Beşiktaş Kulübü

Beşiktaş Kulübü

Son dakika Beşiktaş Kulübü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Beşiktaş Kulübü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Beşiktaş Kulübü haber sayfamızda...

Beşiktaş Kulübü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 22.699 beşiktaş kulübü haberi bulunmuştur.
Beşiktaş'ta Fernando Santos'la yollar resmen ayrıldı! İşte takımın başındaki yeni isim
Beşiktaş'ta Fernando Santos'la yollar resmen ayrıldı! İşte takımın başındaki yeni isim Beşiktaş kulübü Teknik Direktör Santos ile yollarını ayırdığını resmen duyurdu. Sezon sonuna kadar takımın başında olacak isim belli oldu.
13.04.2024 Beşiktaş
VakıfBank'ta Alexia Carutasu fırtınası! Maça damga vurdu
VakıfBank'ta Alexia Carutasu fırtınası! Maça damga vurdu VakıfBank, Vodafone Sultanlar Ligi play-off serisinde 3'üncülük maçında Türk Hava Yolları'na set vermedi. CEV Şampiyonlar Ligi bileti alan sarı-siyahlılarda Alexia Carutasu'nun performansı parmak ısırttı.
12.04.2024 Voleybol
Ante Rebic ameliyat olacak! Beşiktaş Kulübü açıkladı
Ante Rebic ameliyat olacak! Beşiktaş Kulübü açıkladı Siyah-beyazlı kulüp, resmi internet sitesinden Hırvat futbolcunun sağlık durumu ile ilgili bilgilendirme yaptı.
12.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş Kulübü'nde bayramlaşma töreni
Beşiktaş Kulübü'nde bayramlaşma töreni Siyah-beyazlı kulüpte geleneksel bayramlaşma töreni Tüpraş Stadı'nda yapıldı.
12.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş BOA, EuroCup Women'da finalde avantajı kullanamadı!
Beşiktaş BOA, EuroCup Women'da finalde avantajı kullanamadı! EuroCup Women'da final serisi 2'nci maçında London Lions, Beşiktaş BOA'yı 81-70 mağlup etti. Bu sonucun ardından EuroCup Women'da şampiyon London Lions oldu.
10.04.2024 Basketbol
Hüseyin Yücel: Daha tutarlı olmaya davet ediyorum!
Hüseyin Yücel: Daha tutarlı olmaya davet ediyorum! Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
8.04.2024 Beşiktaş
Mete Vardar: 18 Temmuz kararını çok geç buluyoruz!
Mete Vardar: 18 Temmuz kararını çok geç buluyoruz! Beşiktaş Asbaşkanı Mete Vardar, Kulüpler Birliği Vakfı'nın toplantısı öncesi basın mensuplarına konuştu.
8.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'tan Dursun Özbek'e cevap: Türk futboluna katkıdan uzak
Beşiktaş'tan Dursun Özbek'e cevap: Türk futboluna katkıdan uzak Beşiktaş, TFF'nin acil olarak seçime gitmesi gerektiğini açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada Dursun Özbek'in Süper Kupa finalinden sonra yaptığı açıklamalara da yanıt verildi.
8.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş Kulübü'nden genel kurul tarihine tepki!
Beşiktaş Kulübü'nden genel kurul tarihine tepki! Beşiktaş Kulübü, TFF Başkanı Büyükekşi'nin Seçimli Genel Kurul tarihini 18 Temmuz olarak açıklamasına tepki gösterdi.
7.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ı Başakşehir deplasmanında Emirhan İlkhan yıktı!
Beşiktaş'ı Başakşehir deplasmanında Emirhan İlkhan yıktı! Trendyol Süper Lig'in 31'inci haftasında Başakşehir ile Beşiktaş 1-1 berabere kaldı.
4.04.2024 Basaksehir
Beşiktaş'tan PFDK tepkisi! Josef de Souza hatırlatması
Beşiktaş'tan PFDK tepkisi! Josef de Souza hatırlatması Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun Trabzonspor-Fenerbahçe maçına ilişkin açıkladığı cezalara Beşiktaş'tan da tepki geldi. Siyah-beyazlı kulüp resmi internet sitesinden bir açıklama yayımladı.
4.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş Emlakjet, EuroCup'ta seriyi eşitledi!
Beşiktaş Emlakjet, EuroCup'ta seriyi eşitledi! Beşiktaş Emlakjet, BKT EuroCup Yarı Final serisi 2'nci maçında JL Bourg'u 81-72 mağlup etti.
29.03.2024 Eurocup
Beşiktaş'tan TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu'na ziyaret!
Beşiktaş'tan TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu'na ziyaret! Beşiktaş Kulübü, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu'nu ziyaret etti.
29.03.2024 Basketbol
Beşiktaş yönetimi transfer komitesi kurdu! İşte üyeler
Beşiktaş yönetimi transfer komitesi kurdu! İşte üyeler Siyah-beyazlı kulüp, doğru futbolcu transferleri yapmak adına futbol A takımıyla ilgili tüm iç ve dış transferlerde yetkili bir transfer komitesi kurmasına karar verdi.
29.03.2024 Beşiktaş
Bahçeşehir Koleji, Itelyum Varese'ye 1 sayı farkla mağlup!
Bahçeşehir Koleji, Itelyum Varese'ye 1 sayı farkla mağlup! FIBA Avrupa Kupası Yarı Final ilk maçında Itelyum Varese, Bahçeşehir Koleji'ni 81-80 mağlup etti.
27.03.2024 Basketbol
Beşiktaş'tan TFF'ye Hüseyin Yücel tepkisi!
Beşiktaş'tan TFF'ye Hüseyin Yücel tepkisi! Beşiktaş Kulübü, İkinci Başkan Hüseyin Yücel'in PFDK'ya sevk edilmesine tepki gösterdi.
27.03.2024 Beşiktaş
Onur Göçmez: Montella'nın Semih'i kullanmaması basiretsizlik
Onur Göçmez: Montella'nın Semih'i kullanmaması basiretsizlik Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Onur Göçmez, Semih Kılıçsoy'un A Milli Takım'ın kadrosundan çıkarılıp Ümit Milli Takım kadrosuna dahil edilmesini sert bir dille eleştirdi.
22.03.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy tepkisi dinmiyor! Feyyaz Uçar: Arda Güler'e yapamazlardı
Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy tepkisi dinmiyor! Feyyaz Uçar: Arda Güler'e yapamazlardı Semih Kılıçsoy'un A Milli Futbol Takımı kadrosundan çıkarılıp Ümit Milli Takım aday kadrosuna dahil edilmesine Beşiktaş Kulübü tepkili. Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar'dan bugün de sert açıklama geldi.
22.03.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'tan açıklama: Şerefimizle oynar, Hakkımızla kazanırız
Beşiktaş'tan açıklama: Şerefimizle oynar, Hakkımızla kazanırız Beşiktaş kulübü gündeme dair kamuoyuna yazılı bir açıklama yaparak, "Yıllardır beklediğimiz 2010-2011 Sezonu Süper Kupa final maçını oynamak Beşiktaş’ın hakkıdır" ifadelerini kullandı.
20.03.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Al Musrati şoku! Sakatlık resmen açıklandı
Beşiktaş'ta Al Musrati şoku! Sakatlık resmen açıklandı Beşiktaş Kulübü, Al Musrati'nin sakatlığı sebebiyle Antalyaspor maçı kadrosunda yer almayacağını açıkladı.
15.03.2024 Beşiktaş
Aboubakar video yolladı, montaj zannetti!
Aboubakar video yolladı, montaj zannetti! Vincent Aboubakar'ın adını kendi el yazısı ile yazarak cuma namazına giden Muhammed Emir Sönmez'e (9) Aboubakar videolu mesaj yolladı. Muhammed Emir, en büyük isteğinin Beşiktaşlı yıldız futbolcu Aboubakar ile görüşmek olduğunu söyledi. Sönmez, görüntüleri ilk başta montaj sandığını ifade etti.
9.03.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'tan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde anlamlı proje!
Beşiktaş'tan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde anlamlı proje! Beşiktaş Kulübü; kadınların sporla ilgili düşüncelerini geleceğe taşımak amacıyla anlamlı bir projeye imza attı.
8.03.2024 Beşiktaş
Spor dünyasından 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü mesajları
Spor dünyasından 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü mesajları Spor dünyası 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü sosyal medyadan yayımladıkları paylaşımlarıyla kutladılar.
8.03.2024 Diğer
Beşiktaş'ta Hüseyin Yücel'den ömürlük imza!
Beşiktaş'ta Hüseyin Yücel'den ömürlük imza! Beşiktaş 2'nci Başkanı Hüseyin Yücel, Nurşah Adalı ile hayatlarını birleştirdi.
4.03.2024 Magazin
Bayern Münih'ten Sacha Boey açıklaması!
Bayern Münih'ten Sacha Boey açıklaması! Bundesliga devi Bayern Münih'te sakatlanan Sacha Boey'un bireysel antrenmanlara başladığı açıklandı.
4.03.2024 Almanya Bundesliga

Benzer Haber Etiketleri

Beşiktaş Kulübü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.