Bayrak

Bayrak

Son dakika Bayrak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bayrak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bayrak haber sayfamızda...

Bayrak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 17.240 bayrak haberi bulunmuştur.
Emine Erdoğan'dan BM'de sıfır atık mesajı: Sürdürülebilirlikle ilgili somut adımlar atmalıyız
Emine Erdoğan'dan BM'de sıfır atık mesajı: Sürdürülebilirlikle ilgili somut adımlar atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Her gün, 2 bin çöp kamyonuna eş değer plastiği okyanuslara, nehirlere ve göllere atıyoruz. Okyanusta yüzen kıta büyüklüğünde bir plastik adasının, bu yüzyıl insanının eseri olması vicdanlarımıza sığıyor mu? Gelecek nesillere olan sorumluluğumuz bağlamında sürdürülebilirlikle ilgili somut adımlar atmalıyız" dedi.
28.03.2024 Gündem
CHP Genel Başkanı Özel'den seçimlerde oy kullanacak gençlere çağrı
CHP Genel Başkanı Özel'den seçimlerde oy kullanacak gençlere çağrı CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Bakırköy'de bir otelde düzenlenen 'Rumeli Balkan Buluşması' iftar programına katıldı.
27.03.2024 Gündem
Bakan Güler: Tüm dünyada büyük etkiler uyandıran başarılar elde ediyoruz
Bakan Güler: Tüm dünyada büyük etkiler uyandıran başarılar elde ediyoruz Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Kahraman Mehmetçiğimizin ve güvenlik kuvvetlerimizin ortaya koyduğu üstün fedakarlıklar ve gayretler neticesinde, terörle mücadelede büyük başarılar elde edildi. Yurt içinde ve sınır ötesinde icra edilen etkili operasyonlar ile terör örgütüne ağır darbeler vuruldu" açıklamasında bulundu.
26.03.2024 Gündem
Mustafa Destici: BBP'nin gül ve hilali Türkiye semalarında dalgalanacaktır
Mustafa Destici: BBP'nin gül ve hilali Türkiye semalarında dalgalanacaktır Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, "Şehit Muhsin Yazıcıoğlu'nun dava arkadaşı olmaktan, onunla yol yürümüş olmaktan ve şu anda da onun emanetini taşıyor olmaktan büyük bir gurur duyuyorum" dedi.
25.03.2024 Gündem
Moskova’da ağır bilanço! DAEŞ, Rusya'dan ne istiyor?
Moskova’da ağır bilanço! DAEŞ, Rusya'dan ne istiyor? Moskova’da DAEŞ tarafından üstlenilen terör saldırısında bilanço yükseliyor. Devlet Başkanı Putin, saldırganların yakalandığını açıklarken, bir günlük yas ilan etti. 4 saldırgan Ukrayna sınırına doğru kaçarken yakalandı.
24.03.2024 Dünya
Survivor'da ilk eleme adayı belli oldu!  Acun Ilıcalı yeni kuralları açıkladı
Survivor'da ilk eleme adayı belli oldu! Acun Ilıcalı yeni kuralları açıkladı Survivor All Star'da Yaman Keleş, 'Bil Bakalım' oyununda Yasin'le yaşadığı tartışma hakkında konuştu. Batuhan Karacakaya konseyde adının çıkmasından ötürü takım arkadaşlarından bazılarına yine sitem dolu ifadelerde bulundu. Dokunulmazlık oyunu nefes kesti. İlk eleme adayı belli oldu. Acun Ilıcalı yeni kuralları açıkladı. İşte detaylar...
23.03.2024 Cadde
Bakan Özhaseki Trabzon'da vatandaşlara seslendi! "Hizmetten başka bir şey bilmeyiz"
Bakan Özhaseki Trabzon'da vatandaşlara seslendi! "Hizmetten başka bir şey bilmeyiz" Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki Trabzon'da mitinge katıldı. Bakan Özhaseki "Bizim işimiz hizmet, hizmetten başka bir şey bilmeyiz" dedi.
23.03.2024 Gündem
'Asrın felaketini asrın dönemi sıfatına döndürdük'
'Asrın felaketini asrın dönemi sıfatına döndürdük' Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 6 Şubat depremlerinin yarattığı yıkımı ortadan kaldırmak için çok büyük ekiple çalıştıklarını belirterek, "O asrın felaketini asrın dönemi sıfatına döndürdük.' şeklinde konuştu.
23.03.2024 Gündem
Şehit Polis Furkan Bor için tören düzenlendi
Şehit Polis Furkan Bor için tören düzenlendi Şişli’de göreve giderken kullandığı motosikletle kaza geçirip şehit olan polis memuru Furkan Bor için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesinde tören düzenlendi.
23.03.2024 Gündem
Hedef kanseri % 90 önlemek
Hedef kanseri % 90 önlemek İngiliz bilim insanları, akciğer kanserini durdurmak için bağışıklık sistemini harekete geçiren, tedavi amaçlı ‘LungVax’ adı verilen aşı üzerinde çalışıyor. Aşı ile kanserin yüzde 90 önlenmesi hedefleniyor.
23.03.2024 Dünya
Bayrak kesenlere soruşturma
Bayrak kesenlere soruşturma Adıyaman’da depremde evlerini kaydeden vatandaşlar için teslim edilen yeni konutlarda, bazı şahıslar balkonlardaki asılı Türk bayraklarını kesip yere attı.
23.03.2024 Gündem
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den Burdur'a 24 proje sözü
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den Burdur'a 24 proje sözü Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Burdur'da temaslarda bulundu. Bakan Tekin ""Proje bedeli 1 milyar 754 milyon TL olan 24 proje inşallah Burdur’a hayırlı olur" dedi.
22.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çalışan ve emekliye bir mesaj daha
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çalışan ve emekliye bir mesaj daha Dün promosyon müjdesi veren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugünkü gündeminde yine çalışan ve emekliler vardı. Enflasyonun yıl sonunda düşeceğini belirten Erdoğan, "Çalışanlarımızın ve emeklilerimizin yaşadığı sıkıntıların çözümü boynumuzun borcudur" dedi.
22.03.2024 Haberler
Onur Göçmez: Montella'nın Semih'i kullanmaması basiretsizlik
Onur Göçmez: Montella'nın Semih'i kullanmaması basiretsizlik Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Onur Göçmez, Semih Kılıçsoy'un A Milli Takım'ın kadrosundan çıkarılıp Ümit Milli Takım kadrosuna dahil edilmesini sert bir dille eleştirdi.
22.03.2024 Beşiktaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çalışan ve emekliye bir mesaj daha
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çalışan ve emekliye bir mesaj daha Dün promosyon müjdesi veren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugünkü gündeminde yine çalışan ve emekliler vardı. Enflasyonun yıl sonunda düşeceğini belirten Erdoğan, "Çalışanlarımızın ve emeklilerimizin yaşadığı sıkıntıların çözümü boynumuzun borcudur" dedi.
22.03.2024 Gündem
Göztepe'de 3 futbolcu vazgeçilmez oldu!
Göztepe'de 3 futbolcu vazgeçilmez oldu! Göztepe'de 3 futbolcu performanslarıyla göz dolduruyor. Göztepe'nin sezon başında İngiliz ekibi Southampton'dan kiraladığı kaleci Lis ise 26 karşılaşmada 2340 dakika görev yaptı.
22.03.2024 1.Lig
İstanbul'da vinç devrildi: 2 yaralı
İstanbul'da vinç devrildi: 2 yaralı İstanbul Esenler'de partilerin bayrak ve flamalarını sökme çalışması yapıldığı sırada vinç devrildi.
22.03.2024 Gündem
Gökhan Zan, CHP'li isimle yaptığı telefon konuşmasını açıkladı! '2 ilçe teklif edildi'
Gökhan Zan, CHP'li isimle yaptığı telefon konuşmasını açıkladı! '2 ilçe teklif edildi' Yerel seçimlere günler kala, Hatay'da Gökhan Zan ile ilgili tartışmalar sürerken, yeni açıklamalar da geliyor.
22.03.2024 Gündem
Sürpriz faiz kararının ardından bankalar harekete geçti: Mevduatta faiz oranları değişti
Sürpriz faiz kararının ardından bankalar harekete geçti: Mevduatta faiz oranları değişti Mevduatta faiz oranları değişti. Bazı özel bankalar faiz kararının ardından mevduat faizlerini yüzde 57 seviyesine çıkardı. Peki 1 milyon TL parası olan aylık ne kadar kazanç sağlamış olacak? İşte detaylar...
22.03.2024 Ekonomi
Bakan Güler: Ülkemiz dünyada yükselen bir güç konumundadır
Bakan Güler: Ülkemiz dünyada yükselen bir güç konumundadır Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Yurt içi ve sınır ötesinde icra ettiğimiz başarılı operasyonlarla terör örgütünün belini kırdık" dedi.
22.03.2024 Gündem
Bakan Özhaseki: Türkiye'de ayak basmadık yer bırakmadık
Bakan Özhaseki: Türkiye'de ayak basmadık yer bırakmadık Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Türkiye’de ayak basmadık yer bırakmadık. Bizim millet diye, bayrak diye, bölünmez bütünlük diye bir derdimiz var. Onun içindir ki Cumhurbaşkanımızla yol arkadaşlığı yapıyoruz. Gece, gündüz onunla beraber çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.
21.03.2024 Gündem
Hamza Dağ: Gelin İzmir'i birlikte liderliğe taşıyalım
Hamza Dağ: Gelin İzmir'i birlikte liderliğe taşıyalım Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, İzmir Minibüsçüler Esnaf Odası’nı ziyaret etti.
21.03.2024 Gündem
Son dakika... Pençe Kilit'te son durum! MSB kaynakları: Bunlar son çırpınışları
Son dakika... Pençe Kilit'te son durum! MSB kaynakları: Bunlar son çırpınışları Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, Bağdat’ta gerçekleşen görüşmelerde Irak tarafının terörle mücadeleye yaklaşımının nasıl olduğuna soruya yanıt verdi. MSB kaynakları Pençe Kilit Hareketleri'ne ilişkin son bilgileri de aktardı.
21.03.2024 Gündem
THY personeline bayram ikramiyesi
THY personeline bayram ikramiyesi Türk Hava Yolları yaptığı yüksek zammın yanında Ramazan Bayramı için tüm THY, AJet, TGS, TSS çalışanlarına 25 bin lira ikramiye verecek.
21.03.2024 Ekonomi
Kaddafi'nin uçan limuzini! Türkiye'ye de gelmiş, her yerine '9.9.99' yazısını yapıştırdı
Kaddafi'nin uçan limuzini! Türkiye'ye de gelmiş, her yerine '9.9.99' yazısını yapıştırdı Libya'yı 42 yıl demir yumrukla yöneten Kaddafi'den geriye kalanlar da tartışma ve çatışma konusu olmaya devam etti. İktidarı döneminde lükse olan düşkünlüğüyle öne çıkan eski lidere dair ilginç detay ise ‘Afriqiyah Force One.' İşte Türkiye'ye de gelen ve her yerinde '9.9.99' yazısının yer aldığı uçağın sırrı.
21.03.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Bayrak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.