Bilgisayar Korsanı

Bilgisayar Korsanı

Son dakika bilgisayar korsanı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bilgisayar korsanı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bilgisayar korsanı haber sayfamızda...

Bilgisayar Korsanı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 218 bilgisayar korsanı haberi bulunmuştur.
DEAŞ'ın sözde Horasan yapılanmasına MİT darbesi
DEAŞ'ın sözde Horasan yapılanmasına MİT darbesi Milli İstihbarat Teşkilatı, İstanbul Sarıyer'deki Santa Maria Kilisesi'ne yönelik saldırının ardından terör örgütü DEAŞ'a düzenlediği operasyonla, örgütün sözde Horasan yapılanmasına ağır darbe vurdu.
4.02.2024 Haberler
DEAŞ'ın sözde Horasan yapılanmasına MİT darbesi
DEAŞ'ın sözde Horasan yapılanmasına MİT darbesi Milli İstihbarat Teşkilatı, İstanbul Sarıyer'deki Santa Maria Kilisesi'ne yönelik saldırının ardından terör örgütü DEAŞ'a düzenlediği operasyonla, örgütün sözde Horasan yapılanmasına ağır darbe vurdu.
4.02.2024 Gündem
MİT'ten MOSSAD'a operasyon! Araştırma şirketi süsü vermişler
MİT'ten MOSSAD'a operasyon! Araştırma şirketi süsü vermişler MİT ve Emniyet Genel Müdürlüğü'nün İstanbul ve İzmir'de düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 7 şüphelinin sorgulanmasına başlandı. Soruşturmayla beraber çarpıcı detaylar ortaya çıktı.
2.02.2024 Gündem
Beyrut Havalimanı’na siber saldırı: Havalimanındaki ekranlarda Hizbullah karşıtı mesaj yayınlandı
Beyrut Havalimanı’na siber saldırı: Havalimanındaki ekranlarda Hizbullah karşıtı mesaj yayınlandı Lübnan’daki Beyrut Havalimanı’na düzenlenen siber saldırı ile uçakların kalkış ve varış saatlerini gösteren ekranlarda Hizbullah karşıtı mesaj yayınlandı.
8.01.2024 Dünya
Beyrut Havalimanı’na siber saldırı! Hizbullah karşıtı mesaj yayınlandı
Beyrut Havalimanı’na siber saldırı! Hizbullah karşıtı mesaj yayınlandı Lübnan’daki Beyrut Havalimanı’na düzenlenen siber saldırı ile uçakların kalkış ve varış saatlerini gösteren ekranlarda Hizbullah karşıtı mesaj yayınlandı.
7.01.2024 Dünya
MİT, Mossad'ı nasıl durdurdu! İsrail istihbaratına 8 ilde yapılan operasyonun şifreleri
MİT, Mossad'ı nasıl durdurdu! İsrail istihbaratına 8 ilde yapılan operasyonun şifreleri İsrail İstihbarat Servisi için Türkiye'de yabancı uyruklulara yönelik casusluk faaliyetleri içinde olabilecekleri değerlendirilen kişilere yönelik İstanbul merkezli 8 ilde operasyon düzenlendi. Operasyonun ayrıntıları da belli oldu.
2.01.2024 Haberler
MİT, Mossad'ı nasıl durdurdu? İsrail istihbaratına 8 ilde yapılan operasyonun şifreleri
MİT, Mossad'ı nasıl durdurdu? İsrail istihbaratına 8 ilde yapılan operasyonun şifreleri Milli İstihbarat Teşkilatı ve Emniyet İstihbarat Başkanlığı koordinesinde İsrail İstihbarat Servisine yönelik yürütülen operasyon sonucu yabancı uyruklu 34 kişi gözaltına alındı.
2.01.2024 Gündem
ABD onu arıyor! Rus hacker'ın başına 10 milyon dolar ödül...
ABD onu arıyor! Rus hacker'ın başına 10 milyon dolar ödül... ABD, Rus bilgisayar korsanı Mikhail Pavlovich Matveev hakkında tutuklanmasını sağlayacak herhangi bir bilgi paylaşımında bulunana 10 milyon dolar ödül vereceğini duyurdu.
16.05.2023 Dünya
Türk hacker grubu İsveç TV'sine gönderdi: Bir daha Kur'an'a saygısızlık ederseniz yayınlarız
Türk hacker grubu İsveç TV'sine gönderdi: Bir daha Kur'an'a saygısızlık ederseniz yayınlarız İsveç Yahudi Topluluğu Konseyi Başkanı Lena Posner-Körösi, Paludan’ın eylemine izin verilmesini “rezalet” olarak nitelerken “Bir kişi Kur’an yakmak istiyorsa, Müslümanları da yakmak istiyor olabilir” dedi. Öte yandan Türk hacker grubundan İsveç'e 'hassas bilgilerinizi' yayınlarız mesajı gönderdi.
2.02.2023 Dünya
400 milyon hesap bilgisinin çalındığı iddiasından sonra Twitter incelemeye alındı
400 milyon hesap bilgisinin çalındığı iddiasından sonra Twitter incelemeye alındı İrlanda Veri Koruma Komisyonu (DPC) bir bilgisayar korsanının, 400 milyondan fazla hesapla ilgili özel bilgileri çaldığı iddiası üzerine inceleme başlattı.
31.12.2022 Dünya
Ed Sheeran'ın yayımlanmamış şarkılarını çalan hacker'a hapis cezası
Ed Sheeran'ın yayımlanmamış şarkılarını çalan hacker'a hapis cezası İngiliz müzisyen Ed Sheeran’ın yayımlanmamış iki şarkısını çalıp satan bilgisayar korsanı 18 yıl hapse çarptırıldı.
22.10.2022 Dünya
Apple’da hacker alarmı
Apple’da hacker alarmı Teknoloji devi Apple, ‘hacker’ların iPhone, iPad ve iMac’leri tamamen ele geçirebilecekleri bir güvenlik açığına karşı dünyayı uyardı. Uzmanlar, ‘hacker’ların bu şekilde banka hesaplarına da ulaşabileceğini söyledi.
20.08.2022 Dünya
Kripto para yatırımcılarına dikkat çeken uyarı!
Kripto para yatırımcılarına dikkat çeken uyarı! Kripto para borsalarının ve yatırımların tutulduğu cüzdanların siber saldırıya uğrama oranları arttı. Son iki yıldır milyon dolarlık zararlara neden olan saldırılar gerçekleşiyor. Yatırımcı dikkatli olmalı.
12.08.2022 Ekonomi
Tek satır kod bilmeden ABD başkanlarını hackledi! İşte sırrı...
Tek satır kod bilmeden ABD başkanlarını hackledi! İşte sırrı... Bilgisayarla arası pek iyi olmasa bile Beyaz Saray'ın en gizli bilgilerine ulaştı. Çok basit işlemlerle ünlü isimlerin ve liderlerin bilgilerini çalan Guccifer olayının baş mimarı Marcel'in hikâyesi, ‘pes artık’ dedirtti.
28.03.2022 Gündem
Sahte Banksy NFT’si Twitter’dan satıldı
Sahte Banksy NFT’si Twitter’dan satıldı İngiltere’de bir bilgisayar korsanı, dünyaca ünlü sokak sanatçısı Banksy’nin resmi internet sitesi üzerinden bir NFT müzayedesi düzenleyerek 244 bin sterline (2 milyon 800 bin TL) sanatçıya ait olmayan sahte bir eser sattı.
2.09.2021 Kültür Sanat
700 milyon Linkedln kullanıcısının verileri 'eğlence' amaçlı çalındı!
700 milyon Linkedln kullanıcısının verileri 'eğlence' amaçlı çalındı! Geçen ay dünyanın dört bir yanından 700 milyon Linkedln kullanıcısının veri tabanını "eğlence olsun diye" toplayan ve kendisine 'Tom Liner' lakabını takan bir bilgisayar korsanı gündeme oturmuştu. Bu verileri daha sonra yaklaşık 5 biner dolara sattı.
15.07.2021 Teknoloji
ABD, boru hattına yapılan siber saldırıda fidyenin bir kısmını kurtardı
ABD, boru hattına yapılan siber saldırıda fidyenin bir kısmını kurtardı ABD Adalet Bakanlığı, geçen ay ülkenin en büyük petrol boru hattı Colonial Pipeline'a siber saldırı düzenleyen bilgisayar korsanlarına ödenen kripto paranın çoğunun kurtarıldığını bildirdi.
7.06.2021 Dünya
Son dakika... En büyük tehdit! FBI ve CIA alarma geçti...
Son dakika... En büyük tehdit! FBI ve CIA alarma geçti... ABD'li yayın kuruluşu CNN'in haberine göre, FBI ve CIA direktörleri ABD Kongresi'nde, ülkenin karşılaştığı en büyük tehdidi açıkladı. FBI'ın 'her 10 saatte bir' yeni bir soruşturma başlattığı belirtilen konuşmada, 'tehdit, taciz ve şantaj' tehlikelerinin altı çizilerek bir an evvel harekete geçilmesi gerektiği vurgulandı.
15.04.2021 Dünya
Yer: Ankara! Milyonlarca vatandaşın kişisel verileri çıktı
Yer: Ankara! Milyonlarca vatandaşın kişisel verileri çıktı Ankara'da, sosyal medya hesaplarından ulaştıkları kişileri internet sitelerindeki bahislere ilişkin 'tüyo' vererek dolandırdıkları belirlenen B.A. ile E.Ö. polisin düzenlediği operasyonla gözaltına alındı. B.A'nın kullandığı bilgisayar sisteminde milyonlarca vatandaşa ait kişisel veriler ele geçirildi.
13.03.2021 Gündem
Myanmar'da bilgisayar korsanları, orduya ait sitelere saldırdı
Myanmar'da bilgisayar korsanları, orduya ait sitelere saldırdı Myanmar'da bir grup bilgisayar korsanı, ordunun darbeyle yönetime el koymasına karşı hükümete ait sitelere saldırdı.
18.02.2021 Dünya
Kuzey Koreli üç bilgisayar korsanı, 1,3 milyar dolarlık soygunla suçlanıyor
Kuzey Koreli üç bilgisayar korsanı, 1,3 milyar dolarlık soygunla suçlanıyor ABD'de, 3 Kuzey Kore vatandaşı bilgisayar korsanı hakkında, 1.3 milyar dolar değerinde soygun girişimi suçlamasıyla dava açıldı.
18.02.2021 Dünya
İsrailli bilgisayar korsanları, ABD'deki ırkçı Ku Klux Klan'ı hackledi
İsrailli bilgisayar korsanları, ABD'deki ırkçı Ku Klux Klan'ı hackledi İsrail'de bilgisayar korsanları, ABD'deki ırkçı Ku Klux Klan (KKK) örgütüyle bağlantılı gruba ait internet sitesini ele geçirerek grup üyelerinin bilgilerini paylaştı.
4.02.2021 Dünya
Dövüş Filmleri: Ünlü Oyuncuların Yer Aldığı En İyi Dövüş Filmleri
Dövüş Filmleri: Ünlü Oyuncuların Yer Aldığı En İyi Dövüş Filmleri Ünlü oyuncuların yer aldığı en iyi dövüş filmleri arasında hangileri bulunuyor? Dövüş filmleri içerisinde en çok tercih edilenler hangileridir? Hangi dövüş filmleri izlenmeye değerdir? Dövüş filmleri içerisinde puanı yüksek olan seçenekler hangileridir? İşte, tüm detaylar.
27.01.2021 Kültür Sanat
Bilgisayar korsanları çaldıkları verileri yanlışlıkla yayınladı
Bilgisayar korsanları çaldıkları verileri yanlışlıkla yayınladı Bir siber suç örgütü, çaldıkları 350.000 Spotify hesabı şifrelerini güvenliği olmayan bir bulut veri tabanında saklıyor. Bilgisayar korsanı çetesi, Spotify hesaplarının kullanıcı adlarını ve şifrelerini çalmak için Spotify’ın sistemlerine sızmadı. Bunun yerine yaptıkları diğer veri hırsızlıklarından elde ettikleri bilgileri deneme-yanılma yöntemiyle ve sabırla uygulamaktı.
25.11.2020 Teknoloji
Bilgisayar korsanları şaşırttı! Hayır kurumlarına bağışladılar
Bilgisayar korsanları şaşırttı! Hayır kurumlarına bağışladılar Darkside isimli bilgisayar korsanı çetesi, çaldıkları paraları hayır kurumlarına bağışlayarak uzmanları hayrete düşürdü. Çete, daha önce firmalardan milyonlarca dolar tutarında para çalmıştı ama artık Dünyayı daha iyi bir yer haline getirmeyi amaçladıklarını açıkladılar.
22.10.2020 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Bilgisayar Korsanı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.