Birahane

Birahane

Son dakika birahane haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan birahane gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan birahane haber sayfamızda...

Birahane

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 269 birahane haberi bulunmuştur.
Yüzlerce kişinin bulunduğu mekânlar faciaya davetiye çıkarıyor: Şehir bombalarla çevrili!
Yüzlerce kişinin bulunduğu mekânlar faciaya davetiye çıkarıyor: Şehir bombalarla çevrili! Beşiktaş’ta gece kulübünde tadilat sırasında çıkan yangında 29 kişinin hayatını kaybetmesi, gözleri İstanbul’daki diğer gece kulüpleri ile kalabalıkların bir araya geldiği eğlence merkezlerine çevirdi. İstanbul’da apartman altlarında yalnızca tek bir kapıdan giriş çıkış yapılabilen çok sayıda mekân bulunuyor. Düğün salonları ve petrol istasyonları da şehrin ortasındaki tehlikeler arasında.
6.04.2024 Gündem
1923’ten 2023’e Dünyada neler oldu?
1923’ten 2023’e Dünyada neler oldu? Avrupa’da ekenomik buhran ırkçılık ve faşizmi körükledi. Amerika dünya liderliğine soyundu. Türkiye ise tarihin olağan akışını değiştirerek çağdaş, barışçıl, demokratik, özgür bir ülke olarak tarih sahnesine girdi.
1.01.2023 Gündem
Jandarma operasyonunda binlerce litre sahte içki ele geçirildi
Jandarma operasyonunda binlerce litre sahte içki ele geçirildi İstanbul'da jandarma ekiplerinin yılbaşı öncesi düzenlediği sahte içki operasyonunda binlerce litre sahte içki ele geçirilirken, sahte içki üretirken suçüstü yakalanan 6 şüpheli gözaltına alındı.
28.12.2022 Gündem
Militan demokrasi
Militan demokrasi Nazi Almanya’sının propaganda bakanı Joseph Goebbels şöyle der: “Demokrasi hakkında daima en iyi ‘şakalardan’ biri olarak kalacak şey şudur; demokrasi ölümcül düşmanlarına kendini yok etmesi için araçları kendisi sağlamıştır.”
11.12.2022 Dünya
Nargile kafeler bugün açık mı? Nargile kafeler açıldı mı?
Nargile kafeler bugün açık mı? Nargile kafeler açıldı mı? Nargile kafeler açıldı mı? Yeni normalleşme kararları Kabine Toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. İçişleri Bakanlığı da açıklamaların ardından yeni normalleşme genelgesini yayımladı. Peki, yeni genelgeye göre nargile kafeler açıldı mı? İşte kafelerde nargile ile ilgili son detaylar...
1.06.2021 Gündem
Haziran ayı normalleşme tedbirleri İçişleri Bakanlığı genelgesi...
Haziran ayı normalleşme tedbirleri İçişleri Bakanlığı genelgesi... Dün yine çok önemli bir Kabine toplantısı gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantı sonrası alınan karaları halka duyurdu. Gece ise İçişleri Bakanlığı genelgeyi yayımlandı. Şimdi "Haziran ayı normalleşme tedbirleri neler?" sorusu yöneltiliyor.
1.06.2021 Gündem
Son dakika: Dikkat! Sokak kısıtlaması 81 ilde başladı
Son dakika: Dikkat! Sokak kısıtlaması 81 ilde başladı Gelen son dakika haberine göre; koronavirüs tedbirleri kapsamında ülke genelinde hafta sonu kesintisiz uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması başladı. Peki kısıtlama ne kadar sürecek? Kimler bu kısıtlamadan muaf? İşte tüm detaylar...
28.05.2021 Gündem
Restoran, lokanta ve kafeler açık mı? Kafeler ne zaman açılacak? Gözler 1 Haziran'da...
Restoran, lokanta ve kafeler açık mı? Kafeler ne zaman açılacak? Gözler 1 Haziran'da... Kafeler açık mı? Restoranlar, lokantalar ve kafeler kademeli normalleşmede hizmet veriyor. İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan kademeli normalleşme genelgesine göre gel-al ve paket servis için hizmet veren kafe, restoran ve lokantalar ne zaman açılacak? 1 Haziran'da kafeler açılacak mı? Son Bilim Kurulu Toplantısının ardından çıkan tavsiye kararlarına göre 1 Haziran'dan sonra yeni normelleşme adımları bekleniyor. İşte yayınlanan son genelgeye göre kafe, restoran, lokanta çalışma şekilleri.
27.05.2021 Gündem
Restorana, müzisyene, seyyara hibe desteği
Restorana, müzisyene, seyyara hibe desteği Koronavirüs salgınından olumsuz etkilenen esnaf sanatkarlara verilecek hibe desteklerine ilişkin detaylar belli oldu. Buna göre, içkili içkisiz restoranlar, müzisyenler, fitness salonları, tekel bayileri, seyyar gıda satanlar, taksiciler gibi meslek grupları, 3 ile 5 bin liralık hibe desteklerinden faydalanabilecek.
22.05.2021 Ekonomi
Son dakika: 81 ilde sokak kısıtlaması! Bunlara dikkat edin...
Son dakika: 81 ilde sokak kısıtlaması! Bunlara dikkat edin... Gelen son dakika haberine göre; Kovid-19'la mücadele tedbirleri kapsamında 24 Mayıs Pazartesi saat 05.00'e kadar sürecek sokağa çıkma kısıtlaması başladı. Peki kısıtlama ne kadar sürecek? Kimler kısıtlamadan muaf olacak? Marketler açık olacak mı? İşte detaylar...
21.05.2021 Gündem
17 Mayıs sonrası yasaklar 2021, kısıtlamalarda son durum nedir? Güncel ve yeni yasaklarla ilgili detaylar...
17 Mayıs sonrası yasaklar 2021, kısıtlamalarda son durum nedir? Güncel ve yeni yasaklarla ilgili detaylar... 17 Mayıs sonrası yasaklar gündemde araştırılan konular arasında bulunuyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısı sonrasında yeni kararları açıkladı. İçişleri Bakanlığı, Kademeli Normalleşme Tedbirleri Genelgesi yayımladı. Sokağa çıkma yasağı ve diğer kısıtlamalardaki gelişmeler merak ediliyor. Peki 17 Mayıs sonrası yasaklar neler? Güncel ve yeni yasaklarla ilgili son dakika gelişmeleri...
21.05.2021 Gündem
Halı sahalar açıldı mı? Yüzme havuzları ve spor salonları kademeli normalleşmede açık mı?
Halı sahalar açıldı mı? Yüzme havuzları ve spor salonları kademeli normalleşmede açık mı? Kademeli normalleşme adımlarının atılması ile birlikte halı sahalar, yüzme havuzlar ve spor salonları gibi yerlerin açılıp açılmadığı da merak ediliyor. 17 Mayıs - 1 Haziran tarihleri arasında uygulanacak olan kademeli normalleşmede halı sahalar ve yüzme havuzları açık olacak mı? İşte halı saha, yüzme havuzu ve spor salonu ile ilgili son gelişmeler.
18.05.2021 Gündem
Kafeler açık mı? Restoran, lokanta ve kafeler ne zaman açılacak, tarih belli mi?
Kafeler açık mı? Restoran, lokanta ve kafeler ne zaman açılacak, tarih belli mi? Kafeler, yeme - içme yerleri açılıyor mu son dakika? Kafe ve restoranlar ile ilgili son dakika haberleri gündemde yer alıyor. Tam kapanma sonrası yayımlanan normalleşme genelgesi ile kafe, restoran ve lokantaların akıbeti yeniden gündeme geldi. Peki, restoranlar açılacak mı?
18.05.2021 Gündem
Son dakika: Kritik toplantı sonrası müjdeleri tek tek açıkladı
Son dakika: Kritik toplantı sonrası müjdeleri tek tek açıkladı Son dakika haberine göre, 17 günlük tam kapanma dönemi sona erdi. İçişleri Bakanlığı, 1 Haziran’a kadar sürecek ‘kademeli normalleşme’nin kurallarını genelgeyle duyurdu. Bugün ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabine toplantısına başkanlık etti. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan flaş açıklamalarda bulunarak destekleri tek tek açıkladı. İşte detaylar...
18.05.2021 Gündem
Bugün açık olan yerler nereler 2021? 17 Mayıs kademeli normalleşmede açık olan yerlerle ilgili ayrıntılar...
Bugün açık olan yerler nereler 2021? 17 Mayıs kademeli normalleşmede açık olan yerlerle ilgili ayrıntılar... Açık olan yerler gündemde araştırılıyor. Tam kapanma sürecinden sonra kademeli normalleşme sürecine geçildi. Kademeli normalleşme sürecinde açık olacak yerler belli oldu. İçişleri Bakanlığı'nın yayımladığı Kademeli Normalleşme Tedbirleri Genelgesi'nde detaylar yer aldı. Peki bugün açık olan yerler nereler? İşte 17 Mayıs kademeli normalleşmede açık olan yerler ile ilgili ayrıntılar...
17.05.2021 Gündem
19 Mayıs'ta tam kapanma olacak mı? Yasaklar kalktı mı, uzatıldı mı?
19 Mayıs'ta tam kapanma olacak mı? Yasaklar kalktı mı, uzatıldı mı? Bugün itibariyle tam kapanma sona eridi. İçişleri Bakanlığı ise kademeli normalleşme genelgesi yayımladı. Bu genelgenin hemen ardından binlerce kişi Pazartesi sokağa çıkma yasağı var mı, saatleri nedir? Yasaklar kalktı mı, 19 Mayıs'ta tam kapanma olacak mı? sorusu sorulmaya başlandı. İşte madde madde genelgenin ayrıntıları...
17.05.2021 Gündem
Bugün giyim mağazaları açık mı? 17 Mayıs 2021 giyim mağazaları çalışma saatleri ile ilgili ayrıntılar...
Bugün giyim mağazaları açık mı? 17 Mayıs 2021 giyim mağazaları çalışma saatleri ile ilgili ayrıntılar... Giyim mağazalarının açık olup olmadığı merak edilen konular arasında bulunuyor. Tam kapanmanın sona ermesinden sonrası mağazaların çalışma durumu merak ediliyor. İçişleri Bakanlığı Kademeli Normalleşme Tedbirleri Genelgesi yayımladı. Peki 17 Mayıs bugün giyim mağazaları açık mı, çalışma saatleri neler 2021?
17.05.2021 Gündem
17 günlük tam kapanma sona erdi kademeli normalleşme başladı
17 günlük tam kapanma sona erdi kademeli normalleşme başladı Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele tedbirleri kapsamında Türkiye genelinde 29 Nisan Perşembe günü saat 19.00'da başlayan "tam kapanma" dönemi, saat 05.00 itibarıyla sona ererken 1 Haziran Salı günü saat 05.00'e kadar uygulanacak "kademeli normalleşme" dönemi başladı.
17.05.2021 Haberler
1 Haziran’a kadar kademeli normalleşme
1 Haziran’a kadar kademeli normalleşme 17 günlük kapanma dönemi sona erdi. İçişleri Bakanlığı, 1 Haziran’a kadar sürecek ‘kademeli normalleşme’nin kurallarını genelgeyle duyurdu.
17.05.2021 Gündem
Son dakika haber: 17 günlük tam kapanma sona erdi kademeli normalleşme başladı
Son dakika haber: 17 günlük tam kapanma sona erdi kademeli normalleşme başladı Gelen son dakika haberine göre; Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele tedbirleri kapsamında Türkiye genelinde 29 Nisan Perşembe günü saat 19.00'da başlayan "tam kapanma" dönemi, saat 05.00 itibarıyla sona ererken 1 Haziran Salı günü saat 05.00'e kadar uygulanacak "kademeli normalleşme" dönemi başladı.
17.05.2021 Gündem
Seyahat yasağı kalktı mı, ne zaman bitecek? 17 Mayıs şehirler arası seyahat kısıtlaması kalkıyor mu?
Seyahat yasağı kalktı mı, ne zaman bitecek? 17 Mayıs şehirler arası seyahat kısıtlaması kalkıyor mu? Şehirler arası seyahat kısıtlaması ile ilgili son dakika gelişmeleri araştırılıyor. Vaka artışı neticesinde alınan tam kapanma kararı sonrası belirli muafiyetleri olan kişiler dışında il dışı seyahatler de yasaklanmıştı. Vatandaşın gündeminde ise '17 Mayıs'ta seyahat yasağı bitiyor mu, kısıtlama uzayacak mı?' soruları yer alıyor.
16.05.2021 Gündem
Spor salonları açıldı mı? 17 Mayıs spor salonları, yüzme havuzu ve halı sahalar açılacak mı?
Spor salonları açıldı mı? 17 Mayıs spor salonları, yüzme havuzu ve halı sahalar açılacak mı? Spor salonları normalleşme genelgesi sonrası açılacak mı? Kademeli normalleşme süreci için İçişleri Bakanlığı'ndan genelge geldi. Kapalı olan spor salonları, yüzme havuzları ve halı sahalar açılıyor mu merak konusu. 17 günlük sürecin ardından yeni dönemde spor salonları faaliyetine devam edecek mi?
16.05.2021 Gündem
Kafe ve restoranlar yarın açılıyor mu? Yeme içme yerleri ne zaman açılacak?
Kafe ve restoranlar yarın açılıyor mu? Yeme içme yerleri ne zaman açılacak? Kafeler açılıyor mu? İçişleri Bakanlığı tam kapanma yasaklarının sona ermesine 1 gün kala normalleşme genelgesi yayımladı. Bu genelgenin ardından "Restoran, lokanta ve kafeler açıldı mı? Ne zaman açılacak?" soruları sıklıkla sorulmaya başlandı.
16.05.2021 Gündem
Yasaklar uzatıldı mı? Sokağa çıkma yasağı ne zaman bitiyor? 2021
Yasaklar uzatıldı mı? Sokağa çıkma yasağı ne zaman bitiyor? 2021 Yasaklar uzatılacak mı, kalkıyor mu? sorusu kamuoyunun gündeminde... Türkiye yeni Kabine toplantısından sonara alınacak kararlara odaklanmış durumda.. Herkesin dilinde anı soru var : "17 Mayıs'ta (pazartesi günü) yasaklar kalkacak mı?
16.05.2021 Gündem
Son dakika... İçişleri Bakanlığı'ndan kademeli normalleşme genelgesi! 81 ile gönderdi...
Son dakika... İçişleri Bakanlığı'ndan kademeli normalleşme genelgesi! 81 ile gönderdi... Gelen son dakika haberine göre, İçişleri Bakanlığı, valiliklere "Kademeli Normalleşme Tedbirleri" konulu genelge gönderdi. Genelgeye göre, 17 Mayıs Pazartesi saat 05.00'ten 1 Haziran Salı günü saat 05.00'e kadar kademeli normalleşme dönemi tedbirleri uygulanacak. Kademeli normalleşme döneminde, 65 yaş ve üzeri vatandaşlardan iki doz Kovid-19 aşısını yaptırmış olanlar ile 18 yaş altındakiler için sokağa çıkma kısıtlaması olmayacak.
16.05.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Birahane ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.