Beşiktaş Sompo Sigorta

Beşiktaş Sompo Sigorta

Son dakika Beşiktaş Sompo Sigorta haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Beşiktaş Sompo Sigorta gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Beşiktaş Sompo Sigorta haber sayfamızda...

Beşiktaş Sompo Sigorta

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 177 beşiktaş sompo sigorta haberi bulunmuştur.
Jarell Eddie, maç önü dansıyla olay oldu...
Jarell Eddie, maç önü dansıyla olay oldu... Fenerbahçe Beko'nun deplasmanda Beşiktaş Sompo Sigorta'yı 83-74 yendiği maçın öncesi sarı lacivertli takımın yıldızı Jarell Eddie, ısınmada sergilediği dans performansıyla ilgi çekti.
5.10.2020 Basketbol
Potada maçlar 12 salonda oynanacak
Potada maçlar 12 salonda oynanacak ING Basketbol Süper Ligi'nde 2020-2021 sezonu maçları, 12 spor salonunda yapılacak.
Beşiktaş Sompo Sigorta, FIBA Avrupa Kupası'nda mücadele edecek
Beşiktaş Sompo Sigorta, FIBA Avrupa Kupası'nda mücadele edecek Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA), 2020-2021 sezonunda FIBA Avrupa Kupası'na katılacak kulüpleri açıkladı.
13.08.2020 Eurocup
Son dakika | Fenerbahçe Beko, Kenan Sipahi'yi kadrosuna kattı
Son dakika | Fenerbahçe Beko, Kenan Sipahi'yi kadrosuna kattı Fenerbahçe Beko'da transferler hız kesmeden devam ediyor. Sarı Lacivertliler, Real Betis'te forma giyen A Milli basketbolcu Kenan Sipahi'yi kadrosuna kattı.
16.07.2020 Basketbol
Frutti Extra Bursaspor, Birkan Batuk'u transfer etti
Frutti Extra Bursaspor, Birkan Batuk'u transfer etti ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Frutti Extra Bursaspor, deneyimli oyuncu Birkan Batuk'u renklerine bağladı.
15.07.2020 Basketbol
Son dakika haberler - TBF'den Beşiktaş Sompo Sigorta, Galatasaray Doğa Sigorta ve Pınar Karşıyaka'ya 1 puan silme cezası
Son dakika haberler - TBF'den Beşiktaş Sompo Sigorta, Galatasaray Doğa Sigorta ve Pınar Karşıyaka'ya 1 puan silme cezası Türkiye Basketbol Federasyonu yaptığı resmi açıklamayla Beşiktaş Sompo Sigorta, Galatasaray Doğa Sigorta ve Pınar Karşıyaka'ya 1 puan silme cezası verildiğini duyurdu.
Türk Telekom, Beşiktaş'tan Samet Geyik'i transfer etti
Türk Telekom, Beşiktaş'tan Samet Geyik'i transfer etti Ankara ekibi, Beşiktaş Sompo Sigorta'dan Samet Geyik'i transfer etti.
Son dakika | İsmet Akpınar resmen Bayern Münih'te
Son dakika | İsmet Akpınar resmen Bayern Münih'te Almanya Basketbol Ligi'nin devam edecek olmasının açıklamasının ardından Bayern Münih kadrosuna takviye yapma kararı aldı. Alman ekibi, Beşiktaş Sompo Sigorta ile başarılı bir sezon geçiren İsmet Akpınar'ı kadroya kattı.
1.07.2020 Basketbol
Son dakika... Liglerin tescili sonrası Beşiktaş'tan açıklama!
Son dakika... Liglerin tescili sonrası Beşiktaş'tan açıklama! Voleybol ve basketbolda liglerin tescil edilmesinin ardından Beşiktaş'tan açıklama geldi.
30.06.2020 Beşiktaş
Berk Demir: "Milli takım, bulunması çok gurur verici"
Berk Demir: "Milli takım, bulunması çok gurur verici" Darüşşafaka Tekfen Basketbol Takımı'nda forma giyen Berk Demir, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla ilgili, "Özgürlüğün kısıtlanması garip bir şeymiş. Parka çıkıp bankta oturmanın bile ne kadar önemli olduğunu anlıyoruz. Herkesin biraz daha sabırlı olması gerekiyor." dedi.
Burak Gören: Şampiyonlar Ligi sağlığı ön plana koydu
Burak Gören: Şampiyonlar Ligi sağlığı ön plana koydu Basketbol Şampiyonlar Ligi (BCL) Yönetim Kurulu’nun, 2019-20 sezonunu oy birliğiyle Eylül sonu/Ekim 2020 başında Sekizli Final şeklinde devam ettirme kararı kulüplerden olumlu tepkiler aldı. BCL’deki mücadelesini sürdüren tek Türk kulübü olan Türk Telekom’un Başantrenörü Burak Gören de Sekizli Final önerisini ve erteleme kararını değerlendirdi.
Milli basketbolculardan koronavirüs için 'temizlik' ve 'evde kal' açıklaması
Milli basketbolculardan koronavirüs için 'temizlik' ve 'evde kal' açıklaması Dünyayı saran koronavirüs tehdidine karşı Türkiye A Milli Erkek Basketbol Takımı oyuncuları Birkan Batuk ve Kartal Özmızrak ile Türkiye A Milli Kadın Basketbol Takımı forması giyen Cansu Köksal ve Bahar Çağlar, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.
1.07.2020 Milli Takım
Kovıd-19 potayı salladı!
Kovıd-19 potayı salladı! Dünyanın kabusu haline gelen Koronavirüs Fenerbahçe Beko’ya da sıçradı. Sarı-lacivertli kulüp yaptığı açıklamada virüs belirtilerine rastlanan bazı oyuncular ve idari kadronun detaylı taramalarına başlandığını bildirdi
1.07.2020 Basketbol
Toddrick Gotcher'dan Beşiktaş'a veda! Menajeri duyurdu
Toddrick Gotcher'dan Beşiktaş'a veda! Menajeri duyurdu Beşiktaş Sompo Sigorta'da forma giyen ABD'li basketbolcu Toddrick Gotcher, ülkeden ayrıldı. Oyuncunun ayrılığını menajeri duyurdu.
30.06.2020 Beşiktaş
Son dakika | Beşiktaş: Basketbolcularımızda Covid-19 belirtilerine rastlanmadı
Son dakika | Beşiktaş: Basketbolcularımızda Covid-19 belirtilerine rastlanmadı Fenerbahçe Beko ile 8 Mart'ta karşı karşıya gelen Beşiktaş Sompo Sigorta'dan açıklama geldi. Resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Beşiktaş Sompo Sigorta Takımımızın sporcuları, teknik ve idari kadrosu ile çalışanlarında, Covid-19 belirtilerine rastlanmadığını ve ekibimizde bu belirtileri gösteren kimsenin olmadığını ifade ederiz" ifadeleri kullanıldı.
Frutti Extra Bursaspor - Beşiktaş Sompo Sigorta: 98-87
Frutti Extra Bursaspor - Beşiktaş Sompo Sigorta: 98-87 ING Basketbol Süper Ligi'nde Frutti Extra Bursaspor, sahasında ağırladığı Beşiktaş Sompo Sigorta'yı 98-87 yenerek üst üste dördüncü galibiyetini elde etti.
Basketbolda haftanın programı
Basketbolda haftanın programı ING Basketbol Süper Ligi'ne 23'üncü, Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ne ise 21'inci hafta maçlarıyla devam edilecek. Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde 23'üncü, Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde ise 26'ncı hafta karşılaşmaları yapılacak.
1.07.2020 Basketbol
Beşiktaş Sompo Sigorta: 66  - Türk Telekom: 84
Beşiktaş Sompo Sigorta: 66 - Türk Telekom: 84 Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ikinci maçında Beşiktaş Sompo Sigorta'yı 84-66 yenen Türk Telekom, seride durumu 2-0 yaptı ve çeyrek finale yükseldi.
Beşiktaş ve Türk Telekom FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında karşılaşacak
Beşiktaş ve Türk Telekom FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında karşılaşacak Basketbolda FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Beşiktaş Sompo Sigorta ile Türk Telekom, yarın karşı karşıya gelecek.
Obradovic: "Bizim için büyük utançtı"
Obradovic: "Bizim için büyük utançtı" Fenerbahçe Beko'da başantrenör Zeljko Obradovic, 74-73’lük Beşiktaş Sompo Sigorta galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. Obradovic: "Bir kez daha söylemeliyim ki takımın içinde ciddi problemimiz olduğuna inanıyorum"
30.06.2020 Fenerbahçe
Beşiktaş Sompo Sigorta-Fenerbahçe Beko: 73-74
Beşiktaş Sompo Sigorta-Fenerbahçe Beko: 73-74 ING Basketbol Süper Ligi'nde Fenerbahçe Beko, ezeli rakibi Beşiktaş Sompo Sigorta'yı deplasmanda bitime 6 saniye kala bulduğu basketle yendi: 73-74.
1.07.2020 Basketbol
Basketbolda 22. hafta heyecanı
Basketbolda 22. hafta heyecanı ING Basketbol Süper Ligi'nde heyecan 22. hafta karşılaşmalarıyla devam edecek.
Türk Telekom, çeyrek final kapısını araladı
Türk Telekom, çeyrek final kapısını araladı Türk Telekom, Basketbol Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu ilk maçında Beşiktaş’ı 89-78 mağlup ederek çeyrek final avantajını kaptı.
1.07.2020 Eurocup
Beşiktaş'ta 'kaptanlar' dümene geçti
Beşiktaş'ta 'kaptanlar' dümene geçti Beşiktaş, futbol ve basketbolda eski kaptanlarının göreve getirilmesiyle yükselişe geçti.
30.06.2020 Beşiktaş
Türk Telekom ile Beşiktaş Sompo Sigorta, FIBA Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacak
Türk Telekom ile Beşiktaş Sompo Sigorta, FIBA Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacak Basketbolda FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Türk takımları Türk Telekom ile Beşiktaş Sompo Sigorta, yarın başkentte karşı karşıya gelecek.

Benzer Haber Etiketleri

Beşiktaş Sompo Sigorta ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.