Beşir

Beşir

Son dakika Beşir haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Beşir gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Beşir haber sayfamızda...

Beşir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.383 beşir haberi bulunmuştur.
Oğluyla birlikte 4 kişiyi öldürdü: Bir rüyadaydım
Oğluyla birlikte 4 kişiyi öldürdü: Bir rüyadaydım Küçükçekmece Adliyesi önünde 4 kişinin öldüğü 6 kişinin yaralandığı çatışmayla ilgili davada mütalaa açıklandı. Tüfekle 4 kişiyi vurarak öldüren Beşir Karadeniz ve onunla eylem birliği içerisinde bulunduğu öne sürülen oğlu Bekir Karadeniz hakkında 3 kez ayrı ayrı müebbet hapis cezası ile 3 kişiyi yaraladıkları gerekçesiyle de 10 yıl 6 aya kadar hapisle cezalandırılmaları talep edildi. Beşir Karadeniz'in ayrıca 'Olası kastla adam öldürme' suçundan da 25 yıla kadar cezalandırılması istendi.
18.04.2024 Haberler
Öğluyla birlikte 4 kişiyi öldürdü: Bir rüyadaydım
Öğluyla birlikte 4 kişiyi öldürdü: Bir rüyadaydım Küçükçekmece Adliyesi önünde 4 kişinin öldüğü 6 kişinin yaralandığı çatışmayla ilgili davada mütalaa açıklandı. Tüfekle 4 kişiyi vurarak öldüren Beşir Karadeniz ve onunla eylem birliği içerisinde bulunduğu öne sürülen oğlu Bekir Karadeniz hakkında 3 kez ayrı ayrı müebbet hapis cezası ile 3 kişiyi yaraladıkları gerekçesiyle de 10 yıl 6 aya kadar hapisle cezalandırılmaları talep edildi. Beşir Karadeniz'in ayrıca 'Olası kastla adam öldürme' suçundan da 25 yıla kadar cezalandırılması istendi.
18.04.2024 Gündem
Trabzonspor’un Mirkan, son yolcuğuna uğurlandı
Trabzonspor’un Mirkan, son yolcuğuna uğurlandı Trabzon’da inşaattan düşerek hayatını kaybeden Trabzonspor’un altyapı futbolcusu Mirkan Kurt (11), toprağa verildi.
1.04.2024 Gündem
Aile vahşetinde yeni detaylar: Bu olaylar olmasa efendi bir çocuk derdiniz
Aile vahşetinde yeni detaylar: Bu olaylar olmasa efendi bir çocuk derdiniz Bahçelievler'de annesini ve kız kardeşini öldürdükten sonra, Beyoğlu Nusretiye Camiinde silahla intihar eden Uğur Falay ile annesi Hüsna Falay ve kız kardeşi İrem Falay'ın cenazeleri Adli Tıp Kurumu'ndan alındı. Hüsna Falay'ın (58) kuzeni Beşir Kayra, "Arayıp ulaşamadıklarını söylediler. O zaman annesine de bir şey yapmış olabileceğini düşündük, kapının kapalı olduğunu gördük, çilingir çağırdık. Kapıyı açınca ikisini de yerde gördük" dedi.
26.03.2024 Haberler
Aile vahşetinde yeni detaylar: Bu olaylar olmasa efendi bir çocuk derdiniz
Aile vahşetinde yeni detaylar: Bu olaylar olmasa efendi bir çocuk derdiniz Bahçelievler'de annesini ve kız kardeşini öldürdükten sonra, Beyoğlu Nusretiye Camiinde silahla intihar eden Uğur Falay ile annesi Hüsna Falay ve kız kardeşi İrem Falay'ın cenazeleri Adli Tıp Kurumu'ndan alındı. Hüsna Falay'ın (58) kuzeni Beşir Kayra, "Arayıp ulaşamadıklarını söylediler. O zaman annesine de bir şey yapmış olabileceğini düşündük, kapının kapalı olduğunu gördük, çilingir çağırdık. Kapıyı açınca ikisini de yerde gördük" dedi.
26.03.2024 Gündem
Geçen yıl bir kişi hayatını kaybetmişti! Avcılar’da yıkım sırasında korkutan an
Geçen yıl bir kişi hayatını kaybetmişti! Avcılar’da yıkım sırasında korkutan an Avcılar’da geçen yıl, 38 yaşındaki Mahbup Uzunay, binadan düşen beton parçalarının kafasına düşmesi sonucu hayatını kaybetmişti. Yapılan testlerde çürük olduğu belirlenen 4 katlı binanın yıkımı, olaydan 11 ay sonra başlatıldı. Yıkım sırasında, binada uyuyan evsiz pencereye çıkarak ekiplere seslendi. Evsizin binayı terk etmesiyle yıkıma devam edildi.
20.03.2024 Gündem
Trabzonspor'da Uğurcan Çakır şoku! Sakatlık açıklaması
Trabzonspor'da Uğurcan Çakır şoku! Sakatlık açıklaması Trabzonspor, Uğurcan Çakır'ın sağ kalçasında kas yaralanması tespit edildiğini açıkladı.
8.03.2024 Trabzonspor
Trabzonspor'da Paul Onuachu depremi! Kırık şoku
Trabzonspor'da Paul Onuachu depremi! Kırık şoku Başakşehir’le oynanan kupa maçında sakatlanan Trabzonsporlu golcünün sol kolunda kırık belirlendi. Nijeryalı futbolcunun yaklaşık 1,5 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
1.03.2024 Trabzonspor
At Yarışı’nda yeni adres: Hipodrom.com
At Yarışı’nda yeni adres: Hipodrom.com Demirören Grubu, şans oyunlarında gücünü at yarışlarıyla daha da arttırdı. Hipodrom.com, 30 Ocak’ta sanal bayi olarak resmen yayın hayatına ve faaliyetlerine başladı. Artık yarışseverler sadece TJK’ya bağlı E-Bayi’den oynamayacak. Hipodrom.com Genel Müdürü Ersin Erdem, bu yepyeni girişimi anlattı.
18.02.2024 Skorer
Alev Alatlı, Üsküdar’da anılıyor
Alev Alatlı, Üsküdar’da anılıyor Üsküdar Kitap Fuarı 9. kez kapılarını açıyor. Bugün başlayan fuar 120 yayınevi, 550 yazar ve 750 etkinlik ile kitapseverlerle buluşacak.
17.02.2024 Kültür Sanat
Arap medyası Erdoğan'ın uçağı inmeden yazdı: Yeni bir bölgesel ittifak!
Arap medyası Erdoğan'ın uçağı inmeden yazdı: Yeni bir bölgesel ittifak! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kahire ziyaretinin büyük bir değişimi temsil ettiğini ve normalleşmenin zirve noktası olduğunu belirten yayın organları, yeni bir bölgesel ittifakın ayak seslerine işaret etti.
14.02.2024 Dünya
Diyarbakır'da soba faciası! 1,5 yaşındaki Yusuf hayatını kaybetti
Diyarbakır'da soba faciası! 1,5 yaşındaki Yusuf hayatını kaybetti Diyarbakır’ın Eğil ilçesinde 2 kardeşten 1,5 yaşındaki Yusuf Ç., sobadan çıkan yangında dumandan etkilenerek hayatını kaybetti, kardeşi 40 günlük Beşir Ç. de yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
30.01.2024 Gündem
Trabzonspor'a Benkovic'ten kötü haber! Durumu belli oldu
Trabzonspor'a Benkovic'ten kötü haber! Durumu belli oldu Süper Lig'in 22'nci haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor'a 1-0 mağlup olan Trabzonspor'da, yaşadığı sakatlık nedeniyle oyuna devam edemeyen Hırvat savunmacı Filip Benkovic'in sol üst arka bölgesinde kas yaralanması tespit edildiği açıklandı.
26.01.2024 Trabzonspor
Zorla girdiği evde küçük Behiye'yi öldürüp, annesini yaraladı! Amcadan yürek yakan sözler
Zorla girdiği evde küçük Behiye'yi öldürüp, annesini yaraladı! Amcadan yürek yakan sözler İzmir’in Karabağlar ilçesinde kapının camını kırarak zorla içeri giren yabancı uyruklu şahsın; anneyi bıçakla yaraladığı, çığlık atan 12 yaşındaki kızı da bıçaklayarak öldürdüğü olayda otopsi işlemleri tamamlanan yeğeninin cenazesini almaya gelen amca Beşir Ediz, “12 yaşındaki çocuğu hangi vicdan öldürebilir ki? Bunu değil bir insan bir yaratık bile yapamaz” dedi.
25.01.2024 Gündem
B ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: B Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
B ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: B Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba adaylarının üzerine düşündüğü konulardan birisi de isimler. Erkek bebek bekleyen çiftler çocuklarına verecekleri isimlerin en güzel ve en eşsiz olmasını istiyor. Bu yüzden derin ve uzun soluk bir araştırma sürecine giriyorlar. İsimlerin kulağa hoş gelmesinin yanı sıra anlamları üzerinde düşünüyorlar. Bu dönemde karar vermekte zorlanan aileler yakınlarından fikir alıyor. Anne ve baba adayları çocuklarına verecekleri ismin keşfedilmemiş, duyulmamış, modern çağa uygun, popüler ve anlamlı olmalarına özen gösteriyor. B harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “B ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Düğün Halay Şarkıları Listesi 2024 - Düğünde Çalınabilecek Halay Müzikleri Ve İsimleri
Düğün Halay Şarkıları Listesi 2024 - Düğünde Çalınabilecek Halay Müzikleri Ve İsimleri Düğünlerde romantik şarkılar kadar hareketli şarkı seçimleri de oldukça önemlidir. Düğününüze gelen misafirlerinizin kendini tutamayıp piste koşmasını istiyorsanız listemizi incelemelisiniz. En güzel düğün halay şarkılarını sizler için derledik.
2.01.2024 İlişkiler
Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür'ün son durumu belli oldu!
Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür'ün son durumu belli oldu! Süper Lig'in 17'nci haftasında İstanbulspor deplasmanında yaşadığı sakatlık sonrası oyuna devam edemeyen Abdülkadir Ömür'ün son durumu belli oldu.
23.12.2023 Trabzonspor
Babasından bir ay sonra annesini de uğurladı
Babasından bir ay sonra annesini de uğurladı DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın annesi Güner Babacan (75), dün Ankara’da toprağa verildi.
11.12.2023 Gündem
Ali Babacan’ın annesi son yolculuğuna uğurlandı
Ali Babacan’ın annesi son yolculuğuna uğurlandı Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın vefat eden annesi Güner Babacan, son yolculuğuna uğurlandı. Babacan, geçtiğimiz ay da babası Hilmi Babacan’ı kaybetmişti.
10.12.2023 Gündem
Trabzonspor'da Uğurcan Çakır'dan milli ara!
Trabzonspor'da Uğurcan Çakır'dan milli ara! Galler maçında A Milli Takımımız’ın kalesini koruyan Uğurcan Çakır’ın sol diz arka bölgesindeki kas içinde darbeye bağlı kanama tespit edildiği açıklandı ve yaklaşık 2 hafta forma giyemeyeceği ifade edildi.
23.11.2023 Trabzonspor
47 yıllık kan davası barış yemeği ile sona erdi
47 yıllık kan davası barış yemeği ile sona erdi Mardin'e bağlı Midyat ilçesinde 47 yıl önce 13 yaşındaki Mehmet Alpsoy’un öldürülmesinin ardından iki aile arasında başlayan kan davası, bin kişinin katılımıyla verilen barış yemeğiyle sona erdi.
22.11.2023 Gündem
Muhabir ve sunucu canlı yayında gözyaşlarına boğuldu! 'Birer birer ölüyoruz'
Muhabir ve sunucu canlı yayında gözyaşlarına boğuldu! 'Birer birer ölüyoruz' Filistinli gazeteci ve 10 aile üyesi İsrail bombardımanında yaşamını yitirdi, muhabir arkadaşı ise canlı yayında üzerinde 'Press' yazan yelek ve kaskı çıkarıp feryat etti.
3.11.2023 Haberler
Muhabir ve sunucu canlı yayında gözyaşlarına boğuldu! 'Birer birer ölüyoruz'
Muhabir ve sunucu canlı yayında gözyaşlarına boğuldu! 'Birer birer ölüyoruz' Filistinli gazeteci ve 10 aile üyesi İsrail bombardımanında yaşamını yitirdi, muhabir arkadaşı ise canlı yayında üzerinde 'Press' yazan yelek ve kaskı çıkarıp feryat etti.
3.11.2023 Dünya
Hud Suresi Okunuşu Ve Anlamı: Türkçe Tefsiri, Arapça Yazılışı, Fazileti, Diyanet Meali
Hud Suresi Okunuşu Ve Anlamı: Türkçe Tefsiri, Arapça Yazılışı, Fazileti, Diyanet Meali Hud Suresi, ismini Ad Kavmi’ne gönderilen Hz. Hud’dan almaktadır. Bu peygamberin ismi surenin 50. ve 60. Ayetlerinde geçmektedir. Bu sure, Mekke’de nazil olan sureler arasında sayılmakta ve 123 ayetten meydana gelmektedir. Ancak; 12, 17 ve 114 numaraları ayetleri Medine döneminde indirilmiştir. Kur’an-ı Kerim’in 11. Suresi olan Hud’dan önce Yunus Suresi’nin, sonra ise Yusuf Suresi’nin indirildiğine inanılmaktadır. Hz. Muhammed’in bu sure hakkında “Beni Hud Suresi ihtiyarlattı” dediği bilinmektedir. Hud Suresi’nin içeriği, Yunus Suresi’nin devamı olarak kabul edilmektedir.
24.10.2023 Sureler
Trabzonspor'a sakatlık şoku! Bakasetas'tan kötü haber
Trabzonspor'a sakatlık şoku! Bakasetas'tan kötü haber Abdullah Avcı yönetiminde çalışmalarına devam eden Trabzonspor'a yıldız futbolcu Bakasetas'tan kötü haber geldi. İşte detaylar...
18.10.2023 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Beşir ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.