Fransız tenisçi Benoit Paire, koronavirüse yakalandı
Fransız tenisçi Benoit Paire, koronavirüse yakalandı Fransız tenisçi Benoit Paire'nin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıktı.
30.08.2020 Tenis
Benoit Paire'nın bu hareketi çok konuşuldu!
Benoit Paire'nın bu hareketi çok konuşuldu! Tokyo'daki tenis turnuvasında Fransız tenisçi Benoit Paire, rakibi Nishikori ile olan maçında yaptığı bu hareketle bazı tenisseverleri mest ederken bazıları tarafından da rakibini küçük görmekle suçlandı.
6.10.2018 Diğer Sporlar
Benoit Paire raketi parçaladı!
Benoit Paire raketi parçaladı! ATP Tenis turnuvası ilk tur maçında Benoit Paire, rakibi Florian Mayer'e yenilmeyi hazmedemeyince agresif tavırlar sergiledi. Paire, bir oyun sonrası raketini kırdı, sonrasında ise Mayer'in gönderdiği servise sert ve alakasız şekilde vurdu ve topu dışarı gönderdi. Seyirciler bu duruma oldukça tepki gösterdi.
23.06.2017 Diğer Sporlar
Novak Djokovic'in zor anları!
Novak Djokovic'in zor anları! Dünya'nın 1 numaralı seri başı olan Novak Djokovic, rakibi Benoit Paire karşısında zor anlar yaşadı.
16.01.2017 Diğer Sporlar
Djokovic'i büyüleyen sayı!
Djokovic'i büyüleyen sayı! Dünyanın 1 numaralı raketi Novak Djokovic, Benoit Paire ile yaptığı maçta rakibinin aldığı sayı sonrası şaşkınlığını gizleyemedi.
21.08.2015 Diğer Sporlar