Berna Yılmaz

Berna Yılmaz

Son dakika berna yılmaz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan berna yılmaz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan berna yılmaz haber sayfamızda...

Berna Yılmaz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 899 berna yılmaz haberi bulunmuştur.
Posta Gazetesi başyazarı Rauf Tamer son yolculuğuna uğurlandı
Posta Gazetesi başyazarı Rauf Tamer son yolculuğuna uğurlandı Beşiktaş’ta evinde geçirdiği kalp krizi sonucu 86 yaşında hayatını kaybeden Posta Gazetesi başyazarı Rauf Tamer için Zincirlikuyu Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Tamer, cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verildi.
22.10.2023 Haberler
Posta Gazetesi başyazarı Rauf Tamer son yolculuğuna uğurlandı
Posta Gazetesi başyazarı Rauf Tamer son yolculuğuna uğurlandı Beşiktaş’ta evinde geçirdiği kalp krizi sonucu 86 yaşında hayatını kaybeden Posta Gazetesi başyazarı Rauf Tamer için Zincirlikuyu Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Tamer, cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verildi.
22.10.2023 Gündem
Vanlı minik öğrenciler Atatürk’ün doğduğu evi ziyaret etti
Vanlı minik öğrenciler Atatürk’ün doğduğu evi ziyaret etti Van’ın Tuşba ilçesine bağlı Kalecik İlkokulunda eğitim gören öğrenciler, Atatürk’ün doğduğu evi görmenin sevincini yaşadı.
17.10.2023 Çocuk
Gazeteci Tufan Türenç'e veda
Gazeteci Tufan Türenç'e veda Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden gazeteci Tufan Türenç, son yolculuğuna uğurlandı.
25.04.2022 Gündem
Gurur günü
Gurur günü Sosyal sorumluluk alanında çalışmaları ile dikkat çeken ressam Tülin Kanun, önceki gün Kent Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin açılış davetine katıldı.
15.03.2022 Cadde
Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın vefatının üzerinden bir yıl geçti
Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın vefatının üzerinden bir yıl geçti Türk siyaset tarihinde bakanlık, başbakan yardımcılığı ve başbakanlık görevlerini üstlenen Mesut Yılmaz'ın hayatını kaybetmesinin üzerinden bir yıl geçti.
29.10.2021 Siyaset
İş insanı Şevket Sabancı son yolculuğuna uğurlandı
İş insanı Şevket Sabancı son yolculuğuna uğurlandı Sabancı Holding'in önde gelen isimlerinden Şevket Sabancı (85) dün tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Bugün Sabancı için ikindi vakti Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.
23.07.2021 Haberler
Şevket Sabancı son yolculuğuna uğurlandı
Şevket Sabancı son yolculuğuna uğurlandı Sabancı Holding'in önde gelen isimlerinden Şevket Sabancı (85) dün tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Bugün Sabancı için ikindi vakti Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.
23.07.2021 Ekonomi
Mesut Yılmaz için son görev
Mesut Yılmaz için son görev Türk siyasi hayatının önemli isimlerinden biri olan eski başbakanlardan Mesut Yılmaz, dün siyaset dünyasını bir araya getiren cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.
2.11.2020 Siyaset
Son dakika... Mesut Yılmaz, son yolculuğuna uğurlanıyor!
Son dakika... Mesut Yılmaz, son yolculuğuna uğurlanıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski başbakanlardan Mesut Yılmaz için Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı. Törende konuşan Erdoğan, 'Rabbim bizleri bu musallaya hazırlıklı gelmeyi nasip eylesin. Çok farklı dönemlerden geçiyoruz. İzmir açıklarındaki deprem malum. Nerede ne zaman ne nasıl olacak belli değil. Bütün mesele hazırlıklı olmak. Her an ölecekmiş gibi ahirete hazırlıklı olmamız lazım' dedi.
1.11.2020 Haberler
Son dakika... Mesut Yılmaz, son yolculuğuna uğurlandı
Son dakika... Mesut Yılmaz, son yolculuğuna uğurlandı Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz, son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.
1.11.2020 Siyaset
Yüksek risklilere yıl sonunda aşı
Yüksek risklilere yıl sonunda aşı Yıl sonunda dünyadaki aşı çalışmalarından uygun olanların yüksek riskli vatandaşların hizmetine sunulacağını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerli aşı çalışmalarına ilişkin ise “Önümüzdeki bahar aylarında kendi aşımızı uygulayabilecek aşamaya gelmiş olacağız” dedi
31.10.2020 Siyaset
Mesut Yılmaz hayatını kaybetti! Cenaze töreninin detayları belli oldu
Mesut Yılmaz hayatını kaybetti! Cenaze töreninin detayları belli oldu Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 73 yaşında yaşamını yitiren Mesut Yılmaz'ın vefat haberini eşi Berna Yılmaz açıkladı. Berna Yılmaz, "Hastanedeyim, çocuklarımı bekliyorum" diye konuştu. Yılmaz'ın bir süredir tedavi gördüğü hastanenin Başhekimi Uzm. Dr. Özgür Şamilgil, "Hepimizin bildiği gibi Türkiye Cumhuriyeti eski başbakanlarından Sayın Ahmet Mesut Yılmaz, yaklaşık 2 yıldır akciğer kanseri ve sonrasında gelişen tıbbi durumlar nedeniyle sürdürdüğü mücadelesine bugün itibarıyla yenik düşmüş ve Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur" dedi. Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın cenazesi, pazar günü öğle vakti Marmara İlahiyat Camisi'nde kılınacak namazın ardından toprağa verilecek.
30.10.2020 Haberler
Son dakika... Mesut Yılmaz hayatını kaybetti! Cenaze töreninin detayları belli oldu
Son dakika... Mesut Yılmaz hayatını kaybetti! Cenaze töreninin detayları belli oldu Gelen son dakika haberine göre, eski başbakanlardan Mesut Yılmaz, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 73 yaşında yaşamını yitiren Mesut Yılmaz'ın vefat haberini eşi Berna Yılmaz açıkladı. Berna Yılmaz, "Hastanedeyim, çocuklarımı bekliyorum" diye konuştu. Yılmaz'ın bir süredir tedavi gördüğü hastanenin Başhekimi Uzm. Dr. Özgür Şamilgil, "Hepimizin bildiği gibi Türkiye Cumhuriyeti eski başbakanlarından Sayın Ahmet Mesut Yılmaz, yaklaşık 2 yıldır akciğer kanseri ve sonrasında gelişen tıbbi durumlar nedeniyle sürdürdüğü mücadelesine bugün itibarıyla yenik düşmüş ve Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur" dedi. Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın cenazesi, pazar günü öğle vakti Marmara İlahiyat Camisi'nde kılınacak namazın ardından toprağa verilecek.
30.10.2020 Gündem
Siyasilerden Mesut Yılmaz için başsağlığı mesajı!
Siyasilerden Mesut Yılmaz için başsağlığı mesajı! Eski başbakanlardan ve Anavatan Partisi eski Genel Başkanı Mesut Yılmaz vefat etti. 73 yaşındaki eski başbakan Yılmaz için siyasiler başsağlığı mesajı yayınladı.
30.10.2020 Siyaset
'Bu ülke Mesut Yılmaz'ı unutmayacak'
'Bu ülke Mesut Yılmaz'ı unutmayacak' Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz hayatını kaybetti. Yılmaz'ın hayatını kaybetmesinin ardından onu tanıyanlar CNN Türk canlı yayınında açıklamalarda bulundu.
30.10.2020 Siyaset
Mesut Yılmaz hayatını kaybetti
Mesut Yılmaz hayatını kaybetti Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz hayatını kaybetti. 73 yaşında yaşamını yitiren Mesut Yılmaz'ın vefat haberini eşi Berna Yılmaz açıklarken, cenaze töreniyle ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.
30.10.2020 Haberler
Mesut Yılmaz sağlık durumu nasıl? İşte eski Başbakan Mesut Yılmaz'sın son durumu...
Mesut Yılmaz sağlık durumu nasıl? İşte eski Başbakan Mesut Yılmaz'sın son durumu... Eski Başbakan Mesut Yılmaz bir süredir özel bir hastanede tedavi görüyor. Ciddi ameliyatlar geçiren Mesut Yılmaz'ın sağlık durumu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Son gelişmeleri takip etmek isteyenler 'Mesut Yılmaz sağlık durumu nasıl?' sorusunu yöneltiyor.
21.09.2020 Gündem
Mesut Yılmaz’ın tedavisi sürüyor
Mesut Yılmaz’ın tedavisi sürüyor Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın Şişli’deki özel bir hastanede tedavisi devam ediyor. Galatasaray İkinci Başkanı ve Mesut Yılmaz’ın aile dostu Abdurrahim  Albayrak, Yılmaz’ı hastanede ziyaret etti.
21.09.2020 Siyaset
20 Eylül 2020 Günün Özeti Milliyet'te
20 Eylül 2020 Günün Özeti Milliyet'te 20 Eylül 2020 Günün Özeti Milliyet'te
20.09.2020 Haberler
Son dakika... Mesut Yılmaz'ın sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama!
Son dakika... Mesut Yılmaz'ın sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama! Gelen son dakika haberine göre, CNN Türk muhabiri Ceylan Sever, Mesut Yılmaz'ın hastane odasında kendisine refaket eden eşi Berna Yılmaz ile telefon ile görüştü. 'Mesut Yılmaz öldü' iddiaları üzerine eşi Berna Yılmaz ve aileye yakın isimler bu haberleri yalanladı. CNN Türk muhabiri Ceylan Sever de Mesut Yılmaz'ın eşi Berna Yılmaz ile telefon görüşmesini canlı yayında anlattı. Galatasaray İkinci Başkanı ve Mesut Yılmaz'ın aile dostu Abdurrahim Albayrak da Yılmaz'ı hastanede ziyaret etti. Albayrak, ziyaretin ardından gazetecilere açıklama yaptı. 
20.09.2020 Gündem
Son dakika... Mesut Yılmaz'ın sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama!
Son dakika... Mesut Yılmaz'ın sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama! Gelen son dakika haberine göre, CNN Türk muhabiri Ceylan Sever, Mesut Yılmaz'ın hastane odasında kendisine refaket eden eşi Berna Yılmaz ile telefon ile görüştü. 'Mesut Yılmaz öldü' iddiaları üzerine eşi Berna Yılmaz ve aileye yakın isimler bu haberleri yalanladı. CNN Türk muhabiri Ceylan Sever de Mesut Yılmaz'ın eşi Berna Yılmaz ile telefon görüşmesini canlı yayında anlattı.
20.09.2020 Haberler
Hümeyra’nın acı günü
Hümeyra’nın acı günü Usta oyuncu ve yorumcu Hümeyra ve merhum Mithat Bigat’ın oğlu metin yazarı Sadık Bigat, dün son yolculuğuna uğurlandı.
13.08.2020 Cadde
Oğlunu kaybeden Hümeyra ayakta durmakta zorlandı
Oğlunu kaybeden Hümeyra ayakta durmakta zorlandı Usta oyuncu ve şarkıcı Hümeyra (72) ve merhum Mithat Bigat'ın oğlu, metin yazarı Sadık Bigat (47), son yolculuğuna uğurlandı. Teşvikiye'deki evinde kalp krizi geçirerek vefat eden Sadık Bigat, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda kılınan ikindi namazına müteakip Zincirlikuyu Mezarlığı'nda defnedildi.
12.08.2020 Cadde
Mesut Yılmaz beyin ameliyatı oldu
Mesut Yılmaz beyin ameliyatı oldu Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın beyin ameliyatı geçirdiği ve sağlık durumunun iyiye gittiği bildirildi.
9.05.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Berna Yılmaz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.