Beklenti Anketi

Beklenti Anketi

Son dakika beklenti anketi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan beklenti anketi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan beklenti anketi haber sayfamızda...

Beklenti Anketi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.047 beklenti anketi haberi bulunmuştur.
Piyasaların gözü kulağı bu haberde! Yılın son faiz kararı belli oluyor: İşte beklentiler...
Piyasaların gözü kulağı bu haberde! Yılın son faiz kararı belli oluyor: İşte beklentiler... Merkez Bankası Para Politikası Kurulu faiz kararını yarın açıklayacak. Banka bir önceki toplantıda politika faizini yüzde 40 seviyesine yükseltmişti. Peki yılın son faiz kararı ne olacak? İşte detaylar...
20.12.2023 Ekonomi
TCMB beklenti anketi açıklandı! Faiz tahmini değişti
TCMB beklenti anketi açıklandı! Faiz tahmini değişti TCMB'nin Aralık ayı piyasa katılımcıları anketine göre faiz beklentisi yüzde 37,80’den yüzde 42,50’ye yükseldi. Dolar kuru beklentisi ise bu anket döneminde 29,62 TL’ye geriledi.
15.12.2023 Haberler
TCMB beklenti anketi açıklandı! Faiz tahmini değişti
TCMB beklenti anketi açıklandı! Faiz tahmini değişti TCMB'nin Aralık ayı piyasa katılımcıları anketine göre faiz beklentisi yüzde 37,80’den yüzde 42,50’ye yükseldi. Dolar kuru beklentisi ise bu anket döneminde 29,62 TL’ye geriledi.
15.12.2023 Ekonomi
Kabine toplandı! Emeklilerin gözü maaş zammı ve ikramiyede
Kabine toplandı! Emeklilerin gözü maaş zammı ve ikramiyede Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında toplandı. Toplantının gündeminde, ekonomiyle ilgili sıcak başlıkların yanı sıra İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını durdurmak ve ateşkesi sağlamak amacıyla yürütülen diplomatik girişimler var.
20.11.2023 Haberler
Kabine toplantısı sona erdi! Emeklilerin gözü maaş zammı ve ikramiyede
Kabine toplantısı sona erdi! Emeklilerin gözü maaş zammı ve ikramiyede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında toplanan Kabine toplantısı sona erdi. Toplantının gündeminde, ekonomiyle ilgili sıcak başlıkların yanı sıra İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını durdurmak ve ateşkesi sağlamak amacıyla yürütülen diplomatik girişimler var.
20.11.2023 Gündem
Kabine toplanıyor! Emeklilerin gözü bu haberde: Maaş zammı ve ikramiye
Kabine toplanıyor! Emeklilerin gözü bu haberde: Maaş zammı ve ikramiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında bugün yapılması beklenen Kabine toplantısının gündeminde, ekonomiyle ilgili sıcak başlıkların yanı sıra İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını durdurmak ve ateşkesi sağlamak amacıyla yürütülen diplomatik girişimler olacak.
20.11.2023 Gündem
Enflasyon tahmini değişti! En düşük emekli maaşı için yeni rakam
Enflasyon tahmini değişti! En düşük emekli maaşı için yeni rakam Merkez Bankası piyasa katılımcıları anketini açıkladı. Buna göre bir önceki ankette yüzde 68.01 olan yıl sonu enflasyon beklentisi yüzde 67.23’e geriledi. Peki bu durumda en düşük emekli maaşı ne kadar olur? Ekonomist Muhammet Bayram açıkladı.
18.11.2023 Ekonomi
Euro Bölgesi'nde enflasyon beklentileri arttı
Euro Bölgesi'nde enflasyon beklentileri arttı Euro Bölgesi'nde gelecek 12 aya ilişkin ortalama tüketici enflasyonu beklentileri belirgin şekilde artarken, üç yıl sonraki beklentilerde değişiklik yaşanmadı.
8.11.2023 Uzmanpara
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı Merkez Bankası Para Politikası Kurulu politika faizini beklentiler dahilinde yüzde 35 seviyesine çıkardı.
26.10.2023 Ekonomi
Piyasalar TCMB'nin faiz kararını bekliyor
Piyasalar TCMB'nin faiz kararını bekliyor Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) faiz kararını yarın açıklayacak. Banka bir önceki toplantıda politika faizini yüzde 30 seviyesine yükseltmişti.
25.10.2023 Uzmanpara
Gözler yarın açıklanacak Merkez Bankası'nın faiz kararında
Gözler yarın açıklanacak Merkez Bankası'nın faiz kararında Merkez Bankası Para Politikası Kurulu faiz kararını yarın açıklayacak. Banka, bir önceki toplantıda politika faizini yüzde 30 seviyesine yükseltmişti.
25.10.2023 Ekonomi
Piyasanın yıl sonu beklentilerinde dolar geriledi
Piyasanın yıl sonu beklentilerinde dolar geriledi Ekim ayı piyasa katılımcıları anketinde yıl sonu dolar kuru tahmini 30,05 liraya gerilerken, enflasyon tahmini ise yüzde 68,01'e yükseldi.
20.10.2023 Ekonomi
‘Enflasyon 3 yıl daha hedefin üzerinde kalacak’
‘Enflasyon 3 yıl daha hedefin üzerinde kalacak’ Avrupa Merkez Bankası (ECB) anketine göre enflasyon önümüzdeki üç yıl boyunca %2 hedefinin üzerinde kalacak.
11.10.2023 Uzmanpara
Gözler enflasyon rakamlarında! Memur, emekli ve asgari ücretlilerin zam oranı netleşiyor
Gözler enflasyon rakamlarında! Memur, emekli ve asgari ücretlilerin zam oranı netleşiyor Bugün, yılın 9. enflasyon verilerini oluşturacak olan eylül ayı enflasyon rakamları açıklanacak. Milyonlarca asgari ücretli ve emeklinin gözü kulağı bu veride. Peki beklentiler ne? İşte detaylar...
3.10.2023 Ekonomi
Merkez Bankası'nın faiz kararı belli oldu
Merkez Bankası'nın faiz kararı belli oldu Merkez Bankası, Para Politikası Kurulu faiz kararını bugün açıkladı. Merkez Bankası'nın 2 yıl 3 ay sonra başlayan faiz artırma tavrı devam ediyor.
20.07.2023 Ekonomi
Merkez Bankası faiz kararını yarın açıklıyor! İşte ekonomistlerin faiz tahmini
Merkez Bankası faiz kararını yarın açıklıyor! İşte ekonomistlerin faiz tahmini Geçtiğimiz ay politika faizini yüzde 15'e yükselten Merkez Bankası, bu ayki faiz kararını yarın saat 14.00'te açıklayacak. Peki piyasanın beklentisi ne? İşte detaylar...
19.07.2023 Ekonomi
3. çeyrek ihracat ve ithalat beklentileri arttı
3. çeyrek ihracat ve ithalat beklentileri arttı 2023 yılı üçüncü çeyrek ihracat beklenti endeksi bir önceki çeyreğe göre 4,2 puan artarak 109,5, ithalat beklenti endeksi de 3 puan yükselerek 105,3 olarak gerçekleşti.
10.07.2023 Uzmanpara
Merkez Bankası faiz kararını perşembe günü açıklayacak
Merkez Bankası faiz kararını perşembe günü açıklayacak Merkez Bankası, Para Politikası Kurulu faiz kararını perşembe günü açıklayacak. Banka bir önceki toplantıda politika faizini 150 baz puan düşürerek yüzde 9 seviyesine çekmişti.
19.12.2022 Ekonomi
Milyonlar asgari ücrette zam oranını merak ediyor! İşte olası rakamlar
Milyonlar asgari ücrette zam oranını merak ediyor! İşte olası rakamlar Milyonlarca kişi asgari ücrette yapılacak zam oranını merak ediyor. Bakan Bilgin tespit komisyonunun gelecek hafta bir araya geleceğini açıklamıştı. CNN TÜRK ekranlarında Ahmet Hakan ve konukları olası zam oranı hakkında değerlendirmelerde bulundu.
30.11.2022 Ekonomi
Gözler Merkez Bankası'nın açıklayacağı faiz kararında! İşte piyasanın tahmini
Gözler Merkez Bankası'nın açıklayacağı faiz kararında! İşte piyasanın tahmini TCMB Para Politikası Kurulu için geri sayım başladı. Kritik toplantı 24 Kasım tarihinde yani yarın gerçekleşecek ve kasım ayı faiz kararı belli olacak. Peki piyasaların merakla beklediği kararda indirim gelecek mi? İşte detaylar...
23.11.2022 Ekonomi
Gözler faiz kararında! Merkez Bankası bugün açıklayacak
Gözler faiz kararında! Merkez Bankası bugün açıklayacak Merkez Bankası, Para Politikası Kurulu faiz kararını bugün açıklayacak. Banka bir önceki toplantıda politika faizini 100 baz puan düşürerek yüzde 12 seviyesine çekmişti.
20.10.2022 Ekonomi
Merkez Bankası PPK toplantısı ne zaman? TCMB faiz kararı hangi gün saat kaçta açıklanacak?
Merkez Bankası PPK toplantısı ne zaman? TCMB faiz kararı hangi gün saat kaçta açıklanacak? Merkez Bankası Ekim ayı toplantısından çıkacak olan faiz kararı haftanın en kritik ekonomik gelişmelerinden biri olarak öne çıkıyor. Piyasa beklenti anketine göre Merkez Bankası PPK toplantısında 100 baz puanlık bir düşüşe gitmesi bekleniyor. Peki Merkez Bankası toplantısı ne zaman faiz kararı ne zaman açıklanacak?
18.10.2022 Ekonomi
MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI açıklanıyor! Merkez Bankası toplantısı ne zaman, faiz kararı hangi gün açıklanacak?
MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI açıklanıyor! Merkez Bankası toplantısı ne zaman, faiz kararı hangi gün açıklanacak? MB Faiz kararı bekleniyor! Ekonomiyi yakından takip edenler gözünü Ekim ayı Merkez Bankası faiz kararına çevirdi. Eylül ayı içerisinde 100 baz puan indirilen ve yüzde 13'ten 12'ye düşürülen politika faizinin bu ayki toplantıda 100 baz puan daha düşürülmesi bekleniyor. Peki Merkez Bankası toplantısı ne zaman faiz kararı saat kaçta açıklanacak?
18.10.2022 Bilgi Rehberi
Son çeyrek ihracat beklentisi açıklandı
Son çeyrek ihracat beklentisi açıklandı 2022 yılı 4'üncü çeyrek İhracat Beklenti Endeksi bir önceki çeyreğe göre 11 puan azalarak 108,1 oldu.
7.10.2022 Uzmanpara
Merkez Bankası'nın faiz kararı bugün açıklanıyor! İşte piyasanın tahmini
Merkez Bankası'nın faiz kararı bugün açıklanıyor! İşte piyasanın tahmini Merkez Bankası, Para Politikası Kurulu faiz kararını bugün açıklayacak. Banka, bir önceki toplantıda politika faizini 100 baz puan düşürerek yüzde 13 seviyesine çekmişti. İşte piyasanın yeni tahmini
22.09.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Beklenti Anketi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.