Benteke'nin geninde yetenek var!
Benteke'nin geninde yetenek var! Aston Villa'da forma giyen Belçikalı golcü Christian Benteke'nin karşesi Jonathan Benteke'den muhteşem bir gol geldi. Belçika 2. Lig'de Wezet forması giyen Jonathan 3-2 mağlup oldukları Tubeke karşısında attığı harika golle adından söz ettirdi.
12.04.2014 Futbol
Hollanda'da kupa Lokeren'in
Hollanda'da kupa Lokeren'in Belçika Kupası Finali'nde Lokeren ile Zulte Waregem karşı karşıya geldi. Maçta 1-0 galip gelerek kupaya uzanan ekip Lokeren oldu. Gol Alexander Scholz'den geldi.
23.03.2014 Futbol
Anderlehct 4 köşe!
Anderlehct 4 köşe! Belçika Ligi'nde zirveden uzaklaşan Anderlecht puan kaybına tahammülü olmadığı maçta KV Oostende karşısında 4-0 galip geldi. Ev sahibi ekibin golleri Aleksandar Mitrovic(2), Andy Najar ve Olivier Deschacht'tan geldi.
17.03.2014 Futbol
Belçika'nın zirvesinde 1'er puan!
Belçika'nın zirvesinde 1'er puan! Belçika Pro Lig'te 29. hafta maçında 2. sırada bulunan Club Brugge ile 4. sırada bulunan Zulte Waregem kozlarını paylaştı. Deplasman ekibi Club Brugge Björn Engels ile 1-0 öne geçerken ev sahibi ekibe 1 puanı getiren isim Mbaye Leye oldu.
9.03.2014 Futbol
Hasselbaink'e Belçika'da şok! Sahayı istila ettiler
Hasselbaink'e Belçika'da şok! Sahayı istila ettiler Leed United, Atletico Madrid ve Chelsea gibi takımların formasını giyen Jimmy Floyd Hasselbaink'in başında bulunduğu Belçika Kulübü Royal Antwerp ile Sint-Truiden arasında oynanan maç ev sahibi ekip taraftarlarının sahayı istila etmesi sebebi ile iptal edildi. Kulüp ise sahaya girenlerin Feyenoord ve Groningen'den gelen taraftarlar olduğunu söyleyerek suçlamaları reddetti.
2.03.2014 Futbol
Zulte Waregem kaçtı Waasland-Beveren kovaladı!
Zulte Waregem kaçtı Waasland-Beveren kovaladı! Belçika Ligi 28. hafta mücadelesinde Avrupa Kupaları'nda katılma mücadelesi veren Zulte Waregem ile Waasland-Beveren kozlarını paylaştı. Deplasman temsilcisi Zulte Waregem Sven Kums ve Idrissa Sylla ile 2 kez öne geçsede ev sahibi ekip sahadan 1 puan çıkarmasını bildi.
2.03.2014 Futbol
Standard Liege evinde tökezledi!
Standard Liege evinde tökezledi! Belçika Ligi'nin 27. haftasında zirvede bulunan Standard Liege sahasında Gent'e 3-2 mağlup oldu. Julien de Sart ile öne geçen Standard Liege, Kanu'nun kendi kalesine attığı gol ve Christophe Lepoint'in golü ile geriye düşsede Geoffrey Bia'nın penaltısı beraberliği sağladı. Son dakikada ise Ante Puljic sahneye çıktı ve Gent'i galibiyete taşıdı.
24.02.2014 Futbol
Club Brugge zirve aşkına: 5-2
Club Brugge zirve aşkına: 5-2 Belçika Ligi'nin 27. haftasında zirveyi kovalayan Club Brugge deplasmanda Oud-Heverlee Leuven'i 5-2 mağlup ederek Standard Liege'nin puan kaybettiği haftada zirveye 1 adım daha yaklaştı. Galibiyeti getiren goller Thomas Meunier, Lior Refaelov, Jesper Jorgensen, Tom de Sutter ve Maxime Lestienne'den geldi.
24.02.2014 Futbol
Zulte-Waregem sahasında 1 puana razı
Zulte-Waregem sahasında 1 puana razı Belçika Pro Lig'de zirve mücadelesi veren Zulte-Waregem sahasında konuk ettiği KV Oostende ile 2-2 berabere kalarak çok önemli 2 puan kaybetti. Deplasman temsilcisi Laurent Depoitre ile 2 kez öne geçerken, Zulte-Waregem İdrissa Sylla ve Sven Kums ile 1 puanı hanesine yazdırdı.
22.12.2013 Futbol