Bayraktar Tb2 Siha

Bayraktar Tb2 Siha

Son dakika Bayraktar TB2 SİHA haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bayraktar TB2 SİHA gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bayraktar TB2 SİHA haber sayfamızda...

Bayraktar Tb2 Siha

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 837 bayraktar tb2 siha haberi bulunmuştur.
Selçuk Bayraktar paylaştı! İki Bayraktar TB3 havada
Selçuk Bayraktar paylaştı! İki Bayraktar TB3 havada Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 SİHA test uçuşlarına hız kesmeden devam ediyor. Hafta boyunca süren testlerde iki prototipi de test uçuşları gerçekleştiren Bayraktar TB3’ün toplam uçuş saati 272 saat 47 dakikaya ulaştı. Selçuk Bayraktar o anları sosyal medya hesabından paylaştı.
19.04.2024 Gündem
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi! Tam isabet
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi! Tam isabet Baykar TEBER Güdüm Kiti atış testi yaptı ve hedefi tam isabet vurdu. Bayraktar, AKINCI TİHA, Roketsan tarafından geliştirilen Teber Güdüm Kiti ile gerçekleştirdiği atış testini başarıyla tamamladı.
18.04.2024 Gündem
KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi'nin test süreci başladı
KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi'nin test süreci başladı Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi'nin test süreci başladı.
16.04.2024 Haberler
KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi'nin test süreci başladı
KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi'nin test süreci başladı Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi'nin test süreci başladı.
16.04.2024 Ekonomi
Selçuk Bayraktar duyurdu: AKINCI'dan 50.000 saatlik uçuş
Selçuk Bayraktar duyurdu: AKINCI'dan 50.000 saatlik uçuş Savunma Sanayii Başkanlığı liderliğinde yürütülen AKINCI Projesi kapsamında Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar AKINCI TİHA, 50 bin uçuş saatini başarıyla tamamladı.
9.04.2024 Ekonomi
Selçuk Bayraktar paylaştı: KALKAN DİHA'nın piste ihtiyacı yok!
Selçuk Bayraktar paylaştı: KALKAN DİHA'nın piste ihtiyacı yok! Bayraktar KALKAN DİHA (Dikey İniş Kalkışlı İnsansız Hava Aracı) 30. uçuşunda gerçekleştirilen sistem tanımlama testlerini başarıyla tamamladı. Dikey kalkış ve iniş yapabilen milli DİHA, herhangi bir piste ihtiyaç duymadan üs bölgelerinde ve yüzer platformlarda rahatlıkla görev uçuşları gerçekleştirebiliyor.
7.04.2024 Ekonomi
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3 bir testi daha başarıyla tamamladı
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3 bir testi daha başarıyla tamamladı Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Bayraktar TB3'ün 28. uçuş testini de başarıyla tamamladığını sosyal medya hesabından duyurdu.
6.04.2024 Gündem
Bayraktar TB3'ten yeni başarı! 27. Uçuş başarıyla tamamlandı
Bayraktar TB3'ten yeni başarı! 27. Uçuş başarıyla tamamlandı Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 27. uçuşunu başarıyla gerçekleştirdi.
2.04.2024 Haberler
Bayraktar TB3'ten yeni başarı! 27. uçuş başarıyla tamamlandı
Bayraktar TB3'ten yeni başarı! 27. uçuş başarıyla tamamlandı Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 27. uçuşunu başarıyla gerçekleştirdi.
2.04.2024 Gündem
Selçuk Bayraktar paylaştı! Bayraktar TB3 bir testi daha başarıyla tamamlandı
Selçuk Bayraktar paylaştı! Bayraktar TB3 bir testi daha başarıyla tamamlandı Bayraktar TB3 Orta İrtifa Sistem Tanımlama ve Performans Testini başarıyla tamamladı. Gelişmeyi Selçuk Bayraktar duyurdu.
30.03.2024 Gündem
Adım adım geliyor! Bayraktar TB3'ten yeni başarı
Adım adım geliyor! Bayraktar TB3'ten yeni başarı Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 SİHA, 27 saat havada kaldığı 26. test uçuşunu da başarıyla tamamladı. Yerli elektro-optik sistem ASELFLIR-500 ile havalanan milli SİHA, 27 saatlik uçuşu sırasında gökyüzünde toplam 4.600 km mesafe katetti.
29.03.2024 Gündem
Selçuk Bayraktar paylaştı! AKINCI İHA-230 Süpersonik Füze Atış Testi tamam
Selçuk Bayraktar paylaştı! AKINCI İHA-230 Süpersonik Füze Atış Testi tamam Selçuk Bayraktar, Bayraktar AKINCI İHA-230 Süpersonik Füze Atış Testinin başarıyla gerçekleştiğini duyurdu.
17.03.2024 Haberler
Selçuk Bayraktar paylaştı! AKINCI İHA-230 Süpersonik Füze Atış Testi başarıyla gerçekleşti
Selçuk Bayraktar paylaştı! AKINCI İHA-230 Süpersonik Füze Atış Testi başarıyla gerçekleşti Selçuk Bayraktar, Bayraktar AKINCI İHA-230 Süpersonik Füze Atış Testinin başarıyla gerçekleştiğini duyurdu.
17.03.2024 Gündem
'Bayraktar TB2 düşmanlarımızı şoka uğrattı!' Türk SİHA'sı için resmi tören düzenlediler: İleri teknolojiye sahip bir silah
'Bayraktar TB2 düşmanlarımızı şoka uğrattı!' Türk SİHA'sı için resmi tören düzenlediler: İleri teknolojiye sahip bir silah Türkiye'den Bayraktar TB2 satın alan Maldivler geçtiğimiz hafta Hindistan ordusunu adeta çileden çıkardı. Maldivler cumhurbaşkanı ve savunma bakanından ise konuyla ilgili yeni açıklamalar geldi, yetkililer TB2'ye yönelik övgü dolu sözler kullandı.
17.03.2024 Dünya
Bir ülkeye daha Bayraktar TB2! Türk SİHA'ları Avrupa semalarında
Bir ülkeye daha Bayraktar TB2! Türk SİHA'ları Avrupa semalarında Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Bayraktar TB2 SİHA'larına yönelik önemli bir açıklama yaptı. Bayraktar, "İlk kez NATO standartlarında bir hava aracı katılmış oldu" dedi.
4.03.2024 Ekonomi
Hava aracından atıldı! Bayraktar Akıncı İHA-230 füzesi ile tam isabet
Hava aracından atıldı! Bayraktar Akıncı İHA-230 füzesi ile tam isabet  Bayraktar AKINCI TİHA, Roketsan’ın milli olarak geliştirdiği hava aracından atılan İHA-230 füzesi ile gerçekleştirdiği test atışında tam isabetle vurdu.
2.03.2024 Gündem
Geri sayım başladı! Bayraktar TB3 20. test uçuşunu da tamamladı
Geri sayım başladı! Bayraktar TB3 20. test uçuşunu da tamamladı Bayraktar TB3 20. test uçuşunu gerçekleştirdi. BAYKAR Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, test anlarını sosyal medya hesabından paylaştı.
1.03.2024 Gündem
Selçuk Bayraktar paylaştı: İlk atış testini başarıyla tamamladı
Selçuk Bayraktar paylaştı: İlk atış testini başarıyla tamamladı Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Milli seyir füzesi ÇAKIR ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.
1.03.2024 Haberler
Selçuk Bayraktar paylaştı: Çakır ile hedef tam isabet!
Selçuk Bayraktar paylaştı: Çakır ile hedef tam isabet! Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Milli seyir füzesi ÇAKIR ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.
1.03.2024 Ekonomi
Adım adım geliyor! Bayraktar TB3 19. test uçuşunu gerçekleştirdi
Adım adım geliyor! Bayraktar TB3 19. test uçuşunu gerçekleştirdi Bayraktar TB3 19. Test uçuşunu gerçekleştirdi. BAYKAR Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, test anlarını sosyal medya hesabından paylaştı.
27.02.2024 Ekonomi
Son dakika: Selçuk Bayraktar paylaştı! Gökyüzünün AKINCI’larına Yeni Güç
Son dakika: Selçuk Bayraktar paylaştı! Gökyüzünün AKINCI’larına Yeni Güç Selçuk Bayraktar AKINCI C'nin yeni motoru ile ilk uçuş testini başarıyla tamamladığını açıkladı.
24.02.2024 Gündem
Son dakika: Baykar paylaştı! Akıncı TİHA 12'den vurdu
Son dakika: Baykar paylaştı! Akıncı TİHA 12'den vurdu Bayraktar AKINCI TİHA deniz üstünde seyreden hareketli hedefi başarıyla imha etti. Selçuk Bayraktar o anları 'Türk havacılığının altın çağı' notu ile paylaştı.
22.02.2024 Gündem
Arap medyası Erdoğan'ın uçağı inmeden yazdı: Yeni bir bölgesel ittifak!
Arap medyası Erdoğan'ın uçağı inmeden yazdı: Yeni bir bölgesel ittifak! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kahire ziyaretinin büyük bir değişimi temsil ettiğini ve normalleşmenin zirve noktası olduğunu belirten yayın organları, yeni bir bölgesel ittifakın ayak seslerine işaret etti.
14.02.2024 Dünya
Türkiye'nin Eurofighter hamlesi Alman basınında! 'Yeni fırsatlar doğurabilir'
Türkiye'nin Eurofighter hamlesi Alman basınında! 'Yeni fırsatlar doğurabilir' Almanya'nın Bilim ve Politika Vakfı tarafından yayınlanan analizde, Türkiye’nin savunma sanayisindeki son adımlarına yer verildi. Analizde anlaşmanın Türkiye'nin Batı ile entegrasyonunu derinleştirebileceği ve yeni iş birliği için fırsatları açabileceği vurgulandı. Türkiye’nin 40 adet Eurofighter Typhoon savaş uçağı satın alma talebi ise, yeni dönemin kapılarını aralayabilecek önemli bir gelişme olarak değerlendirildi.
9.02.2024 Dünya
Selçuk Bayraktar paylaştı! Bayraktar TB3 bir testi daha tamamladı
Selçuk Bayraktar paylaştı! Bayraktar TB3 bir testi daha tamamladı Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Bayraktar TB3'ün 16. Test Uçuşunu da başarıyla tamamlandığını duyurdu. Selçuk Bayraktar o anlara dair görüntülere de yer verdi.
2.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bayraktar Tb2 Siha ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.