Bilgisayar Oyunu

Bilgisayar Oyunu

Son dakika Bilgisayar oyunu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bilgisayar oyunu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bilgisayar oyunu haber sayfamızda...

Bilgisayar Oyunu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.506 bilgisayar oyunu haberi bulunmuştur.
Yeni araştırma: Bilgisayar oyunu dedeye de faydalı
Yeni araştırma: Bilgisayar oyunu dedeye de faydalı Bir araştırma, strateji içeren bilgisayar oyunlarının hafızanın kuvvetlenmesinde ve dikkat dağınıklığının azaltılmasında etkili olduğunu ortaya koydu.
8.02.2024 Gündem
Türkiye'nin satın almaya yaklaştığı F-16'lar: 50 yaşına giren savaş uçağı neden hala bu kadar ilgi görüyor?
Türkiye'nin satın almaya yaklaştığı F-16'lar: 50 yaşına giren savaş uçağı neden hala bu kadar ilgi görüyor? F-16 savaş uçağı ilk uçuşunu 1974 yılında gerçekleştirdi. Üstünden 50 yıl geçti ama Amerikan yapımı uçak hala ilk günkü kadar önemli.
25.01.2024 Dünya
Tokyo'da bıçaklı saldırı! 4 kişi yaralandı
Tokyo'da bıçaklı saldırı! 4 kişi yaralandı Japonya'nın başkenti Tokyo'daki Akihabara tren istasyonunda gerçekleştirilen bıçaklı saldırıda 4 kişi yaralandı. Saldırgan, polis tarafından gözaltına alındı.
3.01.2024 Dünya
Ölen 12, öldüren 13 yaşında! Hürkan Samet Durmaz'a acı veda
Ölen 12, öldüren 13 yaşında! Hürkan Samet Durmaz'a acı veda Kayseri'de tartıştığı ortaokul arkadaşı T.Ş. (13) tarafından bıçakla öldürülen Hürkan Samet Durmaz (12), kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Olayla ilgili gözaltına alına T.Ş. ve yanında bulunan Ş.K. de (13) emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
13.12.2023 Haberler
Ölen 12, öldüren 13 yaşında! Hürkan Samet Durmaz'a acı veda
Ölen 12, öldüren 13 yaşında! Hürkan Samet Durmaz'a acı veda Kayseri'de tartıştığı ortaokul arkadaşı T.Ş. (13) tarafından bıçakla öldürülen Hürkan Samet Durmaz (12), kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Olayla ilgili  gözaltına alına T.Ş. ve  yanında bulunan Ş.K. de (13) emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
13.12.2023 Gündem
80’lerde vardı şimdi yok
80’lerde vardı şimdi yok Dijital devrimle hayatın bir parçası olmaya başlayan bilgisayar, toplumlarda pek çok şeyi değiştirdi. Kültürel değişimin etkisiyle 10 yılda, atari salonları, bilgisayar oyunları popüler hale geldi, sokak oyunları neredeyse unutuldu.
19.10.2023 Gündem
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Akılalmaz olay! Sanal küfürleşme sonrası kan aktı
Akılalmaz olay! Sanal küfürleşme sonrası kan aktı Bursa'nın İnegöl ilçesinde Suriye uyruklu Ahmet M.'yi (19), cadde ortasında bıçakla yaralayan aynı ülke vatandaşı Abdullah H. (24), polis ekiplerince gözaltına alındı. Şahıslar ifadesinde sanal oyunda Ahmet M. ile küfürleştiğini, oyun bitiminde ise sözleştikleri yerde buluşup Ahmet M.'yi bıçakladığını söyledi.
25.08.2023 Gündem
274 metre yükseklikte zamana karşı yarış! Dünya soluğunu tuttu
274 metre yükseklikte zamana karşı yarış! Dünya soluğunu tuttu Pakistan'da çocukların okula gitmek için sık sık kullandığı bir teleferiğin kabloları 274 metre yükseklikte koptu. An itibariyle tek bir kablonun tuttuğu teleferiğin içinde 8 kişiden ikisi kurtarıldı.
22.08.2023 Dünya
Vegan fenomen açlıktan öldü! 6 yıldır su bile içmedi
Vegan fenomen açlıktan öldü! 6 yıldır su bile içmedi 10 yıldır vegan olan ve 6 yıldır su içmediğini öne süren genç kadın hayatını kaybetti.
1.08.2023 Dünya
Suudi Arabistan ile enerji ve savunma ağırlıklı 5 anlaşma imzalandı: Ticarette hedef 10 milyar dolar
Suudi Arabistan ile enerji ve savunma ağırlıklı 5 anlaşma imzalandı: Ticarette hedef 10 milyar dolar Erdoğan’ın Körfez turundaki ilk durağında 6,5 milyar dolar olan dış ticaret hacmini 10 milyar dolara çıkarmak için anlaşmalar imzalandı. Milli TİHA Bayraktar, imzalanan anlaşmayla artık Suudi Arabistan Hava ve Deniz Kuvvetleri envanterine girecek.
19.07.2023 Gündem
Ölen annesinin sesini taklit ederek babasını dolandırdı! Skandal olay
Ölen annesinin sesini taklit ederek babasını dolandırdı! Skandal olay İngiltere'de ölen annesinin sesini taklit ederek babasını ve bankayı kandıran adamın hikayesi ülkede gündem oldu.
17.07.2023 Dünya
Küçük balığın büyük balıkla savaşı
Küçük balığın büyük balıkla savaşı Start-up’larda 2020 yılında gerçekleştirilen işlemlerin, değer bakımından üç kat ve işlem sayısı bakımından ise %94 oranında arttığını görülmektedir.
12.07.2023 Milliyet Rekabet
Festivalde korkunç patlama! En az 31 kişi hayatını kaybetti
Festivalde korkunç patlama! En az 31 kişi hayatını kaybetti Çin'de milyonlarca insanın dışarı çıktığı ve arkadaşlarıyla sosyalleştiği Ejderha Teknesi Festivali'nin arifesinde şiddetli bir patlama meydana geldi.
22.06.2023 Dünya
Harvard'da skandal! Ölülerin beyinlerini sattılar
Harvard'da skandal! Ölülerin beyinlerini sattılar ABD'deki Harvard Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin morg müdürü ile birlikte üç kişi daha, çalıntı kadavra parçalarını alıp satmakla suçlandı.
15.06.2023 Dünya
Araç camından aerosollü saldırı: 'Çok iyisin adamım'
Araç camından aerosollü saldırı: 'Çok iyisin adamım' Kaldırımda yürüyen iki genç kadını yanına çağırdı, bir anda sakladığı çakmağını çıkarıp aerosol ile yaktı. Kan donduran vahşeti yan koltukta oturan arkadaşı gülerek kaydetti.
14.06.2023 Dünya
Gelinini diri diri yaktı! Karısının cesedini gören koca babasıyla yüzleşti
Gelinini diri diri yaktı! Karısının cesedini gören koca babasıyla yüzleşti Gelinini kulübeye kilitleyip bir de içeride canlı canlı yakan adam dünya basınında yankı uyandırdı. Olayın detayları ise felaketin göz göre göre geldiğini ortaya koydu.
12.06.2023 Dünya
Kurban öncesi kene uyarısı
Kurban öncesi kene uyarısı Kurban Bayramı öncesi kene ısrığı ölümlerinin artması, endişe yarattı. Uzmanlar, bayramda memleketlerine veya kırsal bölgelere gidecek olanların yanı sıra, kurban kesmek için hayvanlara temas edenleri keneler konusunda uyarıyor.
12.06.2023 Gündem
Yunan basını yazdı: Biden'dan F-16 hamlesi!
Yunan basını yazdı: Biden'dan F-16 hamlesi! Türkiye’ye yeni F-16 savaş uçaklarının yanı sıra F-16 filosunun modernizasyon gerekli kitlerin satışı konusu, çeşitli itirazlar nedeniyle halen sonuca bağlanamazken, Başkan Joe Biden’ın, bu konuda ilerleme sağlanabilmesi amacıyla çeşitli görüşmelerde bulunduğu belirtiliyor.
12.06.2023 Dünya
ABD'nin dibinde 'Casus merkezi': 2019'dan beri dinliyorlar!
ABD'nin dibinde 'Casus merkezi': 2019'dan beri dinliyorlar! İlk olarak Wall Street Journal tarafından yapılan ve dünyada infial yaratan 'Çin Küba'daki casusluk üslerinden ABD'yi dinliyor' haberine her iki ülkeden de açıklama geldi.
11.06.2023 Dünya
Karşı taarruz başladı! Batı silahları sahneye çıktı
Karşı taarruz başladı! Batı silahları sahneye çıktı Aylardır Ukrayna tarafından beklenen karşı taarruz başladı. Ukrayna askerleri kaybettikleri toprakları almak için 6 kritik bölgeye çıkarma yaptı.
11.06.2023 Dünya
Matematik dehası 'Unabomber' öldü! ABD'yi 20 yıl bombaladı
Matematik dehası 'Unabomber' öldü! ABD'yi 20 yıl bombaladı ABD'de yıllarca aranan ve arkasında iz bırakmadan bombalı eylemlerle birçok kişiyi öldüren Ted Kaczynski hayatını kaybetti.
11.06.2023 Dünya
Hamile sevgilisini öldürüp yaktı! 'Fetüs' detayı korkunç
Hamile sevgilisini öldürüp yaktı! 'Fetüs' detayı korkunç Malezya'da hamile bir kadın sevgilisi tarafından feci şekilde öldürüldü. Olayın detayları ise dünya basınında manşet oldu.
11.06.2023 Dünya
Mucizenin nedeni bilgisayar oyunu! 3 kardeşini 40 gün hayatta tuttu
Mucizenin nedeni bilgisayar oyunu! 3 kardeşini 40 gün hayatta tuttu Amazon'da düşen uçaktan sağ çıkıp 40 gün 9, 4 ve 11 aylık kardeşlerine vahşi doğada bakan küçük çocuğun bu durumu nasıl başardığı ortaya çıktı.
11.06.2023 Dünya
Sercan Yıldırım'dan Arda Turan ve Galatasaray sözleri! 'Ertuğrul Sağlam beni dövecekti'
Sercan Yıldırım'dan Arda Turan ve Galatasaray sözleri! 'Ertuğrul Sağlam beni dövecekti' Futbol sahalarının efsane isimlerinden Sercan Yıldırım, geçmişe dönük anılarını paylaştı. Arda Turan'ın Barcelona'ya transfer süreci hakkında konuşan Sercan Yıldırım'ın Ertuğrul Sağlam ile ilgili bir anısı ses getirdi.
24.04.2023 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Bilgisayar Oyunu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.