Adım adım hastalıklardan korunun! 8 adımda sağlıklı beslenme tavsiyeleri
Adım adım hastalıklardan korunun! 8 adımda sağlıklı beslenme tavsiyeleri 2024’ü sağlıklı geçirebilmek için beslenme tüyoları veren Diyetisyen Gül Uygun Karakulak, "Öğünlerinizi geçiştirmeyin. Mutlaka haftalık menü planlamaları yapın. Haftanın 2-3 günü kurubaklagillere, 2-3 günü balığa yer verin" dedi.
19.01.2024 Genel Sağlık
Yüz yüze eğitime başlayacak öğrenciler ve velileri için çok önemli uyarılar
Yüz yüze eğitime başlayacak öğrenciler ve velileri için çok önemli uyarılar Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) yüz yüze eğitim ile ilgili yaptığı açıklamaya göre 2 Mart itibarıyla tüm resmi ve özel ilkokullar ve bu ilkokulların bünyesindeki ana sınıfları ile özel eğitim sınıfları, 8. ve 12. sınıflar yüz yüze eğitime başlayacak. Bu süreçte koronavirüse karşı uygulanacak hijyen kuralları ise bulaşın yaşanmaması noktasında oldukça önemli. Peki, okula başlayan öğrenciler ve aileleri koronavirüse karşı nelere dikkat etmeli? Çocukların beslenme çantası nasıl hazırlanmalı, içerisine neler koyulmalı? Koruyucu Sağlık Uzmanı Prof.Dr. Oğuz Özyaral tek tek açıkladı
1.03.2021 Genel Sağlık
4-5 yaş çocuk beslenmesi nasıl olmalı?
4-5 yaş çocuk beslenmesi nasıl olmalı? Doğru beslenme alışkanlıkları kazanma konusunda anne, baba ve aile büyükleri önemli birer örnek teşkil etmektedir.
23.11.2012 Ebeveyn