Bayram Harçlığı

Bayram Harçlığı

Son dakika bayram harçlığı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bayram harçlığı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bayram harçlığı haber sayfamızda...

Bayram Harçlığı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 238 bayram harçlığı haberi bulunmuştur.
Hazal Filiz Küçükköse: Aşk mantığın olmadığı nokta!
Hazal Filiz Küçükköse: Aşk mantığın olmadığı nokta! Son olarak final yapan 'Üvey Anne' dizisinde rol alan Hazal Filiz Küçükköse, "Aşk hakkında ne düşünüyorsunuz?” sorusuna, "Aşkın etkisi hayatımda büyük. Beni besleyen, bazen sömüren bir nokta. Arada dengeler şaşabiliyor" yanıtını vermişti. Ünlü oyuncu, gündem olan sözlerine açıklık getirdi.
16.04.2024 Cadde
Tam 400 çocuk! Bayram harçlığını duyan sıraya girdi
Tam 400 çocuk! Bayram harçlığını duyan sıraya girdi Adana’nın Kozan ilçesinde bir kişinin çocuklara bayram harçlığı dağıtacağını duyurması üzerine evinin önünde uzun kuyruk oluştu. 400 çocuk ile bayramlaşıp onlara bayram harçlığı verdi.
12.04.2024 Gündem
Beşiktaş'ta gençler, Fernando Santos'un elini öptü!
Beşiktaş'ta gençler, Fernando Santos'un elini öptü! Beşiktaş’ta bayramlaşma, dünkü antrenman öncesinde gerçekleşti, gençler, Teknik Direktör Fernando Santos’un elini öperek saygısını gösterdi.
11.04.2024 Beşiktaş
Çocuklara neden bayram harçlığı verilir? 'Anlatılması çok önemli'
Çocuklara neden bayram harçlığı verilir? 'Anlatılması çok önemli' Çocukluğumuzda geçirdiğimiz bayramların çok özel bir yeri vardır. Birliğin, beraberliğin ve paylaşmanın güzelliğini özel günlerde yaşamak bir başkadır. Büyükler, genellikle çocuklara bayram harçlığı vermeyi düşünür. Peki uzmanlar bu konuda ne diyor?
22.03.2024 Ebeveyn
Cumhurbaşkanı Erdoğan depremzede ailenin bayramını kutladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan depremzede ailenin bayramını kutladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın Gaziantep'te ziyaret ettiği depremzede aile ile telefonda görüşerek bayramlarını tebrik etti.
28.06.2023 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan depremzede ailenin bayramını kutladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan depremzede ailenin bayramını kutladı  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın Gaziantep'te ziyaret ettiği depremzede aile ile telefonda görüşerek bayramlarını tebrik etti.
28.06.2023 Gündem
ÖĞRENCİLERE 1.000 TL  BAYRAM HARÇLIĞI verilecek mi başvuru iddiası doğru mu? 1.000 TL Kurban Bayramı harçlığı kimlere verilecek?
ÖĞRENCİLERE 1.000 TL BAYRAM HARÇLIĞI verilecek mi başvuru iddiası doğru mu? 1.000 TL Kurban Bayramı harçlığı kimlere verilecek? Her yıl Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde emeklilere verilen bayram ikramiyesi gibi, dini bayramlar öncesinden üniversiteli öğrencilere 1.000 TL bayram harçlığı verileceği ve başvuruları başladığı sosyal medya platformu üzerinden duyurulmuştu. İçişleri Bakanlığı konuya dair açıklama yaptı. Peki Öğrencilere Kurban Bayramı öncesinde bayram harçlığı verilecek mi?
26.06.2023 Bilgi Rehberi
Öğrencilere bayram harçlığı başvurusu ne zaman, başladı mı? Gençlere bayram harçlığı başvuru açıklaması son durum
Öğrencilere bayram harçlığı başvurusu ne zaman, başladı mı? Gençlere bayram harçlığı başvuru açıklaması son durum Öğrencilere bayram harçlığı kapsamındaki destek ile ilgili son gelişmeler yakından takip ediliyor. Tıpkı emeklilere Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde ödenen ikramiye uygulaması gibi üniversite öğrencilerine de bayram harçlığı ödenmesi gündeme geldi. Peki, üniversite öğrencilerine bayrma harçlığı başvuru tarihi belli oldu mu?
19.06.2023 Bilgi Rehberi
‘Gelecekten bugüne mektup gibi’
‘Gelecekten bugüne mektup gibi’ Uuslararası bilim kurgu festivallerinden ödüllerle dönen “Bir Zamanlar Gelecek: 2121”in yönetmeni ve senaristi Serpil Altın ile konuştuk.
18.06.2023 Kültür Sanat
Öğrencilere bayram harçlığı başvurusu başladı mı, ne zaman? 1000 TL üniversite öğrencisi bayram harçlığı
Öğrencilere bayram harçlığı başvurusu başladı mı, ne zaman? 1000 TL üniversite öğrencisi bayram harçlığı Üniversite öğrencilerine bayram harçlığı ödemeleri, Ramazan Bayramı ardından Kurban Bayramı'nda da gündeme geldi. seçim sürecinde öğrencilere bayram ikramiyesi ödemesi yapılması öne çıkan başlıklardandı. Peki, 2023 öğrencilere bayram harçlığı ne kadar olacak, başvurusu ne zaman?
12.06.2023 Bilgi Rehberi
Kurban Bayramı öncesinde öğrencilere bayram harçlığı verilecek mi? 2023 Öğrencilere bayram harçlığı ne kadar planlanıyor?
Kurban Bayramı öncesinde öğrencilere bayram harçlığı verilecek mi? 2023 Öğrencilere bayram harçlığı ne kadar planlanıyor? Kurban Bayramı'na sayılı günler kala, öğrencilere bayram harçlığı konusu gündeme geldi. AK Parti'nin seçim beyannamesinde yer alan öğrencilere 1000 TL bayram harçlığı verilmesi büyük merakla araştırılıyor. Öğrenciler, bayram harçlığı verilecek mi, ne zaman yatacak? Öğrencilere bayram harçlığı ne kadar, başvurusu nasıl yapılır? sorularına cevap arıyor. İşte konuya ilişkin son güncel durum...
8.06.2023 Bilgi Rehberi
Öğrencilere bayram harçlığı verilecek mi? Üniversitelilere 1000 TL bayram harçlığı başvurusu ne zaman?
Öğrencilere bayram harçlığı verilecek mi? Üniversitelilere 1000 TL bayram harçlığı başvurusu ne zaman? Gençlere bayram harçlığı müjdesi gündeme geldi! AK Parti seçim beyannamesinde öğrencilere ve yeni evlenecek gençlere çeşitli destekler yer aldı. Öğrencilere 1000 TL bayram harçlığı verilmesi için gençler tarafından tarih ve başvuru detayları açıklaması bekleniyor. Gençlere duyurulan müjdeler arasında evlilik kredisi, vergisiz telefon ve bilgisayar fırsatı gibi maddeler bulunuyor. Peki, üniversite öğrencilerine bayram harçlığı verilecek mi, ne zaman?
19.04.2023 Bilgi Rehberi
1.000 TL BAYRAM HARÇLIĞI BAŞVURULARI; Öğrencilere 1.000 TL bayram harçlığı başvuruları başladı mı, ne zaman hayata geçecek, kimler yararlanacak?
1.000 TL BAYRAM HARÇLIĞI BAŞVURULARI; Öğrencilere 1.000 TL bayram harçlığı başvuruları başladı mı, ne zaman hayata geçecek, kimler yararlanacak? Öğrencilere 1.000 TL bayram harçlığı ile ilgili araştırmalar Ramazan Bayramına kısa bir süre kala hız kazandı. Ak Parti'nin seçim beyannamesinin açıklanmasının ardından ilerleyen günlerde 3 yeni seçim vaadini duyurması bekleniyor. Bu vaatler arasında Üniversite öğrencilerine yılda iki kez bayram harçlığı verilmesi yer alıyor. Peki Öğrencilere 1.000 TL bayram harçlığı başvurusu başladı mı, şartlar neler?
14.04.2023 Bilgi Rehberi
Depremzede çocuklara bayram harçlığı dağıtıldı
Depremzede çocuklara bayram harçlığı dağıtıldı Yıkıcı depremin meydana geldiği Adıyaman’da, hayırsever iş adamları tarafından depremzede çocuklara bayram öncesi bayram harçlığı dağıtıldı.
11.04.2023 Haberler
İlayda Şeker ve İsmail Balaban'dan çölde balayı pozları
İlayda Şeker ve İsmail Balaban'dan çölde balayı pozları 'Survivor 2021' şampiyonu, Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde iki kez başpehlivan olan Antalyalı güreşçi İsmail Balaban ile aynı yıl yarışmada mücadele eden İlayda Şeker, geçtiğimiz haftalarda evlendi. Balayı için soluğu Dubai'de alan çiftten çölde poz geldi. Taze evlilerin pozlarına beğeni ve yorum yağdı.
10.12.2022 Cadde
Petek Dinçöz: Çok aşağılandım, hayatım üç ciltlik kitap olur!
Petek Dinçöz: Çok aşağılandım, hayatım üç ciltlik kitap olur! Şarkıcı Petek Dinçöz, geçtiğimiz aylarda gençlik aşkı, iş insanı Nida Büyükbayraktar ile görkemli bir düğünle hayatını birleştirmişti. Bir dönem sahnelerin aranan isimlerinden Dinçöz, katıldığı programda, çocukluk dönemi ve ilk assolist olduğu yıllarda yaşadığı zorlukları anlattı. Hiç baba sevgisi görmediğini belirten Dinçöz, "Türk filmi gibi bir hayatım var resmen" dedi.
9.12.2022 Cadde
Petek Dinçöz ekranlara döndü: Ben son assolistim
Petek Dinçöz ekranlara döndü: Ben son assolistim Şarkıcı Petek Dinçöz, 2014 yılında nikah masasına oturduğu Serkan Kodaloğlu'dan geçtiğimiz mart ayında tek celsede boşanmıştı. Üçüncü kez nikah masasına oturarak gençlik aşkı iş insanı Nida Büyükbayraktar ile hayatını birleştiren Dinçöz, katıldığı bir programda yeni düet yapacağının müjdesini verdi. Dinçöz, "Ben son assolistim" deyince Mahmut Tuncer'den yanıt gecikmedi.
27.11.2022 Cadde
Survivor yarışmacıları İlayda Şeker ile İsmail Balaban evlendi
Survivor yarışmacıları İlayda Şeker ile İsmail Balaban evlendi 'Survivor 2021' şampiyonu, Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde iki kez başpehlivan olan Antalyalı güreşçi İsmail Balaban ile aynı yıl yarışmada mücadele eden İlayda Şeker, önceki akşam aile arasında gerçekleşen törenle evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Sadece bir gün nişanlı kalan ikili, dün akşam Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde hem kına gecesi hem de düğün yaptı.
19.11.2022 Cadde
Survivor İsmail Balaban ile İlayda Şeker nişanlandı
Survivor İsmail Balaban ile İlayda Şeker nişanlandı 'Survivor 2021’de mücadele eden İsmail Balaban, hem parkur performansı hem de özel hayatıyla adından sıkça söz ettirmişti. Yarışmada şampiyon olan Balaban, aynı yıl gönüller takımında mücadele eden İlayda Şeker ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Aile arasında nişanlanan ünlü çiftin fotoğrafları sosyal medyada yayınlanırken, takipçilerinden ikiliye "Mutluluklar" yorumları yağdı.
19.11.2022 Cadde
Bülent Ersoy orkestra ekibi ile barış imzaladı
Bülent Ersoy orkestra ekibi ile barış imzaladı Yaklaşık bir yıl önce Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne konser için gittikleri sırada Ercan Havalimanı'nda sahne alacakları otelin düzenlediği sahte PCR testleri ile yakalanan ve ardından cezaevine gönderilen ve bir ay ceza yattıktan sonra tahliye olan Bülent Ersoy'un orkestra şefi Onur Özelçağlayan ve ekibi, Diva ile barış imzaladı. Ersoy, "Kısacası ana kucağına geri döndüler" dedi.
6.09.2022 Cadde
Petek Dinçöz kına gecesinde kurtlarını döktü
Petek Dinçöz kına gecesinde kurtlarını döktü Şarkıcı Petek Dinçöz, 2014 yılında nikah masasına oturduğu Serkan Kodaloğlu'dan geçtiğimiz mart ayında tek celsede boşanmıştı. Ayrılığın ardından oğluyla Miami'ye yerleşen Dinçöz, geçtiğimiz günlerde işletmeci Nida Büyükbayraktar ile nişanlanmıştı. Dinçöz, dün akşam kına gecesi yaptı. Yakın arkadaşlarını çağırdığı gecede kurtlarını döken şarkıcı, bugün nikah masasına oturacak.
17.08.2022 Cadde
Petek Dinçöz evleniyor! 'Rabbim bizi birbirimizden hiç ayırmasın'
Petek Dinçöz evleniyor! 'Rabbim bizi birbirimizden hiç ayırmasın' 'Foolish Casanova' şarkısıyla şöhreti yakalayan Petek Dinçöz, 2014 yılında nikah masasına oturduğu Serkan Kodaloğlu'dan geçtiğimiz mart ayında tek celsede boşanmıştı. Ayrılığın ardından oğluyla Miami'ye yerleşen Dinçöz, yeni bir aşka yelken açarak evlilik yolunda ilk adımı attı. Ünlü isim, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla nişanlandığını duyurdu. İşte detaylar...
9.08.2022 Cadde
Tatlı kutularında el bombası taşıdı! Adliyede başka mahkemede başka savunma
Tatlı kutularında el bombası taşıdı! Adliyede başka mahkemede başka savunma İzmir'de, polis memuru Fethi Sekin ve mübaşir Musa Can'ın şehit olduğu adliye saldırısı için bomba ve tüfek mermilerini temin ettiği iddiasıyla tutuklanıp, hakkında 3 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 192 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan PKK/KCK'lı terörist Suriye uyruklu Delil Hıso'nın (35) yargılanmasına devam edildi.
27.07.2022 Gündem
Bülent Ersoy sahnede bayram harçlığı dağıttı
Bülent Ersoy sahnede bayram harçlığı dağıttı Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, Bodrum'da bir restoranda sahne aldı. Şarkılarının çoğunu mikrofonsuz çıplak sesle okuyan usta sanatçı, dinleyicilerden büyük alkış aldı.
17.07.2022 Cadde
Petek Dinçöz: Miami'ye çocuğumun eğitimi için yerleştim
Petek Dinçöz: Miami'ye çocuğumun eğitimi için yerleştim Şarkıcı Petek Dinçöz, 2014 yılında iş adamı Serkan Kodaloğlu ile nikah masasına oturmuştu. Eşi Serkan Kodaloğlu’ndan boşanmasının ardından Amerika’ya yerleşen Petek Dinçöz, önceki gün Etiler’de ortaya çıktı.
16.07.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Bayram Harçlığı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.