücüne güç katan Türk müzeciliği, dünyada ödül üstüne ödül alan ve örnek gösterilen bir konuma geldi" dedi. Ersoy, Denizli Kent Müzesi'nin 1 ay boyunca ücretsiz ziyaret edilebileceğini de söyledi.
13.03.2024 Dünya
Dayanışma yürüşüne katıldı
Dayanışma yürüşüne katıldı CHP’nin Konak Başkan Adayı Nilüfer Mutlu, Konak Belediyesi, İzmir Gazeteciler Cemiyeti, İzmir Kadın Kuruluşları Birliği ve Ege Kadın Buluşması tarafından düzenlenen “Kadın Dayanışma Zinciri ve Yürüyüşü” etkinliğine katıldı...
9.03.2024 Ege
Gastronomi Merkezi istihdam sağlayacak
Gastronomi Merkezi istihdam sağlayacak İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB), Gastronomi Merkezi için kolları sıvadı. Konak’ta yapılacak merkezde kurslar düzenlenecek ve gıda sektörüne kalifiye eleman kazandırılacak
2.03.2024 Ege
PEN Şiir Ödülü Enis Batur’un
PEN Şiir Ödülü Enis Batur’un Türk edebiyatının önemli isimlerinden Enis Batur, PEN Yazarlar Derneği 2024 Şiir Ödülü’nün sahibi oldu.
23.02.2024 Kültür Sanat
Tanyeli hastalık sürecini anlattı! 'Herkesi affettim'
Tanyeli hastalık sürecini anlattı! 'Herkesi affettim' Bir süredir pankreas kanseriyle savaşan Tanyeli, tedavisinin ilk aşamasını Türkiye'de tamamlamıştı. Kendisi için düzenlenen moral gecesinde konuşan Tanyeli, hastalık sürecini anlattı. 10 parça müzayede ürününden toplamda 500 TL değerinde satış yapılarak katkıda bulunuldu.
13.02.2024 Cadde
Tanyeli’ye vefa gecesi
Tanyeli’ye vefa gecesi Sekiz ay önce pankreas kanserine yakalanan Tanyeli için önceki akşam Türkan Şerbetçi ev sahipliğinde Cahide Palazzo’da moral gecesi düzenlendi.
13.02.2024 Cadde
Türk çifte Bali'de sopalı saldırı! 'Etten duvar ördüler, zorla odaya sokacaklardı'
Türk çifte Bali'de sopalı saldırı! 'Etten duvar ördüler, zorla odaya sokacaklardı' Seyahat edip yeni yerler ve insanlar tanımak eşsiz bir deneyim olsa da, zaman zaman güzel anılar yerini korku dolu hatıralara bırakabiliyor. Tıpkı Türk gezgin Fatoş-Niyazi Solak'ın Bali'de yaşadıkları olay gibi. Sopalı saldırıya uğrayan, zorla odaya sokulmaya çalışılan çift, yaşadıkları korkunç saatleri anlattı.
9.02.2024 Yaşam
Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci'ye talip çıktı! Menajeri açıkladı
Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci'ye talip çıktı! Menajeri açıkladı Fenerbahçe'de bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken İrfan Can Kahveci'ye talip çıktığı öğrenildi. Yıldız futbolcunun menajeri, gösterilen ilgiyi resmen açıkladı.
2.02.2024 Fenerbahçe
Konak’tan son veda
Konak’tan son veda Yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek 60 yaşında hayata veda eden Konak Belediyesi eski Meclis Üyesi avukat Vedat Uğur için Konak Belediyesi önünde tören düzenlendi.
20.01.2024 Ege
Beşiktaş'ta Salih Uçan kamp kadrosunda yok!
Beşiktaş'ta Salih Uçan kamp kadrosunda yok! Süper Lig'in 21'inci haftasında Pendikspor'a konuk olacak Beşiktaş'ta kamp kadrosunda Salih Uçan yer almadı.
19.01.2024 Beşiktaş
Türkiye şehitlerini uğurladı: Kahramanlara gözyaşlarıyla veda
Türkiye şehitlerini uğurladı: Kahramanlara gözyaşlarıyla veda Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Üsteğmen Gökhan Delen, Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu, Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez, Piyade Sözleşmeli Er Kemal Batur, İstihkam Sözleşmeli Er Murat Atar ve Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin düzenlenen törenlerin ardından gözyaşlarıyla toprağa verildi.
15.01.2024 Gündem
Şehidin kardeşi: Ağlamayacağım, dik duracağım
Şehidin kardeşi: Ağlamayacağım, dik duracağım Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Kemal Batur'un (23) cenazesi, memleketi Niğde'de toprağa verildi. Törende şehit Batur'un kardeşi Cebrail Batur, ağabeyinin askeri kamuflaj montunu giyip, "Ağlamayacağım, dik duracağım" dedi.
14.01.2024 Gündem
Kahramanlar ölümsüzdür! Türkiye 9 yiğidini kalbine gömdü
Kahramanlar ölümsüzdür! Türkiye 9 yiğidini kalbine gömdü Pençe-Kilit Harekat bölgesinde üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Gökhan Delen, Ahmet Köroğlu, Serkan Sayin, Hakan Gün, Kemal Batur, şehit Muhammed Tunahan Evcin, şehit Müslüm Özdemir, şehit Emrullah Gülmez, şehit Murat Atar son yolculuklarına uğurlanmak üzere memleketlerine gönderildi.
14.01.2024 Haberler
Kahramanlar ölümsüzdür! Türkiye 9 yiğidini kalbine gömdü
Kahramanlar ölümsüzdür! Türkiye 9 yiğidini kalbine gömdü Pençe-Kilit Harekat bölgesinde üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Gökhan Delen, Ahmet Köroğlu, Serkan Sayin, Hakan Gün, Kemal Batur, şehit Muhammed Tunahan Evcin, şehit Müslüm Özdemir, şehit Emrullah Gülmez, şehit Murat Atar son yolculuklarına uğurlanmak üzere memleketlerine gönderildi.
14.01.2024 Gündem
İzmir’imi ezbere bilirim…
İzmir’imi ezbere bilirim…  Sosyal medya hesaplarından İzmirlilere seslenen Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, “Kentin sorunlarını biliyorum, bana güvenin” mesajı verdi.
13.01.2024 Ege
Pençe-Kilit kahramanlarına veda! Memleketlerine uğurlandılar
Pençe-Kilit kahramanlarına veda! Memleketlerine uğurlandılar Pençe-Kilit bölgesinde dün üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 9 askerin cenazeleri törenle memleketlerine uğurlandı.
13.01.2024 Haberler
Pençe-Kilit kahramanlarına veda! Memleketlerine uğurlandılar
Pençe-Kilit kahramanlarına veda! Memleketlerine uğurlandılar Pençe-Kilit bölgesinde dün üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 9 askerin cenazeleri törenle memleketlerine uğurlandı.
13.01.2024 Gündem
Pençe-Kilit’ten yürek yakan haber
Pençe-Kilit’ten yürek yakan haber Türkiye, Pençe-Kilit bölgesinden gelen acı haberle yasa boğuldu. TSK’nın Kuzey Irak’taki üssüne sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 9 asker şehit oldu. Çatışmada 15 terörist etkisiz hale getirildi.
13.01.2024 Gündem
Yüreğimiz yanıyor! Şehitlerimizin isimleri belli oldu
Yüreğimiz yanıyor! Şehitlerimizin isimleri belli oldu Türkiye şehitlerine ağlıyor. Pençe Kilit bölgesinde teröristlerce düzenlenen taciz ve sızma girişimi neticesinde şehit olan askerlerimizin acı haberleri ailelerine ulaştırıldı. Milli Savunma Bakanlığı, (MSB) Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde çıkan çatışmada şehit olan 9 askerin ismini açıkladı.
13.01.2024 Gündem
Dünyada Kaç Tane Ülke Vardır? 2024 Ülkelerin İsimleri Ve Başkentleri
Dünyada Kaç Tane Ülke Vardır? 2024 Ülkelerin İsimleri Ve Başkentleri Dünyadaki ülke sayısı, gözlemci ülke statüsünde bulunan Vatikan ve Filistin de dahil olmak üzere 208'dir. Avrupa kıtasında 64, Asya kıtasında ise 53 ülke yer alıyor. Dünyada sınırları içerisinde ülke bulunmayan tek kıta ise Antarktika'dır. Dünyada kaç tane ülke var? Sizin için başkentleri ile birlikte listeledik.
9.01.2024 Eğitim
Beşiktaşlı taraftardan futbolculara tepki! Samet Aybaba: Hepsini nasıl gönderelim
Beşiktaşlı taraftardan futbolculara tepki! Samet Aybaba: Hepsini nasıl gönderelim Beşiktaş, Rizespor ile oynayacağı mücadele öncesi Rize'ye gitti. Siyah-beyazlı kafileyi az sayıda taraftar karşılarken, bazı futbolculara tepki gösterildi.
9.01.2024 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Batur ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.