Bilyoner.Com Kadınlar Basketbol Ligi

Bilyoner.Com Kadınlar Basketbol Ligi

Son dakika Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi haber sayfamızda...

Bilyoner.Com Kadınlar Basketbol Ligi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 474 bilyoner.com kadınlar basketbol ligi haberi bulunmuştur.
Son dakika | Aziz Yıldrım, Işık Eyigüngör davasında Bülent Yıldırım İşçen dinlendi
Son dakika | Aziz Yıldrım, Işık Eyigüngör davasında Bülent Yıldırım İşçen dinlendi Yakındoğu Üniversitesi ile oynanan bayan basketbol maçında bu kulübün başkanı Işık Eyigüngör'ü tehdit ettiği gerekçesi ile hakkında 6 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Fenerbahçe Spor Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım ile eski yönetici  Ali Cenk Başak hakkında açılan davaya devam edildi.
30.06.2020 Fenerbahçe
Basketbolda perde açılıyor
Basketbolda perde açılıyor Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'ne A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın 2019 FIBA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'ndeki maçları nedeniyle ara verilirken, Kadınlar Basketbol Süper Ligi ve Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde 20. hafta karşılaşmaları yapılacak. Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'ne ise 23. hafta müsabakalarıyla devam edilecek
1.07.2020 Basketbol
Basketbolda haftanın programı
Basketbolda haftanın programı Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'ne Erkekler Türkiye Kupası maçları nedeniyle ara verilirken Kadınlar Basketbol Süper Ligi ve Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde 19. hafta karşılaşmaları yapılacak. Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi ise 22. hafta müsabakalarıyla devam edecek.
1.07.2020 Basketbol
Basketbolda haftanın programı
Basketbolda haftanın programı Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonun ilk devresi 15. hafta maçlarıyla tamamlanacak. Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde 14'üncü, Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde 16'ncı hafta karşılaşmalarıyla ikinci yarılar başlayacak. Türkiye Basketbol 1. Ligi'ne ise 14. hafta müsabakalarıyla devam edilecek.
1.07.2020 Basketbol
Basketbolda perde açılıyor
Basketbolda perde açılıyor Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde 4'üncü, Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde 3. hafta maçları yapılacak. Türkiye Basketbol 1. Ligi'ne 3'üncü, Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'ne ise 5. hafta müsabakalarıyla devam edilecek.
1.07.2020 Basketbol
Fenerbahçe, Kia Vaughn ile sözleşme yeniledi
Fenerbahçe, Kia Vaughn ile sözleşme yeniledi Fenerbahçe Kulübü, kadın basketbol takımı oyuncularından Kia Vaughn ile 1 yıllığına yeniden anlaşmaya vardı.
1.07.2020 Basketbol
Aziz Yıldırım’a 6 aya kadar hapis istemi!
Aziz Yıldırım’a 6 aya kadar hapis istemi! Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım ile kulüp yöneticilerinden Ali Cenk Başak hakkında, Yakın Doğu Üniversitesi-Fenerbahçe maçından önce çıkan olaylarda Işık Eyigüngör'ü tehdit ettikleri iddiasıyla 6 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı
Fenerbahçe-Canik Belediyespor: 76-51
Fenerbahçe-Canik Belediyespor: 76-51 Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin 23. haftasında Fenerbahçe, sahasında Canik Belediyespor'u 76-51 yendi.
1.07.2020 Basketbol
Bornova Beckerspor Ligden çekiliyor!
Bornova Beckerspor Ligden çekiliyor! Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’ndeki ilk sezonuna krizlerle başlayıp oynadığı 16 maçı da kaybeden Bornova Beckerspor’un ligden çekileceği iddia edildi.
4.02.2018 Ege
Yakın Doğu Üniversitesi-Canik Belediyespor: 90-40
Yakın Doğu Üniversitesi-Canik Belediyespor: 90-40 Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin 16. haftasında Yakın Doğu Üniversitesi, Canik Belediyespor'u 50 sayı farkla 90-40 yendi.
Mersin Büyükşehir Belediyespor Avrupa'da final hedefliyor
Mersin Büyükşehir Belediyespor Avrupa'da final hedefliyor Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Mersin Büyükşehir Belediyespor'un asbaşkanı Hikmet Avşar, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda hedeflerinin final olduğunu söyledi.
1.07.2020 Basketbol
Mersin Büyükşehir Belediyespor, Aija Putnina'yı transfer etti
Mersin Büyükşehir Belediyespor, Aija Putnina'yı transfer etti Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekibi Mersin Büyükşehir Belediyespor, forvet Aija Putnina'yı kadrosuna kattı.
1.07.2020 Basketbol
Spor Günlüğü -  11 Ocak 2018
Spor Günlüğü - 11 Ocak 2018 Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ve FIBA Kadınlar EuroLeague takımlarından Fenerbahçe, kadrosuna önemli bir takviye yaptı.     NBA'de Utah Jazz, deplasmanda Washington Wizards’ı mağlup ederken, Ekpe Udoh, performansıyla Fenerbahçe'deki günlerini aratmadı.    7Days EuroCup TOP 16 E Grubu 2. hafta maçında Galatasaray Odeabank, ALBA Berlin'e, 33 sayı fark yiyerek mağlup oldu.
11.01.2018 Programlar
Spor Günlüğü -  07 Ocak 2018
Spor Günlüğü - 07 Ocak 2018 Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Galatasaray, ligdeki Fenerbahçe derbisinde Ayşegül Günay'ın çapraz bağ sakatlığı geçirmesiyle yerli kontenjanında yer açtı ve bir aydır lisans çıkaramadığı yeni transferi Tuğba Taşçı ile sezon sonuna kadar anlaşmaya vardı.   Fenerbahçe Doğuş'ta Baskonia Vitoria maçında sağ ayağından sakatlanan Jan Vesely'nin durumuna ilişkin sarı lacivertli takımın resmi internet sitesinden açıklama geldi.    Koç Erman Kunter ile yollarını ayıran Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ve EuroCup takımlarından Galatasaray Odeabank, yeni koç arayışına devam ediyor.
7.01.2018 Programlar
Marina Maljkovic: “Elimizde bulunan takımla yapabileceğimiz bu”
Marina Maljkovic: “Elimizde bulunan takımla yapabileceğimiz bu” Galatasaray Başantrenörü Marina Maljkovic, kadro yetersizliğinin kendileri açısından büyük bir problem oluşturduğunu söyleyerek, “Maç hakkında söylenecek çok fazla bir şey yok. Elimizde bulunan takımla yapabileceğimiz bu" dedi.
1.07.2020 Basketbol
Basketbolda haftanın programı
Basketbolda haftanın programı Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde 13, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde 12. hafta maçları yapılacak. Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde 16. hafta karşılaşmaları oynanacak
Cumhurbaşkanlığı Kupası sahibini buluyor
Cumhurbaşkanlığı Kupası sahibini buluyor Basketbolda 25. Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası yarın Gaziantep'te sahibini bulacak.
En büyük kupa sahibini buluyor
En büyük kupa sahibini buluyor Basketbolda 25. Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası bugün sahibini bulacak.
1.07.2020 Basketbol
Spor Günlüğü - 05 Aralık 2017
Spor Günlüğü - 05 Aralık 2017 Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Yakın Doğu Üniversitesi, kadrosuna eski bir Fenerbahçeli yıldızı kattı.    NBA'de Indiana Pacers'ın New York Knicks'i yendiği maçta, eski Fenerbahçeli Bojan Bogdanovic 19 sayıyla yıldızlaştı. Öte yandan, Los Angeles Clippers'ın, sakatlıktan dönmeye hazırlanan oyuncuları Milos Teodosic ve Danilo Gallinari, rehabilitasyon süreçleri için G-League'e gönderildi.    Anadolu Efes'in Muratbey Uşak'ı konuk ettiği maçta sakatlık geçiren Doğuş Balbay'ın durumu belli oldu. Yıldız oyuncu 8 hafta sahalardan uzak kalacak.
5.12.2017 Programlar
Yakın Doğu Üniversitesi, Gruda'yı transfer etti
Yakın Doğu Üniversitesi, Gruda'yı transfer etti Bilyoner.com. Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Yakın Doğu Üniversitesi, Fransız yıldız oyuncu Sandrine Gruda'yı kadrosuna kattı.
1.07.2020 Basketbol
Basketbolda haftanın programı
Basketbolda haftanın programı Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde 6. hafta karşılaşmaları oynanacak.
1.07.2020 Basketbol
Skorer TV - Günün Gelişmeleri
Skorer TV - Günün Gelişmeleri Beşiktaş'ın 1 Kasım Çarşamba günü oynayacağı Monaco maçının saati değişti. Türkiye'de uygulanan''Sürekli yaz saati uygulaması'' sebebiyle mücadelenin saati 20:00 olarak belirlendi.    Fenerbahçeli Mauricio Isla, Fenerbahçe dergisine önemli açıklamalarda bulundu. Şilili oyuncu, "Hedefimiz şampiyonluk, buna ulaşmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.    Monaco'nun yıldız golcüsü Falcao, hafta içinde oynanacak Beşiktaş maçında forma giyemeyebilir. Tedavi süreci devam eden Kolombiyalı oyuncunun durumu maç öncesi netlik kazanacak.      Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nde Beşiktaş, Galatasaray’ı konuk etti. Siyah Beyazlılar, ezeli rakibini 62-61 mağlup etti.
29.10.2017 Programlar
Beşiktaş: 62 - Galatasaray: 61
Beşiktaş: 62 - Galatasaray: 61 Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nde Beşiktaş, Galatasaray’ı konuk etti. Siyah-beyazlılar, taraftar desteğini de arkasına alarak karşılaşmadan 62-61 galibiyetle ayrılmayı başardı.
BOTAŞ-Yakın Doğu Üniversitesi: 48-51
BOTAŞ-Yakın Doğu Üniversitesi: 48-51 Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde Yakın Doğu Üniversitesi, deplasmanda BOTAŞ'ı 51-48 mağlup etti.
1.07.2020 Basketbol
Hidayet Türkoğlu'ndan yeni sezon mesajı
Hidayet Türkoğlu'ndan yeni sezon mesajı Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, liglerde yeni sezonu heyecanla karşıladıklarını belirtti.
1.07.2020 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Bilyoner.Com Kadınlar Basketbol Ligi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.