Betül Demir

Betül Demir

Son dakika Betül Demir haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Betül Demir gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Betül Demir haber sayfamızda...

Betül Demir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 650 betül demir haberi bulunmuştur.
‘Dertli insan istemiyorum’
‘Dertli insan istemiyorum’ Betül Demir, yaş aldıkça aşka bakış açısının değiştiğini söyledi.
22.03.2024 Cadde
Betül ‘Demir’ gibi
Betül ‘Demir’ gibi Betül Demir’in yeni teklisi ‘Demir Kapı’ yarın müzikseverlerle buluşacak.
22.02.2024 Cadde
Amazon kadını Betül!
Amazon kadını Betül! Betül Demir, önceki akşam KKTC’deki Elexus Hotel’de konser verdi
22.11.2023 Cadde
Cumhuriyet coşkusu her yerde
Cumhuriyet coşkusu her yerde Sanatçılar, hem yurt içinde hem de yurt dışındaki mekanlarda sahne alarak, Cumhuriyet’in 100’üncü yılını sevenleriyle kutladı.
31.10.2023 Cadde
Sosyal medyanın gündemine oturdu
Sosyal medyanın gündemine oturdu Ünlü isimler ve sosyal medyada milyonlarca takipçisi olan magazin hesapları, Milliyet’in Cumhuriyet’in 100’üncü yılı için hazırladığı videoyu sayfalarına taşıdı.
30.10.2023 Cadde
‘İhtiyacı Var’a Betül Demir yorumu
‘İhtiyacı Var’a Betül Demir yorumu Betül Demir, Emrah’ın 40’ıncı sanat yılını kutladığı özel albümde ‘İhtiyacı Var’ adlı parçayı seslendirdi.
7.10.2023 Cadde
'Özkan Uğur 'evet' demişti! Kader müsaade etmedi'
'Özkan Uğur 'evet' demişti! Kader müsaade etmedi' Şarkıcı Betül Demir, dün İstanbul'da bir mekanda sahne aldı. 8 Temmuz'da lenf kanseri tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden usta sanatçı Özkan Uğur için sahnede konuşma yapan Demir, duygu dolu anlar yaşadı.
3.08.2023 Cadde
Yorgunluk atmak için Bodrum'a gitti! Denizde minik hayranıyla konuştu
Yorgunluk atmak için Bodrum'a gitti! Denizde minik hayranıyla konuştu Şarkıcı Betül Demir, konser ve stüdyo çalışmalarına mini bir ara vererek soluğu Bodrum'da aldı. Denizin ve güneşin tadını çıkaran Demir'in minik bir hayranıyla sohbet ettiği anlar kameralara yansıdı.
20.07.2023 Cadde
Merve Boluğur çocuk havuzunda eğlendi
Merve Boluğur çocuk havuzunda eğlendi Her paylaşımı, her hareketi ve her sözüyle gündem olan Merve Boluğur, Çeşme'deki bir aqua parktaydı. Ünlü oyuncu su parkında çocuklar gibi eğlendi.
10.07.2023 Cadde
Bayram coşkusu
Bayram coşkusu Ünlü sanatçılar, Kurban Bayramı’nı Türkiye’nin birçok yerinde ve yavru vatan KKTC’de karşıladı.
1.07.2023 Cadde
‘Kalp atışlarınıza eşlik edecek’
‘Kalp atışlarınıza eşlik edecek’ Betül Demir, ‘Geceye Tiryaki’ adını verdiği yeni eserini cuma günü müzikseverlerin beğenisine sunuyor.
20.06.2023 Cadde
'Sezen Aksu sahnelere dönse de hepimiz limon satsak!'
'Sezen Aksu sahnelere dönse de hepimiz limon satsak!' Betül Demir, önceki akşam Kuruçeşme'de bir mekanda sahneye çıktı. Yaklaşık iki saat boyunca kendisini dinlemeye gelenlere müzik ziyafeti sunan şarkıcı, müzik dünyasının usta isimlerinden Sezen Aksu'ya övgüler yağdırdı.
9.06.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Vicdan azabı yaşamıyorum İkizlerine riskli hamileliği döneminde babasını kaybeden Ayça Bingöl, “13 hafta kıpırdamadan yattım...
7.07.2023 Cadde
Betül Demir: Tek kral Mauro Icardi
Betül Demir: Tek kral Mauro Icardi Bu yıl altıncısı düzenlenen Antalya Fashion Week'te 'Kleopatra' temalı bir kostümle podyuma çıkan şarkıcı Betül Demir, kendisine yöneltilen ''Kraliçe burada, peki ya kral nerede?'' sorusuna yanıt verdi. 42 yaşındaki şarkıcı, Galatasaray'ın 23. şampiyonluğunda önemli rol oynayan Mauro Icardi'ye övgüler yağdırdı.
2.06.2023 Cadde
Ünlü isimlerin Bodrum isyanı!  'Şov yapmanın anlamı yok'
Ünlü isimlerin Bodrum isyanı! 'Şov yapmanın anlamı yok' Havaların ısınmasıyla birlikte magazin dünyasının ünlü isimleri de tatil sezonunu açmaya başladı. Önceki gün Raffles Hotel İstanbul'da gerçekleşen bir davete katılan modacı Ivana Sert, manken Özge Ulusoy ve sunucu Özlem Yıldız, Türkiye'nin popüler turizm bölgesi Bodrum'da bazı işletmelerin uyguladığı yüksek fiyat politikasından dert yandı.
2.06.2023 Cadde
Betül Demir: Hava atıp, adisyon paylaşacağım diye o kadar para vermem!
Betül Demir: Hava atıp, adisyon paylaşacağım diye o kadar para vermem! Popüler tatil bölgelesi Bodrum, ünlü isimlerin tatil keyfi dışında bazı işletmelerin uyguladığı yüksek ücretlerle de her yaz magazin gündemine geliyor. Şarkıcı Betül Demir, "Yakında 'Bin TL'ye lahmacun' haberlerini okumaya başlarız" değerlendirmesi üzerine çarpıcı konuşulacak açıklamalarda bulundu.
9.06.2023 Cadde
'Bu yaz kendi sınırlarımı zorlayacağım'
'Bu yaz kendi sınırlarımı zorlayacağım' Betül Demir, tatil sezonunu Fransa'da açtı. Yaz aylarında sahne programları başlamadan soluğu Cannes şehrinde alan ünlü şarkıcı, yoğun temosuna vurgu yapıp, iddialı açıklamalarda bulundu.
4.05.2023 Cadde
Demir’den deprem ağıtı
Demir’den deprem ağıtı Betül Demir; Emirhan Cengiz ve Cenk Erdoğan’la stüdyoya girerek, ‘Mamoş’ türküsünü depremzedeler için seslendirdi.
28.03.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Depremzede miniklere ‘Kral Şakir’ dopingi Acun Ilıcalı ve Varol Yaşaroğlu’nun organizasyonuyla, 31 Mart’ta vizyona girecek ‘Kral Şakir Mikrop Avcıları Cumburlop!’ filmi, deprem bölgesindeki çocuklarla buluşacak...
23.03.2023 Cadde
Merve Boluğur'dan 'çocuk' cevabı!
Merve Boluğur'dan 'çocuk' cevabı! Özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen, DJ Mert Aydın'la evliliği sadece 53 gün süren Merve Boluğur, sık sık takipçileriyle iletişim kurduğu sosyal medya hesabından soru-cevap etkinliği yaptı. Ünlü isim, bir hayranının "Seni anne olarak görmek istiyoruz" mesajına verdiği yanıtla dikkat çekti.
6.02.2023 Cadde
Betül Demir: Mini kıyafet ustalık ister!
Betül Demir: Mini kıyafet ustalık ister! Ünlü şarkıcı Betül Demir sahne performanslarına non-stop devam ediyor. Geçtiğimiz akşam bir kez daha Kuruçeşme 'de sevenleri ile buluşan Demir, yine unutulmaz bir gecenin mimarı oldu. Kırmızı süper mini elbisesi ile verdiği frikik savaşını kazanan güzel sanatçı, iddialı açıklamasıyla dikkat çekti.
25.01.2023 Cadde
‘Mini, ustalık ister’
‘Mini, ustalık ister’ Betül Demir, Kuruçeşme Boaz Live’da sevenleri ile buluştu.
25.01.2023 Cadde
Betül Demir: Merve Boluğur'un 'Antidepresan' yorumunu duyunca kulaklarımı kapattım!
Betül Demir: Merve Boluğur'un 'Antidepresan' yorumunu duyunca kulaklarımı kapattım! Oyunculuğu arka plana atıp şarkıcılığa yönelen Merve Boluğur'un, Mabel Matiz'in 'Antidepresan' şarkısını yorumlaması sosyal medyada gündem olmuştu. Katıldığı bir doğum günü partisine Boluğur ile ilgili konuşan şarkıcı Betül Demir, ünlü isim hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
24.01.2023 Cadde
Boluğur’a ağır gönderme
Boluğur’a ağır gönderme Betül Demir, ‘Antidepresan’ eserini söyleyerek paylaşım yapan Merve Boluğur’u eleştirdi.
24.01.2023 Cadde
Tutankhamun’a yoğun ilgi
Tutankhamun’a yoğun ilgi Magazin ve cemiyet hayatının ünlü isimleri, Türkiye’de ilk defa sergilenen Firavun Tutankhamun’un ‘Çocuk Kral’ın Hazineleri’ sergisinin açılış davetinde buluştu.
20.01.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Betül Demir ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.