Ben Wallace

Ben Wallace

Son dakika Ben Wallace haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ben Wallace gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ben Wallace haber sayfamızda...

Ben Wallace

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 494 ben wallace haberi bulunmuştur.
İngiltere Savunma Bakanı Wallace istifa etti
İngiltere Savunma Bakanı Wallace istifa etti İngiltere Savunma Bakanı Ben Wallace'ın istifa ettiğini duyurmasının ardından ülkenin yeni Savunma Bakanı Grant Shapps oldu.
31.08.2023 Dünya
İngiltere Savunma Bakanı kararını verdi! Gözler eylül ayına çevrildi
İngiltere Savunma Bakanı kararını verdi! Gözler eylül ayına çevrildi İngiltere Savunma Bakanı Ben Wallace, gelecek seçimlerde parlamentoda milletvekili olarak yer almayacağını açıkladı.
15.07.2023 Dünya
1 yıl daha göreve devam edecek mi? Stoltenberg için yeni iddia
1 yıl daha göreve devam edecek mi? Stoltenberg için yeni iddia NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg’in eylül ayında dolacak olan görev süresinin 1 yıl daha uzatılacağı iddia edildi.
3.07.2023 Dünya
Bakan Güler, Stoltenberg ile görüştü
Bakan Güler, Stoltenberg ile görüştü NATO Savunma Bakanları toplantıları kapsamında Belçika’nın başkenti Brüksel’de bulunan Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile bir araya geldi.
15.06.2023 Gündem
Bakan Güler, İngiliz mevkidaşı Wallace ile görüştü
Bakan Güler, İngiliz mevkidaşı Wallace ile görüştü NATO Savunma Bakanları toplantıları kapsamında Belçika’nın başkenti Brüksel’de bulunan Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, İngiltere Savunma Bakanı Ben Wallace ile bir araya geldi.
15.06.2023 Gündem
İsveç diplomasisi hızlandı...
İsveç diplomasisi hızlandı... Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nin göreve başlamasının ardından, merkezinde Türkiye’nin yer aldığı İsveç’in NATO üyeliğine yönelik diplomasi hız kazandı.
9.06.2023 Dünya
ABD Başkanı Biden, İngiltere Başbakanı Sunak ile bir araya geldi
ABD Başkanı Biden, İngiltere Başbakanı Sunak ile bir araya geldi ABD Başkanı Joe Biden ile İngiltere Başbakan Rishi Sunak Beyaz Saray’da bir araya geldi. Görüşmede, ABD ve İngiltere arasında yapay zeka ve diğer ekonomik ve ticari ilişkiler gibi konularda gelecekteki işbirliğini planlayan “Atlantik Deklarasyonu"nu imzalandı.
8.06.2023 Dünya
Milli Savunma Bakanı Güler, İngiltere Savunma Bakanı Wallace ile görüştü
Milli Savunma Bakanı Güler, İngiltere Savunma Bakanı Wallace ile görüştü Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, İngiltere Savunma Bakanı Ben Wallace ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
7.06.2023 Gündem
Stoltenberg’in koltuğu için yarış başladı
Stoltenberg’in koltuğu için yarış başladı NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg’in görevini bırakacağı Eylül ayı yaklaşırken, İttifak’ın yeni liderinin kim olacağına dair tartışmalar alevlendi.
6.06.2023 Dünya
İngiltere resmen doğruladı! Storm Shadow Ukrayna'ya tedarik edildi
İngiltere resmen doğruladı! Storm Shadow Ukrayna'ya tedarik edildi İngiltere, Rusya’nın saldırılarına karşı kendisini savunması için Ukrayna'ya 250 kilometre menzile sahip Storm Shadow tipi uzun menzilli füzeler tedarik ettiğini doğruladı.
11.05.2023 Dünya
İngiltere'den Ukrayna'ya uzun menzilli 'Storm Shadow' füzesi
İngiltere'den Ukrayna'ya uzun menzilli 'Storm Shadow' füzesi Havadan fırlatılan ve yaklaşık 250 kilometreden fazla menzile sahip bu füzeler, güçlendirilmiş sığınakları ve önemli koruma gücüne sahip altyapı tesislerinde ciddi tahribatta bulunma potansiyeline sahip.
11.05.2023 Dünya
Sudan’dan kaçış
Sudan’dan kaçış Ülkede Ordu Komutanı Orgeneral el-Burhan ile Hızlı Destek Kuvvetleri lideri Dagalo arasındaki güç savaşı nedeniyle şiddetlenen çatışmalar sürerken, Sudan’daki yabancıların tahliyesi de hızlandı. Ülkeler adeta zamanla yarışıyor.
24.04.2023 Dünya
Depremden kaçan Bilgin ailesi çatışmanın ortasında kaldı! ‘Burada can güvenliğimiz yok’
Depremden kaçan Bilgin ailesi çatışmanın ortasında kaldı! ‘Burada can güvenliğimiz yok’ Ülkede Ordu Komutanı Orgeneral el-Burhan ile Hızlı Destek Kuvvetleri lideri Dagalo arasındaki güç savaşı nedeniyle şiddetlenen çatışmalar sürerken, Sudan’daki yabancıların tahliyesi de hızlandı. Ülkeler adeta zamanla yarışıyor. Ölü ve yaralı sayısının her geçen gün arttığı Sudan’da, Türk vatandaşlarının endişeli bekleyişleri sürüyor.
24.04.2023 Dünya
Pentagon'un gizli belgeleri ortalığa saçıldı! Karadeniz'de dünya savaşına kıl payı
Pentagon'un gizli belgeleri ortalığa saçıldı! Karadeniz'de dünya savaşına kıl payı Rusya ve ABD'nin ilk kez doğrudan çarpıştığı MQ-9 Reaper vakasından aylar önce yaşananlar, sızan Pentagon belgelerinde 'neredeyse' kelimesiyle tanımlandı. İki Rus Su-27'si Karadeniz semalarında bir İngiliz RC-135'nin peşine düştü, ateşlenen füze ise her şeyi değiştirdi.
10.04.2023 Dünya
Teslimat tamam!
Teslimat tamam! Ukrayna’ya gönderilmesi uzun süredir beklenen Alman yapımı Leopard tankları sonunda bu ülkeye gönderildi.
29.03.2023 Dünya
Reznikov, 'Challenger 2' tankıyla sürüş testi yaptı
Reznikov, 'Challenger 2' tankıyla sürüş testi yaptı Ukrayna Savunma Bakanı Oleksii Reznikov, İngiltere tarafından Ukrayna'ya gönderilen Challenger 2 tipi muharebe tankında sürüş testi yaptı.
28.03.2023 Haberler
'Next Ukrayna'yı duyurdu! F-16'ların yolu açılıyor
'Next Ukrayna'yı duyurdu! F-16'ların yolu açılıyor Putin ABD ve Avrupalı ülkelerin Ukrayna'ya tank yollamasına nükleer savaş imasıyla yanıt verdi, Moskova bir sonraki hedefini de açık açık telaffuz etti. Politico dergisi ise, Putin'in tüylerini diken diken edecek B planını yazdı.
3.02.2023 Dünya
‘Putin beni tehdit etti’
‘Putin beni tehdit etti’ Ukrayna’daki savaş öncesi Putin ile telefon görüşmesi yapan İngiltere eski başbakanı Boris Johnson, Rus liderin kendisini füze saldırısıyla tehdit ettiğini ifade etti.
31.01.2023 Dünya
Türkiye'den Type-23 hamlesi! Cihat Yaycı yorumladı: 'Biz artık kıyı bahriyesi değiliz'
Türkiye'den Type-23 hamlesi! Cihat Yaycı yorumladı: 'Biz artık kıyı bahriyesi değiliz' Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın İngiltere ziyaretinin ardından Türkiye’nin İngiltere’den Type-23 sınıfı fırkateyn alımı yapacağı iddia edilmiş, Akar ise iddialar hakkında “Somutlaşmış, kesinleşmiş bir şey söz konusu değil" açıklamasında bulunmuştu. Peki olası bir alımın gerçekleşmesi durumunda Türkiye’yi neler bekliyor? Type-23 sınıfı gemilerin özellikleri nedir? Olası bir alım bölgedeki dengeleri nasıl etkiler? Müstafi Tümamiral Doç. Dr. Cihat Yaycı merak edilen soruları tek tek cevapladı.
27.01.2023 Gündem
İsveç'te Kur'an'ı Kerim yakma eylemine Bakan Akar'dan sert tepki
İsveç'te Kur'an'ı Kerim yakma eylemine Bakan Akar'dan sert tepki İsveç polisinin Türk Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakılacağı iddia edilen eyleme onay vermesine sert tepki gösteren Bakan Akar, İsveç Savunma Bakanı'nın Türkiye'ye ziyaretini iptal ettiklerini duyurdu.
21.01.2023 Haberler
İsveç'te Kur'an'ı Kerim yakma eylemine Bakan Akar'dan sert tepki
İsveç'te Kur'an'ı Kerim yakma eylemine Bakan Akar'dan sert tepki Bakan Akar, İsveç polisinin Türk Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakılacağı iddia edilen eyleme onay vermesine sert tepki gösterdi. Akar, İsveç Savunma Bakanı'nın Türkiye'ye ziyaretini iptal ettiklerini açıkladı.
21.01.2023 Gündem
Akar, NATO Üssü’ndeki Ukrayna toplantısında
Akar, NATO Üssü’ndeki Ukrayna toplantısında Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın da katıldığı Ukrayna Savunma Temas Grup Toplantısı, NATO’nun Almanya’daki Ramstein Hava Üssü’nde başladı.
21.01.2023 Gündem
ABD'den Ukrayna'ya 2,5 milyar dolarlık yeni askeri yardım paketi
ABD'den Ukrayna'ya 2,5 milyar dolarlık yeni askeri yardım paketi Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenskiy’nin, ülkesine daha çok silah yardımı yapılmasına yönelik çağrısına ABD ve bir dizi Avrupa ülkesinden olumlu yanıt geldi.
20.01.2023 Dünya
Brimstone füzeleri Ukrayna'ya gidiyor! 'Putin bu yıl sıkılacağımızı düşünüyorsa yanılıyor'
Brimstone füzeleri Ukrayna'ya gidiyor! 'Putin bu yıl sıkılacağımızı düşünüyorsa yanılıyor' İngiltere Savunma Bakanı Ben Wallace, Ukrayna'ya 600 Brimstone füzesi göndereceklerini açıkladı.
19.01.2023 Dünya
Bakan Akar'dan Ali Babacan'a İHA/SİHA tepkisi
Bakan Akar'dan Ali Babacan'a İHA/SİHA tepkisi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kemal Kılıçdaroğlu'na TSK komuta kademesiyle ilgili sözleri ve Ali Babacan'ın İHA/SİHA açıklamalarına tepki gösterdi.
17.01.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Ben Wallace ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.