Bayram Şenocak

Bayram Şenocak

Son dakika Bayram Şenocak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bayram Şenocak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bayram Şenocak haber sayfamızda...

Bayram Şenocak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 365 bayram şenocak haberi bulunmuştur.
Murat Kurum: 31 Mart'ta kendilerini evlerine göndereceğiz
Murat Kurum: 31 Mart'ta kendilerini evlerine göndereceğiz AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, AK Parti Küçükçekmece'de muhtarlar ve STK üyeleriyle bir araya geldi.
23.01.2024 Gündem
Kurum: 31 Mart'ta iftira ve iddialarıyla birlikte evlerine göndereceğiz
Kurum: 31 Mart'ta iftira ve iddialarıyla birlikte evlerine göndereceğiz AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, AK Parti Küçükçekmece'de muhtarlar ve STK üyeleriyle bir araya geldi.
23.01.2024 Haberler
Murat Kurum paylaştı! 'AK Parti’nin 23 yıllık başarısı bu 94 ruhunda saklı'
Murat Kurum paylaştı! 'AK Parti’nin 23 yıllık başarısı bu 94 ruhunda saklı' Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, "AK Parti’nin 23 yıllık başarısı bu 94 ruhunda saklı." diyerek, İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ile AK Parti’nin önceki dönem İstanbul il başkanlarıyla buluştu.
14.01.2024 Gündem
CHP'li vekillerden TOGG'a tam not: Her zaman destekçisiyiz
CHP'li vekillerden TOGG'a tam not: Her zaman destekçisiyiz TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu, Türkiye’nin Otomobili Togg’un Bursa Gemlik’te bulunan teknoloji kampüsüne teknik bir inceleme gezisi yaptı.
5.09.2023 Haberler
CHP'li vekillerden TOGG'a tam not: Her zaman destekçisiyiz
CHP'li vekillerden TOGG'a tam not: Her zaman destekçisiyiz TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu, Türkiye’nin Otomobili Togg’un Bursa Gemlik’te bulunan teknoloji kampüsüne teknik bir inceleme gezisi yaptı.
5.09.2023 Ekonomi
Son dakika: Yeni milletvekilleri belli oldu! İşte 600 isim
Son dakika: Yeni milletvekilleri belli oldu! İşte 600 isim 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin kesin olmayan sonuçlarına göre, yeni dönemde TBMM'de yer alacak 600 milletvekili belli oldu.
15.05.2023 Gündem
24 siyasi parti ve 152 bağımsız aday yarışacak
24 siyasi parti ve 152 bağımsız aday yarışacak Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’ne ilişkin geçici aday listesini açıkladı. Listede 24 siyasi parti ile 152 bağımsız milletvekili adayı yer aldı.
16.04.2023 Gündem
YSK açıkladı: İşte il il milletvekili aday listesi
YSK açıkladı: İşte il il milletvekili aday listesi Yüksek Seçim Kurulu aday listesini açıkladı. YSK'nın yayımladığı geçici aday listelerine göre, seçimde 24 siyasi parti ve 152 bağımsız aday yer alacak.
15.04.2023 Gündem
Aday listelerinde yapılan değişiklikler YSK’ya iletildi
Aday listelerinde yapılan değişiklikler YSK’ya iletildi YSK’nın seçim takvimine göre partilerin aday listelerindeki eksiklikleri tamamlamaları için verilen süre dün itibarıyla doldu.
15.04.2023 Gündem
AK Parti listesinde 3 isim değişecek
AK Parti listesinde 3 isim değişecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, AK Parti’nin milletvekili aday listeleriyle ilgili ‘bazı illerimizde az da olsa hatalar oldu’ açıklaması sonrası gözler, geçici aday listesine çevrildi.
14.04.2023 Gündem
Bakan Akar'dan terörle mücadele ve Yunanistan mesajı
Bakan Akar'dan terörle mücadele ve Yunanistan mesajı Çanakkale'de konuşma yapan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ege'de yaşanan gerilimle ilgili Yunanistan'a çağrıda bulundu. Terörle mücadele konusunda da konuşan Akar, Pençe-Kilit Harekatı'nda 491 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
2.12.2022 Gündem
Binlerce tweet atıldı! #ErdoğanlaBirlikteyiz
Binlerce tweet atıldı! #ErdoğanlaBirlikteyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için başlatılan "#ErdoğanlaBirlikteyiz" etiketli paylaşımlar, binlerce kişinin desteğiyle Twitter gündemine girdi.
23.05.2021 Siyaset
Son dakika: CHP'li Engin Altay'ın Erdoğan'la ilgili sözlerine tepki yağıyor
Son dakika: CHP'li Engin Altay'ın Erdoğan'la ilgili sözlerine tepki yağıyor Gelen son dakika haberine göre; CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın bir televizyon programında Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ilgili söylediği sözlerine tepki yağıyor.
21.04.2021 Siyaset
AK Parti’nin 2023 kadroları seçildi
AK Parti’nin 2023 kadroları seçildi AK Parti’yi 2023 seçimlerine taşıyacak yeni yönetim kadrosu belli oldu. Üye sayısı 50’den 75’e yükseltilen yeni MKYK’da 47 yeni isim yer aldı, 28 mevcut üye yerini korudu, 22 isim ise liste dışı kaldı. Eski Meclis Başkanı Binali Yıldırım parti yönetimine girerken, AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, kurulun yeni üyeleri arasında yer aldı
25.03.2021 Siyaset
Bayram Şenocak kimdir? AK Parti MKYK üyesi Bayram Şenocak biyografisi
Bayram Şenocak kimdir? AK Parti MKYK üyesi Bayram Şenocak biyografisi Bayram Şenocak kimdir? AK Parti MKYK üye listesinin açıklanması ile birlikte listede yer alan isimlerden birisi olan Bayram Şenocak ile ilgili aramalar hız kazandı. Bayram Şenocak 2018 yılında AK Parti İstanbul İl Başkanlığı görevine geçmişti. Görevini devredeceğini açıklayan Bayram Şenocak kimdir?
24.03.2021 Gündem
AK Parti MKYK listesi belli oldu! İşte 75 kişilik listede yer alan isimler...
AK Parti MKYK listesi belli oldu! İşte 75 kişilik listede yer alan isimler... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti'nin 7. Büyük Kongresi öncesi yaptığı açıklamada 75 kişilk MKYK listesi oluşturulduğunu söyledi. Erdoğan'ın açıkladığı 75 kişilik MKYK listesi de belli oldu. Listede dikkat çeken isimler yer aldı.
24.03.2021 Haberler
Son dakika... AK Parti MKYK listesi belli oldu! İşte 75 kişilik listede yer alan isimler...
Son dakika... AK Parti MKYK listesi belli oldu! İşte 75 kişilik listede yer alan isimler... Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti'nin 7. Büyük Kongresi öncesi yaptığı açıklamada 75 kişilk MKYK listesi oluşturulduğunu söyledi. Erdoğan'ın açıkladığı 75 kişilik MKYK listesi de belli oldu. Listede dikkat çeken isimler yer aldı.
24.03.2021 Siyaset
Son dakika... AK Parti’de ‘seçim ayarlı’ yenileme! CHP'ye kaptırılan 8 ilden 5'inin başkanı değişti
Son dakika... AK Parti’de ‘seçim ayarlı’ yenileme! CHP'ye kaptırılan 8 ilden 5'inin başkanı değişti AK Parti, İstanbul kongresiyle birlikte 81 ilde yeni yönetimlerini oluşturdu. 25 ilin başkanı değişti. Yerel seçimlerde CHP’ye kaptırılan 8 ilden İstanbul dahil 5’inin başkanının değişmesi dikkat çekti.
26.02.2021 Siyaset
AK Parti İstanbul Teşkilatında devir teslim töreni yapıldı
AK Parti İstanbul Teşkilatında devir teslim töreni yapıldı AK Parti İstanbul Teşkilatının 7. Olağan Kongresi'nde il başkanı seçilen Osman Nuri Kabaktepe, görevi Bayram Şenocak'tan devraldı.
25.02.2021 Siyaset
Son dakika: Erdoğan'dan Kanal İstanbul açıklaması: İnadına yapacağız buna da alışacaklar
Son dakika: Erdoğan'dan Kanal İstanbul açıklaması: İnadına yapacağız buna da alışacaklar Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul 7. Olağan İl Kongresi'de konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında, "Karşımıza kim dikilirse dikilsin, önümüze hangi engeller çıkartılırsa çıkartılsın, geride hangi oyunlar oynanırsa oynansın, ülkemize, milletimize ve İstanbul'a hizmet davamızdan asla vazgeçmedik." ifadelerine yer verdi. Erdoğan, Gezi olaylarına dair "Bundan sonra da ola ki böyle bir yola tevessül edecek olurlarsa bu millet bunun bedelini çok ağır ödetir." dedi. Kanal İstanbul hakkında da konuşan Erdoğan, "Engellemeye çalışıyorlar ya, şimdi tüm teknik çalışmalar tamamlandı. İnadına yapacağız buna da alışacaklar" dedi. Erdoğan "Önümüzdeki salı günü İnsan Hakları Eylem Planını milletimiz ile paylaşacağız." şeklinde konuştu. Öte yandan kongrede konuşmasına başlamadan önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Ederlezi ve Karadeniz türküsüyle herkesi büyüleyen görme engelli Tuana Şahin, 'Beraber Yürüdük Biz Yollarda' şarkısını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan da Tuana'ya eşlik etti.
25.02.2021 Siyaset
Osman Nuri Kabaktepe kimdir, nereli? Osman Nuri Kabaktepe biyografi
Osman Nuri Kabaktepe kimdir, nereli? Osman Nuri Kabaktepe biyografi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'na Osman Nuri Kabaktepe'nin aday olarak belirlendiğini açıkladı. Vatandaşlar ise Osman Nuri Kabaktepe'nin yaşamına dair bilgileri araştırmak için harekete geçti. Peki Osman Nuri Kabaktepe kimdir ve nerelidir? Osman Nuri Kabaktepe biyografisi haberimizde...
22.02.2021 Gündem
Son Dakika... AK Parti İstanbul İl Başkanı adayı Osman Nuri Kabaktepe oldu
Son Dakika... AK Parti İstanbul İl Başkanı adayı Osman Nuri Kabaktepe oldu Gelen son dakika haberine göre; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'na Osman Nuri Kabaktepe'nin aday olarak belirlendiğini açıkladı.
22.02.2021 Siyaset
Saraç’ı devletin zirvesi uğurladı
Saraç’ı devletin zirvesi uğurladı YÖK Başkanı Yekta Saraç’ın babası M. Emin Saraç, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meclis Başkanı Şentop ve bakanların da katıldığı törenin ardından toprağa verildi. Erdoğan, “Yakından tanıma fırsatını bulduğumuz için mutluyuz” dedi
22.02.2021 Siyaset
Şenocak aday olmayacak
Şenocak aday olmayacak AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, çarşamba günü gerçekleştirecek AK Parti İstanbul 7. Olağan İl Kongresi’nde aday olmayacağını duyurdu.
22.02.2021 Siyaset
Son dakika haberi: Doğan Cüceloğlu'na veda! Gözyaşları sel oldu
Son dakika haberi: Doğan Cüceloğlu'na veda! Gözyaşları sel oldu Son dakika haberlere göre, salı günü evinde düşerek hayatını kaybeden psikolog ve yazar Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu son yolculuğuna uğurlandı. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk cenaze töreninde açıklamalarda bulundu. İşte haberin ayrıntıları...
18.02.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bayram Şenocak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.