Birsen

Birsen

Son dakika birsen haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan birsen gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan birsen haber sayfamızda...

Birsen

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.891 birsen haberi bulunmuştur.
Beylikdüzü’nde giyim mağazasına silahlı saldırı! '22 yıldır esnafız böyle bir şey görmedik'
Beylikdüzü’nde giyim mağazasına silahlı saldırı! '22 yıldır esnafız böyle bir şey görmedik' Beylikdüzü’nde gece saatlerinde bir butik giyim dükkanının camına 5 el ateş edildi. Dükkan sahibi kimseden tehdit almadıklarını ifade ederek, “Bugüne kadar karıncayı bile incitmedik” dedi.
19.04.2024 Gündem
4 yaşındaki Asel annesinin yanında dehşeti yaşadı! 'Çok korktum, canımı acıttı'
4 yaşındaki Asel annesinin yanında dehşeti yaşadı! 'Çok korktum, canımı acıttı' Adana’da bayram ziyareti sonrası sokakta Rottweiler cinsi köpeğin saldırısına uğrayan ve bacağına 15 dikiş atılan Asel Uğraş (4), "Köpek önce anneme saldırdı sonra beni ısırdı. Çok korktum, canımı acıttı" dedi.
17.04.2024 Gündem
Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko deplasmanında galip!
Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko deplasmanında galip! Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 26'ncı haftasında Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko deplasmanından 90-80 galip ayrıldı.
Denizli seçiminde son durum! Kazanan isim Bülent Nuri Çavuşoğlu oldu
Denizli seçiminde son durum! Kazanan isim Bülent Nuri Çavuşoğlu oldu Denizli'de 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre Büyükşehir Belediye Başkanlığını CHP'nin adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu kazandı. 15 ilçede CHP, 3 ilçede AK Parti 1 ilçede ise Yeniden Refah Partisi seçimi önde bitirdi.
1.04.2024 Gündem
87 yaşında emekli binbaşı pistlerin komutanı! 100 madalya, 50 kupam var
87 yaşında emekli binbaşı pistlerin komutanı! 100 madalya, 50 kupam var İzmir'de havacı Binbaşı Birsen İnan (87), emekli olduktan sonra spora yöneldi. Uzun yıllar atlezimle uğraşan İnan, 82 yaşında tanıştığı 'Bocce' sporunda da çeşitli başarılar elde etti. Atletizmde 100'ü aşkın madalyası ve 50'ye yakın kupası, boccede de çeşitli madalyaları bulunan İnan, "Kenarda, köşede kalmış bir emeklilik hoşuma gitmedi" dedi.
31.03.2024 Gündem
Fenerbahçe Beko, Aliağa Petkimspor deplasmanında zorlanmadı
Fenerbahçe Beko, Aliağa Petkimspor deplasmanında zorlanmadı Fenerbahçe Beko deplasmanda Aliağa Petkimspor'u 81-59 mağlup etti.
Enginar soyuculuğu! Günde 2 bin TL kazanmak mümkün
Enginar soyuculuğu! Günde 2 bin TL kazanmak mümkün Enginar hasadı başladı. Aydın ve diğer bölgelerde enginar soyucuları da iş başı yaptı. Günde 1000’e yakın enginar soyan işçilerin günlük kazancı 1500-2000 TL arasında.
25.03.2024 Gündem
Lösemiyi yenip hemşire oldu! Merve şimdi kanserli çocuklara umut oluyor
Lösemiyi yenip hemşire oldu! Merve şimdi kanserli çocuklara umut oluyor Antalya’da 14 yaşında yakalandığı lösemiyi 2 yılda yenen Merve Yıldırım (34), Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi'ni bitirip, tedavi gördüğü klinikte hemşire olarak çalışmaya başladı.
11.03.2024 Gündem
28 günde 25 kadın öldürüldü! Katilleri erkekler
28 günde 25 kadın öldürüldü! Katilleri erkekler Türkiye’de 24 saatte yaşları 32 ile 49 arasında değişen 8 kadın, şubat ayında da en az 25 kadın eşleri ya da eski eşleri tarafından öldürüldü. Öldürülme nedenleri ise kendi hayatlarına dair yeni karar almak istemeleri...
29.02.2024 Gündem
Survivor Sema'nın diskalifiyesi sonrası Birsen Bekgöz'den olay sözler!
Survivor Sema'nın diskalifiyesi sonrası Birsen Bekgöz'den olay sözler! 'Survivor All Star 2024'e üç hafta önce dahil olan Sema Aydemir, takım arkadaşı Pınar Saka'yla kavgası sırasında fiziksel temasta bulunduğu gerekçesiyle diskalifiye oldu. Survivor 2018 ve All Star 2022'de mücadele eden eski milli atlet Birsen Bekgöz de şoke eden görüntüler sonrası başlayan tartışmaya katıldı.
28.02.2024 Cadde
DEM Parti'nin Ankara adayları belli oldu!
DEM Parti'nin Ankara adayları belli oldu! DEM Parti'nin Ankara adayları Gültan Kışanak ve Öztürk Türkdoğan oldu.
17.02.2024 Gündem
Bakan Göktaş: Türkiye Yüzyılı, kadınların yüzyılı olacak
Bakan Göktaş: Türkiye Yüzyılı, kadınların yüzyılı olacak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "İnanıyorum ki Türk kadınları, kız çocuklarımız, başarılarıyla bizleri gururlandırmaya devam edecek. Türkiye Yüzyılı, kadınların yüzyılı olacak. Cumhuriyetimizin yeni yüzyılında da çalışmalarımızın odağında kız çocuklarının ve kadınların, başta eğitim olmak üzere her türlü haklarının teslimi, toplumda etkin ve güçlü olmaları yer alıyor" dedi.
10.02.2024 Ekonomi
Son dakika: DEM Parti'nin İstanbul adayları belli oldu
Son dakika: DEM Parti'nin İstanbul adayları belli oldu Dem Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayları belli oldu. Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan yaptığı açıklamada "Adaylarımız Meral Danış Beştaş ve Murat Çepni'dir." dedi.
9.02.2024 Gündem
Alper Gezeravcı uzay görevini tamamladı! Veda töreni düzenlendi
Alper Gezeravcı uzay görevini tamamladı! Veda töreni düzenlendi Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı Uluslararası Uzay İstasyonu’nda görevini tamamladı. Alper Gezeravcı ve 3 astronot için veda töreni düzenlendi. Alper Gezeravcı, "Bu bir hikayenin başlangıç noktasıydı, bir yere varış noktası değil." dedi. İlk Türk astronotun da içinde olduğu ekip yarın yola çıkacak.
2.02.2024 Gündem
Türk sinemasından Birsen Kaya geçti
Türk sinemasından Birsen Kaya geçti Bilge Olgaç ve Cahide Sonku ile beraber Türkiye’nin ilk kadın yönetmenlerinden biri olan Birsen Kaya hayatını kaybetti.
31.01.2024 Kültür Sanat
Yönetmen Birsen Kaya hayatını kaybetti
Yönetmen Birsen Kaya hayatını kaybetti Yönetmen, senarist ve yapımcı Birsen Kaya hayatını kaybetti. Kaya, Türkiye'nin ilk kadın yönetmenlerinden biriydi.
30.01.2024 Cadde
‘Uzaydaki 4 deney bilim kadınlarımızdan’
‘Uzaydaki 4 deney bilim kadınlarımızdan’ Teknolojide Kadın Derneği’nin STEM bölümlerinde okuyan yetenekli öğrencileri yapay zekâ çağının liderleri ve yönetenleri olarak uzmanlaştırmayı ve istihdama kazandırmayı hedeflediği “Cumhuriyetin Yeni Yüzyılında Teknolojide Lider 100 Kadın ve 25 Erkek” eğitim programının tanıtım toplantısına Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ve Teknolojide Kadın Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Zehra Öney ile kurumların üst düzey yöneticileri katıldı.
23.01.2024 Gündem
Projeleri uzay istasyonunda denenecek Muşlu öğrenciler heyecanlı! 'MEB’in ilk ve tek projesi olduk'
Projeleri uzay istasyonunda denenecek Muşlu öğrenciler heyecanlı! 'MEB’in ilk ve tek projesi olduk' Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın Uluslararası Uzay İstasyonu'nda deneyeceği 13 farklı bilimsel çalışmadan biri olan Propolisin Antibakteriyel Etkisi Projesi'ni hazırlayan Muş Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri, 18 Ocak'ta Türkiye saati ile 01.11'de başlayacak uzay yolculuğunu heyecanla bekliyor.
17.01.2024 Eğitim
6 bin tane dikti, yıllık kârı 3 milyon lira! 'Sevene kolay, sevmeyene tam bir işkence'
6 bin tane dikti, yıllık kârı 3 milyon lira! 'Sevene kolay, sevmeyene tam bir işkence' Evli ve iki çocuk annesi olan Birsen Yıldız, 25 yıl tekstil sektöründe modelist olarak çalıştıktan sonra kendi işini yapabilmek için dede topraklarına dönmeye karar verdi. Samsun'da tarımcılıkla ilgilenmeye başlayan Yıldız, dönüm başına 1 ton aronya üretimi yapıp yıllık 3 milyon lira kâr elde etmeyi planlıyor.
13.01.2024 Yaşam
EuroLeague’de eski dostlar karşı karşıya… Dev maçlara Süper Oranlar yine Misli’de!
EuroLeague’de eski dostlar karşı karşıya… Dev maçlara Süper Oranlar yine Misli’de! EuroLeague’de her geçen hafta heyecan daha da artarken; çift maç haftasıyla birlikte basketbol severleri birbirinden keyifli maçlar bekliyor. Çift maç haftası, bugün oynanacak 7 maç ile başlayacak. Temsilcilerimizin de sahne alacağı günde, Fenerbahçe Beko sahasında Partizan’ı ağırlayacakken; Anadolu Efes ise Panathinaikos’a konuk olacak.
B ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: B Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
B ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: B Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek sahibi olmaya hazırlanan çiftlerin cinsiyetten sonra en çok üzerine düşündükleri konu isimlerdir. Kız bebek bekleyen anne ve baba adayları bebeklerine verecekleri isim konusunda araştırma içerisine girerler. Kızlarının hayat boyu taşıyacağı isme karar verirken aileler anlamlarına da dikkat ederler. Kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler nadir bulunan, keşfedilmemiş, duyulmamış, modern ve popüler isimleri tercih ederler. İsim konusunda oldukça seçici davranan aileler anlamlarının da güzel olmasını isterler. B harfi ile başlayan kız bebek isimleri ve anlamları nelerdir? “B ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
İlk Türk astronot uzaya Türkiye'de yetişen bitkiyi götürecek
İlk Türk astronot uzaya Türkiye'de yetişen bitkiyi götürecek Pilot Albay Alper Gezeravcı, 17 Ocak’ta ‘ilk Türk astronotu’ unvanıyla uzaya çıkacak. Gezeravcı, Uluslararası Uzay İstasyonu’nda(ISS) 14 gün kalacak, 13 deneye imza atacak. Tuz Gölü’nde yetişen ‘Schrenkiella Parvula’ bitkisini uzaya götürecek Gezeravcı’nın yapacağı deneyleri Milliyet sizin için detaylandırdı.
4.01.2024 Gündem
EuroLeague’de Fenerbahçe Beko'nun rakibi Kızılyıldız!
EuroLeague’de Fenerbahçe Beko'nun rakibi Kızılyıldız! EuroLeague’de Fenerbahçe Beko yeni yılın ilk maçında evinde Kızılyıldız’ı ağırlayacak.
'İbo Show'da İrem Derici'nin yerini Aleyna Tilki
'İbo Show'da İrem Derici'nin yerini Aleyna Tilki Yılbaşı akşamı ekranlara gelecek 'İbo Show'a konuk olmaya hazırlanan İrem Derici, çekim günü bir anda rahatsızlandı Ünlü şarkıcının yerine meslektaşı Aleyna Tilki programa katıldı.
29.12.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Birsen ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.