Bekarlığa Veda

Bekarlığa Veda

Son dakika bekarlığa veda haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bekarlığa veda gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bekarlığa veda haber sayfamızda...

Bekarlığa Veda

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 528 bekarlığa veda haberi bulunmuştur.
İstanbul'da 10 milyonluk aracıyla kaza yaptı! Yara almadan kurtuldu
İstanbul'da 10 milyonluk aracıyla kaza yaptı! Yara almadan kurtuldu Kemerburgaz-Göktürk yolunda ultra lüks otomobil Ferrari ile seyreden iş adamı Sinan Urfalı, kayganlaşan yolda kontrolü kaybederek bariyerlere çarptı. Yaklaşık 10 milyon lira değerindeki araç kullanılamaz hale gelirken, Urfalı ise yara almadan kurtuldu.
7.12.2023 Haberler
İstanbul'da 10 milyonluk aracıyla kaza yaptı! Yara almadan kurtuldu
İstanbul'da 10 milyonluk aracıyla kaza yaptı! Yara almadan kurtuldu Kemerburgaz-Göktürk yolunda ultra lüks otomobil Ferrari ile seyreden iş adamı Sinan Urfalı, kayganlaşan yolda kontrolü kaybederek bariyerlere çarptı. Yaklaşık 10 milyon lira değerindeki araç kullanılamaz hale gelirken, Urfalı ise yara almadan kurtuldu.
7.12.2023 Gündem
Bradley Cooper'dan 'Hangover 4' açıklaması
Bradley Cooper'dan 'Hangover 4' açıklaması Bradley Cooper'a, hem daha dramatik rollerde oynamak hem de kamera arkasında daha fazla vakit geçirmek için komedi geçmişini geride bırakıp bırakmadığı soruldu. Ünlü besteci Leonard Bernstein‘ın hayatına odaklanan 'Maestro' filmi için gün sayan dünyaca ünlü aktör, yeni bir 'The Hangover' (Felekten Bir Gece) projesinde yer alıp almayacağını açıkladı.
28.11.2023 Cadde
Adını yıllar önce koymuş! Paris Hilton'dan ikinci bebek müjdesi
Adını yıllar önce koymuş! Paris Hilton'dan ikinci bebek müjdesi Şubat 2021'de Carter Reum ile dünyaevine giren Paris Hilton, 2023'ün başlarında taşıyıcı anne yoluyla dünyaya gelen oğlunu kucağına almıştı. Minik Phoneix henüz bir yaşını doldurmadan, ünlü isimden ikinci bebek müjdesi geldi. Bu sefer bir kız çocuğu olan Hilton, bebeğinin adını yıllar önce koymuştu. İşte detaylar...
25.11.2023 Cadde
Hayranları endişelenmişti! Paris Hilton bebeğinin sağlık durumunu paylaştı
Hayranları endişelenmişti! Paris Hilton bebeğinin sağlık durumunu paylaştı Şubat 2021'de Carter Reum ile dünyaevine giren Paris Hilton, 2023'ün başlarında taşıyıcı anne yoluyla dünyaya gelen oğlunu kucağına almıştı. Bazı sosyal medya kullanıcıları Paris Hilton'un oğlu Phoenix'in kafasının normalden büyük göründüğünü ve hastalığı olabileceğini ileri sürüyordu. Ünlü isim, iddialara sosyal medya hesabından yanıt verdi.
24.10.2023 Cadde
Oğluyla fotoğraflarını paylaştı, ortalık karıştı! 'Bebeğini doktora götürmek zorundasın'
Oğluyla fotoğraflarını paylaştı, ortalık karıştı! 'Bebeğini doktora götürmek zorundasın' Şubat 2021'de Carter Reum ile dünyaevine giren Paris Hilton, 2023'ün başlarında taşıyıcı anne yoluyla dünyaya gelen oğlunu kucağına almıştı. Minik Phoneix ile çekilen fotoğraflarını Instagram hesabından yayınlayan ünlü isim, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.
21.10.2023 Cadde
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Burcu Esmersoy, Nazım Akmandil ile İtalya'da evlendi! Gözyaşları sel oldu
Burcu Esmersoy, Nazım Akmandil ile İtalya'da evlendi! Gözyaşları sel oldu Burcu Esmersoy ve Nazım Akmandil, dün akşam İtalya’nın Puglia şehrinde dünyaevine girdi. Nikah öncesi birbirini ilk kez gören çift gözyaşlarını tutamadı.
3.09.2023 Cadde
CELAL İLE CEREN OYUNCULARI KARAKTERLER: Celal ile Ceren filmi ne zaman, nerede çekildi?
CELAL İLE CEREN OYUNCULARI KARAKTERLER: Celal ile Ceren filmi ne zaman, nerede çekildi? Celal ile Ceren filmi başrollerinde Şahan Gökbakar ve Ezgi Mola yer alıyor. Film 2013 yılında vizyona girdi. Komedi türündeki Celal ile Ceren filmi oyuncu kadrosunda kimler var?
24.08.2023 Cadde
Meriç Keskin ve sevgilisi Kemal Varhan denizde aşka geldi
Meriç Keskin ve sevgilisi Kemal Varhan denizde aşka geldi Erkek arkadaşı Kemal Varhan ile olan komik videolarıyla takipçilerine neşeli zamanlar geçirten sosyal medya dijital içerik üreticisi Meriç Keskin, bu kez aşka geldi. Çeşme'de bir plajda görüntülenen çift romantik görüntüler sergiledi.
10.08.2023 Cadde
Turist sayısını azaltmak isteyen Amsterdam büyük yolcu gemilerini yasakladı
Turist sayısını azaltmak isteyen Amsterdam büyük yolcu gemilerini yasakladı Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da, belediye meclisi büyük yolcu gemilerinin şehrin merkezine demirlemesini yasakladı.
21.07.2023 Dünya
Şeyma Subaşı'ndan takipçisinin yorumuna jet yanıt: Daha mutlu olamazdım
Şeyma Subaşı'ndan takipçisinin yorumuna jet yanıt: Daha mutlu olamazdım Bir dargın bir barışık aşk yaşadığı Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evlilik kararı alan ve nikah masasına oturmak için gün sayan Şeyma Subaşı, renkli hayatından karelerini takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor. Şubaşı son olarak, bir takipçisinden gelen ''Şu hayat felsefeni, odaklanmanı bir işe yölendirseydin, şimdi milyarderdin'' şeklindeki yoruma verdiği cevapla adından söz ettirdi.
2.05.2023 Cadde
Şeyma Subaşı'ndan düğün öncesi 90'lar partisi
Şeyma Subaşı'ndan düğün öncesi 90'lar partisi Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile dünyaevine girmek için gün sayan Şeyma Subaşı, 90'lar partisi düzenledi. Yakın arkadaşlarıyla doyasıya eğlenen Subaşı, renkli geceden karelerini takipçileriyle de paylaştı. Ünlü fenomenin parti için seçtiği kıyafeti ise göz kamaştırdı.
1.05.2023 Cadde
Ablasını düğününe davet etmediği iddia edilmişti! Şeyma Subaşı'ndan açıklama geldi
Ablasını düğününe davet etmediği iddia edilmişti! Şeyma Subaşı'ndan açıklama geldi Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile dünyaevine girmek için gün sayan Şeyma Subaşı, geçtiğimiz gün Instagram sayfasının 'ücretli abonelik' bölümünden ablası Kübra Açıl hakkında konuşarak; "Ablam dahi hayatımda olmayacak" demişti. Bu sözler üzerine ablasını düğününe çağırmadığı iddia edilen Subaşı, yeni bir video yayınlayarak konuyla ilgili açıklama yaptı.
24.04.2023 Cadde
Şeyma Subaşı ablasını düğününe davet etmedi! 'Hayatımda olmayacak'
Şeyma Subaşı ablasını düğününe davet etmedi! 'Hayatımda olmayacak' Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile dünyaevine girmek için gün sayan Şeyma Subaşı, geçtiğimiz haftalarda Instagram sayfasından paylaştığı 'ücretli abonelik' özelliği ile çok konuşulmuştu. Özel aboneli bölümünden yayın açan Şeyma Subaşı, ablası Kübra Açıl hakkında konuştu. Subaşı, "Düğünüme ruhu özel insanlar katılacak" sözleriyle dikkat çekti.
22.04.2023 Cadde
13 yıl sonra 'pes' dedirten tesadüf! Çamurlu kameradan geçmişini çıkardı
13 yıl sonra 'pes' dedirten tesadüf! Çamurlu kameradan geçmişini çıkardı Arkadaşlarıyla keyifli bir nehir gezintisindeydi ancak akıntılar onu birden sürüklemeye başladı, kayalara çarpa çarpa ilerliyordu. İşte ne olduysa o anda oldu. Boynundaki ip koptu ve biriktirdiği birbirinden keyifli onlarca anı sulara gömüldü, ta ki 2 hafta öncesine kadar. Balık tutmaya giden genç bir adamın merakı ve çabası bakın neye vesile oldu...
19.04.2023 Dünya
Abonelik ücretini artıran Şeyma Subaşı'nın kazancı dudak uçuklattı
Abonelik ücretini artıran Şeyma Subaşı'nın kazancı dudak uçuklattı Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile dünyaevine girmek için gün sayan Şeyma Subaşı, geçtiğimiz haftalarda Instagram sayfasından paylaştığı 'ücretli abonelik' özelliği ile çok konuşulmuştu. Subaşı, aylık abonelik ücretini 66,99 TL'den 134,99 TL'ye çıkarmıştı. 200 bin takipçiye ulaşan ünlü ismin kazancı sosyal medyada gündem oldu.
6.04.2023 Cadde
Şeyma Subaşı'ndan bekarlığa veda partisi!
Şeyma Subaşı'ndan bekarlığa veda partisi! Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile dünyaevine girmek için gün sayan Şeyma Subaşı, geçtiğimiz haftalarda Instagram sayfasından paylaştığı 'ücretli abonelik' özelliği ile çok konuşulmuştu. Fenomen isim, son olarak düzenlediği bekarlığa veda partisinden yayınladığı fotoğraflarla adından söz ettirdi.
4.04.2023 Cadde
Şeyma Subaşı ücretli abonelik başlattı! 66,99 TL veren özel hayatını izleyecek
Şeyma Subaşı ücretli abonelik başlattı! 66,99 TL veren özel hayatını izleyecek Sosyal medyada yaklaşık üç milyon takipçisi bulunan Şeyma Subaşı, ücretli abonelik sistemine geçti. Özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen 32 yaşındaki fenomen, ayda 66 lira 99 kuruş ödeyen abonelerine özel paylaşımlar yapacak.
24.03.2023 Cadde
Çocukken uğradığı istismarı anlattı: Öğretmenim bana ne kadar özel olduğumu söyledi
Çocukken uğradığı istismarı anlattı: Öğretmenim bana ne kadar özel olduğumu söyledi Geçtiğimiz ocak ayında ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan sosyetik güzel Paris Hilton, çocukluğunda yaşadığı korkunç bir olayla gündeme geldi. Yeni yayınlanan anı kitabında, henüz 10'lu yaşlarının başlarında öğretmeni tarafından istismara uğradığını anlatan ünlü isim; "Kendimi kurban olarak görmem uzun süre aldı" dedi.
15.03.2023 Cadde
Paris Hilton ilk kez bebeğinin yüzünü gösterdi!
Paris Hilton ilk kez bebeğinin yüzünü gösterdi! Şubat 2021'de Carter Reum ile dünyaevine giren Paris Hilton, geçtiğimiz haftalarda taşıyıcı anne yoluyla Reum ile ilk bebeklerini kucaklarına aldıklarını duyurmuştu. Son olarak sosyetik güzel, Instagram sayfasından yaptığı bir paylaşıma ilk kez oğlunun yüzünü gösterdi ve ismini açıkladı.
25.02.2023 Cadde
Yıllar önce kızını terk etmişti! Yeni detaylar ortaya çıktı: Alnından öptü ve annesine verdi
Yıllar önce kızını terk etmişti! Yeni detaylar ortaya çıktı: Alnından öptü ve annesine verdi Şubat 2021'de Carter Reum ile dünyaevine giren Paris Hilton, geçtiğimiz günlerde taşıyıcı anne yoluyla Reum ile ilk bebeklerini kucaklarına aldıklarını duyurmuştu. Müjdeli haberin ardından ortaya çıkan bir kaynak, Reum'un doğar doğmaz terk ettiği 10 yaşındaki kızından bahsetti ve yaşananları anlattı.
3.02.2023 Cadde
Annesi 'Kızım hamile kalmakta zorlanıyor' demişti: Paris Hilton ilk bebeğini kucağına aldı!
Annesi 'Kızım hamile kalmakta zorlanıyor' demişti: Paris Hilton ilk bebeğini kucağına aldı! Bir zamanlar özel hayatıyla gündemden düşmeyen Paris Hilton, Şubat 2021'de Carter Reum ile dünyaevine girmişti. Hilton'ın annesi, geçtiğimiz aylarda kızının hamile kalmakta zorlandığını söyleyerek, sosyetik güzeli açıklama yapmak zorunda bırakmıştı. Dünyaca ünlü magazin yıldızı, tüm bunların ardından taşıyıcı annelik yoluyla ilk bebeğini kucağına aldığını duyurdu.
26.01.2023 Cadde
Annesi 'Kızım hamile kalmakta zorlanıyor' demişti! Paris Hilton'dan cevap geldi
Annesi 'Kızım hamile kalmakta zorlanıyor' demişti! Paris Hilton'dan cevap geldi Bir zamanlar özel hayatıyla gündemden düşmeyen Paris Hilton, geçtiğimiz Şubat ayında doğum gününde aldığı evlilik teklifi sonrası nişanlandığı sevgilisi Carter Reum ile dünyaevine girmişti. Evliliklerinde bir yılı geride bırakan çiftten Hilton'ın annesi, kızının hamile kalmakta zorlandığını açıklayarak gündem oldu. Sosyetik güzelden ise annesinin sözlerine cevap gecikmedi.
11.12.2022 Cadde
Camdaki Kız dizisinin Emir'i Cemal Hünal kimdir, nereli, kaç yaşında? Cemal Hünal eşi kim, dizileri neler?
Camdaki Kız dizisinin Emir'i Cemal Hünal kimdir, nereli, kaç yaşında? Cemal Hünal eşi kim, dizileri neler? Cemal Hünal, Camdaki Kız dizisine Emir karakteri ile dahil oldu. Kanal D'nin fenomen dizilerinden olan Camdaki Kız'da Selen karakterinin eski erkek arkadaşı olarak biliniyor. İzleyenler ise Camdaki Kız Emir kimdir, hangi oyuncu oynuyor? sorularına yanıt arıyor.
29.09.2022 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Bekarlığa Veda ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.