Best Balıkesir

Best Balıkesir

Son dakika Best Balıkesir haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Best Balıkesir gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Best Balıkesir haber sayfamızda...

Best Balıkesir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 208 best balıkesir haberi bulunmuştur.
Balıkesir'den basketbolda dev adım! Dikkat çeken tesisleşme hamlesi
Balıkesir'den basketbolda dev adım! Dikkat çeken tesisleşme hamlesi Sporda tesisleşme konusunda yaptığı atılımlarla dikkatleri üzerine çeken Balıkesir, şimdi de bir basketbol şehri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.
19.01.2024 Basketbol
Manisa Büyükşehir Belediyespor potada Hakan Demir'e emanet
Manisa Büyükşehir Belediyespor potada Hakan Demir'e emanet Ceyhun Cabadak ile yollarını ayıran Manisa Büyükşehir Belediyespor, Hakan Demir ile anlaşmaya vardı.
Andrew Andrews, Darüşşafaka Tekfen'de
Andrew Andrews, Darüşşafaka Tekfen'de ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Darüşşafaka Tekfen, ABD'li skorer oyun kurucu Andrew Delano Andrews'i renklerine bağladı.
24.07.2020 Basketbol
Gaziantep Basketbol, Delroy James'i kiraladı!
Gaziantep Basketbol, Delroy James'i kiraladı! Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi takımlarından Gaziantep Basketbol, ABD'li oyuncu Delroy James'i kadrosuna dahil etti.
Muratbey Uşak, Mustafa Mavili'ye emanet
Muratbey Uşak, Mustafa Mavili'ye emanet Aziz Bekir'le yollarını ayıran Muratbey Uşak, yardımcı antrenör Mustafa Mavili'ye emanet edildi.
Spor Günlüğü - 14 Ekim 2017
Spor Günlüğü - 14 Ekim 2017 Turkish Airlines Euroleague ilk hafta maçında Barcelona Lassa, evinde Panathinaikos'u 98-71 sezona muhteşem bir başlangıç yaptı.     Türkiye A Milli Basketbol Takımı'nın tecrübeli oyuncusu Semih Erden, kariyerinin en iyi dönemlerinden birini geçirdiğini söyledi.     Muratbey Uşak, geçen sezon Best Balıkesir’de oynayan Ike Ofoegbu ile anlaşma sağladı.
14.10.2017 Programlar
TBL'nin yeni takımı Selçuklu Belediyespor
TBL'nin yeni takımı Selçuklu Belediyespor Türkiye Basketbol 1. Ligi'nin (TBL) yeni takımı Selçuklu Belediyespor oldu.
1.07.2020 Basketbol
Best Balıkesir ligden çekildi!
Best Balıkesir ligden çekildi! Tarihinde ilk kez yükseldiği Spor Toto Basketbol Ligi'nde geçen sezon küme düşen Best Balıkesir Basketbol Kulübü, Türkiye Basketbol Ligi'nden (TBL) çekilme kararı aldı.
1.07.2020 Basketbol
Valentin Pastal Antalyaspor'da
Valentin Pastal Antalyaspor'da Türkiye Basketbol 1. Ligi ekibi Antalyaspor, deneyimli forvet Valentin Pastal ile anlaştı.
Best Balıkesir'de isim değişikliği
Best Balıkesir'de isim değişikliği Yeni sezonda Türkiye Basketbol 1. Ligi'ne Balıkesir Basketbol Kulübü olarak devam etme kararı alındı
Muratbey Uşak'ta Markota ve Mutlu tamam
Muratbey Uşak'ta Markota ve Mutlu tamam Spor Toto Basketbol Ligi'nde transferde imzaları üst üste attıran Muratbey Uşak, daha önce anlaşıp ardından vazgeçtiği pivot Damir Markota'yı kadrosuna kattı.
Best  Balıkesir  ligden  çekiliyor
Best Balıkesir ligden çekiliyor Spor Toto Basketbol Ligi’nde 1 yıl tutunabilen Best Balıkesir, yeni sezonda Türkiye Basketbol Ligi’ne (TBL) de katılmama kararı aldı.
17.06.2017 Ege
Best Balıkesir ligden çekiliyor
Best Balıkesir ligden çekiliyor Spor Toto Basketbol Ligi'nde 1 yıl tutunabilen Best Balıkesir, yeni sezonda Türkiye Basketbol Ligi'ne (TBL) de katılmama kararı aldı.
1.07.2020 Basketbol
TBL’de Ege’den dört takım var
TBL’de Ege’den dört takım var Türkiye Basketbol Ligi’nde (TBL) Ege’yi önümüzdeki sezon da 4 takım temsil edecek.
5.06.2017 Ege
"Çok sayıda rekor kırdığımız bir sezon oldu"
"Çok sayıda rekor kırdığımız bir sezon oldu" Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü David Blatt, Best Balıkesir maçının ardından açıklamalarda bulundu.
1.07.2020 Basketbol
Darüşşafaka Doğuş - Best Balıkesir: 95-72
Darüşşafaka Doğuş - Best Balıkesir: 95-72 Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 30. ve son hafta maçında Darüşşafaka Doğuş sahasında Best Balıkesir'i 95-72 yendi.
1.07.2020 Basketbol
Play-off'a son bilet! Pınar Karşıyaka mı, Tofaş mı?
Play-off'a son bilet! Pınar Karşıyaka mı, Tofaş mı? Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde play-off kalacak son ekip, yarın oynanacak 2 karşılaşmanın ardından belli olacak.
Basketbolda son hafta programı
Basketbolda son hafta programı Ligde normal sezon 30. hafta karşılaşmalarıyla sona erecek.
Pınar KSK’nin Play Off inadı
Pınar KSK’nin Play Off inadı Spor Toto Basketbol Ligi’nde Pınar Karşıyaka, üst üste oynadığı 4 maçın 3’ünü kaybedince Play Off oynamayı riske soktu.
8.05.2017 Ege
Best Balıkesir-Pınar Karşıyaka: 101-99
Best Balıkesir-Pınar Karşıyaka: 101-99 Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 29. haftasında Best Balıkesir, sahasında Pınar Karşıyaka'yı 101-99 yendi.
1.07.2020 Basketbol
Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde 29. hafta  müsabakaları oynanacak
Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde 29. hafta müsabakaları oynanacak Spor Toto Basketbol Süper Ligi'ne 29. hafta karşılaşmalarıyla devam edilecek.
Best Balıkesir-Pınar KSK zorlu bir sınav
Best Balıkesir-Pınar KSK zorlu bir sınav Spor Toto Basketbol Ligi’nde cumartesi günü oynanacak Best Balıkesir-Pınar Karşıyaka maçı, ev sahibi ekip için pamuk ipliğine bağlı olan kurtuluş umutlarını koruma, konuk takım için ise Play Off’u garantileme müsabakası olacak...
2.05.2017 Ege
Best Balıkesir kurtuluş peşinde
Best Balıkesir kurtuluş peşinde Spor Toto Basketbol Ligi’ndeki ilk sezonunda küme düşmenin eşiğine kadar gelen Best Balıkesir, bugün Yeşilgiresun BLD...
29.04.2017 Ege
Muratbey Uşak 19. kez yenildi
Muratbey Uşak 19. kez yenildi Spor Toto Basketbol Ligi’nde Tofaş’a deplasmanda 82-69 yenilen Muratbey Uşak, son 3 haftaya girerken kurtuluşunu matematiksel olarak ilan etme fırsatını kaçırdı.
23.04.2017 Ege
Best Balıkesir mucize arayacak
Best Balıkesir mucize arayacak Bu sezon ilk kez yer aldığı Spor Toto Basketbol Ligi’nde düşme hattından bir türlü çıkamayan Best Balıkesir, en yakın rakiplerinden Muratbey Uşak’tan sonra evinde İstanbul BŞB’ye de 84-77 yenilerek kurtuluş umudunu mucizelere bıraktı.
23.04.2017 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Best Balıkesir ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.