Bilet Satışı

Bilet Satışı

Son dakika bilet satışı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bilet satışı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bilet satışı haber sayfamızda...

Bilet Satışı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.470 bilet satışı haberi bulunmuştur.
4 saatlik yol 11 saatte aşıldı
4 saatlik yol 11 saatte aşıldı 9 günlük Ramazan Bayramı tatilini şehir dışında geçirenlerin dönüş yolundaki trafik çilesi bu yıl da değişmedi. Kilit kavşakta 2 km’lik kuyruk oluştu. İzmir’den İstanbul’a gelen otobüs şoförü Serhun Bayar bu çileyi özetledi: ‘4 saatte geldiğimiz yolu, 11 saatte geldik’
15.04.2024 Gündem
Fahiş bilet fiyatına sıkı denetim! 5 milyon 321 bin TL ceza
Fahiş bilet fiyatına sıkı denetim! 5 milyon 321 bin TL ceza Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı öncesi Bakanlık olarak aldıkları sıkı tedbirler sayesinde bir çok vatandaşa fahiş fiyattan bilet satılmasının önüne geçtiklerinin altını çizerek, “Denetimlerimizde fahiş fiyatlı bilet satışı ve usulsüzlükler yapan otobüs işletmecilerine 5 milyon 321 bin 223 lira idari para cezası uygulanmıştır” dedi.
14.04.2024 Ekonomi
Otogarda silahlı kavga! Ölü sayısı 2'ye yükseldi
Otogarda silahlı kavga! Ölü sayısı 2'ye yükseldi Şanlıurfa'da şehirlerarası otobüs terminalinde çıkan silahlı kavgada ölü sayısı 2’ye yükselirken 5 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.
6.04.2024 Gündem
Yazıhanelerin yarısı kapandı: Otobüs terminalini tenhalaştırdı
Yazıhanelerin yarısı kapandı: Otobüs terminalini tenhalaştırdı Eskişehir’deki Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde elden bilet satışı yapılan yazıhanelerin yarısı, online bilet satışı ve daha çok tercih edilen Yüksek Hızlı Tren nedeniyle kapandı.
18.03.2024 Ekonomi
PASSOLİG KALKTI MI, NE ZAMAN SONA ERECEK? Passolig Uygulamasına ilişkin Kulüpler Birliği'nden açıklama! Bilet satışı nasıl yapılacak?
PASSOLİG KALKTI MI, NE ZAMAN SONA ERECEK? Passolig Uygulamasına ilişkin Kulüpler Birliği'nden açıklama! Bilet satışı nasıl yapılacak? Futbolda Passolig dönemi sona mı erdi, passolig kaldırıldı mı sorularının yanıtları Kulüpler Birliği açıklamasının ardından araştırma konusu olmaya başladı. Maçlara Passolig ile giriş yapan milyonlarca futbolsever Passolig kaldırıldı mı, biletler nasıl satılacak sorusunun yanıtını aramaya başladı. Peki Passolig uygulaması kaldırıldı mı, Stadyumlara nasıl girilecek, biletler nasıl satın alınacak?
19.02.2024 Bilgi Rehberi
Kulüpler Birliği'nden bilet açıklaması!
Kulüpler Birliği'nden bilet açıklaması! Kulüpler Birliği, elektronik bilet satışı için organizasyonun kulüpler tarafından gerçekleştirileceğini açıkladı.
19.02.2024 Futbol
Ankaragücü'nden Galatasaray maçı için 'karaborsa' bilet uyarısı!
Ankaragücü'nden Galatasaray maçı için 'karaborsa' bilet uyarısı! Ankaragücü Kulübü, Galatasaray maçı öncesi satışa sunulan biletlerin 'karaborsa' yöntemiyle satmaya çalışan kişiler hakkında yasal mercilere başvurulu başlatılacağını açıkladı.
14.02.2024 Ankaragücü
CHP’li Karabat’ın Kolombiya iftirasına dava
CHP’li Karabat’ın Kolombiya iftirasına dava CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, 400 milyon TL’lik Milli Piyango’nun yılbaşı ikramiyesinin Kolombiya’ya çıktığına dair yaptığı açıklamayla büyük bir skandala imza atmıştı. Gerçek dışı bu açıklama Sisal Şans tarafından yalanlandı. İkramiyenin İstanbul’a çıktığı açıklandı.  Ancak gerçek ortaya çıkmasına rağmen Karabat açıklamasına dair düzeltme yapmadığı gibi özür de dilemedi. Bunun üzerine konu yargıya taşındı.
5.01.2024 Gündem
Mevlana Haftası 2024 ne zaman? Şeb-i Arus nedir, törenleri hangi şehirde düzenlenir?
Mevlana Haftası 2024 ne zaman? Şeb-i Arus nedir, törenleri hangi şehirde düzenlenir? Mevlânâ Celaleddin-i Rumi'nin ölüm yıl dönümünü ifade eden Şeb-i Arus, Düğün Gecesi olarak da bilinir. Mevlana bu zamanı, Rabb'ine kavuşma gecesi şeklinde ifade etmiştir. Peki, 2024 Şeb-i Arus ne zaman, töreni nerede yapılır?
2.01.2024 Gündem
'Hayat' rekora mı gidiyor?
'Hayat' rekora mı gidiyor? 15 Aralık’ta vizyona giren Zeki Demirkubuz’un “Hayat”ının seyirci sayısı 49 bin 600 kişiyi geçti.
1.01.2024 Kültür Sanat
MİLLİ PİYANGO 2024 BİLET FİYATLARI ÇEYREK YARIM TAM: 2024 Yılbaşı Milli Piyango çekilişi bilet satın al online ekran
MİLLİ PİYANGO 2024 BİLET FİYATLARI ÇEYREK YARIM TAM: 2024 Yılbaşı Milli Piyango çekilişi bilet satın al online ekran Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi için geri sayım. Her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük ikramiyenin olduğu Milli Piyango yılbaşı çekilişinde milyarlarca ikramiye dağıtılacak. 2024 Milli Piyango Yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye tam 400 Milyon TL. Büyük ikramiyenin hayalini kuran vatandaşlar çeyrek, yarım, tam bilet çeşitlerinden birini ya da birkaçını tercih ederek Milli Piyango'da büyük ikramiye çıkma şansını artıyor. Milli Piyango yılbaşı çekilişi için bilet satışı devam ediyor. Peki, Milli Piyango bileti ne kadar? Online yılbaşı bileti nereden, nasıl alınır?
30.12.2023 Bilgi Rehberi
EuroLeague resmen açıkladı! Fenerbahçe-Maccabi maçı İstanbul yerine Litvanya'da oynanacak
EuroLeague resmen açıkladı! Fenerbahçe-Maccabi maçı İstanbul yerine Litvanya'da oynanacak Fenerbahçe'nin EuroLeague 19. haftasında İsrail ekibi Maccabi ile karşılaşacağı mücadelenin yeri değişti. EuroLeague kararı resmen açıkladı.
Mustafa Anıklı yazdı: Ankaragücü-Ç.Rize yeniden oynayacak! Taraftarlar da yer alacak
Mustafa Anıklı yazdı: Ankaragücü-Ç.Rize yeniden oynayacak! Taraftarlar da yer alacak Trendyol Süper Lig'in 16. haftasında MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasında oynanan maç Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e yaptığı yumruklu saldırıyla son bulmuştu. İki takım kupada yeniden karşı karşıya gelecek. Milliyet yazarlarından Mustafa Anıklı kupadaki maçta ev sahibi takım taraftarlarının tribünde yer alabileceğini belirtti.
21.12.2023 Türkiye Kupası
Aile kaza geçirdi bakımını halaları üstlendi! Dünyada tek ikiz SMA'lı kardeşler için yardım konseri
Aile kaza geçirdi bakımını halaları üstlendi! Dünyada tek ikiz SMA'lı kardeşler için yardım konseri Van’da, aileleriyle geçirdikleri trafik kazası sonrası yapılan tahlillerde, 4 yaşındayken Spinal Müsküler Atrofi (SMA) Tip-2 teşhisi konulan ve 3 yıldır bakımlarını üstlenen halalarının yaşadığı İstanbul'da tedavileri süren Aysima ve Nursima Öner (7) kardeşlerin yardım kampanyasına destek için Bursa'da konser verildi.
20.12.2023 Gündem
Ankara'da yılbaşı için Milli Piyango heyecanı
Ankara'da yılbaşı için Milli Piyango heyecanı Büyük ikramiyenin 400 milyon TL olarak belirlendiği Milli Piyango'nun yılbaşı biletleri yoğun ilgi gördü. Ankara Şans Oyunları ve Milli Piyango Bayileri Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Poyraz, "Bilet satışları hız kazandı. Biletler yılbaşına kadar bitmiş olur. 400 milyon lira büyük bir rakam. Vatandaşlarımıza bir an önce biletlerini temin etmelerini öneriyoruz" dedi.
13.12.2023 Haberler
Ankara'da yılbaşı için Milli Piyango heyecanı
Ankara'da yılbaşı için Milli Piyango heyecanı Büyük ikramiyenin 400 milyon TL olarak belirlendiği Milli Piyango'nun yılbaşı biletleri yoğun ilgi gördü. Ankara Şans Oyunları ve Milli Piyango Bayileri Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Poyraz, "Bilet satışları hız kazandı. Biletler yılbaşına kadar bitmiş olur. 400 milyon lira büyük bir rakam. Vatandaşlarımıza bir an önce biletlerini temin etmelerini öneriyoruz" dedi.
13.12.2023 Ekonomi
82 yıllık bayide özel hazırlık! '400 milyon liralık ikramiye' hareketliliği
82 yıllık bayide özel hazırlık! '400 milyon liralık ikramiye' hareketliliği Bu yıl büyük ikramiyenin 400 milyon lira olduğu 'Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi' için biletler satışa çıktı. Büyük ikramiyenin tamamının dağıtım garantili olduğu çekiliş için Antalya'nın 'şanslı bayisi' olarak bilinen 82 yıllık bayide de hareketlilik başladı.
5.12.2023 Haberler
82 yıllık bayide özel hazırlık! '400 milyon liralık ikramiye' hareketliliği
82 yıllık bayide özel hazırlık! '400 milyon liralık ikramiye' hareketliliği Bu yıl büyük ikramiyenin 400 milyon lira olduğu 'Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi' için biletler satışa çıktı. Büyük ikramiyenin tamamının dağıtım garantili olduğu çekiliş için Antalya'nın 'şanslı bayisi' olarak bilinen 82 yıllık bayide de hareketlilik başladı.
5.12.2023 Ekonomi
MİLLİ PİYANGO 29 EKİM ÇEKİLİŞ SONUÇLARI SORGULAMA: Milli Piyango 29 Ekim çekilişi sıralı tam liste
MİLLİ PİYANGO 29 EKİM ÇEKİLİŞ SONUÇLARI SORGULAMA: Milli Piyango 29 Ekim çekilişi sıralı tam liste Milli Piyango 29 Ekim çekilişinde Cumhuriyet'in 100. yılına özel büyük ikramiye tutarı 100 milyon TL olarak açıklandı. Çeyrek bilet 50, Yarım bilet 100 ve Tam bilet 200 TL olarak satışa sunulurken çekiliş öncesine kadar bilet satışı devam etti. 29 Ekim Milli Piyango çekilişi 17:30'da başladı. Peki Milli Piyango 29 Ekim çekiliş sonucu büyük ikramiye kazandıran numaralar neler?
30.10.2023 Bilgi Rehberi
Galatasaray-Bayern Münih maçında skandal! Bileti olmayanları ücret karşılığı maça sokarken yakalandı
Galatasaray-Bayern Münih maçında skandal! Bileti olmayanları ücret karşılığı maça sokarken yakalandı Geçtiğimiz gün oynanan Galatasaray-Bayern Münih futbol maçında bir şahsın, yetkisiz olarak elinde bulundurduğu passolig kartıyla bileti olmayan birçok kişiyi ücret karşılığında stadyuma sokmaya çalıştığı tespit edildi. Tespitin ardından yakalanan şahıs, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.
26.10.2023 Gündem
SIRADAKİ MİLLİ MAÇ HABERİ 📣 TÜRKİYE LETONYA maçı ne zaman, saat kaçta? ⛹🏻‍♂️ MİLLİ MAÇ: Türkiye Letonya maçı hangi kanalda yayınlanacak, nerede oynanacak?
SIRADAKİ MİLLİ MAÇ HABERİ 📣 TÜRKİYE LETONYA maçı ne zaman, saat kaçta? ⛹🏻‍♂️ MİLLİ MAÇ: Türkiye Letonya maçı hangi kanalda yayınlanacak, nerede oynanacak? Türkiye - Letonya maçının genel bilet satışı başladı. A Millî Takımımızın, 2024 Avrupa Şampiyonası elemeleri D Grubu'nda Letonya ile karşılaşması Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda olacak. Taraftarlar Türkiye Letonya maçı ne zaman, nerede oynanacak, bilet fiyatları ne kadar? Türkiye Letonya maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? sorularına cevap arıyor. İşte Türkiye - Letonya maçı hakkında merak edilenler...
13.10.2023 Bilgi Rehberi
Türkiye’nin Oscar temsilcisi ‘Kuru Otlar Üstüne’
Türkiye’nin Oscar temsilcisi ‘Kuru Otlar Üstüne’ 2024’te En İyi Uluslararası Film kategorisinde Türkiye’yi Nuri Bilge Ceylan imzalı “Kuru Otlar Üstüne” temsil edecek. 15 kişilik seçici kurul yedi film arasından oybirliğiyle Ceylan’ın filmini seçti.
9.09.2023 Kültür Sanat
ANADOLUJET yurt dışı ucuza bilet kampanyası (9 Euro+Vergiler) AnadoluJet yurt dışı ucuz bilet rotaları ve biletlerin satılacağı tarihler...
ANADOLUJET yurt dışı ucuza bilet kampanyası (9 Euro+Vergiler) AnadoluJet yurt dışı ucuz bilet rotaları ve biletlerin satılacağı tarihler... Türk Hava Yolları iştiraki olan Anadolu Jet yurt dışı ucuz bilet kampanyası başlattı. 9 Euro + Vergilerden başlayan fiyatlarla Avrupa'nın birçok noktasına seyahat edebilmek mümkün olacak. Sabah saat 10:00'da başlayan bilet satışı ile birlikte sitede yoğunluk yaşanmaya devam ediyor. Peki Anadolu Jet yurt dışı ucuza bilet kampanyası kaç gün sürecek? Hangi tarihler için bilet satın alınabilecek?
10.08.2023 Bilgi Rehberi
Yunanistan’da büyük skandal! Meşin yuvarlağa bıçak darbesi
Yunanistan’da büyük skandal! Meşin yuvarlağa bıçak darbesi Dinamo Zagreb holiganları, deplasman yasağına rağmen gittikleri Atina’da Panathinaikos taraftarıyla birlikte hareket ederek AEK’lılara saldırdı. Genç bir taraftar bıçaklanarak hayatını kaybederken, dün oynanması gereken Şampiyonlar Ligi maçı ertelendi.
9.08.2023 Dünyadan Futbol
Barbie filmi, dünya çapında bir milyar dolar hasılatı geçti
Barbie filmi, dünya çapında bir milyar dolar hasılatı geçti Barbie filmi gişedeki 17’nci gününde bir milyar dolardan fazla hasılat yaptı.
7.08.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Bilet Satışı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.