Bayram Konserleri

Bayram Konserleri

Son dakika Bayram konserleri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bayram konserleri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bayram konserleri haber sayfamızda...

Bayram Konserleri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 125 bayram konserleri haberi bulunmuştur.
Ramazan Bayramı tatilinde hangi ünlü nerede sahne alacak?
Ramazan Bayramı tatilinde hangi ünlü nerede sahne alacak? Turizm sezonunun başlangıç dönemine denk gelen Ramazan Bayramı tatilinde, Antalya ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti başta olmak üzere otellerde ünlü sanatçıların konser ve gösterileri olacak.
13.03.2024 Cadde
‘Ben de artık Bodrumluyum’
‘Ben de artık Bodrumluyum’ Sıla, Altınoluk Açıkhava’da başlayan Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nda devam eden bayram konserleri Bodrum’la son buldu.
3.07.2023 Cadde
Merve Özbey: Annelik yorucu ama keyifli bir süreç
Merve Özbey: Annelik yorucu ama keyifli bir süreç Kısa süre önce ikinci kez annelik heyecanı yaşayan Merve Özbey, çocukları ile birlikte gündeme geliyor. Geçtiğimiz haftalarda ailesi ile birlikte Marmaris'e giden Özbey, "Çocuklarla harika bir tatil yaptık" dedi. Ünlü şarkıcı anneliğinden de bahsetti.
19.06.2023 Cadde
Serkan Balkan: Hande Ünsal en büyük destekçimiz
Serkan Balkan: Hande Ünsal en büyük destekçimiz Şarkıcı Niran Ünsal'ın kızı Hande Ünsal ve Sakiler grubunda yer alan sevgilisi Serkan Balkan, geçtiğimiz akşam Maslak Uniq’de 'Aydınlıkevler' tiyatrosunu izlemeye gitti. Oyun başlamadan gazetecilerin sorularını yanıtlayan ikili, yer aldıkları 'Serdar Ortaç Tribute' albümüyle ilgili konuştu.
1.05.2022 Cadde
Bayram sahnesi
Bayram sahnesi Hülya Avşar, Ramazan Bayramı’nı Bodrum Azka Otel’de karşılayacak.
16.04.2022 Cadde
Ünlü müzisyenlerden bayram konserleri
Ünlü müzisyenlerden bayram konserleri Kerki Solfej’in yaz konserleri Kurban Bayramı’nda Ege’de ünlüler geçidi yaşatacak. 16 – 24 Temmuz tarihlerinde; Mabel Matiz, Kenan Doğulu, Sertab Erener, Yıldız Tilbe, Candan Erçetin, Levent Yüksel, Erol Evgin, Livaneli ile Sevdalım Hayat, Evengy Grinko, Buray, Ayta Sözeri, Ferhat Göçer, Funda Arar, Cem Adrian, Gazapizm ve Doğu Demirkol sahneleriyle bayram eğlencesini ikiye katlayacak.
14.07.2021 Kültür Sanat
İletişim Başkanlığı'ndan İstanbul Yeditepe Konserleri açıklaması
İletişim Başkanlığı'ndan İstanbul Yeditepe Konserleri açıklaması İletişim Başkanlığı, bazı sosyal medya hesapları ve haberlerde yer alan "İstanbul Yeditepe Konserleri'nin 30 milyon liraya mal olduğu" şeklindeki ifadelerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, konserlere ilişkin asılsız iddia, yalan ve çarpıtma ile algı operasyonu yapanlar hakkında hukuki yollara başvurulacağını bildirdi.
11.06.2020 Gündem
Çok konuşuldu
Çok konuşuldu Fettah Can’ın Cumhurbaş-kanlığı’nın düzenlediği ‘Evde Bayram Konserleri’ kapsamındaki konseri, Kanal D’de ekrana geldi.
27.05.2020 Cadde
Mazhar Alanson'dan 'Evde bayram' konseri
Mazhar Alanson'dan 'Evde bayram' konseri Cumhurbaşkanlığı tarafından düzenlenen "Türkiye'nin Kültür Hazineleri Sahnesinde Evde Bayram Konserleri" çerçevesinde Mazhar Alanson, İstanbul Arkeoloji Müzesi'nde sahne aldı.
26.05.2020 Haberler
Mazhar Alanson'dan 'Evde bayram' konseri! Dinleyenleri büyüledi
Mazhar Alanson'dan 'Evde bayram' konseri! Dinleyenleri büyüledi Cumhurbaşkanlığı tarafından düzenlenen "Türkiye'nin Kültür Hazineleri Sahnesinde Evde Bayram Konserleri" çerçevesinde Mazhar Alanson, İstanbul Arkeoloji Müzesi'nde sahne aldı.
26.05.2020 Gündem
Bu akşam TV'de hangi dizi ve filmler var? 25 Mayıs TV kanal yayın akışı
Bu akşam TV'de hangi dizi ve filmler var? 25 Mayıs TV kanal yayın akışı Türkiye'de Ramazan Bayramı bu yıl 81 ilde sokağa çıkma yasağı kısıtlaması ile geçiyor. Evlerinde olan binlerce vatandaşlar bu akşam TV'de hangi dizi ve filmler var sorusuna yanıt aramaya başladı. TV'lerde bayram akşamlarına özel dizi, film ve programlar yer alıyor. Peki Bu akşam TV'de hangi dizi ve filmler var? İşte 25 Mayıs TV kanal yayın akışları...
25.05.2020 Gündem
Evde Bayram Konserleri! Kubat dinleyicilerle buluştu
Evde Bayram Konserleri! Kubat dinleyicilerle buluştu Cumhurbaşkanlığınca başlatılan, Türkiye'nin kültür hazineleri sahnesinde 'Evde Bayram Konserleri' devam ediyor.
24.05.2020 Kültür Sanat
Coşku Kanal D’de yaşanacak
Coşku Kanal D’de yaşanacak Kanal D, Ramazan Bayramı’nın üç günü yine izleyicinin tercihi olacak...
23.05.2020 Cadde
Fettah Can: Müzik hiçbir zaman susmaz
Fettah Can: Müzik hiçbir zaman susmaz Cumhurbaşkanlığı’nın düzenlediği ‘Evde Bayram Konserleri’ kapsamında sahne alan Fettah Can’ın konseri, 25 Mayıs Pazartesi akşamı saat 22.30’da Kanal D’de ekrana gelecek. Salgın nedeniyle üç aydır karantinada olduğunu söyleyen sanatçı, “Müzik hiçbir zaman susmaz” diyor.
23.05.2020 Cadde
İş Sanat’tan Bayram Konserleri
İş Sanat’tan Bayram Konserleri Birbirinden özel etkinlikler Ramazan Bayramı’nda İş Sanat’ın sosyal medya hesaplarında sizlerle olacak. Yerli ve yabancı birçok sanatçının evlerinden kaydettikleri konserleriyle pandemi süresi boyunca sanatseverlerin evlerine konuk olan İş Sanat bayramda da yıldız isimleri sosyal medya hesaplarında takipçileriyle buluşturacak.
22.05.2020 Kültür Sanat
‘Evde Bayram Konserleri’
‘Evde Bayram Konserleri’ Cumhurbaşkanlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda “7 Tepeden 7 Kıtaya” projesiyle İstanbul’dan başlattığı konserler dizisini, ramazan ayı ve Ramazan Bayramı sürecinde Türkiye’nin birbirinden değerli tarihi noktalarına taşıyarak devam ettirecek.
16.05.2020 Kültür Sanat
Cumhurbaşkanlığı’ndan 'Evde Bayram Konserleri'
Cumhurbaşkanlığı’ndan 'Evde Bayram Konserleri' Cumhurbaşkanlığı, 23 Nisan’da “7 Tepeden 7 Kıtaya” projesiyle İstanbul’dan başlattığı konserler dizisini, Ramazan ayı ve Ramazan Bayramı sürecinde Türkiye’nin birbirinden değerli tarihi noktalarına taşıyarak devam ettiriyor
11.05.2020 Gündem
'Burayı ne Bodrum'a ne de Çeşme'ye değişirim'
'Burayı ne Bodrum'a ne de Çeşme'ye değişirim' Bayram konserleri için gelen teklifleri geri çevirerek, ailesiyle birlikte memleketi Mardin'e giden şarkıcı Berdan Mardini, tatilin tadını köyünde çıkartıyor.
15.08.2019 Cadde
Ebru Gündeş rekora koşuyor
Ebru Gündeş rekora koşuyor Türk müziğinin güçlü yorumcusu Ebru Gündeş, bayram konserlerinin son ayağında Antalya’da sahne aldı. Sueno Hotels Deluxe Belek’te sevenleriyle buluşan Gündeş, bir de sürpriz açıkladı.
14.08.2019 Cadde
‘Gemiyi terk edersek fareler basar’
‘Gemiyi terk edersek fareler basar’ Funda Arar, kötü giden müzik piyasasına rağmen sektörü hiçbir zaman bırakmayacağını açıkladı. Sanatçı, “Hiç düşünmedim. Gemiyi terk edersek, fareler basar. Ben savaşçı bir insanım ve mücadeleye devam edeceğim” dedi.
11.08.2019 Cadde
Gala Aya Yorgi bayramda dopdolu!
Gala Aya Yorgi bayramda dopdolu! İkinci sezon açılışını 1 Haziran'da gerçekleştirecek olan Cove Aya Yorgi'nin içinde yer alan Gala Aya Yorgi, birbirinden ünlü isimlerin sahne alacağı bayram konserleri ile coşku dolu anlar yaşatacak.
29.05.2019 Kültür Sanat
Demet Akalın: İstanbul'u özledim
Demet Akalın: İstanbul'u özledim Demet Akalın bayram konserleri sonrasında İstanbul'a geri dönüş yaptı. 'İstanbul' çok özlemişim' dedi.
27.08.2018 Cadde
Kurban Bayramında hangi sanatçı nerede sahne alacak?
Kurban Bayramında hangi sanatçı nerede sahne alacak? Kurban Bayramına kısa bir süre kala bayram konserleri de belli olmaya başladı. Kurban Bayramı süresince hangi sanatçı nerede sahne alacak? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...
15.08.2018 Gündem
Coşkun Sabah söyledi, eski eşi dinledi
Coşkun Sabah söyledi, eski eşi dinledi Ramazan Bayramı'nda Bodrum’da sahne alan Coşkun Sabah’ı dinlemeye, yeni boşandığı eşi Ceyda Sabah, kızları Roza ve Helen de geldi. Gece boyunca şarkılara eşlik ettiği gözlemlenen Ceyda Sabah, akıllara 'yeniden bir araya mı geliyorlar?' sorusunu getirdi.
18.06.2018 Cadde
Coşkun Sabah söyledi, eski eşi dinledi
Coşkun Sabah söyledi, eski eşi dinledi Ramazan Bayramı'nda Bodrum’da sahne alan Coşkun Sabah’ı dinlemeye, yeni boşandığı eşi Ceyda Sabah, kızları Roza ve Helen de geldi. Gece boyunca şarkılara eşlik ettiği gözlemlenen Ceyda Sabah, akıllara 'yeniden bir araya mı geliyorlar?' sorusunu getirdi.
18.06.2018 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Bayram Konserleri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.