Browni nasıl yapılır?
Browni nasıl yapılır? Browni çikolata sevenlerin vazgeçemediği ve sürekli olarak tükettiği bir lezzet olarak karşımıza çıkmaktadır. İster çilek ve muz gibi meyvelerle sunulsun isterse toz şeker ilavesi ile. Bu nedenle neredeyse her kafe bu inanılmaz lezzete menüsünde yer vermektedir.
27.04.2018 Gündem
Çikolata sevenlerin bayılacağı bir lezzet: brownie
Çikolata sevenlerin bayılacağı bir lezzet: brownie Brownie çikolata sevenlerin vazgeçemediği ve sürekli olarak tükettiği bir lezzet olarak karşımıza çıkmaktadır. İster çilek ve muz gibi meyvelerle sunulsun isterse toz şeker ilavesi ile. Bu nedenle neredeyse her kafe bu inanılmaz lezzete menüsünde yer vermektedir.
26.04.2018 Gündem
Adana'da DSİ'ye ait sulama kanalı buz tuttu!
Adana'da DSİ'ye ait sulama kanalı buz tuttu! Hava sıcaklığının gece hissedilir şekilde düştüğü Adana'da DSi'ye ait sulama kanalı buz tutarak bembeyaz bir görüntüye büründü. Buz tutan sulama kanalını gören vatandaş kanala bakarak şaşkınlığını gizleyemedi. Sulama kanalı kenarında yürüyerek evine giden bir vatandaşda sulama kanalına bakarak, "İlk defa görüyorum. Gerçekten Adana ilk defa böyle soğuk görüyor. 18 yıldır burada oturuyorum, kanalın ilk defa böyle buz tuttuğunu görüyorum" dedi.
11.09.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri