Beyazperde

Beyazperde

Son dakika beyazperde haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan beyazperde gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan beyazperde haber sayfamızda...

Beyazperde

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.404 beyazperde haberi bulunmuştur.
1 milyon barajını aştı
1 milyon barajını aştı Yedi yıl sonra beyazperdeye dönen ‘Kolpaçino’ serisinin son filmi ‘Kolpaçino 4’ten yine bir rekor geldi.
25.01.2024 Cadde
Beyazperde yolundaki kitaplar
Beyazperde yolundaki kitaplar Frankfurt Kitap Fuarı ile Berlinale 2024 tarafından düzenlenen “Beyazperdeye uyarlanma yolunda on uluslararası kitap” toplantısı 18 Şubat’ta  yapılacak.
17.01.2024 Kültür Sanat
Korku Filmleri 2024: Gelmiş Geçmiş Yerli ve Yabancı En Yeni, İyi, Dehşet Verici ve Ürpertici Korku Filmi Listesi
Korku Filmleri 2024: Gelmiş Geçmiş Yerli ve Yabancı En Yeni, İyi, Dehşet Verici ve Ürpertici Korku Filmi Listesi Geçmişten günümüze sinema dünyasında büyük yer edinen korku filmleri pek çok kişi tarafından izlenen türlerdendir. Birbirinden değişik, ürpertici, meşhur yapımlar işlediği konularla izleyicileri ekran başına kilitliyor. Netflix, BluTV, Amazon Prime gibi pek çok film dizi içerik platformlarında da yer alan korku filmlerini izlemeyi sevenler konuları hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Her geçen gün yeni yerli ve yabancı korku filmleri gösterime girerken film severler izleyecekleri içeriklere karar vermekte zorlanıyor. Yerli ve yabancı en yeni, iyi, dehşet verici korku filmleri listesine ulaşmak için hazırladığımız içeriğe göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
Gaslighting lovebombing ghosting....
Gaslighting lovebombing ghosting.... Son yıllarda hayatımıza giren yeni kavramlar, psikolojik şiddetin adını koymayı kolaylaştırıyor; lovebombing, ghosting, gaslighting, mansplaining bunların başında geliyor.
8.12.2023 Gündem
Brad Pitt'e Britney Spears tepkisi!
Brad Pitt'e Britney Spears tepkisi! Britney Spears'ın satışa çıkmadan önce en çok ön sipariş alan ve satışa çıktıktan sonra rekor kıran anı kitabı bu kez filminin çekilmesiyle gündemde. Teklif veren isimlerden biri de Brad Pitt oldu. Ancak Pitt'in teklifi tepkilere neden oldu.
20.11.2023 Cadde
DİLEK TAŞI MUSTAFA KİM? Salih Bademci kimdir, nereli, kaç yaşında? Dilek Taşı'nın Mustafa'sı Salih Bademci eşi kim?
DİLEK TAŞI MUSTAFA KİM? Salih Bademci kimdir, nereli, kaç yaşında? Dilek Taşı'nın Mustafa'sı Salih Bademci eşi kim? Salih Bademci, Dilek Taşı dizisinde Mustafa Yılmaz karakterine hayat veriyor. Başarılı oyuncu, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda tiyatro eğitimi aldı. Barda filmi ile TV ve beyazperde kariyeri başlamış olan Salih Bademci nereli, eşi kim?
7.09.2023 Cadde
'Zübeyde Hanım'ın hayatını anlatan beş kitap okudum'
'Zübeyde Hanım'ın hayatını anlatan beş kitap okudum' Aslıhan Güner-Mert Kılıç çifti, önceki gün Metropol İstanbul’da objektiflere yansıdı. Baş başa keyifli bir yemek yiyen çift, daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
27.06.2023 Cadde
'Hayatımı canlandıracak kişi büyük göğüslü olmalı'
'Hayatımı canlandıracak kişi büyük göğüslü olmalı' Country efsanesi 77 yaşındaki Dolly Parton'un hayatı hayatı beyazperdeye aktarılacak. ABD'li şarkıcı ve müzik yazarı Dolly Parton, katıldığı porgramda "Sizi beyazperdede canlandıracak oyuncunun nasıl görünmesini istersiniz?" sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi ve ardından kahkaha attı.
25.01.2023 Cadde
Salako oyuncuları kim, nerede çekildi? Salako filmi konusu nedir?
Salako oyuncuları kim, nerede çekildi? Salako filmi konusu nedir? Salako filmi, yine Kemal Sunal'ın başrolünde bulunduğu sevilen yapımların başında geliyor. Film, 1974 yılında beyazperde de yerini aldı. Filmde Kemal Sunal'a ise Meral Zeren eşlik etti. Peki, Salako filmi nerede çekildi, oyuncu kadrosunda kimler var?
17.01.2023 Bilgi Rehberi
Uzay Yolcuları oyuncu kadrosu ve konusu! Uzay Yolcuları (Passengers) filmi oyuncuları kim?
Uzay Yolcuları oyuncu kadrosu ve konusu! Uzay Yolcuları (Passengers) filmi oyuncuları kim? Uzay Yolcuları filmi sinema salonları ardından TV ekranlarında da film severlerin karşısına çıkıyor. Filmin başrollerinde Jennifer Lawrence, Chris Pratt yer alıyor. Büyük ilgi toplayan film ise 2016 yılında beyazperde de yerini aldı. Peki, Uzay Yolcuları filmi konusu nedir?
16.01.2023 Bilgi Rehberi
Yılın kelimesi ‘Gaslighting’in şifreleri
Yılın kelimesi ‘Gaslighting’in şifreleri ‘Yılın Kelimesi’ ilan edilen, manipülasyona dayalı, sinsi bir psikolojik şiddet türü ‘gaslighting’e maruz kaldığımızı nasıl anlar, şiddetin adını nasıl koyarız?
4.12.2022 Pazar
Tomris filmi oyuncuları kim, nerede çekildi? Tomris oyuncu kadrosu ve konusu
Tomris filmi oyuncuları kim, nerede çekildi? Tomris oyuncu kadrosu ve konusu Tomris, Türk tarihinin efsanevi hükümdarı olarak biliniyor. Tomris filmi ile da cesur kadın savaşçı Tomris'in hayatı beyazperde de yerini alıyor. Filmde Tomris'i Almira Tursyn canlandırıyor. Peki, Tomris filmi oyuncuları kim, ne zaman ve nerede çekildi?
18.10.2022 Bilgi Rehberi
Selçuk Yöntem'e yoğun ilgi
Selçuk Yöntem'e yoğun ilgi Son dönemde televizyon dizileri ve beyazperde yerine tiyatro sahnesinde sevenleriyle buluşmayı tercih eden oyuncu Selçuk Yöntem, geçtiğimiz gün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı.
18.10.2022 Cadde
'Tom Cruise uzay yürüyüşü yapan ilk sivil olabilir!'
'Tom Cruise uzay yürüyüşü yapan ilk sivil olabilir!' Dünyaca ünlü ABD'li oyuncu Tom Cruise, geçtiğimiz günlerde 'Görevimiz Tehlike' serisinin yeni halkası için yaptığı tehlikeli gösteriyle adından söz ettirmişti. Son olarak Universal Başkanı Dame Donna Langley, Space X ve NASA ile işbirliği içerisinde çekeceği ve bir kısmı uzayda geçecek filmden bahsederken, Curise'un 'uzay yürüyüşü' yapacak ilk sivil insan olabileceğini söyledi.
9.10.2022 Cadde
Ay'ın Düşüşü oyuncuları kim? Ayın Düşüşü (Moonfall) filmi konusu nedir, ne zaman çekildi?
Ay'ın Düşüşü oyuncuları kim? Ayın Düşüşü (Moonfall) filmi konusu nedir, ne zaman çekildi? Ay'ın Düşüşü adlı yabancı filmi TV ekranlarında da sinema severlerin karşısına çıkıyor. Bilimkurgu ve aksiyon türündeki film, 2022 yılında vizyona girdi. Moonfall orijinal adına sahip olan Ay'ın Düşüşü filminin başrollerinde ise Halle Berry, Patrick Wilson, John Bradley yer alıyor. Peki, Ay'ın Düşüşü filmi konusu nedir?
30.09.2022 Bilgi Rehberi
Marslı nerede çekildi? Marslı filmi oyuncuları kim, konusu nedir? İşte, oyuncu kadrosu ve karakterler
Marslı nerede çekildi? Marslı filmi oyuncuları kim, konusu nedir? İşte, oyuncu kadrosu ve karakterler Marslı filmi, Andy Weir'in aynı adlı romanından sinemaya uyarlandı. Filmin başrolünde ise Matt Daon yer alıyor. Film, 2015 yılında vizyona girdi ve birçok dalda ödüllere aday gödteridi ve kazandı. Mars'ta hayatta kalmaya çalışan bir astronotun hikayesinin anlatıldığı Marslı filmi oyuncuları kim?
1.08.2022 Bilgi Rehberi
Kayhan oyuncuları kim, konusu nedir? Kayhan filmi nerede, ne zaman çekildi?
Kayhan oyuncuları kim, konusu nedir? Kayhan filmi nerede, ne zaman çekildi? Kayhan yerli komedi filmi, TV ekranlarında sevenleri karşısına çıkıyor. Filmin başrolünse ide Şahan Gökbakar bulunuyor. Film, 2018 yılında vizyona giriyor. Kayhan filminde Kayhan kararkterinin başına gelenler anlatılıyor. Peki, Kayhan filmi nerede çekildi?
26.06.2022 Cadde
Melisa Seda: Teşhir sanatın içinde var
Melisa Seda: Teşhir sanatın içinde var 10 yıldır oyunculuk mesleğinde birçok başarıya imza atan güzel oyuncu Melisa Seda, şimdiye kadar yer aldığı projelerin dışında bir sinema filmiyle beyazperde de boy göstermeye hazırlanıyor. Seda, bir hayranının "Siz sanatçılar bazen çok açılıp saçılmıyor musunuz?" sorusu üzerine verdiği cevapla dikkatleri üzerine çekti.
3.05.2022 Cadde
Gülümse Kaderine Yaren kimdir? Sude Zülal Güler kaç yaşında, nereli?
Gülümse Kaderine Yaren kimdir? Sude Zülal Güler kaç yaşında, nereli? Sude Zülal Güler, Gülümse Kaderine dizisinde Yaren karakteri ile yerini alıyor. Dizide yetimhanede büyümüş genç kıza hayat veren Güler, 2013 yılında kadrosunda bulunduğu Çınar dizisi ile oyunculuk kariyerine adım attı. Peki, Sude Zülal Güler kimdir, boyu kaç?
27.04.2022 Cadde
Hakim dizisi Cevdet kimdir? Cevdet'i oynayan Uğur Yücel nereli, dizileri neler?
Hakim dizisi Cevdet kimdir? Cevdet'i oynayan Uğur Yücel nereli, dizileri neler? Uğur Yücel, Hakim dizisinde cevdet karakterine hayat veriyor. Oyuncu, Tv ekranlarının yanı sıra dijital platformlarda da çeşitli yapımlarla sık sık gündeme geliyor. Peki, Uğur Yücel kimdir, kaç yaşında, eşi kim?
4.04.2022 Cadde
Reeves'in filmlerine Çin’de dijital ambargo
Reeves'in filmlerine Çin’de dijital ambargo Oyuncu Keanu Reeves’in başrolünde olduğu filmlerin Çin’deki bazı dijital platformlardan silindiği ortaya çıktı.
28.03.2022 Kültür Sanat
Evlilik Hakkında Her Şey Zeynep kim, gerçek adı nedir? Zeynep'i oynayan Kübra Süzgün kaç yaşında?
Evlilik Hakkında Her Şey Zeynep kim, gerçek adı nedir? Zeynep'i oynayan Kübra Süzgün kaç yaşında? Kübra Süzgün, Kadın dizisindeki performansı ile adından söz ettirmişti. Şu sıralar Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Zeynep karakterine hayat veriyor. Süzgün, İstanbul'da doğdu ve ilk oyunculuk deneyimini de Kördüğüm ile elde etti. Peki, Kübra Süzgün kimdir, nereli?
15.03.2022 Cadde
Rasim Öztekin kimdir, ne zaman ve neden vefat etti? Oyuncu Rasim Öztekin hayatı...
Rasim Öztekin kimdir, ne zaman ve neden vefat etti? Oyuncu Rasim Öztekin hayatı... Sahnelerin ve beyazperdenin başarılı oyuncularından Rasim Öztekin, Galatasaray Lisesi'ni bitirdi, İstanbul Üniversitesi'ndeki eğitimi ardından oyunculuğa dair eğitim aldı. Profesyonel oyunculuk kariyerine Ferhan Şensoy'un Ortaoyuncular'ı ile adım attı. Peki, Rasim Öztekin neden öldü?
7.03.2022 Cadde
Üç Kuruş dizisinin Kartal'ı Uraz Kaygılaroğlu kimdir, kaç yaşında ve nereli?
Üç Kuruş dizisinin Kartal'ı Uraz Kaygılaroğlu kimdir, kaç yaşında ve nereli? Uraz Kaygılaroğlu, Üç Kuruş dizisinde Kartal karakterine hayat veriyor. Dizinin başrolünde yer alan oyuncu, Sefirin Kızı dizisinde Gediz rolü ile büyük beğeni toplamıştı. Uraz Kaygılaroğlu, 1987 yılında İstanbul'da doğdu. Peki, Üç Kuruş Kartal kim?
21.02.2022 Cadde
Oğlum dizisi Tuğrul kimdir? Tuğrul'u oynayan Feyyaz Duman nereli, eşi kim, kaç yaşında?
Oğlum dizisi Tuğrul kimdir? Tuğrul'u oynayan Feyyaz Duman nereli, eşi kim, kaç yaşında? Feyyaz Duman, Kadın dizisindeki performansıyla uzun süre gündemde yer aldı. Oğlum dizisinde Tuğrul karakteri ile sevenleri karşısına çıkıyor. Duman, Mardin'de doğdu ve İstanbul Teknik Üniversitesi'nde eğitimini tamamladı. Peki, Feyyaz Duman kimdir?
9.02.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Beyazperde ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.