Son dakika haberi - Dünyayı şaşırtan Lewis Hamilton iddiası! Hayranları şokta
Son dakika haberi - Dünyayı şaşırtan Lewis Hamilton iddiası! Hayranları şokta Formula 1'de geçtiğimiz hafta sonu Abu Dhabi'de yapılan yarış inanılmaz bir mücadeleye sahne olmuştu. Hamilton'ın önde götürdüğü yarış Latifi'nin kazası sonrası tepetakla olmuş ve son turda öne geçen Hollandalı pilot Max Verstappen yarışı kazanıp dünya şampiyonu olmuştu. Yaşananlar sonrası Mercedes'in öfkesi sürerken dünyayı şok eden bir iddia ortaya atıldı.
17.12.2021 Motor Sporları
Erkan Zengin: Futbolu bırakmayı düşünüyorum
Erkan Zengin: Futbolu bırakmayı düşünüyorum Adana Demirspor Kaptanı Erkan Zengin, liglerin devam edeceğinin açıklanması üzerine çok sert konuştu. Futbolu bırakmayı düşündüğünü söyleyen Erkan Zengin, "Fatih Hoca o kadar güzel konuştu ki. Desteklenmesi gerekiyor. Herkes aynı fikirde ama kimse söyleyemiyor. İnanılır gibi değil" ifadelerini kullandı.
1.07.2020 1.Lig
İbrahim Akın futbolu bıraktı
İbrahim Akın futbolu bıraktı TFF 1. Lig ekiplerinden Altay'da yeni sezon öncesi teknik heyetin raporuyla kadrodan elenen ancak yönetimin kulüpten ayrılmasını istemediği İbrahim Akın futbolu bıraktığını açıkladı.
1.07.2020 1.Lig
Elektronik sigara zararlı mı?
Elektronik sigara zararlı mı? Sigarayı bırakmak için başvurulan bu yöntem ne kadar güvenli?
1.10.2015 Sağlık
"Daha güçlü silahı olan devlettir"
"Daha güçlü silahı olan devlettir" Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 10 aylık çatışmasızlığın ardından dün Nusaybin’de gerçekleştirilen terör saldırısına ilişkin, “Bu sürecin tek taraflı işlemesi söz konusu olamaz. Eğer birisi silaha tekrar sarılırsa ondan daha güçlü silahı olan devlettir. Bunun bilinmesini isterim. Ümit ederim, bu fevri, bilinçsiz ve bir plansız bir hareket olmuştur” dedi.
11.09.2019 Haberler
Arınç'tan flaş açıklama
Arınç'tan flaş açıklama Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Aktif siyasete son vermek gerektiğini düşünüyorum"
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri