Belediye Meclisi

Belediye Meclisi

Son dakika Belediye meclisi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Belediye meclisi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Belediye meclisi haber sayfamızda...

Belediye Meclisi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 10.363 belediye meclisi haberi bulunmuştur.
MHP’den DEM’li belediyelere tepki
MHP’den DEM’li belediyelere tepki MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Mardin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin açılışında İstiklal Marşı’nın okutulmadığı ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Türk bayrağının kaldırıldığı gibi iddialara ilişkin yazılı açıklama yaptı.
22.04.2024 Gündem
Amsterdam’da yeni otel açılmasına neden izin verilmeyecek?
Amsterdam’da yeni otel açılmasına neden izin verilmeyecek? Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da artık yeni otel açılmasına izin verilmeyecek. Belediye Meclisi, “Dengeli Turizm Yönetmeliği” uyarınca, tüm kenti oteller için “yasak bölge” ilan etti.
21.04.2024 Dünya
Bilgen ve Erol ailesinin mutlu günü
Bilgen ve Erol ailesinin mutlu günü Güzelbahçe Belediye Meclisi Üyesi, geçmiş dönem ilçe başkanı gazeteci Çağlayan Bilgen’in oğlu Bilçağ Bilgen, müzik öğretmeni Bahar Erol ile evliliğe ilk adımı attı.
20.04.2024 Ege
Bakan Yerlikaya açıkladı: DEM Parti yöneticilerinin sözleriyle ilgili müfettiş devrede
Bakan Yerlikaya açıkladı: DEM Parti yöneticilerinin sözleriyle ilgili müfettiş devrede İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır Sur Belediyesi mazbata töreni sonrasında yaşanan görüntülerle ilgili harekete geçildiğini belirtti.
20.04.2024 Haberler
Bakan Yerlikaya açıkladı: DEM Parti yöneticilerinin sözleriyle ilgili müfettiş devrede
Bakan Yerlikaya açıkladı: DEM Parti yöneticilerinin sözleriyle ilgili müfettiş devrede İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır Sur Belediyesi mazbata töreni sonrasında yaşanan görüntülerle ilgili harekete geçildiğini belirtti.
20.04.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi
Bakan Yerlikaya duyurdu! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi  İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mardin Büyükşehir Belediye Meclisi açılışında 'İstiklal Marşı'nın okutulmadığı' ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Meclisi açılışında 'Türk bayrağının kaldırıldığı' iddialarıyla ilgili mülkiye müfettişi görevlendirildiğini duyurdu.
19.04.2024 Gündem
‘Atılım ve yatırım dönemi’
‘Atılım ve yatırım dönemi’ İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, yeni dönemin ilk toplantısını gerçekleştirdi.
16.04.2024 Gündem
İBB’de seçim sonrası ilk meclis toplantısı yapıldı
İBB’de seçim sonrası ilk meclis toplantısı yapıldı İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi 9’uncu seçim dönemi ilk oturumu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu başkanlığında toplandı. Oturumda siyasi parti gruplarının yeni yönetimleri de belli oldu.
15.04.2024 Gündem
YSK açıkladı! 21 seçim bölgesi için karar
YSK açıkladı! 21 seçim bölgesi için karar 31 Mart yerel seçimleri sona erdi. Siyasi partilerin yaptığı 22 itiraz karara bağlandı. İşte detaylar...
12.04.2024 Gündem
Etimesgut Belediye Başkanı seçilen Erdal Beşikçioğlu mazbatasını alıp göreve başladı
Etimesgut Belediye Başkanı seçilen Erdal Beşikçioğlu mazbatasını alıp göreve başladı Ankara'nın Etimesgut ilçesinde yerel seçimde belediye başkanı seçilen oyuncu Erdal Beşikçioğlu, mazbatasını alarak, göreve başladı. Beşikçioğlu, "Kol kola, beraber daha güzel yarınlara ulaşmak için yürüyeceğiz" dedi.
4.04.2024 Gündem
Son dakika: YSK'dan Van açıklaması
Son dakika: YSK'dan Van açıklaması Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, seçim sonuçlarıyla ilgili itirazların bugün de görüşüleceğini belirterek, "Van ile ilgili verilen gerekçeli karar bugün yazılacak" dedi.
4.04.2024 Gündem
Van’da mazbata Zeydan’a döndü
Van’da mazbata Zeydan’a döndü Yüksek Seçim Kurulu (YSK), DEM Parti’nin Van İl Seçim Kurulu’nun Abdullah Zeydan’ın Van Büyükşehir Belediye Başkanı “seçilmemiş sayılması” ve mazbatanın seçimi ikinci sırada tamamlayan AK Parti’nin adayı Abdulahat Arvas’a verilmesi kararına yaptığı itirazı, oy çokluğu ile kabul etti.
4.04.2024 Haberler
Van’da mazbata Zeydan’a döndü
Van’da mazbata Zeydan’a döndü Yüksek Seçim Kurulu (YSK), DEM Parti’nin Van İl Seçim Kurulu’nun Abdullah Zeydan’ın Van Büyükşehir Belediye Başkanı “seçilmemiş sayılması” ve mazbatanın seçimi ikinci sırada tamamlayan AK Parti’nin adayı Abdulahat Arvas’a verilmesi kararına yaptığı itirazı, oy çokluğu ile kabul etti.
4.04.2024 Gündem
Destici'den YSK'nın Van kararına ilişkin açıklama
Destici'den YSK'nın Van kararına ilişkin açıklama Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK), Van'da seçimi kazanan DEM Parti adayı Abdullah Zeydan'a mazbatanın verilmesi kararına ilişkin, “Yüksek Seçim Kurulu mazbatayı bu terör sevicisine vermişse, o zaman bunu verme gerekçelerini hukuki açısından kamuoyuyla paylaşmalı, bizleri tatmin etmelidir. Vatandaşımıza, milletimize tatmin edici bir açıklama yapmak zorundadır” dedi.
3.04.2024 Gündem
Muhtar Seçim Sonuçları 2024 SORGULAMA | 📌31 Mart Muhtarlık seçim sonuçları nereden, nasıl öğrenilir? 81 il Muhtarlık seçimi oy oranı
Muhtar Seçim Sonuçları 2024 SORGULAMA | 📌31 Mart Muhtarlık seçim sonuçları nereden, nasıl öğrenilir? 81 il Muhtarlık seçimi oy oranı Türkiye, yeni dönem yerel yöneticilerini belirlemek üzere 31 Mart günü sandıklara gitti. 2024 Mahalli İdareler Seçimi ile; velediye başkanları, büyükşehir belediye başkanları, belediye meclisi üyeleri, il genel meclisi üyeleri, muhtarlar için oylar kullanıldı. Seçmen ise mahalle muhtarı seçim sonuçlarını sorguluyor. Peki, muhtar sonuçları nereden, nasıl öğrenilir?
3.04.2024 Bilgi Rehberi
URLA SEÇİM SONUÇLARI 2024 | İzmir Urla Yerel Seçim Sonuçları, Siyasi Partilerin Oy Dağılımı ve Oy Oranları
URLA SEÇİM SONUÇLARI 2024 | İzmir Urla Yerel Seçim Sonuçları, Siyasi Partilerin Oy Dağılımı ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘İzmir Urla Yerel Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Urla ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘İzmir Urla Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
1.04.2024 Bilgi Rehberi
TORBALI SEÇİM SONUÇLARI 2024 | İzmir Torbalı Yerel Seçim Sonuçları, Siyasi Partilerin Oy Dağılımı ve Oy Oranları
TORBALI SEÇİM SONUÇLARI 2024 | İzmir Torbalı Yerel Seçim Sonuçları, Siyasi Partilerin Oy Dağılımı ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘İzmir Torbalı Yerel Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Torbalı ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘İzmir Torbalı Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
1.04.2024 Bilgi Rehberi
TİRE SEÇİM SONUÇLARI 2024 | İzmir Tire Yerel Seçim Sonuçları, Siyasi Partilerin Oy Dağılımı ve Oy Oranları
TİRE SEÇİM SONUÇLARI 2024 | İzmir Tire Yerel Seçim Sonuçları, Siyasi Partilerin Oy Dağılımı ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘İzmir Tire Yerel Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Tire ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘İzmir Tire Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
1.04.2024 Bilgi Rehberi
SELÇUK SEÇİM SONUÇLARI 2024 | İzmir Selçuk Yerel Seçim Sonuçları, Siyasi Partilerin Oy Dağılımı ve Oy Oranları
SELÇUK SEÇİM SONUÇLARI 2024 | İzmir Selçuk Yerel Seçim Sonuçları, Siyasi Partilerin Oy Dağılımı ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘İzmir Selçuk Yerel Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Selçuk ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘İzmir Selçuk Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
1.04.2024 Bilgi Rehberi
SEFERHİSAR SEÇİM SONUÇLARI 2024 | İzmir Seferihisar Yerel Seçim Sonuçları, Siyasi Partilerin Oy Dağılımı ve Oy Oranları
SEFERHİSAR SEÇİM SONUÇLARI 2024 | İzmir Seferihisar Yerel Seçim Sonuçları, Siyasi Partilerin Oy Dağılımı ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘İzmir Seferihisar Yerel Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Seferihisar ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘İzmir Seferihisar Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
1.04.2024 Bilgi Rehberi
ÖDEMİŞ SEÇİM SONUÇLARI 2024 | İzmir Ödemiş Yerel Seçim Sonuçları, Siyasi Partilerin Oy Dağılımı ve Oy Oranları
ÖDEMİŞ SEÇİM SONUÇLARI 2024 | İzmir Ödemiş Yerel Seçim Sonuçları, Siyasi Partilerin Oy Dağılımı ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘İzmir Ödemiş Yerel Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Ödemiş ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘İzmir Ödemiş Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
1.04.2024 Bilgi Rehberi
NARLIDERE SEÇİM SONUÇLARI 2024 | İzmir Narlıdere Yerel Seçim Sonuçları, Siyasi Partilerin Oy Dağılımı ve Oy Oranları
NARLIDERE SEÇİM SONUÇLARI 2024 | İzmir Narlıdere Yerel Seçim Sonuçları, Siyasi Partilerin Oy Dağılımı ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘İzmir Narlıdere Yerel Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Narlıdere ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘İzmir Narlıdere Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
1.04.2024 Bilgi Rehberi
MENEMEN SEÇİM SONUÇLARI 2024 | İzmir Menemen Yerel Seçim Sonuçları, Siyasi Partilerin Oy Dağılımı ve Oy Oranları
MENEMEN SEÇİM SONUÇLARI 2024 | İzmir Menemen Yerel Seçim Sonuçları, Siyasi Partilerin Oy Dağılımı ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘İzmir Menemen Yerel Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Menemen ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘İzmir Menemen Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
1.04.2024 Bilgi Rehberi
MENDERES SEÇİM SONUÇLARI 2024 | İzmir Menderes Yerel Seçim Sonuçları, Siyasi Partilerin Oy Dağılımı ve Oy Oranları
MENDERES SEÇİM SONUÇLARI 2024 | İzmir Menderes Yerel Seçim Sonuçları, Siyasi Partilerin Oy Dağılımı ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘İzmir Menderes Yerel Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Menderes ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘İzmir Menderes Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
1.04.2024 Bilgi Rehberi
KONAK SEÇİM SONUÇLARI 2024 | İzmir Konak Yerel Seçim Sonuçları, Siyasi Partilerin Oy Dağılımı ve Oy Oranları
KONAK SEÇİM SONUÇLARI 2024 | İzmir Konak Yerel Seçim Sonuçları, Siyasi Partilerin Oy Dağılımı ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘İzmir Konak Yerel Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Konak ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘İzmir Konak Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
1.04.2024 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Belediye Meclisi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.