Bilal

Bilal

Son dakika Bilal haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bilal gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bilal haber sayfamızda...

Bilal

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 12.233 bilal haberi bulunmuştur.
‘Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu sizlere emanet ettik’
‘Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu sizlere emanet ettik’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve beraberindeki çocukları kabul etti.
24.04.2024 Gündem
Bankaya giden kazanıyor! Faiz oranları sık sık değişmeye başladı
Bankaya giden kazanıyor! Faiz oranları sık sık değişmeye başladı Bankalar mevduat faizlerindeki oranları sık sık değiştiriyor. Neredeyse internet bankacılığıyla şubedeki faiz oranı bile farklı artık. Hatta şubeye gidip pazarlık yapan müşteri, internet bankacılığındaki orandan daha fazla faiz alabiliyor. Merak edilen detaylar Kanal D Ana Haber'de ortaya çıktı.
22.04.2024 Ekonomi
AK Parti'li Saygılı: Onlar ki, geleceğin kurucularıdır
AK Parti'li Saygılı: Onlar ki, geleceğin kurucularıdır AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
22.04.2024 Gündem
İş dünyası Çin’den vize ve uçuş istedi
İş dünyası Çin’den vize ve uçuş istedi İstanbul Okan Üniversitesi Konfüçyus Enstitüsü, Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği ve İstanbul Başkonsolosluğu iş birliğiyle düzenlenen 6. Türkiye - Çin Ekonomik Forumu’nda iş dünyasından katılımcılar vize kolaylığı ve daha fazla uçuş istedi. Forumda Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Liu Shaobin şunları söyledi:
22.04.2024 Ekonomi
Atalanta, Monza deplasmanında galip geldi!
Atalanta, Monza deplasmanında galip geldi! Serie A'nın 33'üncü haftasında Atalanta, Monza'yı deplasmanda 2-1 mağlup etti.
21.04.2024 İtalya Serie A
Bolu'da can pazarı! 2 minibüs kafa kafaya çarpıştı; 11'i öğrenci 15 yaralı
Bolu'da can pazarı! 2 minibüs kafa kafaya çarpıştı; 11'i öğrenci 15 yaralı Bolu’nun Mudurnu ilçesinde 2 minibüsün kafa kafaya çarpıştı. Kazada 11'i üniversite öğrencisi 15 kişi yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
21.04.2024 Haberler
Bolu'da can pazarı! 2 minibüs kafa kafaya çarpıştı; 11'i öğrenci 15 yaralı
Bolu'da can pazarı! 2 minibüs kafa kafaya çarpıştı; 11'i öğrenci 15 yaralı Bolu’nun Mudurnu ilçesinde 2 minibüsün kafa kafaya çarpıştı. Kazada 11'i üniversite öğrencisi 15 kişi yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
21.04.2024 Gündem
20 gün önce atanmıştı! Erkek hemşirenin sır ölümü
20 gün önce atanmıştı! Erkek hemşirenin sır ölümü Gaziantep'in Nizip ilçesinde yakınlarının 2 gündür haber alamadığı erkek hemşire, yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
21.04.2024 Gündem
‘Havayolu bağlantısını artırmalıyız’
‘Havayolu bağlantısını artırmalıyız’ Yıl Dönümlerinin Kavşağında: Türkiye-Çin Ekonomik İlişkilerine Bakış’ başlıklı 6. Türkiye-Çin Ekonomik Forumu’nda Türkiye ile Çin arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi için yapılması gerekenler konuşuldu. 
21.04.2024 Ekonomi
Olay yerine gelen yakınları sinir krizi geçirdi! Otomobil hurda yığınına döndü
Olay yerine gelen yakınları sinir krizi geçirdi! Otomobil hurda yığınına döndü Eyüpsultan'da direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü demir bariyerleri çarparak şarampole yuvarlandı. Çarpmanın etkisiyle camdan ağaçlık alana fırlayan sürücü ağır yaralanırken, olay yerine gelen yakınları sinir krizi geçirdi. Kaza nedeniyle çalışma başlatıldı.
21.04.2024 Gündem
Cumhur İttifakı’ndan yeni yol haritası
Cumhur İttifakı’ndan yeni yol haritası 31 Mart 2024 tarihindeki yerel seçimleri sonrasında bir araya gelen Cumhur İttifakı, İzmir’de kritik bir toplantı gerçekleştirdi. Buluşmada yeni dönemdeki çalışmalar konuşulurken yeni yol haritası ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.
20.04.2024 Ege
Pehlivan’a tebrik ziyareti
Pehlivan’a tebrik ziyareti AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ve AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, 31 Mart Yerel seçimlerinin ardından Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan’a ziyarette bulundu.
20.04.2024 Ege
Trabzonspor, Avrupa aşkına! Kayserispor ateş hattında
Trabzonspor, Avrupa aşkına! Kayserispor ateş hattında Kayserispor, Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Trabzonspor'a 2-1 mağlup oldu.
20.04.2024 Kayserispor
Barcelona'da İlkay Gündoğan krizi! Gemileri yaktı, ayrılık kararı
Barcelona'da İlkay Gündoğan krizi! Gemileri yaktı, ayrılık kararı Barcelona'da İlkay Gündoğan krizi yaşanıyor. Son olarak takım arkadaşı Ronald Araujo ile söz dalaşına giren İlkay Gündoğan'ın geleceği için sürpriz iddialar gündeme geldi. İşte detaylar...
20.04.2024 İspanya La Liga
Bilal Meşe'den Beşiktaş'a öneri: Yabancılara paraları çarçur etmeyin! Alın size yerli hoca
Bilal Meşe'den Beşiktaş'a öneri: Yabancılara paraları çarçur etmeyin! Alın size yerli hoca Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Ankaragücü'nü 2-0 mağlup etti. Mücadele sonrası Milliyet Gazetesi yazarı Bilal Meşe, karşılaşmayı değerlendirdi ve siyah-beyazlı ekibe öneride bulundu.
20.04.2024 Beşiktaş
Otobüste fenalaşıp ölen adamın kanında granit taşı tespit edildi
Otobüste fenalaşıp ölen adamın kanında granit taşı tespit edildi Şehirler arası yolcu otobüsünde seyahat ederken Samsun'da fenalaşıp hayatını kaybeden Bilal Yiğit’in (56) ön otopsi raporunda kanında granit taşı maddesi tespit edildi.
18.04.2024 Gündem
Yer: Kayseri! Bunalıma girip 2 akrep yedi... Acı veda
Yer: Kayseri! Bunalıma girip 2 akrep yedi... Acı veda Kayseri’de, iddiaya göre, 2 akrep yedikten sonra yolcu otobüsünde fenalaşarak Samsun’da hayatını kaybeden Bilal Yiğit, toprağa verildi.
18.04.2024 Gündem
Galatasaray mı, Fenerbahçe mi? Milliyet yazarları Süper Lig'de şampiyonluk yarışını yorumladı: Favori olan takım...
Galatasaray mı, Fenerbahçe mi? Milliyet yazarları Süper Lig'de şampiyonluk yarışını yorumladı: Favori olan takım... Galatasaray ile Fenerbahçe, ligde diğer rakiplerinden koptu, gitti. İkisi arasındaki amansız yarış ise heyecanını kaybetmeden devam etti. Son 6 haftasına girilen ligin röntgenini çeken MİLLİYET yazarları, şampiyonluk düğümünün 37. haftada oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde çözüleceğini dile getirdi.
18.04.2024 Galatasaray
Fenerbahçe, Sebastian Szymanski'nin alternatifini buldu! Gözden çıkarılan bonservis belli oldu
Fenerbahçe, Sebastian Szymanski'nin alternatifini buldu! Gözden çıkarılan bonservis belli oldu Fenerbahçe'de gösterdiği performansla dikkat çeken Sebastian Szymanski'ye olan ilgi sonrası kurmayların harekete geçtiği öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin, Polonyalı on numaranın alternatifi için gözden çıkardığı bonservis bedeli netlik kazandı.
17.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'dan Christian Eriksen operasyonu! Yönetim transferde kararlı
Galatasaray'dan Christian Eriksen operasyonu! Yönetim transferde kararlı Manchester United'ın yıldızı Christian Eriksen için Galatasaray'ın harekete geçtiği öğrenildi. Süper Lig devinde yönetimin transferde kararlı olduğu aktarıldı.
17.04.2024 Galatasaray
Arda Güler'den sonra bir Türk daha! Real Madrid harekete geçti
Arda Güler'den sonra bir Türk daha! Real Madrid harekete geçti Fenerbahçe'den Arda Güler'i kadrosuna katan Real Madrid'in sıradaki hedefinin Trabzonspor'un genç yıldızı olduğu iddia edildi. Eflatun-beyazlıların, genç oyuncu için gözden çıkardığı bonservis bedeli netlik kazandı.
17.04.2024 İspanya La Liga
Burak Yılmaz: Gökhan ve Bilal, milli takımı hak ediyor
Burak Yılmaz: Gökhan ve Bilal, milli takımı hak ediyor Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, Gökhan Sazdağı ve Bilal Bayazıt'ın milli takım hak ettiğini ifade etti.
17.04.2024 Kayserispor
Babasıyla tartışan 2  kişiye kamyonetle çarptı, 1’i öldü:  Bilerek değil, fren tutmadı
Babasıyla tartışan 2 kişiye kamyonetle çarptı, 1’i öldü: Bilerek değil, fren tutmadı Antalya'nın Suriye uyruklu Ahmad A. (28), babası Yahya A. (46) ile tartışan mesai arkadaşı Muhammed Ali Bilal (19) ile Abdurrahman Belelo'ya (23), kamyonetle çarpıp kaçtı. Muhammed Ali Bilal, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
16.04.2024 Gündem
'Ülkemiz vazgeçilmez ve etkin bir faktördür'
'Ülkemiz vazgeçilmez ve etkin bir faktördür' Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Ülkemiz, bölgemizde meydana gelen krizlerin önlenmesi ve yatıştırılmasında gerek ilgili ülkeler gerekse uluslararası platformlarda vazgeçilmez ve etkin bir aktördür." ifadelerini kullandı.
16.04.2024 Gündem
Köyünde ölmek için 2 adet akrep yedi! Yolcu otobüsünde korkunç son
Köyünde ölmek için 2 adet akrep yedi! Yolcu otobüsünde korkunç son Kayseri'de 2 adet akrep yiyen bir kişi yolcu otobüsünde fenalaşınca Samsun'da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
16.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bilal ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.