Bir Demet Tiyatro

Bir Demet Tiyatro

Son dakika Bir Demet Tiyatro haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bir Demet Tiyatro gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bir Demet Tiyatro haber sayfamızda...

Bir Demet Tiyatro

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 945 bir demet tiyatro haberi bulunmuştur.
Beyin kanaması geçiren oyuncu Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu!
Beyin kanaması geçiren oyuncu Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu! Settar Tanrıöğen, 26 Ocak'ta beyin damarlarında oluşan anevrizmanın (baloncuk) patlaması sonucu beyin ve beyin zarları arasında kanama tespit edilince ameliyata alınmıştı. Tanrıöğen'in yarın taburcu olması planlanıyordu ancak iyileşme süresi yavaş ilerlediği için tedavisiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.
23.02.2024 Cadde
Beyin kanaması geçiren Settar Tanrıöğen'in son durumu!
Beyin kanaması geçiren Settar Tanrıöğen'in son durumu! Settar Tanrıöğen, 26 Ocak'ta beyin damarlarında oluşan anevrizmanın (baloncuk) patlaması sonucu beyin ve beyin zarları arasında kanama tespit edilince ameliyata alınmıştı. İki gün sonra yeniden bıçak altına yatan 61 yaşındaki sanatçının sağlık durumuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.
7.02.2024 Cadde
Hastaneden yeni açıklama! Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu
Hastaneden yeni açıklama! Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu 90'lı yıllarda 'Bir Demet Tiyatro'da oynadığı 'Saldıray Abi' karakteriyle adından söz ettiren Settar Tanrıöğen, beyin damarlarında oluşan anevrizmanın (baloncuk) patlaması sonucu beyin ve beyin zarları arasında kanama tespit edilince ameliyata alınmıştı. İki gün sonra yeniden bıçak altına yatan 61 yaşındaki sanatçının sağlık durumuyla ilgili hastaneden yeni bir açıklama geldi.
2.02.2024 Cadde
Beyin kanaması geçirmişti! Settar Tanrıöğen bir ameliyat daha oldu
Beyin kanaması geçirmişti! Settar Tanrıöğen bir ameliyat daha oldu Kısa süreli bilinç bulanıklığı şikayetiyle 26 Ocak Cuma akşamı hastaneye giden ve beyin kanaması geçirdiği anlaşılan Settar Tanrıöğen, Ataşehir'de özel bir hastanede bıçak altına yattıktan sonra yoğun bakıma alınmıştı. 61 yaşındaki oyuncunun, bir kez daha operasyon geçirdiği ortaya çıktı.
30.01.2024 Cadde
Settar Tanrıöğen beyin kanaması geçirdi! Usta oyuncunun sağlık durumu
Settar Tanrıöğen beyin kanaması geçirdi! Usta oyuncunun sağlık durumu 90'lı yıllarda 'Bir Demet Tiyatro'da oynadığı 'Saldıray Abi' karakteriyle adından söz ettiren Settar Tanrıöğen (61), beyin kanaması geçirdi. Eski manken ve oyuncu Ebru Destan, Tanrıöğen'in son durumunu paylaştı. Sanatçının tedavi gördüğü hastaneden de açıklama geldi.
27.01.2024 Cadde
Demet Akbağ: Peruk kullanmak zorundayım!
Demet Akbağ: Peruk kullanmak zorundayım! İstanbul Belediye Konservatuvarı'nı bitirdikten sonra tiyatroda oyunculuğa başlayan, sinemada ilk kez 1986'da Zeki Ökten'in 'Davacı' filminde kamera karşısına geçen Demet Akbağ, rol aldığı tüm projelerde peruk kullandığını açıkladı.
6.01.2024 Cadde
Oyuncu Şebnem Dönmez'in acı günü!
Oyuncu Şebnem Dönmez'in acı günü! Şebnem Dönmez anne acısıyla sarsıldı. Ünlü oyuncu, iki aydır sağlık sorunlarıyla mücadele eden annesini kaybetti. Dönmez, dostları ve sevenlerin desteğiyle ayakta zor durdu.
18.10.2023 Cadde
Büşra Pekin kimdir? Büşra Pekin aslen nereli, boyu ve yaşı kaç?
Büşra Pekin kimdir? Büşra Pekin aslen nereli, boyu ve yaşı kaç? Büşra Pekin, BKM Mutfak oyuncuları arasında yer aldığı gibi Bir Demet Tiyatro ekibinde de bulunmuştur. Özellikle ''Havuçlu ana'' tiplemesi ile dikkat çene Pekin, İzmir'de tiyatro eğitimi aldı. Peki, Büşra Pekin kimdir, kaç yaşında?
20.09.2023 Cadde
Ünlü oyuncu Olgun Şimşek trafik kazası geçirdi!
Ünlü oyuncu Olgun Şimşek trafik kazası geçirdi! Son olarak dijital platformda yayınlanan 'Terzi' dizisinde rol alan Olgun Şimşek trafik kazası geçirdi. Bodrum istikametinden Turgutreis istikametine seyir halinde olan ünlü sanatçının idaresindeki otomobil, kavşağa yakın bir noktadaki otomobille kafa kafaya çarpıştı.
23.08.2023 Cadde
Verdiği kilolarla dikkat çeken Pelin Öztekin, plajda üstsüz poz verdi!
Verdiği kilolarla dikkat çeken Pelin Öztekin, plajda üstsüz poz verdi! Merhum oyuncu Rasim Öztekin'in kızı Pelin Öztekin, 6 ayda 53 kilo vererek bambaşka bir görünüme kavuşmuştu. Sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlü oyuncu, plajda verdiği üstsüz pozu takipçilerinin beğenisine sundu.
11.08.2023 Cadde
Yılmaz Erdoğan: Berfin artık aşcı oldu
Yılmaz Erdoğan: Berfin artık aşcı oldu Oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan, önceki gün kızı Berfin Erdoğan ile Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Ünlü isim, 'Bir Demet Tiyatro'da çocuk oyuncu olarak rol alan, 2005 yılında 'Organize İşler' filmi ve 'Çok Güzel Hareketler' programının bir bölümünde kamera karşısına geçen 27 yaşındaki kızı hakkında konuştu.
6.05.2023 Cadde
Bir Demet kahkaha
Bir Demet kahkaha  Demet Akbağ tam 40 yıldır sahnede. 40 yıllık anılarını da İstanbul Komedi Festivali kapsamında sahnelediği “Bir Demet Muhabbet” adlı gösterisinde seyirci ile buluşturdu.
1.12.2022 Kültür Sanat
Ceyhun Fersoy kimdir, kazada yaralandı mı? Amasya'daki kazada Ceyhun Fersoy yaralı olarak mı kurtuldu, sağlık durumu nasıl? Film ve dizileri...
Ceyhun Fersoy kimdir, kazada yaralandı mı? Amasya'daki kazada Ceyhun Fersoy yaralı olarak mı kurtuldu, sağlık durumu nasıl? Film ve dizileri... Ceyhun Fersoy, Amasya'da tiyatro oyuncularını taşıyan minibüsün tıra arkadan çarpması sonucu yaralanan isimler arasında yer aldı. 3 kişinin hayatını kaybettiği kazada 8 kişi ise yaralandı. Yaralıların arasında Seksenler dizisinde Şahin karakterine hayat veren Ceyhun Fersoy'da yer alıyor. Peki Ceyhun Fersoy kimdir?
21.11.2022 Bilgi Rehberi
Yılmaz Erdoğan: Banyosu olmayan evde dört kişi kaldık!
Yılmaz Erdoğan: Banyosu olmayan evde dört kişi kaldık! 1993 yılında senaryosunu yazdığı ve Demet Akbağ ile başrolünü paylaştığı 'Bir Demet Tiyatro' ile geniş kitleler tarafından tanınan Yılmaz Erdoğan, kendi yaşamına dair yakın arkadaşı Ahmet Mümtaz Taylan ile sohbetinde dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 1967 Hakkari doğumlu olan ünlü oyuncu ve yönetmen, Ankara'da lise eğitimini tamamladıktan sonra geldiği İstanbul'da yaşadığı zorluklardan bahsetti.
29.09.2022 Cadde
Engin Günaydın'ın milyonluk inzivası
Engin Günaydın'ın milyonluk inzivası 'Avrupa Yakası' dizisinde canlandırdığı 'Burhan Altıntop' karakteriyle şöhreti yakalayan ve son olarak dijital bir platformda yayınlanan '10 Bin Adım' adlı yapımda rol alan Engin Günaydın, inzivaya çekildi. Uzun süredir ortalarda görünmeyen oyuncunun yılın büyük bir bölümünü İzmir Foça'daki 15 milyon TL'lik villasında geçirdiği öğrenildi. İşte detaylar...
16.08.2022 Cadde
Hepimiz aynı taraftayız
Hepimiz aynı taraftayız Yılmaz Erdoğan’ın 20 yıl sonra kaleme aldığı ilk tiyatro metni sahnede 15 yıl sonra Demet Akbağ’ın performansıyla buluşunca “Aydınlıkevler” hem ikilinin tiyatro dilini özleyenler hem de “Bir Demet Tiyatro” efsanesinin ne olduğunu anlamak isteyen gençleri buluşturuyor.
17.07.2022 Kültür Sanat
Usta oyuncu Serhat Özcan evlendi
Usta oyuncu Serhat Özcan evlendi Son olarak 'Zümrüdüanka' adlı dizide boy gösteren oyuncu Serhat Özcan, beş yıldır birlikte olduğu Avukat Deniz İpek ile Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde dünyaevine girdi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özcan, kendisini son derece huzurlu ve mutlu hissettiğini belirtti.
20.06.2022 Cadde
Buğu Selen Somer ile görüntülenen Engin Günaydın'a evlilik sorusu!
Buğu Selen Somer ile görüntülenen Engin Günaydın'a evlilik sorusu! Uzun süredir ortalarda görünmeyen Engin Günaydın, önceki gün Nişantaşı'nda ortaya çıktı. Oyuncu, uzun süredir beraberlik yaşadığı kendisinden yaşça küçük sevgilisi Buğu Selen Somer ile evleneceği şeklinde basına yansıyan haberlere bakın nasıl yanıt verdi...
24.05.2022 Cadde
Ersin Korkut kimdir, kaç yaşında? Ersin Korkut nereli? İşte biyografisi
Ersin Korkut kimdir, kaç yaşında? Ersin Korkut nereli? İşte biyografisi Bu akşam Şarkılar Bizi Söyler adlı programa konuk olan Ersin Korkut hakkında peş peşe sorular gelmeye başladı. Kanal D'nin beğeniyle izlenilen şarkı programında müzik şölenine eşlik edecek isimlerden biri olan Ersin Korkut kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Ersin Korkut'un biyografisi...
14.05.2022 Cadde
Serhat Özcan ile Deniz İpek'ten evlilik yolunda ilk adım
Serhat Özcan ile Deniz İpek'ten evlilik yolunda ilk adım Son olarak 'Zümrüdüanka' adlı dizide boy gösteren oyuncu Serhat Özcan, beş yıldır birlikte olduğu Avukat Deniz İpek ile Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde nişanlanarak, evlilik yolunda ilk adımı attı.
5.05.2022 Cadde
Demet Akbağ: Seyircimden özür diliyorum!
Demet Akbağ: Seyircimden özür diliyorum! Demet Akbağ, bir döneme damga vuran 'Bir Demet Tiyatro'da aynı sahneyi paylaştığı Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı 'Aydınlıkevler' oyunuyla 15 yıl aradan sonra tiyatro sahnelerine döndü. Son dönemde sinema filmleri ve dizilerde rol alan sanatçı, tiyatroya ara vermesi hakkında yaptığı itirafla gündem oldu.
14.04.2022 Cadde
'Aydınlıkevler'e görkemli gala! Demet Akbağ'ın duygusal anları...
'Aydınlıkevler'e görkemli gala! Demet Akbağ'ın duygusal anları... Ünlü isimleri uzun yıllar sonra buluşturan 'Aydınlıkevler'in galası unutulmaz bir geceye sahne oldu. Yılmaz Erdoğan, yazarı olduğu oyunu, rahmetli Zafer Çika'ya armağan etti. 15 yıl sonra tiyatro sahnesine dönen Demet Akbağ, 13 Mart 2019 tarihinde Çeşme’ye seyir halindeyken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden eşinin kolyesini takarken, "Zafer çok uzun zamandır istiyordu. Bu oyun ona gitsin" dedi. Cem Yılmaz, Gökçe Bahadır, Doğa Rutkay, Ali Sunal, Belçim Bilgin ve Burcu Özberk de açıklamalarda bulundu.
9.04.2022 Cadde
Suzan Kardeş: Hayalim arkeolog olmaktı!
Suzan Kardeş: Hayalim arkeolog olmaktı! Şimdilerde 'Aziz' dizisinde rol alan oyuncu, makyöz ve şarkıcı Suzan Kardeş, Bloomberg HT'de ekranlara gelen 'Fatih Altaylı ile Bire Bir' programına konuk oldu.
24.02.2022 Cadde
İclal Aydın kaç yaşında kimdir? Üç Kız Kardeş romanın yazarı İclal Aydın kitapları film ve dizileri...
İclal Aydın kaç yaşında kimdir? Üç Kız Kardeş romanın yazarı İclal Aydın kitapları film ve dizileri... İclal Aydın hayatı ve kariyeri araştırma konusu olmaya devam ediyor. Kanal D ekranında bu akşam ilk bölüm ile ekrana gelecek olan Üç Kız Kardeş dizisinde Nesrin rolüne hayat verecek. Dizi aynı isimli romandan uyarlanırken bu kitabın yazarı olan isimde İclal Aydındır. Peki İclal Aydın kimdir kaç yaşında kitapları film ve dizileri nelerdir?
22.02.2022 Cadde
Büşra Pekin kimdir, kaç yaşında? Büşra Pekin nereli, sevgilisi var mı? İşte eski hali...
Büşra Pekin kimdir, kaç yaşında? Büşra Pekin nereli, sevgilisi var mı? İşte eski hali... Kanal D'nin büyük beğeniyle takip edilen programı Şarkılar Bizi Söyler konukları arasında bu akşam Büşra Pekin de var. Başarılı oyunculuğuyla beğenilen Büşra Pekin bu akşam Şarkılar Bizi Söyler programında müzik şölenine eşlik edecek. Peki Büşra Pekin kimdir, kaç yaşında? Büşra Pekin nereli, sevgilisi var mı? İşte eski hali...
12.02.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Bir Demet Tiyatro ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.