Yalın: Delilik! Bu noktaya geleceğini hayal bile edemezdim
Yalın: Delilik! Bu noktaya geleceğini hayal bile edemezdim Müzik piyasasına 2004 yılında 'Zalim' şarkısı ile adım atan Yalın, profesyonel kariyerinin 20'nci yılında Beşiktaş Park'ta konser verecek. Dev organizasyon öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen popçu, dört senedir beklettiği yeni parçasını da konserde seslendireceğini söyledi.
24.04.2024 Cadde
Şenol Güneş: “Bol gollü, keyifli bir hazırlık maçı oldu”
Şenol Güneş: “Bol gollü, keyifli bir hazırlık maçı oldu” Hırvatistan ile hazırlık maçında 3-3 berabere kalan A Milli Takım’da Teknik Direktör Şenol Güneş maçın ardından konuştu. Keyifli bir maç olduğunu söyleyen Güneş, “Yediğimiz gollerde hatalarımız vardı, attığımız gollerde ise beceri vardı” dedi.
12.11.2020 Futbol
Liverpool ve Chelsea’den İstanbul tanıtımı
Liverpool ve Chelsea’den İstanbul tanıtımı UEFA Süper Kupa Finali’nde Beşiktaş Park’ta karşılaşacak olan 2 İngiliz devi Liverpool ve Chelsea, sosyal medya hesaplarından İstanbul tanıtımlı paylaşımlar yaptı.
14.08.2019 Futbol
Liverpool son provasını yaptı
Liverpool son provasını yaptı UEFA Süper Kupa'da yarın Chelsea ile kozlarını paylaşacak olan Liverpool, kritik mücadele öncesini son idmanını Beşiktaş Park'ta yaptı.
13.08.2019 Futbol