Berkay Hardal

Berkay Hardal

Son dakika Berkay Hardal haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Berkay Hardal gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Berkay Hardal haber sayfamızda...

Berkay Hardal

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 55 berkay hardal haberi bulunmuştur.
Berkay Hardal setlere geri dönüyor! 'Hollywood'da olabilirim'
Berkay Hardal setlere geri dönüyor! 'Hollywood'da olabilirim' 'İstanbullu Gelin', 'Kardeş Çocukları' gibi dizilerde boy gösteren Berkay Hardal, Etiler'de bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Eşi Dilan Telkök ile şehir yaşantısından uzaklaşıp Köyceğiz'e yerleşen çift, İstanbul'a geri dönüş kararı aldığını açıkladı. Ünlü isim, sevenlerine setlere geri döneceği müjdesini de vermeyi ihmal etmedi.
22.04.2024 Cadde
Dilan Telkök ile Berkay Hardal'ın bebeklerinin cinsiyeti belli oldu!
Dilan Telkök ile Berkay Hardal'ın bebeklerinin cinsiyeti belli oldu! 2019 yılında nikah masasına oturan ve şimdilerde ilk çocuklarını kucaklarına almak için gün sayan sosyal medya fenomeni Dilan Telkök ile oyuncu Berkay Hardal çifti, bebeklerinin cinsiyetini düzenledikleri bir partiyle duyurdu.
8.04.2024 Magazin
Dilan Telkök ile Berkay Hardal'ın bebeklerinin cinsiyeti belli oldu!
Dilan Telkök ile Berkay Hardal'ın bebeklerinin cinsiyeti belli oldu! 2019 yılında nikah masasına oturan ve şimdilerde ilk çocuklarını kucaklarına almak için gün sayan sosyal medya fenomeni Dilan Telkök ile oyuncu Berkay Hardal çifti, bebeklerinin cinsiyetini düzenledikleri bir partiyle duyurdu.
8.04.2024 Cadde
Dilan Telkök ve Berkay Hardal'dan bebek müjdesi!
Dilan Telkök ve Berkay Hardal'dan bebek müjdesi! Sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla dikkat çeken Dilan Telkök ile Berkay Hardal, ilk çocuklarını kucaklarına almaya hazırlanıyor. Çift, müjdeli haberi; "Bir süredir sizinle paylaşmak istediğimiz minik sırrımız" sözleriyle duyurdu.
5.03.2024 Cadde
Ünlü çift İstanbul'u terk edip Muğla'ya yerleşti! Muhteşem evleri gündem oldu
Ünlü çift İstanbul'u terk edip Muğla'ya yerleşti! Muhteşem evleri gündem oldu Oyuncu Berkay Hardal ve eşi Dilan Telkök'ün Muğla'daki 7 odalı ve 3 banyolu evleri gündem oldu.
18.12.2023 Cadde
İstanbul'u terk edip Muğla'ya yerleştiler! Ünlü çiftin muhteşem evi gündem oldu
İstanbul'u terk edip Muğla'ya yerleştiler! Ünlü çiftin muhteşem evi gündem oldu Oyuncu Berkay Hardal ve eşi Dilan Telkök'ün Muğla'daki evleri gündem oldu. Muğla'nın doğasıyla göz kamaştıran ilçesi Köyceğiz'e yerleşen çift hayallerindeki evi yaptırdı. Hem ev hem evin bahçesi kendisine hayran bıraktı.
19.12.2023 Cadde
İhanet iddiası ortalığı karıştırdı! Hira Koyuncuoğlu'ndan ilk açıklama
İhanet iddiası ortalığı karıştırdı! Hira Koyuncuoğlu'ndan ilk açıklama Özge Yağız ve Burak Berkay Akgül'ün aynı gün sevgililerinden ayrılması üzerine ihanet haberleri çıkmıştı. Akgül‘le yolları ayrılan Hira Koyuncuoğlu, ihanet iddiaları üzerine ilk kez konuştu.
16.09.2023 Cadde
Berkay Hardal'dan Dilan Telkök'e: Keşke seni çocukken tanıyabilseydim
Berkay Hardal'dan Dilan Telkök'e: Keşke seni çocukken tanıyabilseydim İki yıl önce nikah masasına oturan oyuncu çift Dilan Telkök ile Berkay Hardal, pandemi nedeniyle erteledikleri düğünlerini birkaç gün önce gerçekleştirdi. Sürpriz düğün sonrası paylaşımlarda bulunan 25 yaşındaki Hardal, eşine, "Keşke seni çocukken tanıyabilseydim, seninle çocuk olabilseydim" diye seslendi.
15.07.2021 Cadde
Dilan Telkök ile Berkay Hardal düğün yaptı
Dilan Telkök ile Berkay Hardal düğün yaptı İki yıl önce nikah masasına oturan Dilan Telkök-Berkay Hardal çifti, pandemi nedeniyle erteledikleri düğünlerini dün akşam gerçekleştirdi. Çiftin mutlu günlerinden fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldı.
13.07.2021 Cadde
Berkay Hardal aşka geldi: Çok güzelsin
Berkay Hardal aşka geldi: Çok güzelsin Bir süredir aşk yaşadığı meslektaşı Dilan Telkök ile 1.5 yıl önce sürpriz bir şekilde nikah masasına oturan oyuncu Berkay Hardal, aşka geldi. Telkök ile birlikte çekilen siyah-beyaz fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Hardal, eşine iltifatlar yağdırdı.
16.02.2021 Cadde
Magazin Haberleri Bülteni (22 Aralık 2020)
Magazin Haberleri Bülteni (22 Aralık 2020) İşte magazin gündeminin öne çıkan başlıkları
22.12.2020 Magazin
Hamilelik testi krizi! 'Ben daha çocuğum'
Hamilelik testi krizi! 'Ben daha çocuğum' Dilan Telkök ile kendisi gibi oyuncu olan eşi Berkay Hardal, evliliklerinin henüz ikinci ayında 'hamilelik testi' krizi yaşadı.
21.12.2020 Cadde
Berkay Hardal aşka geldi: O yanaklara kurban olayım
Berkay Hardal aşka geldi: O yanaklara kurban olayım Bir süredir aşk yaşadığı meslektaşı Dilan Telkök ile geçtiğimiz sene sürpriz bir şekilde nikah masasına oturan oyuncu Berkay Hardal, eşini öperken çekilen karesini yayınladı.
14.10.2020 Cadde
Berkay Hardal ile Dilan Telkök'ten aşk pozu
Berkay Hardal ile Dilan Telkök'ten aşk pozu Dilan Telkök, kendisi gibi oyuncu eşi Berkay Hardal ile romantik pozunu sosyal medya hesabından yayınladı. Çiftin aşk dolu paylaşımı çok sayıda beğeni aldı
4.05.2020 Cadde
Berkay Hardal: Güzel suratlım, güzel karım
Berkay Hardal: Güzel suratlım, güzel karım Oyuncu Berkay Hardal, eşi Dilan Telkök ile evliliğinin 7. ayını romantik bir paylaşımla kutladı. Oyuncu, paylaşımına "Beni hiç bilmediğim yerlerden çekip çıkartıp, annelik yaptığın 7 ayı 70 yıl yaşasam bulamazdım. Güzel suratlım, güzel karım... Canım senin olsun" notunu düştü.
13.04.2020 Cadde
Berkay Hardal-Dilan Telkök'ten aşk dolu paylaşım
Berkay Hardal-Dilan Telkök'ten aşk dolu paylaşım Dilan Telkök, kendisi gibi oyuncu olan eşi Berkay Hardal ile romantik bir pozunu sosyal medya hesabından yayınladı.
7.04.2020 Cadde
Berkay Hardal'dan aşk dolu paylaşım!
Berkay Hardal'dan aşk dolu paylaşım! Geçtiğimiz ekim ayında kendi gibi oyuncu Dilan Telkök ile evlenen Berkay Hardal, eşiyle çekilen fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.
3.03.2020 Cadde
Berkay Hardal aşka geldi: Bir derdim var, bin dermana değişmem!
Berkay Hardal aşka geldi: Bir derdim var, bin dermana değişmem! Ekim ayında kendi gibi oyuncu Dilan Telkök ile nikah masasına oturan Berkay Hardal, Instagram hesabından eşiyle çekilen fotoğrafını yayınladı. Hardal, aşk pozuna, "Bir derdim var, bin dermana değişmem" notunu düştü.
30.01.2020 Cadde
Berkay Hardal ile Dilan Telkök evlendi
Berkay Hardal ile Dilan Telkök evlendi Oyuncu Berkay Hardal, geçtiğimiz hafta nişanlandığı meslektaşı Dilan Telkök ile dünyaevine girdi.
12.10.2019 Cadde
"Nefesim kesilene kadar söz veriyorum"
"Nefesim kesilene kadar söz veriyorum" Oyuncu Berkay Hardal, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Dilan Telkök ile nişanlandı.
6.10.2019 Cadde
İlk kez el ele
İlk kez el ele Dilan Telkök ile Berkay Hardal, önceki gün ilk kez birlikte görüntülendi.
7.08.2019 Cadde
Bar Refaeli'nin Türkiye'den sadece Nusret'i tanıyor olması mümkün mü?
Bar Refaeli'nin Türkiye'den sadece Nusret'i tanıyor olması mümkün mü? Dünyaca ünlü manken Bar Refaeli, Türkiye ziyaretinde muhabirlerin sorduğu "Türk ünlülerden kimleri tanıyorsunuz?" sorusuna eliyle 'tuzlama' hareketi yaparak Nusret'i işaret etti. Bazı yerlerde Tarkan'ı da söylediği yazıyor ama görüntülerde böyle bir kısım yok. Bu nedenle sadece Nusret'in adını söylediğini varsayacağız...
17.06.2019 Ünlüler
Dijital Dünya’nın Enleri 7. defa sahiplerini buldu
Dijital Dünya’nın Enleri 7. defa sahiplerini buldu Türkiye’nin ilk tescilli dijital dergisi Evos Angels tarafından düzenlenen Dijital dünyanın Enleri Ödülleri bu yıl 7. kez sahiplerini buldu. Birçok siyasetçi ve ünlü simaların konuk olduğu, “Türkiye’nin İlk ve Tek İnternet Ödülleri olan 7. Dijital Dünyanın Enleri” Ödül Töreni, İşrak By Zancel Büyük Türkiyem defilesi ile büyük ilgi topladı.
24.04.2019 Kültür Sanat
Hira Koyuncuoğlu ile Berkay Hardal barıştı
Hira Koyuncuoğlu ile Berkay Hardal barıştı Evlilik yolunda ilerlerken ani bir kararla ilişkilerini bitiren Hira Koyuncuoğlu ile Berkay Hardal, ayrılığa daha fazla dayanamadı.
5.01.2019 Cadde
Hira Koyuncuoğlu ile Berkay Hardal barıştı
Hira Koyuncuoğlu ile Berkay Hardal barıştı Evlilik yolunda ilerlerken ani bir kararla ilişkilerini bitiren Hira Koyuncuoğlu ile Berkay Hardal, ayrılığa daha fazla dayanamadı.
5.01.2019 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Berkay Hardal ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.