Galatasaraylı Carlos Vinicius için transfer kararı verildi!
Galatasaraylı Carlos Vinicius için transfer kararı verildi! Galatasaray'ın devre arasında Fulham'dan kiraladığı Carlos Vinicius için transfer kararının belli olduğu öğrenildi.
19.04.2024 Galatasaray
Jude Bellingham Avrupa devine imza atıyor! İşte sözleşme detayları
Jude Bellingham Avrupa devine imza atıyor! İşte sözleşme detayları Borussia Dortmund'un başarılı oyuncusu Jude Bellingham'ın gelecek sezon hangi takımda forma giyeceği kesinleşmek üzere. İspanyol basını transferin tamamlanmak üzere olduğunu duyurdu.
3.05.2023 İspanya La Liga
Nathan Redmond: Lig ekimde değil mayısta bitiyor
Nathan Redmond: Lig ekimde değil mayısta bitiyor Beşiktaş’ın İngiliz oyuncusu Redmond, taraftar desteğiyle düzlüğe çıkacaklarının altını çizdi, “Sezon ekimde bitmiyor, mayıs ayına kadar devam ediyor. Lig bittiğinde nerede olacağınız önemli. Maç kazanılır ve kaybedilir ama önemli olan mücadeleye devam etmektir” dedi.
23.09.2022 Beşiktaş
Süper tanıyıcılar
Süper tanıyıcılar Bir süper gücünüz olduğunu düşünün, öyle bir güç ki kalabalık bir statta, konser alanında veya caddede gördüğünüz insanların yüzlerini, maskeleri olsa dahi bir daha unutmuyorsunuz. İngiltere’de görev yapan polis memuru Andy Pope, süper tanıyıcı ekibinin bir üyesi ve 6 yıl içinde 2100 suçluyu tek başına teşhis etti
23.01.2022 Pazar
Dünyanın en arkadaş canlısı kenti Glasgow
Dünyanın en arkadaş canlısı kenti Glasgow Glasgow, İskoçya'nın en büyük şehri olmasının yanı sıra dünyanın en arkadaş canlısı kenti olma özelliği taşıyor. Futbolseverlerin heyecanla izlediği Celtic-Rangers derbisine de ev sahipliği yapan Glasgow, mutlaka görülmesi gereken şehirlerden biri. Peki Glasgow'da nereleri görmeli? Glasgow'da neler yapmalı? Ayrıntılar haberde.
17.05.2018 Tatil
Avustralya uzay ajansı kuracak
Avustralya uzay ajansı kuracak Avustralya Çalışma ve Kadın Bakanı, Endüstri Bakan Vekili Michaelia Cash, ülkesinin ulusal uzay ajansı kuracağını açıkladı.
25.09.2017 Populer Bilim
Yabancı dil hayal mi?
Yabancı dil hayal mi? MEB, 5. sınıfların hazırlık sınıfı olup sadece Türkçe ve yabancı dil eğitimi verilmesi konusunda çalışmalarını hızlandırdı. Ancak öğretmen sayısı ve niteliği, müfredat, kaynak kitaplar, öğrenilenlerin hızla unutulması gibi bir dizi konuda soru işaretleri var
3.01.2017 Gündem
Zirveden İflasa Bir Detroit Hikayesi - AMERİKAN KÂBUSU
Zirveden İflasa Bir Detroit Hikayesi - AMERİKAN KÂBUSU ABD’de iflas bayrağı çeken “Detroit” hakkında çok farklı iki makale yazılabilir. Kimin hikayesiyle ilgilendiğinize bağlı. Detroit’i omuzlarında yükselten işçilerden arta kalan hayalet şehri mi, yoksa zenginlerin sığındığı banliyölerin hikâyesini mi merak ediyorsunuz?
10.08.2013 Ekonomi
Chedjou'dan yabancı yorumu!
Chedjou'dan yabancı yorumu! Galatasaray'ın yeni transferlerinden Aurelien Chedjou ile Erman Kılıç, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
30.06.2020 Galatasaray
"Amerikan ideali tehlikede"
"Amerikan ideali tehlikede" ABD’nin bir önceki başkanı George W...
30.08.2012 Dünya
Bayrakta renk operasyonu
Bayrakta renk operasyonu İran’da Ahmedinecad’ın katılımıyla düzenlenen 2 törende İran bayrağı kırmızı-beyaz-yeşil yerine kırmızı-beyaz-mavi renkleriyle yer aldı. Görüntüler, “İran hükümeti muhalefet simgesi yeşilden kurtulmaya çalışıyor” diye yorumlandı
3.02.2010 Dünya
Rektörlükte kadın olmak bir avantaj
Rektörlükte kadın olmak bir avantaj TÜRKİYE'NİN altı üniversitesinin rektörlük makamında kadınlar oturuyor: İstanbul'da Boğaziçi, Marmara, Bilim üniversiteleri; Kocaeli Ünv., Manisa'da Celal Bayar Ünv. ve Tokat'ta Gaziosmanpaşa Ünv.'de kadın patronlar görevde. Her birinin büyük iddiaları var.
20.01.2007 Pazar
Tehcir kanunu etnik temizlik
Tehcir kanunu etnik temizlik Prof. Berktay, "Tehcir emri, bütün Ermeni tebaasını hedef alıyordu. 1915, Doğuyla sınırlı değil. Öldürme unsuru hariç bu kadarı dahi jenosit tanımına giriyor" diyor
6.03.2005 Siyaset
Bin Ladin’in yeni videosu
Bin Ladin’in yeni videosu Bin Ladin’in yeni videosu
19.05.2002 Dünya