Benevento

Benevento

Son dakika Benevento haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Benevento gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Benevento haber sayfamızda...

Benevento

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 175 benevento haberi bulunmuştur.
Fabio Cannavaro, Serie A ekibiyle anlaşma sağladı!
Fabio Cannavaro, Serie A ekibiyle anlaşma sağladı! Udinese'de teknik direktörlük görevine Fabio Cannavaro'nun getirildiği açıklandı.
22.04.2024 İtalya Serie A
Adana Demirspor'dan Fabio Cannavaro sürprizi! Teknik direktör adayları belli oldu
Adana Demirspor'dan Fabio Cannavaro sürprizi! Teknik direktör adayları belli oldu Patrick Kluivert ile yollarını ayıran Adana Demirspor, yeni teknik direktör için adaylarını belirledi. Adana ekibinin gündemine sürpriz isimler geldi.
5.12.2023 Adana Demirspor
Rizespor, Adolfo Gaich'i renklerine bağladı!
Rizespor, Adolfo Gaich'i renklerine bağladı! İlhan Palut yönetimindeki Rizespor, CSKA Moskova'dan Adolfo Gaich'i sezon sonuna kadar kiraladı.
14.09.2023 Rizespor
Beşiktaş'tan transferde ters köşe! Yeni hedef İtalya'dan
Beşiktaş'tan transferde ters köşe! Yeni hedef İtalya'dan Beşiktaş'ta kurmayların transfer çalışmalarına hız verdiği dönemde sürpriz bir isim gündeme geldi. Siyah-beyazlıların, Serie A'da forma giyen Arnavut stoper için harekete geçtiği iddia edildi.
28.08.2023 Beşiktaş
Fatih Karagümrük, Frederic Veseli’yi transfer etti
Fatih Karagümrük, Frederic Veseli’yi transfer etti Fatih Karagümrük, 30 yaşındaki Arnavut futbolcu Frederic Veseli’yi 2 yıllığına kadrosuna kattığını açıkladı.
22.07.2023 Karagümrükspor
Adana Demirspor, Andreaw Gravillon'u transfer etti
Adana Demirspor, Andreaw Gravillon'u transfer etti Trendyol Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, Andreaw Gravillon'u kadrosuna kattı.
21.07.2023 Adana Demirspor
Fatih Karagümrük, Fabio Cannavaro ile anlaşamadı
Fatih Karagümrük, Fabio Cannavaro ile anlaşamadı Fatih Karagümrük'ün teknik direktörlük görevi için görüştüğü Fabio Cannavaro'yla anlaşma sağlayamadığı belirtildi.
4.07.2023 Karagümrükspor
Fatih Karagümrük'ün yeni teknik direktörü belli oldu!
Fatih Karagümrük'ün yeni teknik direktörü belli oldu! Andrea Pirlo ile yollarını ayıran Fatih Karagümrük'ün yeni teknik direktörü Fabio Cannavaro oldu.
30.06.2023 Karagümrükspor
Fatih Karagümrük'e İtalyan efsane! Pirlo'nun ardından Fabio Cannavaro iddiası
Fatih Karagümrük'e İtalyan efsane! Pirlo'nun ardından Fabio Cannavaro iddiası Andrea Pirlo ile yollarını ayıran Fatih Karagümrük'ün İtalyan futbolunun efsane isimlerinden Fabio Cannavaro'yu takımın başına getirmek istediği iddia edildi.
29.06.2023 Karagümrükspor
Fatih Karagümrük, Pirlo ile yola devam edilmeyeceğini açıkladı! İşte yerine gelecek isim
Fatih Karagümrük, Pirlo ile yola devam edilmeyeceğini açıkladı! İşte yerine gelecek isim Fatih Karagümrük, teknik direktör Andrea Pirlo ile yollarını ayırma kararı aldı.
24.05.2023 Karagümrükspor
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde bulunan Süper Oranları kaçırma! Misli.com’un özel olarak belirlediği birbirinden heyecanlı karşılaşmaların oranlarını artırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
22.04.2023 Diğer
Trabzonspor'da bir maçtan daha fazlası
Trabzonspor'da bir maçtan daha fazlası Trabzonspor, Beşiktaş maçını ayağa kalkmak için büyük bir fırsat olarak görüyor. Bordo-mavili takım sahadan galibiyetle ayrılarak taraftarıyla barışmayı hedefliyor.
16.04.2023 Trabzonspor
Misli.com’da günün şifresiz maç yayınları
Misli.com’da günün şifresiz maç yayınları Seçili etkinliklerde bulunan Süper Oranları kaçırma! Misli.com’un özel olarak belirlediği birbirinden heyecanlı karşılaşmaların oranlarını artırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
1.04.2023 Futbol
Misli.com’da günün şifresiz maç yayınları
Misli.com’da günün şifresiz maç yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol! İtalya Serie A, Fransa Ligue 1 ve Almanya Bundesliga başta olmak üzere birçok ligde daha canlı izleme seçeneği ile heyecanına heyecan kat… İşte 18 Mart Cumartesi, günün canlı yayınları
18.03.2023 Futbol
Galatasaray'dan stopere transfer hamlesi! Teklifin detayları ortaya çıktı
Galatasaray'dan stopere transfer hamlesi! Teklifin detayları ortaya çıktı Süper Lig'de zirvede yerini alan Galatasaray, transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için düğmeye bastı. Sarı-kırmızılı ekip, savunma bölgesini için Fransız stoperi radarına aldığı öğrenildi.
28.01.2023 Galatasaray
Beşiktaş'tan savunmaya sürpriz transfer! Resmi teklif yapıldı
Beşiktaş'tan savunmaya sürpriz transfer! Resmi teklif yapıldı Vincent Aboubakar'la transfer için anlaşma sağlayan Beşiktaş'ta kurmaylar yeni rotasını belirledi. Siyah-beyazlılar, Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda hareket ettiği transfer döneminde gündemine sürpriz bir ismi dahil etti. Beşiktaş'ın tecrübeli savunmacı için resmi teklif yaptığı iddia edildi.
21.01.2023 Beşiktaş
Fernando Muslera'ya sürpriz alternatif! Inaki Pena derken flaş hamle
Fernando Muslera'ya sürpriz alternatif! Inaki Pena derken flaş hamle Sezona yıldız transferlerle giriş yapan Galatasaray, kaptanı Muslera'nın alternatifini aramaya başladı. İtalyan basını sarı kırmızılıların Hellas Verona'nın file bekçisini gündemine aldığını duyurdu.
5.10.2022 Galatasaray
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
8.08.2022 Futbol
Galatasaray'da Cenk Ergün 9 yabancı teknik adamla görüştü! Okan Buruk'ta karar kılındı
Galatasaray'da Cenk Ergün 9 yabancı teknik adamla görüştü! Okan Buruk'ta karar kılındı Galatasaray'da Dursun Özbek'in göreve gelmesinin ardından başlayan teknik direktör arayışı son buldu. Sarı-kırmızılılarda Cenk Ergün'ün yürüttüğü süreçte tam 9 yabancı teknik adamla görüştüğü ve Okan Buruk'ta karar kılındığı öğrenildi. İşte Cenk Ergün'ün görüştüğü teknik adamlar...
21.06.2022 Galatasaray
Lapadula iddiası
Lapadula iddiası Süper Lig’in ilk yarısını zirvede bitiren Trabzonspor, transfer çalışmalarına hız kazandırırken, bordo-mavililer için İtalya’dan yeni bir golcü iddiası geldi.
28.12.2021 Trabzonspor
Son dakika - Çaykur Rizespor Bryan Dabo'yu transfer etti
Son dakika - Çaykur Rizespor Bryan Dabo'yu transfer etti Çaykur Rizespor, 29 yaşındaki Burkina Fasolu orta saha Bryan Dabo'yu kadrosuna kattığını açıkladı.
19.07.2021 Rizespor
Çaykur Rizespor, Bryan Dabo ile prensipte anlaştı!
Çaykur Rizespor, Bryan Dabo ile prensipte anlaştı! Rize ekibi, Burkino Fasolu orta saha Bryan Dabo ile prensipte anlaşmaya vardı.
18.07.2021 Rizespor
Son dakika - Beşiktaş için Andreaw Gravillon iddiası! Teklif yapıldı
Son dakika - Beşiktaş için Andreaw Gravillon iddiası! Teklif yapıldı Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş defans hattına takviye için Andreaw Gravillon'u gündemine aldı.
9.07.2021 Beşiktaş
EURO 2020'de E Grubu'na dair tüm bilgiler
EURO 2020'de E Grubu'na dair tüm bilgiler 16. Avrupa Futbol Şampiyonası'nın (EURO 2020) E Grubu'nda İspanya, İsveç, Polonya ve Slovakya mücadele edecek.
8.06.2021 Euro 2020
Son dakika - Eski Milan'lı Seid Visin, maruz kaldığı ırkçılık sonrası intihar etti
Son dakika - Eski Milan'lı Seid Visin, maruz kaldığı ırkçılık sonrası intihar etti Milan ve Benevento takımlarının gençlik akademilerinde top koşturduktan sonra futbolcu bırakan Seid Visin marzu kaldığı ırkçılık sonrası intihar etti.
5.06.2021 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Benevento ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.