Bircan Bali

Bircan Bali

Son dakika Bircan Bali haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bircan Bali gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bircan Bali haber sayfamızda...

Bircan Bali

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 156 bircan bali haberi bulunmuştur.
Seren Serengil köpeği Noynoy'un ölümüyle sarsıldı
Seren Serengil köpeği Noynoy'un ölümüyle sarsıldı Seren Serengil'in veteriner kontrolünde tedavi edilen pomeranian cinsi köpeği 'Noynoy' hayatını kaybetti. Serengil, acısını sosyal medyada takipçileriyle paylaştı.
20.02.2024 Cadde
Bircan Bali'nin photoshopsuz hali sosyal medyanın diline düştü
Bircan Bali'nin photoshopsuz hali sosyal medyanın diline düştü Bir dönem Söylemezsem Olmaz programında sunuculuk yapan Bircan Bali şimdilerde YouTube üzerinden yaptığı yayınlarla adından söz ettiriyor. Açıklamaları ve yorumları ile dikkat çeken Bali şimdi de photoshopsuz hali sosyal medyanın diline düştü.
18.02.2024 Cadde
Bircan Bali'den eski partneri Seren Serengil'e sert sözler: Mantığı yok, kafası çalışmıyor!
Bircan Bali'den eski partneri Seren Serengil'e sert sözler: Mantığı yok, kafası çalışmıyor! Birlikte program sunan Arto, Bircan Bali ve Seren Serengil, canlı yayında birbiriyle tartışmıştı. Tartışmanın ardından çenesi kilitlenen Serengil, hastaneye kaldırılmış sonrasında da programdan ayrılmıştı. Bali, son olarak konuk olduğu programda olaylı bir şekilde ayrıldığı eski partneri Seren Serengil'i hedef aldı.
30.01.2024 Cadde
Bircan Bali ile Gökhan Göz aşklarını ilan etti!
Bircan Bali ile Gökhan Göz aşklarını ilan etti! Üç sene önce kızının babası Ömer Gezen ile boşanan sunucu Bircan Bali, modacı Gülşah Saraçoğlu'nun eski sevgilisi Gökhan Göz ile yeni bir aşka yelken açtığını duyurdu.
22.01.2024 Cadde
Hadise’nin Bircan Bali, Seren Serengil ve Arto'ya açtığı tazminat davasında karar!
Hadise’nin Bircan Bali, Seren Serengil ve Arto'ya açtığı tazminat davasında karar! Şarkıcı Hadise, bir televizyon programında Reza Zarrab'la ilişki yaşadığını öne sürüp, kendisine hakaretlerde bulunduklarını iddia ettiği Seren Serengil, Arto ve Bircan Bali ile televizyon programına dava açmıştı. İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'nda görülen davada karar açıkladı.
4.10.2023 Cadde
Fatih Terim'den Reynmen'e imzalı forma! 'Sıkıştığın zaman sat'
Fatih Terim'den Reynmen'e imzalı forma! 'Sıkıştığın zaman sat' 'Reynmen' lakabıyla tanınan şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Yusuf Aktaş, geçtiğimiz günlerde görkemli bir doğum günü kutlamasaı yapan Fatih Terim'le uçakta karşılaştı. Reynmen'in ricasını kırmayıp forma imzalayan 70 yaşındaki teknik direktörün esprisi uçakta bulunan herkesi güldürdü.
12.09.2023 Cadde
Söylemezsem Olmaz programında Bircan Bali neden ayrıldı? 2023 Yeni sezon Söylemezsem Olmaz'da Bircan Bali yok mu?
Söylemezsem Olmaz programında Bircan Bali neden ayrıldı? 2023 Yeni sezon Söylemezsem Olmaz'da Bircan Bali yok mu? Söylemezsem Olmaz sunucularından biri olan Bircan Bali'den açıklama geldi. İzleyiciler yeni sezonun başlamasını beklerken, Bircan Bali'nin program hakkında yaptığı açıklamaya şaşırdı. Gündeme ise Söylemezsem Olmaz programında Bircan Bali neden ayrıldı? 2023 Yeni sezon Söylemezsem Olmaz'da Bircan Bali yok mu? soruları geldi. İşte Bircan Bali'nin konuya ilişkin açıklaması...
17.08.2023 Cadde
Bircan Bali magazin programını bıraktı! Seren Serengil'den yanıt gecikmedi
Bircan Bali magazin programını bıraktı! Seren Serengil'den yanıt gecikmedi Ünlü sunucu Bircan Bali, artık magazin programlarında yer almayacağını duyurarak "Misyonumu tamamladığımı düşünüyorum" açıklamasında bulundu. Bali'nin haberini alan Seren Serengil, sosyal medya hesabından imalı bir paylaşımda bulundu.
17.08.2023 Cadde
Hadise'ye 20 milyon TL'lik teklif!
Hadise'ye 20 milyon TL'lik teklif! Müzik kariyeriyle olduğu kadar özel hayatıyla da ünlüler dünyasının en çok konuşulan isimlerinden olan Hadise, geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda görüntülenmişti. Arkadaşlarıyla vakit geçirdiğini söyleyen şarkıcının, reklam görüşmesi yaptığı ortyaya çıktı.
7.08.2023 Cadde
Hadise'nin itirazı kabul edildi! Bircan Bali yeniden yargılanacak
Hadise'nin itirazı kabul edildi! Bircan Bali yeniden yargılanacak Şarkıcı Hadise, Reza Zarrab’la ilişki yaşadığını öne sürerek kendisine ağır hakaretlerde bulunduğu iddiasıyla şikayetçi olduğu sunucu Bircan Bali’ye beraat kararı verilmesine itiraz etti. İtirazı kabul eden üst mahkeme, Bali’nin yeniden yargılanmasına hükmetti.
26.07.2023 Cadde
Hadise dekolteli pozlarıyla sosyal medyayı salladı
Hadise dekolteli pozlarıyla sosyal medyayı salladı Hem özel hayatıyla hem de şarkılarıyla sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Hadise, Instagram hesabından derin göğüs dekolteli pozlarını paylaştı. Güneşin altında fazla kalan şarkıcının bir hayli bronzlaştığı görüldü. Ünlü ismin "Hadi gidelim bebeğim" notu ile paylaştığı gönderisine beğeni ve yorum yağdı.
6.06.2023 Cadde
Hadise'den, Arto, Seren Serengil ve Bircan Bali'ye tazminat davası!
Hadise'den, Arto, Seren Serengil ve Bircan Bali'ye tazminat davası! Şarkıcı Hadise, Reza Zarrab'la ilişki yaşadığını öne sürerek kendisine ağır hakaretlerde bulunduğu, ayrıca onur, şeref ve saygınlığını zedeledikleri iddiasıyla program sunucuları Bircan Bali, Seren Serengil, Arto ve televizyon programına 50 bin TL'lik manevi tazminat davası açtı.
1.06.2023 Cadde
Asena Atalay yeni aşkıyla görüntülendi
Asena Atalay yeni aşkıyla görüntülendi Uzun süredir ortalarda görünmeyen Asena Atalay, önceki akşam Bebek'te bir erkek arkadaşıyla ortaya çıktı.Görüntü vermemek için arkasını dönen sunucu, sevgilisinin kullandığı araca binerek kahkaha atmaya başladı. Asena Atalay, "Beni neden çekiyorsunuz? Birisiyle karıştırdınız sanırım" sözleriyle de şaşırttı.
11.05.2023 Cadde
Semih Öztürk ile aşk yaşadığı iddiasına Ayşegül Yıldız'dan yanıt
Semih Öztürk ile aşk yaşadığı iddiasına Ayşegül Yıldız'dan yanıt İbrahim Tatlıses ile iki yıllık evliliğini 2013'te sonlandıran Ayşegül Yıldız'ın, 'Survivor' yarışması ile ünlenen Semih Öztürk'le aşk yaşadığı iddia edildi. Yıldız, hakkındaki iddialara sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir açıklamayla yanıt verdi.
9.05.2023 Cadde
Seren Serengil ameliyat masasına yattı: Yakında butik bir hastane açacağım
Seren Serengil ameliyat masasına yattı: Yakında butik bir hastane açacağım Daha önce geçirdiği gastrik bypass ameliyatı nedeniyle hızla kilo veren ve 44 kiloya kadar düşen Seren Serengil, ciddi bir sağlık sorunuyla karşı karşıya olduğunu açıklamıştı. Uzun zamandır sağlık problemleri yaşayan 52 yaşındaki sanatçı yeniden ameliyat masasına yattığını duyurdu.
30.04.2023 Cadde
Hadise şikayetçi oldu! Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto'nun hapsi isteniyor
Hadise şikayetçi oldu! Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto'nun hapsi isteniyor Şarkıcı Hadise Açıkgöz'ün şikayeti üzerine Reza Zarrab ile arasında ilişki olduğu iddiaları doğrultusunda kasıtlı ve tahammül sınırlarını aşan şekilde ifadeler kullandıkları iddiasıyla magazin programı yorumcuları Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto hakkında 'hakaret' suçundan 3 aydan, 4 yıl 8 aya kadar değişen hapis istemiyle ayrı ayrı iddianame düzenlendi.
26.04.2023 Cadde
Hafsanur Sancaktutan: Yalnızlığı seviyorum!
Hafsanur Sancaktutan: Yalnızlığı seviyorum! Oyuncu Hafsanur Sancaktutan, önceki gün Etiler'de bir mekan çıkışı görüntülendi. Leopar desenli pantolonu ve ayakkabılarıyla dikkat çeken Sancaktutan, basın mensuplarının sorularına cevap verdi.
31.03.2023 Cadde
Samar Dadgar ile Özcan Deniz gizlice evlendi mi?
Samar Dadgar ile Özcan Deniz gizlice evlendi mi? Eski eşi ve oğlu Kuzey'in annesi Feyza Aktan ile verdiği velayet mücadelesi, yeni ilişkisinin evliyken başladığı iddiası, sevgilisinin annesi Kadriye Deniz tarafından 'istenmeyen gelin' ilan edilmesi haberleri derken Özcan Deniz ile İranlı modacı Samar Dadgar'ın aşkı doludizgin devam ediyor. İkili hakkında çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı.
25.01.2023 Cadde
Bircan Bali'den Hafsanur Sancaktutan'a destek veren Hadise'ye cevap!
Bircan Bali'den Hafsanur Sancaktutan'a destek veren Hadise'ye cevap! Şarkıcı Hadise, ilaç içip bileklerini keserek intihara teşebbüs ettiği haberiyle magazin gündemine gelen Hafsanur Sancaktutan'a sosyal medyadan destek verdi. Oyuncu tarafından yalanlanan 'intihar' iddiasını ortaya atan isim olan 'Söylemezsem Olmaz' sunucusu Bircan Bali ise ünlü popçunun paylaşımına sessiz kalmadı. İşte detaylar...
17.01.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Seyyah Buray Buray, ‘Ne Gezdin Be Buray’ın ikinci sezonuyla yine maceradan maceraya koşuyor...
17.01.2023 Cadde
İddialara böyle yanıt verdi! Haftsanur Sancaktutan kimdir, kaç yaşında? Hafsanur Sancaktutan film ve dizileri...
İddialara böyle yanıt verdi! Haftsanur Sancaktutan kimdir, kaç yaşında? Hafsanur Sancaktutan film ve dizileri... Hafsanur Sancaktutan kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Bircan Bali tarafından geçtiğimiz akşam ünlü bir ismin intihara teşebbüs ettiğini iddiaa etmişti. Bali açıklamasında isim vermemişti. Yeni açıklamalarda bulunan Bircan Bali o ismin Hafsanur Sancaktutan olduğunu belirtti. Konu ile ilgili Birsen Altundaş gıda zehirlenmesi olduğunu duyururken konu ile ilgili olarak oyuncudan açıklama geldi. Peki Hafsanur Sancaktutan kimdir, sevgilisi kim?
16.01.2023 Bilgi Rehberi
İntihara teşebbüs ettiği iddia edilen Hafsanur Sancaktutan'dan açıklama
İntihara teşebbüs ettiği iddia edilen Hafsanur Sancaktutan'dan açıklama Son dönemde Afra Saraçoğlu'nun eski aşkı Mert Yazıcıoğlu ile aşk yaşadığı haberleriyle gündeme gelen Hafsanur Sancaktutan hayranlarını korkuttu. Son dönemdeki oyunculuğuyla beğeni toplayan Sancaktutan’ın, geçtiğimiz cuma akşamı ailesiyle çıktığı yemek kabusa döndü. Bircan Bali ise ünlü oyuncunun hayatına son vermek için bileklerini kestiğini iddia etti. İntihara teşebbüs ettiği öne sürülen Sancaktutan, sosyal medya hesabından açıklama yaparken, bileklerinin fotoğrafını da paylaştı.
16.01.2023 Cadde
'Chloe Loughnan, Serdar Ortaç'a hiç aşık olmadı!'
'Chloe Loughnan, Serdar Ortaç'a hiç aşık olmadı!' Pop müziğin en başarılı isimlerinden Serdar Ortaç, yıllardır MS hastalığı ile mücadele ediyor. Ünlü şarkıcının, sağlık durumu ve maddi çöküş yaşadığına dair açıklamalarıyla yürek burktu. Serdar Ortaç hakkında "En büyük pişmanlığı Chloe Loughnan mı?" sorusu da akıllara gelirken, 'Söylemezsem Olmaz'da dikkat çeken yorumlar yapıldı.
14.01.2023 Cadde
Seren Serengil, 'Söylemezsem Olmaz'dan ayrıldı! İşte ilk açıklama
Seren Serengil, 'Söylemezsem Olmaz'dan ayrıldı! İşte ilk açıklama Sivri dilli şarkıcı Seren Serengil'in, Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programındaki partnerleri Bircan Bali ve Arto ile arasında bir süredir soğuk rüzgarlar esiyordu. Son olarak yapımcıyla tartışma yaşadığı ve programdan kovulduğu konuşulan ünlü isim, yayın sırasında yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle hastanelik olmuştu. Seren Serengil'den günler sonra açıklama geldi.
13.01.2023 Cadde
Şarkıcı Doğuş'a babalık davası! 'DNA testi sonucu' haberi gündem oldu
Şarkıcı Doğuş'a babalık davası! 'DNA testi sonucu' haberi gündem oldu Magazin dünyasına bomba gibi düşen Doğuş'un babalık davasında yeni bir gelişme yaşandı. Bir süredir Azerbaycan'da yaşayan, asıl adı Orhan Baltacı olan ünlü şarkıcı, kendisine olan benzerliğiyle dikkat çeken 22 yaşındaki Seyid isimli bir gencin mahkemeye başvurması üzerine DNA örneği vermişti. Doğuş'un merak konusu olan babalık testi sonuçlandı. Şarkıcı ise haberler üzerine eşini de etiketlediği bir video yayınladı.
8.01.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Bircan Bali ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.