Beach Club

Beach Club

Son dakika beach club haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan beach club gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan beach club haber sayfamızda...

Beach Club

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.073 beach club haberi bulunmuştur.
3 Eylül gecesi ortadan kayboldu! Kapalı otelde, ölü bulundu
3 Eylül gecesi ortadan kayboldu! Kapalı otelde, ölü bulundu Balıkesir’de kayıp Mert Merey (23), devir işlemleri nedeniyle kapalı olan bir otelin odasında ölü bulundu. Ekipler şüpheli ölümü ile ilgili soruşturma başlatıldı.
6.09.2023 Gündem
Havlu koymak bile paralı
Havlu koymak bile paralı Halkı ücretsiz denize girme hakkından yoksun bırakan işletmelerin hukuksuzluğu sürüyor. İstanbul, Kilyos’ta özel plajların bulunduğu sahilde ne yürümemize ne de denize girmemize izin verildi.
22.08.2023 Gündem
Eğlence mekanında kanlı gece! 1 ölü, 7 yaralı
Eğlence mekanında kanlı gece! 1 ölü, 7 yaralı İzmir'in Çeşme ilçesinde bir eğlence mekanında çıkan silahlı kavgada 1 güvenlik görevlisi hayatını kaybetti, biri ağır 7 kişi yaralandı.
19.08.2023 Gündem
TEM'de şoke eden anlar! Camdan sarktı, diğer araçtaki sürücüye yumruk attı
TEM'de şoke eden anlar! Camdan sarktı, diğer araçtaki sürücüye yumruk attı TEM Otoyolu Esenyurt istikametinde yaşanan yol tartışması şoke etti. Trafiği birbirine katan tartışmada bir aracın camından sarkan kişi diğer sürücüye saldırdı.
15.08.2023 Gündem
Çeşme'de beach club'a alınmadılar, rastgele ateş açtılar
Çeşme'de beach club'a alınmadılar, rastgele ateş açtılar Çeşme'de beach club'a alınmayan ve çevreye rastgele ateş açan 17 yaşındaki H.K.A. ve aynı yaştaki M.E.A. tutuklandı.
15.08.2023 Haberler
Çeşme'de beach club'a alınmadılar, rastgele ateş açtılar
Çeşme'de beach club'a alınmadılar, rastgele ateş açtılar Çeşme'de beach club'a alınmayan ve çevreye rastgele ateş açan 17 yaşındaki H.K.A. ve aynı yaştaki M.E.A. tutuklandı.
15.08.2023 Gündem
Dublör müşteri aranıyor
Dublör müşteri aranıyor Popüler yazlık mekanlarda bir kafede, Çeşme’de ya da Bodrum’da bir beach club’da müşteri rolü oynuyor, yiyip içiyor üzerine de para kazanıyorlar... “Fake müşteri aranıyor” ilanlarının peşine düştük, cep harçlığı için mekanlara dublör müşteri bulanlarla konuştuk.
12.08.2023 Pazar
2-3 bin lira arasında değişiyor! Yunan adalarında ‘şezlong isyanı’
2-3 bin lira arasında değişiyor! Yunan adalarında ‘şezlong isyanı’ Yunan adalarındaki plajlarda şezlongların 2 - 3 bin liraya kiralanması tatilcileri isyan ettirdi. “Havlu Hareketi” adlı protesto eylemi dalga dalga adalara yayılırken devlet harekete geçti.
8.08.2023 Dünya
İrem Derici: Şov nasıl yapılır yeniden göstereceğim!
İrem Derici: Şov nasıl yapılır yeniden göstereceğim! Sosyal medya paylaşımları ve 'Survivor' yarışmasıyla ünlenen Atakan Işıktutan ile yaşadığı aşkla adından sıkça söz ettirmeyi başaran popçu İrem Derici, 18 Ağustos ve 9 Ekim’de İstanbul'da vereceği iki açıkhava konseri için şimdiden kampa girdi.
29.07.2023 Cadde
Kuşadası’na değer katacak
Kuşadası’na değer katacak Aydın Büyükşehir ile Kuşadası belediyesinin işbirliğinde kazandırılan Maffy Jazz Club ile en güzel gün batımının izlenebileceği Ada Sunset Beach Club kapılarını açtı.
15.07.2023 Ege
Plajda ‘harcama limiti’ vurgunu
Plajda ‘harcama limiti’ vurgunu Denize girmek isteyen vatandaşlar sahil boyunca özel plajlarla karşılaşıyor. Bu plajlarda “harcama limiti” adı altında bir ücret isteniyor. Change.org sitesinde imza kampanyası başlatıldı. Uzmanlar ise ödenen paranın geri alınabileceğini söylüyor.
9.07.2023 Gündem
İstanbul’da hangi ilçelerde denize girilebilir? Riva kirli Silivri temiz
İstanbul’da hangi ilçelerde denize girilebilir? Riva kirli Silivri temiz İstanbul’da günübirlik tatil imkânı sunan plajlarda yaz sezonu başladı. Sarıyer’de çoğu plajda deniz suyu yüzmek için uygun değil. Kısırkaya, Gümüşdere, Demirciköy Dalya, Beykoz ve Riva’da deniz suyu temiz çıkmadı. En temiz deniz suyuna sahip bölgeler ise Silivri, Arnavutköy ve Çatalca’da.
30.06.2023 Gündem
Acun Ilıcalı, Manchester City ve Inter taraftarlarını 468 milyon TL'lik yatında ağırladı!
Acun Ilıcalı, Manchester City ve Inter taraftarlarını 468 milyon TL'lik yatında ağırladı! UEFA Şampiyonlar Ligi final maçı Manchester City ve Inter arasında önceki akşam oynandı. Manchester City, rakibini 1-0 yenerek kupasının sahibi oldu. Maçın yayıncı kuruluşu TV8’in patronu ve Hull City Kulübü'nün sahibi Acun Ilıcalı, gün içinde Manchester City ve Inter taraftarı olan misafirlerini lüks yatında ağırladı.
12.06.2023 Cadde
Bodrum’da Yunan esintisi
Bodrum’da Yunan esintisi Susona Bodrum, farklı konseptlerdeki restoranları, kişiye özel deneyim paketleriyle dingin ve huzurlu bir tatil vadederken; yaz boyunca sunduğu çeşitli DJ performansları ve etkinlikleriyle de Bodrum’daki dinamizmin ritmini tutmaya devam ediyor.
10.06.2023 Pazar
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde 2023’e insanlık notu Shakira, yeni yıla özel olarak kaleme aldığı notuyla, eski eşi Gerard Pique’ye göndermede bulundu...
3.01.2023 Cadde
Kate Upton ve Justin Verlander'ın romantik kaçamağı!
Kate Upton ve Justin Verlander'ın romantik kaçamağı! Dünyaca ünlü model ve oyuncu Kate Upton ile beş yıl önce nikâh masasına oturduğu beyzbol oyuncusu Justin Verlander, dudak uçuklatan bir rakama evlerini satmalarının ardından soluğu St. Barts'ta aldı. Denizde romantik anlar yaşayan ünlü çiftten Kate Upton'ın eşine sarıldığı anlar kameralara yansıdı. Arkadaşlarıyla da vakit geçiren ikilinin fotoğrafları, kısa sürede magazin gündemine oturdu.
14.12.2022 Cadde
Acun Ilıcalı'dan Melisa'ya doğum günü kutlaması: Hep babanın küçük prensesi ol
Acun Ilıcalı'dan Melisa'ya doğum günü kutlaması: Hep babanın küçük prensesi ol Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı ile birlikteliğinden olan kızı Melisa'nın doğum gününü kutladı. Sosyal medyada kızı Melisa'yla pasta keserken çekilen fotoğraflarını paylaşan Ilıcalı, duygusal bir mesaj yayınladı. Dokuz yaşına giren Melisa'ya tebrik mesajları yağdı.
28.10.2022 Cadde
İngiltere yeni 10 numarası gündem oldu! Başbakan Sunak'ın dans videosu paylaşıldı
İngiltere yeni 10 numarası gündem oldu! Başbakan Sunak'ın dans videosu paylaşıldı İngiltere'nin yeni Başbakanı Rishi Sunak'ın, İspanya'nın turistik adası İbiza'da tatil yaptığı esnada bir beach club'ta dans ettiği görüntüler sosyal medyada viral oldu.
26.10.2022 Dünya
İngiltere Başbakanı Sunak'ın dans videosu gündem oldu
İngiltere Başbakanı Sunak'ın dans videosu gündem oldu İngiltere'nin yeni Başbakanı Rishi Sunak'ın, İspanya'nın turistik adası İbiza'da tatil yaptığı esnada bir beach club'ta dans ettiği görüntüler sosyal medyada viral oldu.
26.10.2022 Haberler
Acun Ilıcalı'dan Leyla ve Yasemin paylaşımı
Acun Ilıcalı'dan Leyla ve Yasemin paylaşımı Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimlerden biri olan Acun Ilıcalı, zaman zaman özel hayatından kesitleri de takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor. Şimdilerde kızları Yasemin ve Leyla ile California'da olan Ilıcalı'dan yeni bir paylaşım geldi. Zeynep Yılmaz'dan olan çocuklarıyla poz veren ünlü televizyoncu, paylaşımına 'mutluluk' notunu düştü.
24.10.2022 Cadde
Acun Ilıcalı'nın 20 milyon dolarlık yatı! Ayak tenisi sahası ve yüzme havuzu da var
Acun Ilıcalı'nın 20 milyon dolarlık yatı! Ayak tenisi sahası ve yüzme havuzu da var Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın 20 milyon dolarlık (yaklaşık 370 milyon TL) özel yatının tanıtımı yapıldı. YouTube'da bir emlak kanalında gösterilen yatın içinde ayak tenisi sahası, havuz ve beş yatak odası bulunuyor. Başarılı ismin kızlarının baş harflerinden oluşan ‘B.A.L.M.Y.’ adını taşıyan yatın iç ve dış özellikleri dikkat çekti. İşte lüks yatın tüm detayları...
20.10.2022 Cadde
ESİAD 30. yaşını kutladı
ESİAD 30. yaşını kutladı Ege Sanayicileri ve İşinsanları Derneği (ESİAD) 30. kuruluş yıl dönümünü kutladı. Çeşme Yuzu Beach Club’ta düzenlenen etkinlikte Türk pop müziğinin efsane ismi Kenan Doğulu sahne alarak sevilen şarkılarını seslendirdi.
7.09.2022 Ege
‘Ancak kıyafette rakip olurlar’
‘Ancak kıyafette rakip olurlar’ Hande Yener, sahne kombinleriyle gündeme gelen Gülşen için, “Ancak kıyafette rakip olurlar” diyerek, gönderme yaptı.
22.08.2022 Cadde
En temiz plajlar Adalar ve Silivri’de
En temiz plajlar Adalar ve Silivri’de Halk Sağlığı Yüzme Genel Müdürlüğü, bunaltıcı sıcaklarda denize girmek isteyen İstanbullular için deniz suyu en temiz plajları açıkladı: Adalar, Silivri, Büyükçekmece ve Çatalca...
16.08.2022 Gündem
Unique Life Style Hotel  birinci yaşını kutladı
Unique Life Style Hotel birinci yaşını kutladı Kuşadası’nda kişiye özel hizmet anlayışıyla denizin büyüsünü, doğanın saf dokusunu ve Ege’nin huzurunu aynı çatı altında buluşturan Unique Life Style Hotel, 1. yılını seçkin davetli topluluğunun katıldığı parti ile kutladı.
5.08.2022 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Beach Club ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.