Bedava

Bedava

Son dakika bedava haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bedava gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bedava haber sayfamızda...

Bedava

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.072 bedava haberi bulunmuştur.
Toplu taşıma bedava mı? 13 - 14 Nisan 2024 toplu taşıma: Otobüs, metro, metrobüs, vapur, marmaray ücretsiz mi, ücretli mi?
Toplu taşıma bedava mı? 13 - 14 Nisan 2024 toplu taşıma: Otobüs, metro, metrobüs, vapur, marmaray ücretsiz mi, ücretli mi? Ramazan Bayramı sona erdi. Aile, akraba, arkadaş ziyaretleri bayram boyunca yapıldı. Bayram ziyaretlerinde toplu taşıma kullananlar ücretsiz toplu taşımadan yararlandı. 13 - 14 Nisan 2024 tarihlerinde toplu taşıma bedava mı sorusu tekrardan gündeme geldi. Bayramdaki ücretsiz ulaşım, bayram tatili sonuna kadar devam edecek mi? İşte son güncel durum
13.04.2024 Bilgi Rehberi
ÜCRETSİZ TOPLU TAŞIMA ne zaman son, hangi gün bitiyor? Ücretsiz toplu taşıma bitmesine kaç gün kaldı, saat kaça kadar bedava?
ÜCRETSİZ TOPLU TAŞIMA ne zaman son, hangi gün bitiyor? Ücretsiz toplu taşıma bitmesine kaç gün kaldı, saat kaça kadar bedava? Ramazan Bayramı 2. gününde...Vatandaşlar bayram tatilinde akraba, arkadaş, aile ziyaretlerine devam ediyor. Toplu taşıma kullananlar ise Toplu taşıma ne zamana kadar ücretsiz, bitmesine kaç gün kaldı? Bayramda toplu taşıma ne zaman, saat kaça kadar bedava? öğrenmek istiyor. İşte bayramda toplu taşıma hakkında merak edilenler
12.04.2024 Bilgi Rehberi
Eminönü'nde bayram yoğunluğu! Havadan böyle görüntülendi
Eminönü'nde bayram yoğunluğu! Havadan böyle görüntülendi Ramazan Bayramı'nı İstanbul'da geçirenlerin adresi Eminönü oldu. Bayram tatilini İstanbul'da geçirenler Eminönü'ne akın ederken, yaşanan yoğunluk havadan görüntülendi.
12.04.2024 Gündem
Tahta kaşıkla cinsel istismar ve işkence! 203 yıl hapis cezası istendi
Tahta kaşıkla cinsel istismar ve işkence! 203 yıl hapis cezası istendi Zonguldak’ta, aynı uyuşturucu çetesine üye olduğu iddia edilen üniversite öğrencisi Ali S.K.'ye (25), tabancayı polise yakalattığı için dövüp işkence yapan ve video çekerek tahta kaşıkla cinsel saldırıda bulunmakla suçlanan 6 kişinin yargılandığı davada tutuklu sanık Mehmet Can Aslaner (28), diğer sanık Ayhan Küçükdere’nin (50) oğlu Samet Küçükdere’nin (25) ailesinin yerini husumetlilerine söylediği için Ali S.K.’yi darp ettiğini öne sürdü.
12.04.2024 Gündem
TOPLU TAŞIMA BAYRAMDA ÜCRETSİZ Mİ? Bayram tatilinde otobüs, metrobüs, metro, tramvay, marmaray ücretsiz mi, bedava mı olacak?
TOPLU TAŞIMA BAYRAMDA ÜCRETSİZ Mİ? Bayram tatilinde otobüs, metrobüs, metro, tramvay, marmaray ücretsiz mi, bedava mı olacak? 2024 Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılmasıyla birlikte bir takım uygulamalar da hayata geçirilmeye başlandı. Tatilde İstanbul'da şehir içi gezi planlayan vatandaşlar "Bayramda toplu taşıma ücretsiz mi olacak?" sorusuna yanıt arıyor. Bayram tatilinde otobüs, Metrobüs, metro, tramvay, Marmaray ücretsiz mi olacak? Bayram tatilinde köprü ve otoyollar ile ilgili açıklama gelirken gözler İBB'den gelecek açıklamaya çevrildi. İşte detaylar...
10.04.2024 Bilgi Rehberi
BAYRAMDA HANGİ OTOYOLLAR ÜCRETSİZ? 10-11-12 Nisan'da hangi köprü ve hangi yollar ücretsiz?
BAYRAMDA HANGİ OTOYOLLAR ÜCRETSİZ? 10-11-12 Nisan'da hangi köprü ve hangi yollar ücretsiz? Ramazan Bayramı'nın yarın başlayacak olmasıyla birlikte gündeme bazı sorular geldi. Arabasıyla yola çıkacaklar Bayramda hangi otoyollar ücretsiz? 10 - 11 - 12 Nisan Ramazan Bayramı'nda yollar bedava mı? sorularına cevap aramaya başladı. İşte 9 günlük bayram tatilinde otoyollar hakkında bilinmesi gerekenler
10.04.2024 Bilgi Rehberi
BAYRAM TATİLİNDE TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ, BEDAVA MI? Bayramda otobüs, metrobüs, metro, tramvay, marmaray ücretsiz olacak mı?
BAYRAM TATİLİNDE TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ, BEDAVA MI? Bayramda otobüs, metrobüs, metro, tramvay, marmaray ücretsiz olacak mı? Bayram tatili başlıyor. 2024 Ramazan Bayramı için tatil süresi 9 güne çıkarıldı. Tatilde İstanbul dışına çıkmayacak olan vatandaşlar toplu taşıma ücretli mi olacak sorusuna yanıt arıyor. Bayram tatilinde otobüs, Metrobüs, metro, tramvay, Marmaray ücretsiz olacak mı? Bayram tatilinde köprü ve otoyollar ile ilgili açıklama gelirken gözler İBB'den gelecek açıklamadaydı.
7.04.2024 Bilgi Rehberi
Adı Vahşi Fay! Hiçbirine benzemiyor, etkisi 10 dakika sürdü: 'Yeniden vuracak'
Adı Vahşi Fay! Hiçbirine benzemiyor, etkisi 10 dakika sürdü: 'Yeniden vuracak' Neredeyse 10 asır süren sessizliğin sona ermesiyle dünyanın en büyük depremlerini oluşturdu. Son olarak 2004'te bin 600 kilometrelik bölümünün tek seferde kırılmasıyla ise 300 bine yakın kişiyi hayattan kopardı. Peki Hiroşima'ya atılan bombadan bin 500 kat daha güçlü Sunda Megathrust, Türkiye'deki faylara ne kadar benziyor?
6.04.2024 Yaşam
Üst üste yüzlerce otomobil var! 20 metre inince 50 yıl geriye gidiyorlar
Üst üste yüzlerce otomobil var! 20 metre inince 50 yıl geriye gidiyorlar Dünyada tuhaf özellikleriyle öne çıkan yerler arasında öyle bir tanesi var ki her detayıyla 'pes' dedirtiyor. Çürüyen demir, yağ, antifrizle dolu bu mağarada üst üste yüzlerce otomobil var. İşte yerin 20 metre altında çekilen fotoğrafın ardındaki acı gerçek.
6.04.2024 Yaşam
Kripto parada tehlikeye  karşı 'teyakkuz'a geçti
Kripto parada tehlikeye karşı 'teyakkuz'a geçti "Kripto paralarla ilgili kara para aklama, terörizmin finansmanı ve diğer risklere karşı real-time tespit ve raporlama çözümleri sunuyoruz. Riskli işlemleri gerçekleştiği an tespit edebiliyoruz ve müşterilerimiz için aksiyona dönüştürebiliyoruz."
5.04.2024 Milliyet Executive
20 kez doktora gidip yalvardı! Geçmeyen öksürük öldürecekti: 'Kritik süre 3 hafta'
20 kez doktora gidip yalvardı! Geçmeyen öksürük öldürecekti: 'Kritik süre 3 hafta' Sabah uyandığında boğazında tuhaf bir his vardı. Ardından gıcık şeklinde başlayan öksürüğü yerini nöbetlere bırakıp günler, aylar hatta 1 yıl sürdü. Kimileri astım kimileri alerji dedi ancak içgüdülerine göre yaşadığı şey bambaşkaydı. Günden güne daha da kötüleşen genç kadın, doktorları ikna etme sürecinde bakın neler yaşadı.
5.04.2024 Genel Sağlık
Tanrı'yla konuşmak için program geliştirdi! YouTube engellese de durmadı, sonu şaibeli
Tanrı'yla konuşmak için program geliştirdi! YouTube engellese de durmadı, sonu şaibeli Oldukça yetenekli bir mühendisti. Yazılım alanında önemli bir isim haline gelmişti. Hatta Tanrı ile iletişim kurmak amacıyla özel bir program bile geliştirdiğini söylüyordu. Programın ona, Tanrı'nın isteklerini ilettiğine inanıyordu. İşte dikkat çeken programlama dili ve düşünce tarzıyla Terry Davis ve şaibeli sonu.
5.04.2024 Yaşam
Meral Akşener için kulislerdeki son iddia
Meral Akşener için kulislerdeki son iddia 31 Mart yerel seçimlerinin ardından İYİ Parti'de alınan kongre kararı sonrası peş peşe istifalar yaşanırken, yeni bilgiler de geliyor.
4.04.2024 Gündem
Düğünü iptal ettiren estetik! Doktordan skandal sözler: Sen de ne kadar şanssızsın
Düğünü iptal ettiren estetik! Doktordan skandal sözler: Sen de ne kadar şanssızsın Turizmci Gülizar Aras, 2021 yılında düğün öncesi İstanbul Florya'da özel hastanede görevli Dr. M.S.E. ile 500 euro'ya anlaşarak, burun estetiği ameliyatı yaptırdı. Ancak Gülizar Aras'ın hayatı ameliyat sonrası planladığı gibi olmadı.
4.04.2024 Gündem
Seçimlerde askerlerin oy kullandığı görüntüler... MSB kaynaklarından açıklama
Seçimlerde askerlerin oy kullandığı görüntüler... MSB kaynaklarından açıklama Millî Savunma Bakanlığı kaynakları, seçimlerde bazı askerlerin toplu olarak oy kullandığı görüntülere ilişkin açıklama yaptı.
4.04.2024 Gündem
Enflasyon rakamları sonrası gözler zam oranına çevrildi: En düşük emekli maaşı için yeni tahmin
Enflasyon rakamları sonrası gözler zam oranına çevrildi: En düşük emekli maaşı için yeni tahmin Mart ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından yılın ilk 3 ayına ilişkin enflasyon farkı belli oldu. Memur ve emeklilerin 6 aylık zam farkının belli olmasına 3 enflasyon verisi kaldı. Peki son açıklanan enflasyon rakamına göre memur ve emekli maaşları için tahminler neler? En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? İşte detaylar...
4.04.2024 Ekonomi
Penceredeki güneşten saatlerce bedava elektrik! 'Perdeyi kornişe, fişini prize takın'
Penceredeki güneşten saatlerce bedava elektrik! 'Perdeyi kornişe, fişini prize takın' Liseyi birincilikle bitiren Ahmet Fuat Yalçın, makine mühendisliği okuduktan sonra hemen yüksek lisans eğitimine başladı. İşte hayatını değiştiren gelişme tam da burada yaşandı. Tezini yenilenebilir enerji üzerine yapan genç adamın aklına, güneş panellerini perdeye dönüştürme fikri geldi. Her mekanda kullanılabilen, hiçbir yere başvuru yapmadan direkt kullanılabilen perde rahatlıkla 28 saat televizyon, 14 saat buzdolabı ve 2 saat fırın çalıştırabiliyor!
4.04.2024 Yaşam
AK Parti Diyarbakır BŞB Adayı Mehmet Halis Bilden'den CNN Türk'te önemli açıklamalar
AK Parti Diyarbakır BŞB Adayı Mehmet Halis Bilden'den CNN Türk'te önemli açıklamalar AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Halis Bilden'den CNN Türk'te projelerini açıkladı. Bilden "Diyarbakır'a raylı sistem getireceğiz. Kaynaklarımız çok fazla. Hepsini Diyarbakır halkımızla yöneteceğiz" dedi. İşte detaylar...
29.03.2024 Gündem
İYİ Parti İzmir adayı Ümit Özlale CNN Türk'te projelerini anlattı! 'İzmir CHP'nin kalesi değil'
İYİ Parti İzmir adayı Ümit Özlale CNN Türk'te projelerini anlattı! 'İzmir CHP'nin kalesi değil' İYİ Parti İzmir adayı Ümit Özlale CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini açıkladı. Özlale, "İzmir CHP'nin kalesi değildir. İzmir demokrasinin kalesidir. Sadece CHP'nin değil hiçbir partinin kalesi olduğunu düşünmüyorum. CHP İzmir'de her girdiği seçimde kazanır diye bir şey yok. Kale benzetmesine de şiddetle karşı çıkıyorum." ifadelerini kullandı.
27.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! Ankara-İstanbul arası süper hızlı tren projesine başlandı
Bakan Uraloğlu duyurdu! Ankara-İstanbul arası süper hızlı tren projesine başlandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Hattı proje çalışmalarını başlattık. Süper hızlı tren hattımızda saatte 350 kilometre hıza ulaşacak trenlerimizle seyahat süresini 80 dakikaya indireceğiz" dedi.
25.03.2024 Ekonomi
Sosyal medyada gördüğü ucuz eşya linkine tıkladı; 33 bin lira dolandırıldı
Sosyal medyada gördüğü ucuz eşya linkine tıkladı; 33 bin lira dolandırıldı Sosyal medyada gördüğü ucuz eşya linkine tıkladı; 33 bin lira dolandırıldı.Dolandırıcılar hakkında şikayette bulunan Nurcan İbili, şimdi 33 bin lirasını alanların yakalanmasını bekliyor.
19.03.2024 Haberler
Hep aynı taktik: Kendilerini aileymiş gibi gösteriyorlar
Hep aynı taktik: Kendilerini aileymiş gibi gösteriyorlar İstanbul'da yaşayan 40 yaşındaki Nurcan İbili, sosyal medyada gördüğü 11 bin liralık koltuk takımı linkini görünce satın almak istedi. Linke tıklayan İbili, dolandırıcıların ağına düşerek 33 bin lira dolandırıldı. İbili, "Satıcı sandığım kişi bana sürekli 'Güle güle kullanın', 'Hayırlı olsun', 'Hiç pişman olmayacaksınız', 'Kiminin parası kiminin duası' gibi şeyler yazdı. Bana samimi geldiği için inandım" diye konuştu.
19.03.2024 Gündem
Bilişim devine çifte ceza geldi
Bilişim devine çifte ceza geldi Rekabet Kurulu Facebook, Instagram ve WhatsApp’ın sahibi Amerikalı META’ya veri birleştirmeden 346.7 milyon lira para cezası verirken uygulama bağlama nedeniyle de tedbir kararı aldı.
19.03.2024 Ekonomi
18 MART TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? Bugün otobüsler ve toplu taşıma indirimli mi, bedava mı olacak?
18 MART TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? Bugün otobüsler ve toplu taşıma indirimli mi, bedava mı olacak? 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109. Yıldönümü bugün tüm ülkede kutlanacak. Önemli günlerde bilindiği gibi toplu taşıma araçları ücretsiz oluyor. Bunun üzerine bugün otobüslerin ücretsiz olup olmayacağı merak konusu oldu. Peki, 18 Mart toplu taşıma ücretsiz mi? Bugün (18 Mart Pazartesi 2024) otobüsler ve toplu taşıma indirimli mi, bedava mı olacak?
18.03.2024 Bilgi Rehberi
Dünyanın eşiğinde kalan hayatlar
Dünyanın eşiğinde kalan hayatlar Gamze Güller, içinde hayvanların gezindiği öykülerinde insanları anlatıyor. Hayatın kıyısında duran, dokunsan boşluğa düşecekmişçesine eğreti yaşayanların izini sürüyor. İnsan eliyle hayvanlara yapılan eziyetlere de ses yükseltiyor.
17.03.2024 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Bedava ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.