Bienvenu

Bienvenu

Son dakika Bienvenu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bienvenu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bienvenu haber sayfamızda...

Bienvenu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 724 bienvenu haberi bulunmuştur.
Dina'nın ailesi cenazeyi almak için Adli Tıp'a geldi! 'Kızımın ölümünün peşini bırakmayacağım'
Dina'nın ailesi cenazeyi almak için Adli Tıp'a geldi! 'Kızımın ölümünün peşini bırakmayacağım' Karabük’te Filyos Çayı'nda ölü bulunan Gabon uyruklu üniversite öğrencisi Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın ailesi kızlarının cenazesini almak için Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'na geldi. Anne Jessica Sandra Makemba Panga, “Şu an cenazesi Gabon’a geri gidecek. Kızımın ölümünün peşini bırakmayacağım, adalet yerini bulacak. Cuma günü sabah saatinde Dina, Afrika’ya geri dönecek" dedi.
23.05.2023 Gündem
Fenerbahçe'nin eski golcüsü Henri Bienvenu'nun takımı şok etti
Fenerbahçe'nin eski golcüsü Henri Bienvenu'nun takımı şok etti Fenerbahçe'nin geçmişte 4 milyon Euro'ya Young Boys takımından transfer ettiği Henri Bienvenu kariyerini Fransa 7. Lig ekibi Rosieres'de sürdürüyor.
25.10.2021 Fenerbahçe
Eskişehirspor'un "Bir milyon fidan kampanyası"nda ilk hatıra ormanı oluşturuldu
Eskişehirspor'un "Bir milyon fidan kampanyası"nda ilk hatıra ormanı oluşturuldu Eskişehirspor Kulübünün 28 Nisan'da Tarım ve Orman Bakanlığının onayıyla başlattığı fidan kampanyası kapsamında ilk fidanlar toprakla buluştu.
26.07.2021 2.Lig
Attila Szalai, Fenerbahçe'nin ikinci Macar oyuncusu oldu
Attila Szalai, Fenerbahçe'nin ikinci Macar oyuncusu oldu Fenerbahçe'nin Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nin Apollon Limassol takımından kadrosuna kattığı Attila Szalai, kulüp tarihinin ikinci Macar futbolcusu oldu.
18.01.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin 3. Arjantinlisi Diego Perotti
Fenerbahçe'nin 3. Arjantinlisi Diego Perotti Fenerbahçe'nin İtalya'nın Roma kulübünden transfer ettiği Diego Perotti, sarı-lacivertli takımın tarihindeki 3. Arjantinli futbolcusu oldu.
6.10.2020 Fenerbahçe
Son dakika | Fenerbahçe'de Alper Potuk ile yollar ayrıldı
Son dakika | Fenerbahçe'de Alper Potuk ile yollar ayrıldı Fenerbahçe, Alper Potuk'un sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini açıkladı.
21.08.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe santrforda hedefi "12"den vurdu
Fenerbahçe santrforda hedefi "12"den vurdu Süper Lig'in ilk yarısı bitmeden 10 gole ulaşan Fenerbahçe'nin Kosovalı futbolcusu Vedat Muric, sarı-lacivertlilerde son 12 sezonun ilk yarıları itibarıyla en golcü santrforu oldu.
30.06.2020 Fenerbahçe
"En çok talep Okan Buruk'a..."
"En çok talep Okan Buruk'a..." Duayen yazar Şansal Büyüka, Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk'un 2. yarıdaki güçlü oyun ve toplanan puanlarla birlikte müthiş prim yaptığının altını çizdi ve ekledi: "Adı çok önemli kulüplerle anılıyor. Üstelik birden fazla kulüple anılıyor. İddialı kulüpler, şampiyonluğa oynayan kulüpler... Okan Hoca, transfer döneminin en fazla aranan, teklif yapılan teknik direktörlerinden biri, belki de birincisi olacak."
30.06.2020 Fenerbahçe
Henri Bienvenu, Hatayspor ile anlaşamadı!
Henri Bienvenu, Hatayspor ile anlaşamadı! Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden Hatayspor, transfer etmek üzere Antalya kampına davet ettiği Henri Bienvenu ile anlaşamadı.
23.07.2020 Anadolu Kulüpleri
Bienvenu Hatayspor'a transfer oldu
Bienvenu Hatayspor'a transfer oldu Bir dönem Fenerbahçe ve Eskişehirspor forması da giyen Kamerunlu forvet oyuncusu Henri Bienvenu, Spor Toto 1. Lig takımlarından Hatayspor'a transfer oldu.
23.07.2020 Anadolu Kulüpleri
Slimani, Beschastnykh'in performansına ortak!
Slimani, Beschastnykh'in performansına ortak! Fenerbahçe'nin sezon başı kadrosuna kattığı Cezayirli santrfor İslam Slimani, son 17 sezonda kulüp tarihinin en kötü performanslarından birine imza attı.
1.07.2020 Futbol
Fenerbahçe, transferi yine son haftaya bıraktı
Fenerbahçe, transferi yine son haftaya bıraktı Sarı-lacivertliler, son 13 sezonda transfer dönemlerinin bitmesine az bir süre kala 26 futbolcu transferi yaptı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe transferi yine son haftaya bıraktı
Fenerbahçe transferi yine son haftaya bıraktı Fenerbahçe, transfer dönemlerinin kapanmasına az bir süre kala kadrosuna takviye yapmasıyla dikkati çekiyor.
30.06.2020 Fenerbahçe
Mehmet Demirkol'dan Kocaman'a 'Soru' tepkisi
Mehmet Demirkol'dan Kocaman'a 'Soru' tepkisi NTV Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, 90+ programında Fenerbahçe-Vardar maçını değerlendirdi. Aykut Kocaman'ın basın toplantısında soru almamasına tepki gösterdi.
30.06.2020 Fenerbahçe
FFP, Fenerbahçe'yi çok değiştirdi!
FFP, Fenerbahçe'yi çok değiştirdi! Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, son 2 yıldır UEFA'nın Finansal Fair Play (FFP) uygulamaları nedeniyle transferde dikkatli davranmaya çalışıyor.
30.06.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin golcüden yana yüzü gülmüyor
Fenerbahçe'nin golcüden yana yüzü gülmüyor Yeni sezon öncesinde golcü futbolcu arayışlarını sürdüren sarı-lacivertliler, son dönemde bu mevkiye yaptığı transferlerden istediği performansı alamadı.­
30.06.2020 Fenerbahçe
Dirar, Fenerbahçe'nin 2. Faslı futbolcusu
Dirar, Fenerbahçe'nin 2. Faslı futbolcusu Sarı-lacivertlilerin Monaco'dan kadrosuna kattığı Nabil Dirar, kulüp tarihinin ikinci Faslı futbolcusu oldu...
30.06.2020 Fenerbahçe
Recep Niyaz, Süper Lig'deki ilk golüne sevinemedi
Recep Niyaz, Süper Lig'deki ilk golüne sevinemedi Spor Toto Süper Lig kariyerinde ilk golünü Bursaspor maçında atan Çaykur Rizespor'un orta saha oyuncusu Recep Niyaz, alınan 2-1'lik mağlubiyet nedeniyle golün sevincini yaşayamadı.
23.07.2020 Rizespor
Aboubakar, Eskişehirspor'un kapısından dönmüş!
Aboubakar, Eskişehirspor'un kapısından dönmüş! Beşiktaş'ın Porto'da satın alma opsiyonuyla birlikte kiralık olarak renklerine kattığı Kamerunlu golcünün Eskişehirspor'un kapısından döndüğü ortaya çıktı.
1.07.2020 Futbol
Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Grasshoppers
Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Grasshoppers Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi play-off eleme turunda eşleştiği Grasshoppers, İsviçre'nin en köklü takımı olarak dikkati çekiyor.
30.06.2020 Fenerbahçe
Hep aynı hata!
Hep aynı hata! Fenerbahçe'de Diego Ribas konusunda yaşanan çıkmaz, transferdeki benzer yanlışları akıllara getirdi.
30.06.2020 Fenerbahçe
Aatıf Chahechouhe Fenerbahçe'nin ilk Faslı futbolcusu oldu
Aatıf Chahechouhe Fenerbahçe'nin ilk Faslı futbolcusu oldu Fenerbahçe'nin yeni transferi Aatıf Chahechouhe, kulüp tarihinin ilk Faslı futbolcusu unvanını aldı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Renkli karşılama
Renkli karşılama Cumhurbaşkanı Erdoğan Afrika gezisinin ilk durağı Fildişi Sahili’nde Devlet Başkanı, Başbakan ve tüm bakanların yanı sıra yerel kıyafetli 60 kabile lideri tarafından karşılandı
29.02.2016 Siyaset
Erdoğan'a Fildişi Sahili'nde sevgi seli
Erdoğan'a Fildişi Sahili'nde sevgi seli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı Afrika ülkelerini kapsayan ziyaretinin ilk durağı olan Fildişi Sahili’nde Türk vatandaşlarının ve Fildişi Sahili vatandaşlarının sevgi gösterileriyle karşılandı.
29.02.2016 Siyaset
Fenerbahçe'den transfere 162 milyon euro!
Fenerbahçe'den transfere 162 milyon euro! Türkiye değil Avrupa'da da dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe, son 6 yılda futbolcu bonservisleri için kasasından yaklaşık 162 milyon euro çıkarmak zorunda kaldı.
30.06.2020 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Bienvenu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.