Belen

Belen

Son dakika Belen haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Belen gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Belen haber sayfamızda...

Belen

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 980 belen haberi bulunmuştur.
Migren, bağırsak ile ilişkili
Migren, bağırsak ile ilişkili Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar, nörobilim merkezi NÖROM Müdürü Prof. Dr. Hayrunnisa Bolay Belen’in önderliğinde migren hastalığında ilk kez beyinle bağırsak etkileşiminin ortaya konulduğunu belirtti.
14.03.2024 Eğitim
‘Hayat Hatay’ ürünleri ülke çapında satılacak
‘Hayat Hatay’ ürünleri ülke çapında satılacak Hatay Valiliği’nin öncülüğünde ve Gürata-Zzef koordinasyonundaki “Hayat Hatay” projesi ile üretilen ürünler, Migros’un ülke çapındaki mağazalarında tüketicilere sunulacak.
3.03.2024 Ekonomi
‘Kimsenin hakkı yerde kalmayacak’
‘Kimsenin hakkı yerde kalmayacak’ Hatay’da deprem konutlarının teslim töreninde konuşan Erdoğan, “Deprem bölgesinde 2 ay içinde 75 bin konutun teslimini bitireceğiz. Amacımız takip eden dönemde her ay 15-20 bin konut ve köy evini hak sahipleri ile buluşturmak” dedi.
4.02.2024 Gündem
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Hatay ilçe adaylarını tanıttı
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Hatay ilçe adaylarını tanıttı Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Hatay İlçe Belediye Başkan Adaylarını tanıttı. Erdoğan burada yaptığı açıklamada, "Daha düne kadar allanıp pullanarak millete dayatılan, 'altılı masa' denilen siyaset mühendisliği ürünü projenin yerinde bugün yeller esiyor" ifadelerini kullandı.
3.02.2024 Gündem
Kadınlara umut HayatHatay
Kadınlara umut HayatHatay Hatay Valiliği öncülüğünde hayata geçirilen HayatHatay projesiyle kentteki kadın kooperatiflerinin el emeği ürünleri hayathatay.com.tr adresi üzerinden tüketiciye ulaşıyor.
1.02.2024 Gündem
6 Şubat depremine ait yeni görüntü! Ayakta durmakta güçlük çektiler
6 Şubat depremine ait yeni görüntü! Ayakta durmakta güçlük çektiler Geçtiğimiz yıl meydana gelen depreme ait yeni görüntüler ortaya çıkarken vatandaşların ayakta durmakta güçlük çektiği anlar felaketin büyüklüğünü hatırlattı.
28.01.2024 Haberler
6 Şubat depremine ait yeni görüntü! Ayakta durmakta güçlük çektiler
6 Şubat depremine ait yeni görüntü! Ayakta durmakta güçlük çektiler Geçtiğimiz yıl meydana gelen depreme ait yeni görüntüler ortaya çıkarken vatandaşların ayakta durmakta güçlük çektiği anlar felaketin büyüklüğünü hatırlattı.
28.01.2024 Gündem
Zonguldak'ta feci kaza kamerada: Otomobil, kavşaktan çıkan araca çarptı: 1 ölü, 4 yaralı
Zonguldak'ta feci kaza kamerada: Otomobil, kavşaktan çıkan araca çarptı: 1 ölü, 4 yaralı Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde kavşakta iki aracın çarpıştığı kazada aracında sıkışan sürücü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kazada 4 kişi yaralandı.
23.01.2024 Haberler
Bakan Yerlikaya: Teröristlerin inlerini bir bir başlarına yıkıyoruz
Bakan Yerlikaya: Teröristlerin inlerini bir bir başlarına yıkıyoruz İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 7 ilde mağara ve sığınaklara yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda 18 barınma alanının imha edildiğini duyurdu.
17.01.2024 Haberler
Bakan Yerlikaya: Teröristlerin inlerini bir bir başlarına yıkıyoruz
Bakan Yerlikaya: Teröristlerin inlerini bir bir başlarına yıkıyoruz İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 7 ilde mağara ve sığınaklara yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda 18 barınma alanının imha edildiğini duyurdu.
17.01.2024 Gündem
Kolundaki saat sinyal verdi, acı gerçek ortaya çıktı
Kolundaki saat sinyal verdi, acı gerçek ortaya çıktı Antalya'nın Serik ilçesinde dün evden ayrıldıktan sonra haber alınamayan Alzheimer hastası Murat Bozkurt (84), kolundaki özel saatin son sinyal verdiği derede ölü bulundu.
9.01.2024 Gündem
Korku Filmleri 2024: Gelmiş Geçmiş Yerli ve Yabancı En Yeni, İyi, Dehşet Verici ve Ürpertici Korku Filmi Listesi
Korku Filmleri 2024: Gelmiş Geçmiş Yerli ve Yabancı En Yeni, İyi, Dehşet Verici ve Ürpertici Korku Filmi Listesi Geçmişten günümüze sinema dünyasında büyük yer edinen korku filmleri pek çok kişi tarafından izlenen türlerdendir. Birbirinden değişik, ürpertici, meşhur yapımlar işlediği konularla izleyicileri ekran başına kilitliyor. Netflix, BluTV, Amazon Prime gibi pek çok film dizi içerik platformlarında da yer alan korku filmlerini izlemeyi sevenler konuları hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Her geçen gün yeni yerli ve yabancı korku filmleri gösterime girerken film severler izleyecekleri içeriklere karar vermekte zorlanıyor. Yerli ve yabancı en yeni, iyi, dehşet verici korku filmleri listesine ulaşmak için hazırladığımız içeriğe göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
B ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: B Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
B ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: B Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba adaylarının üzerine düşündüğü konulardan birisi de isimler. Erkek bebek bekleyen çiftler çocuklarına verecekleri isimlerin en güzel ve en eşsiz olmasını istiyor. Bu yüzden derin ve uzun soluk bir araştırma sürecine giriyorlar. İsimlerin kulağa hoş gelmesinin yanı sıra anlamları üzerinde düşünüyorlar. Bu dönemde karar vermekte zorlanan aileler yakınlarından fikir alıyor. Anne ve baba adayları çocuklarına verecekleri ismin keşfedilmemiş, duyulmamış, modern çağa uygun, popüler ve anlamlı olmalarına özen gösteriyor. B harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “B ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
B ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: B Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
B ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: B Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek sahibi olmaya hazırlanan çiftlerin cinsiyetten sonra en çok üzerine düşündükleri konu isimlerdir. Kız bebek bekleyen anne ve baba adayları bebeklerine verecekleri isim konusunda araştırma içerisine girerler. Kızlarının hayat boyu taşıyacağı isme karar verirken aileler anlamlarına da dikkat ederler. Kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler nadir bulunan, keşfedilmemiş, duyulmamış, modern ve popüler isimleri tercih ederler. İsim konusunda oldukça seçici davranan aileler anlamlarının da güzel olmasını isterler. B harfi ile başlayan kız bebek isimleri ve anlamları nelerdir? “B ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Karaya oturan gemide ölen gemicinin mezarı açılıp, cenazesi alındı!
Karaya oturan gemide ölen gemicinin mezarı açılıp, cenazesi alındı! Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde geçen 19 Kasım günü tam fırtına sebebiyle parçalanarak kıyıya vuran Pallada gemisinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Ukraynalı mürettebat; yakınlarına ulaşılamayınca kimsesizler mezarlığına defnedildi. Mürettebatın yakınlarının yaptığı girişimle mezarı açılarak cenazesi Ukrayna'ya gönderildi.
3.01.2024 Gündem
Yasaklı köpeklerin saldırısına uğradı! Dehşet anları anlattı
Yasaklı köpeklerin saldırısına uğradı! Dehşet anları anlattı Hatay Belen'de yasaklı köpeklerin saldırısına uğrayan kadın feci şekilde yaralandı. Dehşet anlarını anlatan kadın "Kolum, bedenim ve her yerim çok ağrıyor” dedi. İşte detaylar...
26.12.2023 Gündem
Yasaklı cins köpeklerin saldırısına uğradı! Eşi dehşeti anlattı: Çocuğumu okula gönderemiyorum
Yasaklı cins köpeklerin saldırısına uğradı! Eşi dehşeti anlattı: Çocuğumu okula gönderemiyorum Hatay’ın Belen ilçesinde yasaklı cins köpeklerin saldırısına uğrayan kadın yaralandı. Olay sonrası köpeklere el konulurken, konuyla ilgili adli süreç başladı. Köpeklerin vücudunun çeşitli yerlerine saldırdığını ifade eden Selma Sönmez, "Kolum, bedenim ve her yerim çok ağrıyor” dedi.
26.12.2023 Gündem
Kendisini enkazdan kurtaranı aylar sonra buldu! 'Şişeye dokununca inandım'
Kendisini enkazdan kurtaranı aylar sonra buldu! 'Şişeye dokununca inandım' 2023'ün 6 Şubatı'nda tüm Türkiye kara bir sabaha uyandı. Kahramanmaraş merkezli depremler pek çok insanın hayatını kökten değiştirdi. Onlardan biri de Hatay Antakya doğumlu Havva Nur Koşar. Enkazdan 72 saat sonra kurtarılan ancak yanındaki abisini ve erkek kardeşini kaybeden genç kadın, her şeyin 15 saniyede olup bittiğini söyleyerek neler yaşadığını anlattı.
26.12.2023 Yaşam
Bakan Yerlikaya duyurdu: 10 ilde teröristlere ağır darbe
Bakan Yerlikaya duyurdu: 10 ilde teröristlere ağır darbe İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, PKK'lı teröristlerinin sakladıkları çeşitli silah, mühimmat ve patlayıcıların yok edilmesine yönelik gerçekleştirilen “KAHRAMANLAR-35” operasyonlarında 10 ilde 58 mağara, sığınak ve deponun imha edildiğini açıkladı.
24.12.2023 Haberler
Son dakika... Bakan Yerlikaya duyurdu: 10 ilde teröristlere ağır darbe
Son dakika... Bakan Yerlikaya duyurdu: 10 ilde teröristlere ağır darbe İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, PKK'lı teröristlerinin sakladıkları çeşitli silah, mühimmat ve patlayıcıların yok edilmesine yönelik gerçekleştirilen “KAHRAMANLAR-35” operasyonlarında 10 ilde 58 mağara, sığınak ve deponun imha edildiğini açıkladı.
24.12.2023 Gündem
Karaya oturan geminin ölen mürettebatı kimsesizler mezarlığına defnedildi
Karaya oturan geminin ölen mürettebatı kimsesizler mezarlığına defnedildi Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, 19 Kasım'da karaya oturan 'Pallada' isimli kuru yük gemisinin mürettebatından Ukraynalı mürettebat Khalimonchuk Ihor, yerleştirildiği öğretmenevinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Ukraynalı mürettebat Ihor'un cenazesi, konsolosluk cevap vermediği için kimsesizler mezarlığına defnedildi.
13.12.2023 Gündem
Okul müdürünün aşk zinciri! Öğretmenler odasındaki fotoğraf
Okul müdürünün aşk zinciri! Öğretmenler odasındaki fotoğraf Antalya'da 2016 yılında Aksu ilçesi Pınarlı Cumhuriyet Ortaokulu'nda müdür olan, aynı okuldaki bir kadın öğretmenle ilişki yaşadığı iddialarıyla açılan soruşturma neticesinde görevinden alınarak, başka bir okula öğretmen olarak gönderilen S.Ö., Korkuteli'de bir öğrencinin velisiyle aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme geldi.
12.12.2023 Gündem
Bodrum FK, Menemenspor'u eledi: 2-1
Bodrum FK, Menemenspor'u eledi: 2-1 Ziraat Türkiye Kupası 4’üncü eleme turunda 1. Lig temsilcisi Bodrum FK kendi sahasında Menemen FK’yı 2-1 mağlup etti.
6.12.2023 Türkiye Kupası
Bakan Uraloğlu açılışını yaptı! 20 dakikalık yol 2 dakikaya düştü
Bakan Uraloğlu açılışını yaptı! 20 dakikalık yol 2 dakikaya düştü Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İskenderun OSB Kavşağı ve Bağlantı Yolu açılış törenine katıldı. Törende konuşan Bakan Uraloğlu, Organize Sanayi Bölgesi, demir-çelik tesisleri ve bölgede hizmet veren 2 adet limanın otoyola bağlantısı, İskenderun kavşağı üzerinden 20 dakikada sağlanırken, 2 dakikaya düştüğünü söyledi.
2.12.2023 Ekonomi
Yapay zekâ temelli yeni programlar açılacak
Yapay zekâ temelli yeni programlar açılacak Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Nörobilim ve Nöroteknoloji Mükemmeliyet Ortak Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin (NÖROM) açılışında, yapay zekâ temelli yeni programlar açılacağını duyurdu.
1.12.2023 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Belen ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.