Bddk

Bddk

Son dakika bddk haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bddk gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bddk haber sayfamızda...

Bddk

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.889 bddk haberi bulunmuştur.
KKM hesaplarında gerileme devam ediyor
KKM hesaplarında gerileme devam ediyor Kur korumalı TL mevduat (KKM) ve katılma hesaplarındaki tutarda sınırlı da olsa düşüş yaşandı.
28.03.2024 Uzmanpara
BDDK devreye girdi
BDDK devreye girdi Yüksek kar vaadiyle aralarında ünlü futbolcuların da olduğu çok sayıda kişiyi dolandıran Denizbank Şube Müdürü Seçil Erzan’la ilgili Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) harekete geçti.
28.03.2024 Gündem
‘Perakendede maliyet katlandı’
‘Perakendede maliyet katlandı’ Birleşmiş Markalar Derneği’nin (BMD) üyeleri arasında yaptığı Şubat ayı anketinin sonuçları kamuoyu ile paylaşıldı.
28.03.2024 Ekonomi
Yapay zekada ‘yerli güç’ şart
Yapay zekada ‘yerli güç’ şart Oyun ve fintek alanlarının global girişimcilikte Türkiye’nin kozu olduğuna dikkat çeken Kurttepeli, yapay zeka işindeki yerli girişimlerin Türkiye’deki varlıklarını artırmaları gerektiğini söyledi.
27.03.2024 Ekonomi
Bakan Kacır duyurdu: Hürjet Kayseri'de üretilecek
Bakan Kacır duyurdu: Hürjet Kayseri'de üretilecek Kayserili sanayici ve işadamlarıyla iftar programında bir araya gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Mehmet Kacır, "100 yılın ardından TOMTAŞ Kayseri'de vücut buluyor. İşte Türkiye'nin iftihar vesilelerinden Hürjet inşallah bu yıl sonundan itibaren Kayseri'de üretiliyor" dedi.
23.03.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu açıkladı: Denizcilik sektörüne büyük destek
Bakan Uraloğlu açıkladı: Denizcilik sektörüne büyük destek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, hurdaya ayrılan Türk bayraklı gemilerin yerlerine yeni gemi inşa edilmesi için sağlanan teşviklere ilişkin yönetmelikte değişikliğe gittiklerini açıklayarak 25 bin GT (Grostonaj) ile sınırlı olan hurda teşvik başvurularını iki kat artırarak 50 Bin GT’na çıkardıklarını bildirdi.
23.03.2024 Ekonomi
Gaziantep’i karıştıran olay! 'Dağıtılan kömürden altın çıkıyor' iddiası
Gaziantep’i karıştıran olay! 'Dağıtılan kömürden altın çıkıyor' iddiası Gaziantep’te son zamanlarda ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılan kömürlerin içinden altın çıktığına yönelik iddialar üzerine kömür tanelerinin içindeki sarımsı maddeyi araştıran kuyumcular, konuya ilişkin açıklama yaptı.
23.03.2024 Gündem
Altın ve doları olanlar dikkat: Faiz artışının ardından vatandaşa dikkat çeken uyarı
Altın ve doları olanlar dikkat: Faiz artışının ardından vatandaşa dikkat çeken uyarı Merkez Bankası’nın sürpriz faiz kararı sonrasında gözler altın ve dolar fiyatlarına çevrildi. Dolar/TL 32 TL seviyelerinin altını gördü. Peki yeni adımla birlikte dövizde beklentiler neler? İşte detaylar...
23.03.2024 Ekonomi
BDDK'dan kredi düzenlemesi! Piyasaya nasıl yansır? İşte detaylar...
BDDK'dan kredi düzenlemesi! Piyasaya nasıl yansır? İşte detaylar... Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), araç kredilerine ilişkin sınırları güncelledi. Peki bu durum piyasa nasıl yansır? İşte detaylar...
23.03.2024 Ekonomi
Elektrikli otomobile taşıt kredisi ayarı
Elektrikli otomobile taşıt kredisi ayarı Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), elektrikli otomobil alımına ilişkin kredi tutarlarında düzenlemeye gittiğini duyurdu.
23.03.2024 Ekonomi
Otomobil alacakları yakından ilgilendiren haber! Taşıt kredisi vadeleri değişti
Otomobil alacakları yakından ilgilendiren haber! Taşıt kredisi vadeleri değişti Araç alacaklar dikkat! BDDK taşıt kredileri ile ilgili alınan yeni kararı açıkladı. Kredi vadelerinde sınırlar değişti. Bir milyon 600 binin altındaki araçlarda taşıt kredileri vadesi 48 ay olarak belirlendi. İşte tek tek araç fiyatlarına göre yeni vadeler...
22.03.2024 Ekonomi
Araç alacaklar dikkat: Taşıt kredisi sınırları değişti
Araç alacaklar dikkat: Taşıt kredisi sınırları değişti Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, taşıt kredilerine ilişkin sınırları değiştirdi. Buna göre değeri 1 milyon 600 bin TL ve altında olan taşıt kredilerinde vade sınırı 48 ay olarak belirlendi.
22.03.2024 Ekonomi
İhtiyaçtan satılık! Bir aydır yüzde 15 indirim yapmaya başladılar
İhtiyaçtan satılık! Bir aydır yüzde 15 indirim yapmaya başladılar Konut fiyat artışı iki yılın ardından en düşük seviyede gerçekleşti. Buna rağmen satış fiyatları oldukça yüksek. Ancak durgun piyasada mülkünü satmak isteyenler bir aydır fiyatlarda yüzde 15 indirim yapmaya başladı.
22.03.2024 Ekonomi
Ev alacak herkesi ilgilendiriyor: Konut satışında piyasa ne zaman düzelir?
Ev alacak herkesi ilgilendiriyor: Konut satışında piyasa ne zaman düzelir? Geçtiğimiz günlerde konut satış rakamları açıklanmıştı. Türkiye genelinde Şubat ayında 93 bin 902 konut satıldı. Gayrimenkul piyasasında kısmen yavaş da olsa bir hareketlenme var. Peki konut satışında piyasa ne zaman düzelir? Konuyla ilgili merak edilenleri Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı anlattı.
16.03.2024 Ekonomi
KKM hesaplarında düşüş sürdü
KKM hesaplarında düşüş sürdü Kur korumalı TL mevduat (KKM) ve katılma hesaplarındaki tutar düşüşü sürdü.
14.03.2024 Uzmanpara
Kart ve kredide limitler daralıyor
Kart ve kredide limitler daralıyor Kredi kart harcamalarında sıkılaştırma adımları için nisan ayı adres olarak gösterilirken; bazı bankalar şimdiden kart limitleri ve taksit sayılarında değişikliğe gitti.
13.03.2024 Ekonomi
Kredi kartlarına düzenleme olacak mı? İşte masadaki formüller
Kredi kartlarına düzenleme olacak mı? İşte masadaki formüller Kredi kartlarıyla ilgili seçim sonrası bir düzenleme beklentisi içerisine girildi. Peki kredi kartı limitleri ve nakit çekimi miktarı düşürülecek mi? Kredi kartlarıyla ilgili hangi düzenlemeler gelecek? İşte detaylar...
12.03.2024 Haberler
Kredi kartlarına düzenleme olacak mı? İşte masadaki formüller
Kredi kartlarına düzenleme olacak mı? İşte masadaki formüller Kredi kartlarıyla ilgili seçim sonrası bir düzenleme beklentisi içerisine girildi. Peki kredi kartı limitleri ve nakit çekimi miktarı düşürülecek mi? Kredi kartlarıyla ilgili hangi düzenlemeler gelecek? İşte detaylar...
12.03.2024 Ekonomi
Kredi ile araç alacaklar dikkat! Aylık 30 bin lira ödemesi var
Kredi ile araç alacaklar dikkat! Aylık 30 bin lira ödemesi var Bankalarda kredi faiz oranları her geçen gün daha da yükseliyor. Özellikle taşıt kredilerinde limitlerin düşük olması ve faiz oranlarının yükselmesi borçlanarak araç alımını zorlaştırıyor. Peki taşıt kredilerinde faiz oranları daha da yükselir mi, borçlanarak araç almak isteyenler için son fırsat mı? Konuyla ilgili uzman isim milliyet.com.tr’ye çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...
12.03.2024 Ekonomi
Otomobil alacaklar dikkat! Sıfır araçlara zam geldi, 2. el piyasası canlandı
Otomobil alacaklar dikkat! Sıfır araçlara zam geldi, 2. el piyasası canlandı Otomobil alacakları yakından ilgilendiren haber! Şubat ayında satışlarıyla rekor kıran sıfır otomobiller, mart ayında ortalama yüzde 5 oranında zamlandı. Zammı gören tüketicinin büyük bir çoğunluğu hemen 2. ele yöneldi. Detaylar Kanal D Ana Haber'de ortaya çıktı...
8.03.2024 Ekonomi
BDDK'dan bankalar için yüzde 15'lik temettü kararı
BDDK'dan bankalar için yüzde 15'lik temettü kararı BDDK, bankaların 2023 gelirlerinin yüzde 15'ini temettü olarak dağıtmasına izin verdi.
8.03.2024 Ekonomi
KKM hesaplarında düşüş sürüyor
KKM hesaplarında düşüş sürüyor Kur korumalı TL mevduat (KKM) ve katılma hesaplarındaki tutar düşüşü sürdü.
7.03.2024 Ekonomi
KKM hesaplarında biriken tutar geriledi
KKM hesaplarında biriken tutar geriledi Kur korumalı TL mevduat (KKM) ve katılma hesaplarındaki tutar düşüşü sürdü.
7.03.2024 Uzmanpara
Kredi kartı ekstresine dikkat! Otomatik ödeme şartı tüketiciye büyük yük oldu
Kredi kartı ekstresine dikkat! Otomatik ödeme şartı tüketiciye büyük yük oldu Bazı bankalar, otomatik ödemeler için ücret talep etmeye başladı. Ancak müşteriye daha önce belirtilmeyen bu talebin resmi uygulaması mümkün görülmüyor.
7.03.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu açıkladı! İstanbul'da iki metro hattının açılış tarihi belli oldu
Bakan Uraloğlu açıkladı! İstanbul'da iki metro hattının açılış tarihi belli oldu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, dün geçrekleştirilen Kabine toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bakan Uraloğlu, Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı metro hattının açılış tarihini duyurdu. Öte yandan "Arnavutköy ile İstanbul Havalimanı arası 14 kilometrelik metro hattını da bu ay içinde açacağız" dedi.
5.03.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Bddk ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.