Berfu Yenenler

Berfu Yenenler

Son dakika Berfu Yenenler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Berfu Yenenler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Berfu Yenenler haber sayfamızda...

Berfu Yenenler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 401 berfu yenenler haberi bulunmuştur.
‘Taktiğim altıncı ayda ayrılmak’
‘Taktiğim altıncı ayda ayrılmak’ Hazal Subaşı, aşk hayatına dair ilginç bir itirafta bulundu.
20.04.2024 Cadde
'Hiçbir sorun olmasa da altıncı ayda terk ediyordum!'
'Hiçbir sorun olmasa da altıncı ayda terk ediyordum!' Son olarak final yapan Kanal D dizisi 'Dilek Taşı'nda 'Figen' karakterine hayat veren Hazal Subaşı, Atakan Başsavcı ile ilişkisi hakkında konuşurken, geçmiş birlikteliklerine dair dikkat çeken bir itirafta bulundu.
19.04.2024 Cadde
Eser Yenenler'den Berfu Yenenlere romantik doğum günü kutlaması!
Eser Yenenler'den Berfu Yenenlere romantik doğum günü kutlaması! Beş yıldır mutlu bir evlilik sürdüren Eser-Berfu Yenenler çifti, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geldi. Eser Yenenler, 11 Nisan'da yeni yaşına giren eşi Berfu Yenenler'in doğum gününü, romantik mesajlarla kutladı. Berfu Yenenler de eşinin aşk dolu sözlerine kayıtsız kalamadı.
12.04.2024 Cadde
‘Antipatik rolde oynamak isterdim’
‘Antipatik rolde oynamak isterdim’ Gizem Karaca, Berfu Yenenler’in YouTube programında samimi açıklamalarda bulundu. 2011 Miss Turkey yarışmasında ikinci olan oyuncu, hiçbir zaman modellik hayali kurmadığını söyledi.
12.04.2024 Cadde
Ünlü isimler oylarını kullandı! Hande Erçel sandığa Hakan Sabancı'nın VIP aracıyla geldi
Ünlü isimler oylarını kullandı! Hande Erçel sandığa Hakan Sabancı'nın VIP aracıyla geldi Sanat dünyasının birbirinden ünlü isimleri, yerel yöneticilerini seçmek için oylarını kullandı. Genç şarkıcı Aleyna Tilki sandığa bu sene ilk kez oy kullanan Ayça Tilki ile giderken, Hande Erçel ise oy vermeye sevgilisi Hakan Sabancı'nın VIP aracıyla geldi.
1.04.2024 Cadde
Hazal Kaya'dan radikal karar! İmaj tazeledi
Hazal Kaya'dan radikal karar! İmaj tazeledi Oyuncu ve yönetmen Ali Atay ile 2019'da dünyaevine giren, aynı yıl oğlu Fikret Ali'yi kucağına alan, Şubat 2023'te ikinci kez anne olma mutluluğu yaşayan Hazal Kaya, imaj değiştirdi. Ünlü ismin yeni tarzı, sosyal medyada gündem oldu.
1.04.2024 Cadde
'Kadınlar sosyal medyada eşime çıplak fotoğraflarını gönderiyorlardı!'
'Kadınlar sosyal medyada eşime çıplak fotoğraflarını gönderiyorlardı!' Kanal D'de beş sezon süren 'Kavak Yelleri' dizisiyle hafızalara kazınan Pelin Karahan, eşi Bedri Güntay ile çıktıkları ilk yemek ve aynı günün akşamında iş insanının ailesiyle tanışması hakkında konuştu. İki çocuk annesi oyuncu, sosyal medyada eşine gönderilen müstehcen mesajları ise "Kadınlar da bir tuhaf" sözleriyle tepki gösterdi.
29.03.2024 Cadde
Eser-Berfu Yenenler çiftinin oğulları Mete 3 yaşında! Doğum gününden karelere beğeni yağdı
Eser-Berfu Yenenler çiftinin oğulları Mete 3 yaşında! Doğum gününden karelere beğeni yağdı Eser Yenenler ile Berfu Yenenler'in oğulları Mete, üç yaşına girdi. Ünlü çift, düzenlendikleri doğum günü partisinden karelerini, sosyal medya hesaplarından sevenlerinin beğenisine sundu. Eğlenceli pozlara dakikalar içerisinde binlerce beğeni ve yorum geldi.
27.03.2024 Cadde
Hazal Kaya'dan Ali Atay itirafları! 'Arkadaşlarıyla manitayla mesajlaşır gibi mesajlaşıyor'
Hazal Kaya'dan Ali Atay itirafları! 'Arkadaşlarıyla manitayla mesajlaşır gibi mesajlaşıyor' Oyuncu ve yönetmen Ali Atay ile 2019'da dünyaevine giren, aynı yıl oğlu Fikret Ali'yi kucağına alan, Şubat 2023'te ikinci kez anne olma mutluluğu yaşayan Hazal Kaya, "Eşini kıskanıyor musun?" ve "Üçüncü çocuğu istiyor musun?" sorularını cevapladı.
16.03.2024 Cadde
Cruise Gemisi’nde ödüllendirildiler
Cruise Gemisi’nde ödüllendirildiler Magazinn.com ödül töreni önceki akşam Haydarpaşa’daki Cruise Gemisi’nde düzenlendi.
9.03.2024 Cadde
‘Başarı arttıkça yalnızlaşıyor insan’
‘Başarı arttıkça yalnızlaşıyor insan’ Derya Uluğ, başarı arttıkça yanındaki insanların azaldığını söyledi.
3.03.2024 Cadde
Reynmen’den ‘Dilber’ şov
Reynmen’den ‘Dilber’ şov Reynmen, ‘Dilber dansı’ akımına katıldı.
24.02.2024 Cadde
Çılgına dönüp sandalye fırlatmıştı! Olaylı Survivor konseyi sonrası Acun Ilıcalı'dan ilk açıklama
Çılgına dönüp sandalye fırlatmıştı! Olaylı Survivor konseyi sonrası Acun Ilıcalı'dan ilk açıklama 'All Star' formatında ekranlarda olan Survivor'ın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı'nın, sinirlenip sandalye fırlattığı ve ada konseyi terk ettiği anlar gündem olmuştu. Sert sözleri ve sinirli halleri sosyal medyada viral olan ünlü televizyoncu, canlı yayında olaylı konseyi anlattı.
10.02.2024 Cadde
Somer Sivrioğlu'ndan MasterChef Serhat itirafı! 'Gıcık olmuştum'
Somer Sivrioğlu'ndan MasterChef Serhat itirafı! 'Gıcık olmuştum' 'All Star' sezonu geçtiğimiz günlerde final yapan 'MasterChef Türkiye'de yıllardır jüri üyeliği yapan Somer Sivrioğlu, yarışmaya dair itirafıyla sosyal medyada gündem oldu. Somer Şef, "Çok basit şekilde birinci olacağım" diyen eski şampiyonlardan Serhat Doğramacı hakkında çok konuşulacak bir açıklamaya imza attı.
26.01.2024 Cadde
Müge Boz müjdeli haberi duyurdu! İkinci kez anne oluyor
Müge Boz müjdeli haberi duyurdu! İkinci kez anne oluyor 2019'da kızları Vina'yı kucaklarına alan Müge Boz - Caner Erdeniz çifti ikinci çocuklarını bekliyor. Kızı Vina ile bebeğinin ultrason görüntüsünü yayımlayan Boz, eşine müjdeli haberi zoom görüşmesiyle verdi.
22.01.2024 Magazin
Müge Boz müjdeli haberi duyurdu! İkinci kez anne oluyor
Müge Boz müjdeli haberi duyurdu! İkinci kez anne oluyor 2019'da kızları Vina'yı kucaklarına alan Müge Boz - Caner Erdeniz çifti ikinci çocuklarını bekliyor. Kızı Vina ile bebeğinin ultrason görüntüsünü yayımlayan Boz, eşine müjdeli haberi zoom görüşmesiyle verdi.
23.01.2024 Cadde
Ünlülerden Alper Gezeravcı paylaşımı! 'Gururdan delirdik be'
Ünlülerden Alper Gezeravcı paylaşımı! 'Gururdan delirdik be' Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın uzay yolculuğu Türkiye'nin gündeminden düşmüyor. Tarihe geçen Gezeravcı'nın uzay yolculuğuna ünlülerde kayıtsız kalmadı. Birçok ünlüden gurur paylaşımları geldi. İşte detaylar...
19.01.2024 Cadde
Şehit haberleri yürek dağladı! Ünlü isimler teröre lanet yağdırdı
Şehit haberleri yürek dağladı! Ünlü isimler teröre lanet yağdırdı Türkiye, Pençe-Kilit bölgesinden gelen acı haberle yasa boğuldu. TSK’nın Kuzey Irak’taki üssüne sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 9 asker şehit oldu. Ünlü isimler, acı haber sonrası sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yaparak üzüntülerini dile getirdi.
13.01.2024 Cadde
14 Şubat’ta terapi var
14 Şubat’ta terapi var Eser-Berfu Yenenler çifti, önceki gün çocukları Kuzey ve Mete’yle Metropol İstanbul’daki ‘Body Worlds: Animal Inside Out-Gerçek Hayvanların Anatomi Sergisi’ni gezdi.
6.01.2024 Cadde
Ünlülerin yılbaşı paylaşımları! 2023'e veda ettiler
Ünlülerin yılbaşı paylaşımları! 2023'e veda ettiler Magazin gündeminin birbirinden ünlü isimleri, 2023'e veda etmek için sosyal medya hesaplarından yeni kareler ve mesajlar yayınladı. İşte 2024'e doğru saatleri sayarken sanat dünyasından gelen paylaşımlar...
30.12.2023 Cadde
Eser Yenenler'den Berfu Yenenler'e: İnşallah ben uyuyunca telefonumu kurcalamıyorsundur!
Eser Yenenler'den Berfu Yenenler'e: İnşallah ben uyuyunca telefonumu kurcalamıyorsundur! Dört yıldır mutlu bir evlilik sürdüren Eser-Berfu Yenenler çifti, önceki gece birlikte bir derginin yılbaşı partisine katıldı. Etkinlikte muhabirlerle bir araya gelen ikili, eğlenceli açıklamalarda bulundu.
29.12.2023 Cadde
İLK FRAGMAN YAYINLANDI 📺Cevap Ver Türkiye ne zaman başlıyor? 📺 TV8 Cevap Ver Türkiye nasıl bir yarışma?
İLK FRAGMAN YAYINLANDI 📺Cevap Ver Türkiye ne zaman başlıyor? 📺 TV8 Cevap Ver Türkiye nasıl bir yarışma? Yarışmalarıyla çok konuşulan TV8'e bir yarışma daha ekleniyor. Cevap Ver Türkiye adlı yarışma ile ilgili paylaşımlar başladı. Sunucuları Berfu Yenenler ve Eser Yenenler, yarışma hakkında sosyal medyada bilgi verdi. Televizyon izleyicileri ise Cevap Ver Türkiye yarışması ne zaman başlıyor? TV8 Cevap Ver Türkiye nasıl bir yarışma? sorularını araştırmaya başladı. İşte merak edilenler
28.12.2023 Bilgi Rehberi
‘Kel değil şımarığım’
‘Kel değil şımarığım’ Enis Arıkan, ‘Berfu Yenenler ile Talk Show Perileri’ne konuk oldu.
18.12.2023 Cadde
'Çengelli iğne değil, mide kelepçesi!'
'Çengelli iğne değil, mide kelepçesi!' Oyuncu Eser Yenenler, önceki akşam Zorlu PSM'de düzenlenen 49. Pantene Altın Kelebek Töreni'nde ödül alan eşi Berfu Yenenler'i yalnız bırakmadı. Ünlü çift, moda hakkındaki açıklamalarıyla dikkat çekti.
5.12.2023 Cadde
Altın Kelebek'te ünlülerin şıklık yarışı!
Altın Kelebek'te ünlülerin şıklık yarışı! Televizyon ve müzik dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni, 49'uncu kez düzenlendi. Sanat ve cemiyet dünyasının ünlü isimleri, kırmızı halıda birbirinden şık kıyafetlerle objektiflere poz verirken, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla da adlarından söz ettirdiler.
3.12.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Berfu Yenenler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.